Galanteria skórzana, torebki damskie, teczki, walizki i kuferki oraz artykuły piśmienne.
Sklep Egalanteria.pl

Kontakt

tel. 801 011 056
Zielona Góra

Popularne produkty

Torebki, Portfele, Paski, Kosmetyczki i Kuferki, Odzież, Pozostała Galanteria, Bagaż, Torby młodzieżowe, Laptop, Piśmienne, Parasolki

Popularne marki

Tommy hilfiger, Ecco, The north face, Wittchen, Gino rossi, Guess, Słoń torbalski, Armani jeans, Titan, Roncato, Napapijri, Wojewodzic, Puccini, Parker, Ochnik

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 170
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 16
Podsumowanie

Egalanteria.pl > Opinie klientów

Sklep Egalanteria.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.11.2007r i posiada 188 opinii klientów w tym 91% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iwarek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 61518 z 23.09.2010

Po raz kolejny dokonałam zakupów i po raz kolejny jestem zadowolona. Dobre ceny, wysoka jakość produktów i szybka obsługa. Polecam!

zakupy: Puccini kuferek; wrzesień 2010

plusy: dobry towar w dobrej cenie, szeroki wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A. ŚMigowska rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 61414 z 22.09.2010

Wybrałam sklep przez serwis ALLEGRO z uwagi na bardzo korzystną ofertę walizek PUCCINI. Bardzo profesjonalny kontakt z klientem, miła obsługa, szybka dostawa. Firma godna polecenia.

zakupy: PC005A/B/C-3; wrzesień 2010

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 61378 z 21.09.2010

Pełen profesjonalizm-przesyłka zgodna z opisem i dostarczona ekspresowo. Polecam.

zakupy: walizka mała puccini; wrzesień 2010

plusy: jakość towaru, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

roszpa rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 61335 z 21.09.2010

Sklep w porządku - szybka realizacja, kontakt był i mejlowy i telefoniczny - polecam.

zakupy: walizka Puccini; wrzesień 2010

plusy: atrakcyjne ceny,informacja o stanie zamówienia,

minusy: towar jest na stronie a może nie byc od reki w sklepie..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 61197 z 18.09.2010

Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania. Produkt został wysłany zaraz po złożeniu zamówienia, a bardzo zależało mi na czasie. Dodatkowo był w atrakcyjnej cenie (w porównaniu z innymi sklepami internetowymi oraz Allegro), a co najważniejsze dobrze zapakowany. Plus tania przesyłka kurierska pobraniowa.

zakupy: Portfel Ochnik; wrzesień 2010

plusy: miła obsługa, konkurencyjne ceny towaru i wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

orsaczek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 61088 z 16.09.2010

ok

zakupy: torba; wrzesień 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 61083 z 16.09.2010

Egalanteria.pl to mój ulubiony sklep z torbami i artykułami skórzanymi! Kupiłam tu już kilka torebek, walizkę i pasek skórzany i ze wszystkiego jestem bardzo zadowolona :) Ceny produktów są bardzo rozsądne, wybór olbrzymi, wiele znanych i dobrych marek, bardzo łatwa i sprawna obsługa i ekspresowa wysyłka. Nigdzie indziej już nie muszę szukać nowych torebek, gdyż wiem, że tutaj mam wszystko czego będę potrzebowała i to w jednym miejscu! Polecam!!! Przejrzyjcie to, co Was interesuje, a na pewno znajdziecie coś dla siebie i będziecie bardzo zadowoleni :)

zakupy: torebki damskie, walizka, pasek męski; wrzesień 2010

plusy: duży wybór, atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Munji rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 61038 z 16.09.2010

Sklep wybrałem ze względu na szeroką ofertę i przystępne ceny. Moje oczekiwania tak co do obsługi jak i co do produktu zostały spełnione.

zakupy: portfel; wrzesień 2010

plusy: szeroka oferta

minusy: można przyspieszyć ładowanie stron

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maj rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 60915 z 14.09.2010

Egalanteria.pl ma w ofercie produkt, którego nigdzie indziej nie mogłam znaleźć i to w bardzo okazyjnej cenie! Serdecznie polecam zakupy w sklepie. Przemiła obsługa, ekspresowa wysyłka i 100% zadowolenie z plecaka!

zakupy: Plecak CAT; wrzesień 2010

plusy: szybki kontakt, rewelacyjna oferta

minusy: brak towaru, ale zaminnik jeszcze lepszy!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mania rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 60898 z 14.09.2010

Wybralam ten sklep poniewaz szukalam torby meskiej na prezent dla meza.Co prawda pierwszy wybor,okazal sie "brakiem na magazynie"(i to informacja zostala mi przekazana dopiero po 3 dniach),ale otrzymalam satysfakcjonujaca rekompensate,przy wyborze innej torby:)

zakupy: Teczka Meska Verso-B035PUBL; wrzesień 2010

plusy: szybka przesylka

minusy: brak aktualizacji stanu towarow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olivka rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 60890 z 14.09.2010

Znalazłam stronę przypadkiem, ale różnorodnością produktów i firm mnie zaskoczył, jestem bardzo zadowolona z obsługi i zamówionego towaru.

zakupy: portfel ochnik -190; wrzesień 2010

plusy: szybki i sprawny

minusy: nie ma narazie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwan rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 60869 z 13.09.2010

Szukałem taniej solidnej torby skórzanej. Sklep spełnił moje oczekiwania, gratisowa przesyłka i profesjonalna obsługa.

zakupy: torba skórzana verso i portfel skórzany; wrzesień 2010

plusy: tanie markowe rzeczy, solidnie wykonane, jakość produkt.

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

walr rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 60766 z 11.09.2010

Sklep zrobil na mnie pozytywne wrażenie i nie zawiodłem sie -realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.

zakupy: walizka, kuferek; wrzesień 2010

plusy: szybka przesylkab.dobry kontakt,

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

brzeziq rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 60744 z 11.09.2010

Pełen profesjonalizm i ekspresowa przesyłka! Towary wysokiej jakości w konkurencyjnej cenie!

zakupy: Walizka; wrzesień 2010

plusy: jakość oferty

minusy: zakres oferty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

walr rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 60510 z 07.09.2010

Sklep wybrany zostal przypadkowo po negatywnej ocenie oferty AllegroZnakomita prezentacja oferowanych towarów skloniły mnie do zakupuPo otrzymaniu przesylki miałem pewne wątpliwości co do asortymentu-zadzwoniłem.Otrzymałem w pełni profesjonalne i satysfakcjonujące mnie wyjaśnienie. Ogólna ocena firmy to super pozytyw,apotwierdzeniem tego fakt że złożylem już drugie zamówienie.

zakupy: walizki; wrzesień 2010

plusy: asortyment,profesjonalna obsługa

minusy: jakość opakowań przesyłek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sandik838 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 60463 z 07.09.2010

towar godny polecenia,szybka ,profesjonalna dostawa,przy tym sympatyczny sprzedawca :) polecam w 100%

zakupy: Skórzana torebka WITTCHEN YOUNG; wrzesień 2010

plusy: szybka dostawa,bardzo dobry kontakt ze sprzedajacym

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 60419 z 06.09.2010

Sklep wybrałam przypadkowo szukając określonego towaru- walizek. Jestem bardzo zadowolona - towar dostarczony w terminie, zgodny z oczekiwaniami, kontakt telefoniczny sympatyczny. Polecam.

zakupy: komplet walizek Puccini; wrzesień 2010

plusy: terminowość dostawy i zgodność towaru z zamówieniem

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martyna nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 60382 z 06.09.2010

sklep nie spełnił moich oczekiwań.poczułam się oszukana.wybrałam model torebki który był w ofercie, pod zdjęciem oferty widniał napis dostarczamy w 24 godziny. zrobiłam wię c przelew , a za parę dni zadzwonił sprzedawca oznajmiając mi że torebka jest niedostępna w sprzedaży.mają nieaktualny katalog jesli chodzi o stany magazynowe:(. oczywiście żadnego przepraszam ani innej rekompensaty nie otrzymałam. czeka na zwrot swoich pieniędzy.brak profesjonalizmu..nie polecam.

zakupy: torebka, kosmetyczka, ; wrzesień 2010

plusy: brak

minusy: oferta nieuaktualniona z rzeczywistym stanem magazynu

Odpowiedź sklepu 27.01.2011

Opinia jest nieprawdziwa, ponieważ w wyniku braku towaru wynikającego z błędu w aktualizacji zawsze proponowany jest inny produkt dostępny w ofercie i zawsze klient otrzymuje propozycję otrzymania stosownego rabatu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paulina rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 60332 z 04.09.2010

Polecam ten sklep. Portfel, który chciałam mieć był dostępny u Państwa w dobrej cenie. szybko i bez żadnego problemu udało się go zamówić i po dwóch dniach był u mnie. Myślę, że jeszcze będę robić zakupy u Państwa. Gorąco polecam.

zakupy: portfel; sierpień 2010

plusy: błyskawiczność

minusy: nie było wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

frezja nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 60214 z 02.09.2010

W sklepie były produkty interesujące mnie po przystępnej cenie. Niestety sklep nie spełnił moich oczekiwań.

zakupy: Walizki firmy Ochnik; wrzesień 2010

plusy: nie widzę zalet

minusy: nieprofesjonalizm, błędne info na stronie, brak kontaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER