Galanteria skórzana, torebki damskie, teczki, walizki i kuferki oraz artykuły piśmienne.
Sklep Egalanteria.pl

Kontakt

tel. 801 011 056
Zielona Góra

Popularne produkty

Torebki, Portfele, Paski, Kosmetyczki i Kuferki, Odzież, Pozostała Galanteria, Bagaż, Torby młodzieżowe, Laptop, Piśmienne, Parasolki

Popularne marki

Tommy hilfiger, Ecco, The north face, Wittchen, Gino rossi, Guess, Słoń torbalski, Armani jeans, Titan, Roncato, Napapijri, Wojewodzic, Puccini, Parker, Ochnik

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 170
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 16
Podsumowanie

Egalanteria.pl > Opinie klientów

Sklep Egalanteria.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.11.2007r i posiada 188 opinii klientów w tym 91% pozytywnych.

Wystaw opinię

ulocha rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 65360 z 22.11.2010

Atrakcyjna cena towaru, Wysyłka kurierem 0 zł

zakupy: walizka twarda Puccini; listopad 2010

plusy: pełna informacja na temat realizacji zam., błysk. wysyłk

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 65328 z 22.11.2010

Sklep ma szeroką ofertę produktów dobrych marek, które jednocześnie gwarantują dobrą jakość.

zakupy: Parker Frontera; listopad 2010

plusy: szybka informacja zwrotna i realizacja zamówienia

minusy: nie zauważyłam żadnych minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wyatt rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 65323 z 22.11.2010

Bardzo szybka wysyłka. Zgodność towaru z opisem. Aktualna informacja o stanie zamówienia. Profesjonalnie. Zdecydowanie polecam!

zakupy: Torba na garnitur; listopad 2010

plusy: Brak wad

minusy: Nie dopatrzyłem się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 65321 z 22.11.2010

Wiedziałem co kupuję (portfel identyczny z już posiadanym), sklep spisał się bardzo dobrze. Dostawa gratisowa i praktycznie natychmiastowa - czyli wszystko czego oczekujemy od sklepu wysyłkowego.

zakupy: portfel Puccini; listopad 2010

plusy: czas realizacji, cena

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

delfa rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 65260 z 21.11.2010

Sklep spełnił jak najbardziej moje oczekiwania. Jakość produktów jest perfekcyjna i zgodna zarówno z opisem jak i wyglądem na obrazkach. Wybrałam ten sklep ze względu na dużą różnorodność towaru. Każdy tutaj znajdzie coś dla siebie, a naprawdę warto korzystać z usług tego sklepu, bo posiada on najlepszą jakość towaru.

zakupy: Portfel Valentini 165-106-1; listopad 2010

plusy: atrakcyjne ceny,doskonała jakość towaru,szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 65014 z 17.11.2010

Polecam korzystanie z usług sklepu, gł. ze względu bardzo szybki termin realizacji zamówienia oraz bieżącą informację o losach wysyłki. Ponadto produkty są bardzo dobrze przygotowane do wysyłki - odpowiednie pakowanie. Zamówiony towar był odpowiedniej jakości, nie posiadał nawet najmniejszych wad - co czasem zdarza się nawet przy zakupach w tradycyjnych sklepach.

zakupy: torebka verso oraz wittchen; listopad 2010

plusy: termin realizacji, szeroka oferta produktów,

minusy: brak zdjęć wnętrz produktów, niekonkurencyjne ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

king rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 64947 z 17.11.2010

Wybrałam sklep, ponieważ jako jedyny oferował ten model walizki. Towar bardzo dobry, szybka, sprawna dostawa, bardzo dobry system informowania o losach zamówienia. Ceny nie umiem porównać, bo nie znalazłam takiego samego towaru nigdzie indziej. Polecam!

zakupy: WALIZKA Średnia CAT-80510 YELLOW; listopad 2010

plusy: szeroki asortyment, sprawna obsługa i dostawa

minusy: nie zauwazyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jurek19577 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 64660 z 13.11.2010

Atrakcyjne ceny, duży wybór towarów, szybka i rzetelna obsługa.Sklep może być wzorem do naśladowania !

zakupy: Duża Miękka Walizka Puccini -EM50603A; listopad 2010

plusy: Szybko i tanio bez zbędnych formalności

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michalina rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 64402 z 08.11.2010

Oferta sklepu niezwykle bogata. Torebka dotarła bardzo szybko. Towar dobry jakościowo i zgodny z opisem.

zakupy: Torebka Słoń Torbalski Freshman Mini; listopad 2010

plusy: Szybkość realizacji usługi, bogata oferta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mp rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 64362 z 08.11.2010

Szeroka gama produktów sklep w pełni spełnił moje oczekiwania bardzo szybka wysyłka

zakupy: Teczka Męska Verso - B035PUBL; listopad 2010

plusy: szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanka rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 64342 z 08.11.2010

Szukałam torebki, sklep oferuje duży wybór, dokładny opis, dużo zdjęć. Torebkę otrzymałam błyskawicznie, jest dokładnie taka jak w ofercie, jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobra jakość i wykonanie.

zakupy: Torebka czarna Monroe; listopad 2010

plusy: Dobra jakość towarów, szybka obsługa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

podróżnik rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 64007 z 02.11.2010

Cena niższa niż u konkurencji, wysyłka w akceptowalnym terminie, dobry kontakt mailowy

zakupy: walizki; listopad 2010

plusy: cena, oferta

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kikos90-1 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 63955 z 01.11.2010

Piórnik świetny :-). Nawet nie myślałem, że będzie taki :) . Przesyłka również szybko (UPS za 9,90) 24h. Obsługa telefoniczna tez dobra. POLECAM

zakupy: Piórnik Galskór - 5906150592141; listopad 2010

plusy: cena i mila obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agna rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 63489 z 25.10.2010

szybki czas realizacji zamówienia, pełen profesjonalizm

zakupy: torebka Adax; październik 2010

plusy: xoxo

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 62679 z 12.10.2010

Bardzo prfesjonalna i szybka obsługa!

zakupy: Mała Miękka Walizka Puccini - EM50603C; październik 2010

plusy: Wszystko na plus

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 62408 z 07.10.2010

Towar bardzo dobrej jakości i w dobrych cenach. Wysyłka trwała nieco dłużej niż czas określony w ofercie, ale może wynika to z ilości złożonych zamówień. Bardzo miła obsługa.Pomimo małych niedogodności POLECAM

zakupy: Pióro PARKER, etui na wizytówki PUCCINI; wrzesień 2010

plusy: duży wybór, towar dobrej jakości, dobre ceny

minusy: czas wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 61805 z 28.09.2010

sklep oferował towar nieco tańszy niż sklep firmowy producenta, poza tym nie płaciłam za przesyłkę

zakupy: Torebka Ochnik - D2-1139; wrzesień 2010

plusy: ciekawa oferta

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 61803 z 28.09.2010

Nie zawiodłem się kolejny raz!!! Szybko, sprawnie i bez problemów!!! Produkty Wysokiej jakości i po rozsądnych cenach!!! P O L E C A M ! ! !

zakupy: Rekawiczki Wittchen, parsaolka Roncato; wrzesień 2010

plusy: Sybkość; profesjonalizm!!! jakość produktów!!!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maxiquaz rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 61792 z 28.09.2010

szybka dostawa,precyzyjna informacja mailowa o statusie paczki,po48h od zamowienia towar byl u mnie

zakupy: walizka Caterpillar; wrzesień 2010

plusy: szeroki wybor,logiczne pogrupowanie towarow,galeria

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elzbieta rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 61541 z 24.09.2010

Sklep po raz kolejny spełnił moje oczekiwania, z zakupu jestem bardzo zadowolona,szybka i miła obsługa

zakupy: Teczka Galskór - M-520; wrzesień 2010

plusy: towar dobrej jakości po umiarkowanej cenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER