Galanteria skórzana, torebki damskie, teczki, walizki i kuferki oraz artykuły piśmienne.
Sklep Egalanteria.pl

Kontakt

tel. 801 011 056
Zielona Góra

Popularne produkty

Torebki, Portfele, Paski, Kosmetyczki i Kuferki, Odzież, Pozostała Galanteria, Bagaż, Torby młodzieżowe, Laptop, Piśmienne, Parasolki

Popularne marki

Tommy hilfiger, Ecco, The north face, Wittchen, Gino rossi, Guess, Słoń torbalski, Armani jeans, Titan, Roncato, Napapijri, Wojewodzic, Puccini, Parker, Ochnik

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 170
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 16
Podsumowanie

Egalanteria.pl > Opinie klientów

Sklep Egalanteria.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.11.2007r i posiada 188 opinii klientów w tym 91% pozytywnych.

Wystaw opinię

Józek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 33774 z 05.05.2009

Jestem mile zaskoczony realizacją zamówienia.Towar zgodny z ofertą a przy tym ekspresowa dostawa. Bezproblemowy kontakt e-mailowy i telefoniczny.Gorąco polecam ten sklep!.

zakupy: Teczka skórzana Stefania; maj 2009

plusy: oferta towarowa i rzeczowy kontakt

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elapos rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 33429 z 27.04.2009

Jestem wprost zachwycona: zainteresowaniem klientem, uprzejmością, profesjonalnością, szybkością dostawy i jakoscią towaru. Wszystkim polecam robienie zakupów w tym sklepie.

zakupy: Walizka Titan; kwiecień 2009

plusy: same plusy

minusy: nie ma żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomash rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 32637 z 10.04.2009

Super transakcja, szybko, a wręcz błyskawicznie zrealizowana przesyłka w połączeniu z bardzo przystępną ceną. Produkt super, w 24h był już na miejscu!!

zakupy: Walizka Wittchen; kwiecień 2009

plusy: ceny, szybkość kontaktu i wysyłki

minusy: Póki co nie natknąłem się na żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dobik rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 32402 z 07.04.2009

Bardzo szybko zrobione zakupy - zamówienie jednego dnia, drugiego towar już w domu. Z poziomu strony można obserwować na jakim etapie jest realizacja zamówienia plus email z potwierdzeniem złożenia i wysłania paczki. Bardzo pomocna obsługa BOK - odpowiadają na każde pytanie. Ogólnie - świetnie zorganizowana firma. Polecam :)

zakupy: Teczka; kwiecień 2009

plusy: szybkość realizacji, doskonała obsługa

minusy: nie znalazłam :]

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 31845 z 28.03.2009

bardzo szybka dostawa, miła obsługa, polecam

zakupy: portfel; marzec 2009

plusy: szybka dostawa, sposób płatności (platności.pl)l

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 31685 z 26.03.2009

Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem, ładnie zapakowany, profesjonalna obsługa (na bieżąco informacja o statusie realizacji zamówienia), polecam tego Sprzedawcę

zakupy: portfel skórzany; marzec 2009

plusy: szybka dostawa, towar zgodny z opisem

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 31363 z 20.03.2009

Rzetelny sklep,duży wybór,realizcja i dostawa bez komplikacji.Zamówiony towar zgodny z tym co jest oferowane.Jestem zadowolony i polecam.

zakupy: portfel; marzec 2009

plusy: rzetelność

minusy: nie zauwazyłem narazie żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojciech rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 10943 z 10.12.2007

Bardzo fachowa i miła obsługa, towar był zaraz następnego dnia. Szczarze polecam!

zakupy: Mini organizer Wittchen - 105-079; grudzień 2007

plusy: wszystko...

minusy: ...szkoda że sklep nie jest w moim mieście ;]

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER