Galanteria skórzana, torebki damskie, teczki, walizki i kuferki oraz artykuły piśmienne.
Sklep Egalanteria.pl

Kontakt

tel. 801 011 056
Zielona Góra

Popularne produkty

Torebki, Portfele, Paski, Kosmetyczki i Kuferki, Odzież, Pozostała Galanteria, Bagaż, Torby młodzieżowe, Laptop, Piśmienne, Parasolki

Popularne marki

Tommy hilfiger, Ecco, The north face, Wittchen, Gino rossi, Guess, Słoń torbalski, Armani jeans, Titan, Roncato, Napapijri, Wojewodzic, Puccini, Parker, Ochnik

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 170
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 16
Podsumowanie

Egalanteria.pl > Opinie klientów

Sklep Egalanteria.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.11.2007r i posiada 188 opinii klientów w tym 91% pozytywnych.

Wystaw opinię

aaaa nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 68448 z 29.12.2010

W sklepie znalazłam torebkę która mnie interesowała. Niestety, przedłużający się czas oczekiwania na przesyłkę sprawił, że zadzwoniłam do nich pierwsza i dowiedziałam się wówczas, że mają braki w magazynie i oczekują na dostawę!

zakupy: torebka damska; maj 2010

plusy: atrakcyjne ceny

minusy: brak profesjonalizmu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 68386 z 28.12.2010

W sklepie znalazłam produkt, którego szukałam, a nie było to takie łatwe. W internecie właściwie było jeszcze tylko jedno takie miejsce i było droższe, więc zdecydowałam się na ten sklep. Jestem bardzo mile zaskoczona czasem dostarczenia przesyłki. Zamówienie złożyłam po południu 22.12, a dotarło w Wigilię, czyli szybko.

zakupy: piórnik; grudzień 2010

plusy: tani produkt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomekz3 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 68205 z 27.12.2010

bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia i to w okresie przed świątecznym. polecam

zakupy: etui na dokumenty; grudzień 2010

plusy: szybkość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kattie rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 68193 z 26.12.2010

Ze sklepu jestem bardzo zadowolona. Błyskawiczna wysyłka, aktualne informacje nt. stanu zamówienia (mailowo jak i smsowo). Poważne podejście do klienta. Jak najbardziej polecam :)

zakupy: Portfel Męski Franco Firenze - 6320.14.01; grudzień 2010

plusy: Terminowość, doskonałe informacje o stanie zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grze256 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 68181 z 26.12.2010

Bardzo powazne podejscie do Klienta, jestem zadowolony z zakupu jak rowneiz z obslugi, bezproblemowy kontakt telefoniczny, szybka wysylka, aktualne informacje na temat zamowienia droga mailowa, Sklep godny polecenia ! POLECAM

zakupy: portfel skorzany TH; grudzień 2010

plusy: szybka i dobra obsluga klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Svensoon rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 68177 z 26.12.2010

Najtańszy towar na rynku

zakupy: portfel; grudzień 2010

plusy: Bardzo szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 68174 z 26.12.2010

znalazłem sklep w internecie, jak najbarzdiej spełnił moje oczekiwania

zakupy: walizki podróżna; grudzień 2010

plusy: szybka,miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mencel.k rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 68170 z 26.12.2010

Jestem bardzo zadowolona z produktu, który zamówiłam oraz z szybkiej przesyłki a także profesjonalnej obsługi. Polecam

zakupy: torba męska; grudzień 2010

plusy: szybka przesyłka

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 68162 z 25.12.2010

W poprzednim roku nie miałam żadnych zastrzeżeń. W tym niestety zawiedli mnie. Specjalnie zamówiłam 4 artykuły ósmego grudnia, żeby przyszły przed Wigilią, bo to były prezenty. Gdybym nie zadzwoniła 21 grudnia z pytaniem, co się dzieje, nie dostałabym żadnej przesyłki na czas, chociaż wszystko było opłacone z góry. Okazało się, że dwóch z czterech zamówionych przedmiotów nie ma i że czekają. Na pytanie, dlaczego nie zadzwonili, żeby choć wysłać te dwa, bo zaraz Wigilia, nie umieli odpowiedzieć. Poprosiłam więc o przesłanie tego, co mieli. To przykre. Więcej w tym sklepie niczego nie zamówię.

zakupy: długopisy, zestawy upominkowe; grudzień 2010

plusy: Brak

minusy: Brak kontaktu, kiedy brakuje któregoś z zamówionych rzec

Odpowiedź sklepu 27.01.2011

Uprzejmie informuję iż do klienta został wysłany mail z informacją o niemożności realizacji zamówienia w całości. Przepraszam również za zaistniałe niedogodności wynikające wyłącznie z przedświątecznej gorączki.

Odpowiedź Olga 27.01.2011

Przykro mi, że sklep stwierdza nieprawdę. Nie dostałam żadnego maila i kiedy zadzwoniłam osoba, która odebrała nic nie wspomniała o żadnym mailu. Nie umiała odpwiedzieć na moje pytania. Rozumiem, że przed świętami jest zamieszanie, ale chyba to oczywiste, że największe zakupy robi się właśnie przed Bożym Narodzeniem, bo są to prezenty. Wystarczy przeprosić, nie trzeba kłamać.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basienka rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 68156 z 25.12.2010

Sklep Egalanteria polecam , zakupiony portfel super, cena niższa od sklepowych, ekspresowa wysyłka mimo okresu przedświątecznego, cena przesyłki również zadziwiająco niska. Na pewno zrobię ponownie zakupy w tym sklepie !

zakupy: portfel; grudzień 2010

plusy: kontakt i szybka obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylvietta rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 68008 z 23.12.2010

Wybrałam ten sklep, ponieważ już sama strona internetowa zachęcała swoją oprawą. Szukałam prezentu na gwiazdkę i go znalazłam:) Portfel, który zamówiłam jest bardzo ładny, solidnie wykonany, a Sprzedawca godny polecenia!!!:D Tylko kurier jak zwykle miał problemy z dojazdem na czas a co najważniejsze na miejsce...:/ Jeszcze raz polecam ten sklep;)

zakupy: portfel męski puccini p 6225 brąz; grudzień 2010

plusy: dobry towar i kontakt z klientem

minusy: nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mrincognito_2005 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67991 z 22.12.2010

Sklep bardzo szybko wysłał, towar, towar najtańszy jaki znalazłem na allegro.. ale nie był to towar złej jakości.. raczej z wyższej pólki... wszystko było zgodne, szybko przysłane.. polecam - Marcin

zakupy: portfel damski svarowski; grudzień 2010

plusy: cena, szybkośc przesyłki, zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67983 z 22.12.2010

Sklep solidny. Produkt otrzymałem zgodnie z zamówieniem w krótkim czasie. Polecam. Jerzy

zakupy: portmonetka; grudzień 2010

plusy: Szybkość działania

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67977 z 22.12.2010

Szukałam asortymentu z najwyższej półki i taki właśnie znalazłam. Czekałam na przesyłkę tydzień ale jestem bardzo zadowolona z zakupu. Obsługa rzetelna i miła.

zakupy: Portwel męski Puccini; grudzień 2010

plusy: miła obsługa

minusy: termin dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67912 z 22.12.2010

Sklep Egalanteria polecam z całego serca, zakupiona walizka super, cena niższa od sklepowych o 50 zł, ekspresowa wysyłka mimo okresu przedświątecznego, cena przesyłki również zadziwiająco niska. Następne zakupy też na pewno u nich.

zakupy: Walizka mała Puccini; grudzień 2010

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, duży wybór, CENY

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67863 z 21.12.2010

Gorąco polecam, doskonały kontakt, ekspresowa dostawa. Super, super, super

zakupy: Torebka SŁOŃ TORBALSKI; grudzień 2010

plusy: Szybko i solidnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

milabafiorek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67852 z 21.12.2010

Zakupiłam w Egalanterii aktówkę damską. Teczka jest piękna, absolutnie odpowiada i opisowi i moim oczekiwaniom. Jednak dostawa była tragiczna. UPS woziło moją teczkę przez tydzień, z czego kilka dnia paczka jeździła po moim mieście, ale do mnie dojechać nie mogła. Jednak jakimś cudownym trafem zdążyli przed świętami. Uff... Nie tylko drogowców zima potrafi zaskoczyć (nieważne że trwa już praktycznie od miesiąca). Sklep polecam, w tym przypadku to UPS (prawie) nawaliło.

zakupy: Aktówka Damska Stefania - B-473/DW; grudzień 2010

plusy: dobra obsługa, odpowiadają szybko na maile, towar b.dobr

minusy: wysyłają przez UPS, które ma klienta gdzieś

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67841 z 21.12.2010

Towar zgodny z opisem , przesyłka szybko dostarczona, polecam ten sklep.

zakupy: portfel męski; grudzień 2010

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzeszek-31 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67834 z 21.12.2010

towar zgodny z opisem i zdjęciami ,polecam ,moi panowie są bardzo zadowoleni z portfeli

zakupy: portfele; grudzień 2010

plusy: szybka obsluga ,towar zgodny z opisem i zjęciami

minusy: nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adamo rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67826 z 21.12.2010

"Udana transakcja, dziękuje za miłą współpracę i polecam innym jako doskonałego partnera w interesach!!!! Polecam!!!!!! "

zakupy: Torebka Słoń Torbalski CITY; grudzień 2010

plusy: szybka wysyłka i duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER