Galanteria skórzana, torebki damskie, teczki, walizki i kuferki oraz artykuły piśmienne.
Sklep Egalanteria.pl

Kontakt

tel. 801 011 056
Zielona Góra

Popularne produkty

Torebki, Portfele, Paski, Kosmetyczki i Kuferki, Odzież, Pozostała Galanteria, Bagaż, Torby młodzieżowe, Laptop, Piśmienne, Parasolki

Popularne marki

Tommy hilfiger, Ecco, The north face, Wittchen, Gino rossi, Guess, Słoń torbalski, Armani jeans, Titan, Roncato, Napapijri, Wojewodzic, Puccini, Parker, Ochnik

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 170
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 16
Podsumowanie

Egalanteria.pl > Opinie klientów

Sklep Egalanteria.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.11.2007r i posiada 188 opinii klientów w tym 91% pozytywnych.

Wystaw opinię

Elżbieta rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67820 z 21.12.2010

To mój ulubiony sklep. Duży wybór, zawsze na czas, przystępne ceny.

zakupy: bagaż, torebki; grudzień 2010

plusy: Duży wybór, dobre ceny

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67799 z 21.12.2010

W ofercie sklepu znalazłam towar, który szukałam ( saszetka wittchen) . Przeczytałam opinie na temat sprzedawcy i uznałam, że jest wiarygodny. Zdecydowałam się wysłać pieniądze i czekałam na kontakt i towar.Bardzo szybka reakcja i saszetka w krótkim czasie była u mnie w domu. Towar zgodny z opisem i dotarł do mnie bez żadnych uszkodzeń. Polecam sklep.

zakupy: Saszetka Wittchen - 21-3-028 Czarny; grudzień 2010

plusy: terminowość, fachowość,

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina2605 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67778 z 21.12.2010

duży wybór produktów w dobrych cenach

zakupy: portfel skórzany, pasek skórzany; grudzień 2010

plusy: szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

as60 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67720 z 20.12.2010

znalazłam tu towar, którego szukałam

zakupy: torebka belluci; grudzień 2010

plusy: solidność, terminowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danka rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67703 z 20.12.2010

W sklepie był towar, którego szukałam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Szybko, sprawnie i miły kontakt.

zakupy: Plecak; grudzień 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monia rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67702 z 20.12.2010

Duży asortyment wysokiej jakości. W 100% spełnił moje oczekiwania

zakupy: Kuferek; grudzień 2010

plusy: doskonały towar,szybko dostarczony

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danka rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67662 z 19.12.2010

Super Sprzedawca, polecam!Towar najwyższej jakości, darmowa i expresowa przesyłka. Dodatkowo na bieżąco informują klienta co się dzieje z jego zamówieniem - pełen profesjonalizm.

zakupy: kuferek Roncato, kuferek puccini; grudzień 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67648 z 19.12.2010

Szybka i bezproblemowa transakcja, serdecznie polecam:)

zakupy: portfel męski OCHNIK; grudzień 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia, komunikacja mailowa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67646 z 19.12.2010

Kupiłam zestaw Samsonite, cena taka sama jak na Allegro ale przesyłka 0 złotych:-) Towar otrzymałam błyskawicznie, poprzedził to bardzo dobry kontakt mailowy. Jesli będę miała zamówić jakiś prezent na pewno zajrze na stronę Egalanterii. Polecam

zakupy: zestaw Samsonite; grudzień 2010

plusy: cena, koszt przesyłki,czas realizacji zamówienia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67643 z 19.12.2010

Kolejne zakupy w sklepie egalanteria.pl oraz kolejne zadowolenie z zakupów. Produkty najwyższej jakości, obsługa klienta wzorowa, ekspresowa wysyłka a ponadto liczne udogodnienia, promocje oraz zniżki dla powracających klientów. Serdecznie polecam.

zakupy: Parasolka Roncato, portfel Puccini; grudzień 2010

plusy: profesjonalizm, kontakt z klientem, szybkość realizacji

minusy: w zasadzie brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olka rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67621 z 18.12.2010

Bardzo oobry kontkt ze sprzedajacym, towar rewelcyjny. Na 100% jeszcze raz tu zrobię zakupy.

zakupy: Kuferek kosmetyczka; grudzień 2010

plusy: rewelacyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67581 z 18.12.2010

Wybrałem ten sklep ponieważ tylko on posiadał interesujący mnie asortyment. Musze przyznać że sprzedaż wysyłkowa oraz kontakt zorganizowany jest bardzo dobrze .

zakupy: Kosmetyczka Wojewodzic - WGD14/PC01/PL01; grudzień 2010

plusy: Szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawel7312 nie ma zdania o Egalanteria.pl opinia nr 67449 z 16.12.2010

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Niestety portfel dotarł w innym kolorze niż go zamawiałem. Ponieważ był to prezent i nie miałem wystarczająco czasu na wymianę towaru, musiałem wręczyć to co przyszło, a nie to co faktycznie zamówiłem.

zakupy: Duży Portfel Damski Ochnik - MLT002; grudzień 2010

plusy: szybki kontakt

minusy: brak profesjonalizmu obsługi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ARB rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67399 z 16.12.2010

wysyłka szybka i DARMOWA, cena taka jak u konkurencji, ale portfel, taki sobie. takie jest już ryzyko kupowania, bez oglądania. sklep polecam jednak!

zakupy: Portfel Puccini; grudzień 2010

plusy: szybka dostawa, darmowa przy zakupie powyzej 100pln

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67372 z 16.12.2010

Mój pierwszy zakup w tym sklepie okazał się udany,miła obsługa,krótki czas realizacji zamówienia,a otrzymany produkt bez zarzutu.Polecam ten sklep.

zakupy: Portfel męski Puccini; grudzień 2010

plusy: kontakt z klientem,termin wysyłki,jakość produktów

minusy: nie widzę żadnych wad sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67293 z 15.12.2010

to mój drugi zakup w tym sklepie i muszę przyznać, ze podobnie jak pierwszy - bardzo udany. Zarówno jakość obsługi, czas realizacji jak i same produkty są bez zarzutu.

zakupy: portfele, kosmetyczki; grudzień 2010

plusy: produkty zgodne z opisem, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 67283 z 15.12.2010

Zamowienie przyszło po 2 dniach, zgdone z opisem, jestem zadowolona z zakupów.

zakupy: pasek męski; grudzień 2010

plusy: czas wysyki

minusy: za mało zdjęć produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66988 z 12.12.2010

Zakup torebki listonoszki był możliwy w tym sklepie, możliwy był w krótkim czasie, zakup spełnił moje oczekiwania - opis był dobry, zdjęcia wykonane porządnie, towar przysłany spełniał moje wymagania. Kontakt z obsługą dobry.Informacje rzetelne.Polecam.

zakupy: Torebka listonoszka-Daag Onyx 1; grudzień 2010

plusy: Dostępnośc i szybkośc reakcji obsługi

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lukra rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66956 z 11.12.2010

Sklep ma ciekawą ofertę i znalazłam to co było mi potrzebne na prezent

zakupy: Multi Kosmetyczka Roncato - 5359; grudzień 2010

plusy: szeroka oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martamips rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66814 z 10.12.2010

Oczekiwania spełnione w 100%, szybka przesyłak, wysokiej jakości towar, dobry kontakt z klientem.

zakupy: Torba męska; grudzień 2010

plusy: szybka wysyłka, świetenej jakości towar, duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER