Galanteria skórzana, torebki damskie, teczki, walizki i kuferki oraz artykuły piśmienne.
Sklep Egalanteria.pl

Kontakt

tel. 801 011 056
Zielona Góra

Popularne produkty

Torebki, Portfele, Paski, Kosmetyczki i Kuferki, Odzież, Pozostała Galanteria, Bagaż, Torby młodzieżowe, Laptop, Piśmienne, Parasolki

Popularne marki

Tommy hilfiger, Ecco, The north face, Wittchen, Gino rossi, Guess, Słoń torbalski, Armani jeans, Titan, Roncato, Napapijri, Wojewodzic, Puccini, Parker, Ochnik

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 170
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 16
Podsumowanie

Egalanteria.pl > Opinie klientów

Sklep Egalanteria.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.11.2007r i posiada 188 opinii klientów w tym 91% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piter rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66682 z 08.12.2010

Polecam innym kupującym. Zakupiony towar (w tym wypadku portfel) był zgodny z opisem i specyfikacją na stronie i został dostarczony przez kuriera w ciągu kilku dni, po uprzednim powiadomieniu przez sklep.

zakupy: Mały Portfel Damski Puccini - P-1953 3; grudzień 2010

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monikora1 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66653 z 08.12.2010

Towar dostarczony szybko i bezproblemowo. Produkt zgodny z opisem.

zakupy: portfel męski; grudzień 2010

plusy: terminowość w realizacji, niska cena

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66652 z 08.12.2010

Interesuje mnie bogata oferta oraz przystępne ceny. Jedno i drugie jest domeną Egalanterii. Z zakupów korzystałam po raz drugi i wciąż jestem bardzo zadowolona, zarówno z obsługi w ciągu całego okresu wybierania, przebierania, wybrzydzania (mojego oczywiście:-), jak i po sfinalizowaniu - bardzo szybka przesyłka, ekspresowa reakcja na wpłacone pieniądze i pięknie opakowana paczka. Jedynie co mnie trochę nie w smak, to oryginalne pudełko Valentini - niby do niczego mi niepotrzebne, bo to był prezent od męża dla mnie (!), ale nie wyglądało na super nowe i niezniszczone. trochę porysowane (lakierowana powierzchnia tekturowa), ktoś odkleił naklejkę czy jakąś metkę, idelalne nie jest. możliwe, ze ktoś je odesłał. ale nie reklamowałam, bo co mi po pudełku, byle portfel był w porządku.Portfel tak, chociaż jak pamiętam tamten sprzed roku z Ochnika, był oklejony różnymi materiałami reklamowymi, łącznie z ceną katalogową, a ten - nie ma w środku nic, oprócz atrapy karty kredytowej. ale jak pisałam, nie należę do zbyt drobiazgowych, żeby się o to kłocić czy odsyłac. bo portfel sam w sobie mi się podoba.

zakupy: Potfel Valentini; grudzień 2010

plusy: zawsze pod telefonem

minusy: ewentualna niewiedza, co naprawdę mają dostęp.natę chwil

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

misiek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66629 z 08.12.2010

Sklep wybrałem przypadkowo. Podobała mi się cała procedura tuż po zamówieniu. Wiadomość sms i e-mail o wysłanej paczce.

zakupy: portfele; grudzień 2010

plusy: powiadomienie o wysłanej przesyłce

minusy: mało informacji i produktach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martynka2202 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66472 z 07.12.2010

duży wybór, przystępne ceny i zaskakująco szybka dostawa 10/10

zakupy: WITTCHEN HAND MADE ITALY - 21-2-169-3 RED; grudzień 2010

plusy: bardzo szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnes rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66467 z 07.12.2010

nigdzie indziej nie widziałam w sprzedaży tych rękawiczek

zakupy: rękawiczki emu M/L; grudzień 2010

plusy: treminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66368 z 06.12.2010

Kupiłem portfel na prezent dla dziewczyny. Już uprzednio bez problemu kupowałem w Egalanteria.pl, więc przypuszczałem, że ta transakcja zostanie równie profesjonalnie przeprowadzona. Nie pomyliłem się. Sklep ma dobre ceny i oferuje szybką dostawę. Dlatego polecam go wszystkim.

zakupy: portfel skórzany; grudzień 2010

plusy: dobre ceny, dobry kontakt, szybka dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66347 z 05.12.2010

Wybrałem ten sklep ponieważ oferował produkt który mnie interesował w bardzo przystępnej cenie! A teraz wiem także, że produkt ten jest świetnie wykonany i najwyższej jakości.

zakupy: Etui Na Długopisy Krenig; grudzień 2010

plusy: Jakość Produktór, Czas dostawy, cena, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66343 z 05.12.2010

Błyskawiczna wysyłka, możliwość płatności kartą Visa, konkurencyjne ceny, zaufane opinie o sprzedawcy.

zakupy: Piórnik i portfel; grudzień 2010

plusy: Płatność kartą, zaufany sprzedawca, przesyłka w 24h

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Abuna rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66320 z 05.12.2010

szybko, fachowo, dobry sprzedawca godny zaufania

zakupy: portwel ochnik; grudzień 2010

plusy: szybko

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izabella rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66257 z 04.12.2010

Zakupy zrobiłam po raz kolejny i na pewno nie ostatni. Szybka, rzetelna i miła obsługa. Polecam

zakupy: Portfel Damski Swarovski - SV270; grudzień 2010

plusy: przejrzysta strona , szybka dostawa

minusy: wystąpił problem z rabatem :(

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66149 z 02.12.2010

Rewelacyjna obsługa. Błyskawicznie zrealizowane zamówienie. Pierwszy raz zostałem tak znakomicie obsłużony.

zakupy: teczka puccini; listopad 2010

plusy: Szybkos realizacji, świetny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AM rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 66008 z 01.12.2010

Przyjazna prezentacja towaru

zakupy: saszetka; listopad 2010

plusy: Szybkość obsługi i jakość towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cecylka rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 65886 z 29.11.2010

Fachowo przeprowadzona transakcja, wręcz ekspresowa przesyłka zamówionego towaru.Bardzo szczegółowe informacje o kolejnych etapach wysyłki.Towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: Portfel damski OCHNIK -157; listopad 2010

plusy: Bieżące informacje o przesyłce

minusy: BRAK WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aniedz rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 65871 z 29.11.2010

Profesjonalne podejście do Klienta. POLECAM

zakupy: Portfel WITTCHEN ITALY - 21-1-364-3; listopad 2010

plusy: dobry kontakt

minusy: b/d

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 65826 z 29.11.2010

Serdecznie polecam! Szybka wysyłka, dobry kontakt, produkty zgodne z opisem.

zakupy: portfel, pasek; listopad 2010

plusy: szybkość realizacji zleceń, korzystne ceny

minusy: po zapłacie okazało się, że produkt jest niedostępny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 65822 z 29.11.2010

W e-galanteri.pl kupiłam dla męża prezent - pióro wieczne . Szczegółowe opisy oraz dobrej jakości zdjęcia pozwoliły mi precyzyjnie dobrać prezent tak, ze maż był zachwycony. Kolejny plus to szybkość dostarczenia paczki .Otrzymałam ją na następny dzień o godzinie 10tej!! Wielokrotnie dokonywałam zakupów w różnych sklepach internetowych ale nigdy nie otrzymałam paczki tak szybko.

zakupy: pióro wieczne; listopad 2010

plusy: szybka przesyłka towar zgodny z opisem

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgrzata rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 65783 z 28.11.2010

Sklep wybrałam dlatego, że posiada bardzo piękne i różnorodne wyroby wykonane ze skóry. Kupuje się bardzo łatwo, bo rozmieszczenie artykułów na stronie jest przejrzyste, a opisy wyczerpujące. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Torba, którą kupiłam, jest przepiękna i bardzo wysokiej jakości. Przesyłkę otrzymałam w ekspresowym tempie.

zakupy: Torba damska, skórzana; listopad 2010

plusy: wysoka jakość, miła obsługa, bardzo szybka dostawa

minusy: nie mam zastrzeżeń do sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 65561 z 25.11.2010

Wybralam ten sklep po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona Wczesniej slyszalam same pozytywne zdania o Was Nie zawiodlam sie z wybranego zakupu i wszystkim naprawde polecam (przepraszam za opuznienie wystawienia mojej opini)

zakupy: torebka; listopad 2010

plusy: szybka obsluga

minusy: nie mam zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elindzia rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 65513 z 24.11.2010

Pasek bez zarzutu- bardzo dobra jakość ; błyskawiczna przesyłka.Gorąco polecam!!!!!!!!!!! :)

zakupy: pasek; listopad 2010

plusy: duży pozytyw

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER