Galanteria skórzana, torebki damskie, teczki, walizki i kuferki oraz artykuły piśmienne.
Sklep Egalanteria.pl

Kontakt

tel. 801 011 056
Zielona Góra

Popularne produkty

Torebki, Portfele, Paski, Kosmetyczki i Kuferki, Odzież, Pozostała Galanteria, Bagaż, Torby młodzieżowe, Laptop, Piśmienne, Parasolki

Popularne marki

Tommy hilfiger, Ecco, The north face, Wittchen, Gino rossi, Guess, Słoń torbalski, Armani jeans, Titan, Roncato, Napapijri, Wojewodzic, Puccini, Parker, Ochnik

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 170
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 16
Podsumowanie

Egalanteria.pl > Opinie klientów

Sklep Egalanteria.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.11.2007r i posiada 188 opinii klientów w tym 91% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bożena rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 60175 z 02.09.2010

Tak w 100% sklep spełnił moje oczekiwania. Ekspresowa przesyłka. Wspaniały kontakt przez e-mail co bardzo rzadko się zdarza. Pełen profesjonalizm.

zakupy: walizka twarda duża Puccini; sierpień 2010

plusy: wspaniały kontakt przez e-mail i ekspresowa przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 60153 z 02.09.2010

Wszystko w najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem, niewiarygodnie szybka przesyłka, konkrencyjna cena.

zakupy: Mała walizka Puccini 2 szt.; sierpień 2010

plusy: Konkurencyjne ceny, natychmiastowa realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basiol rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 60091 z 01.09.2010

miła obsługa, szybka przesyłka

zakupy: mała twarda walizka; wrzesień 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotrek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 60081 z 01.09.2010

Bez dodatkowych uwag.

zakupy: Walizka; sierpień 2010

plusy: Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka. Polecam

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 58848 z 09.08.2010

szeroki wybór produktów, szybka i profesjonalna obsługa.

zakupy: walizki lotnicze; sierpień 2010

plusy: szybkie, wygodne zakupy, dobre ceny

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Chimerra34 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 58487 z 02.08.2010

Sklep wybrałem przypadkowo. Ze względu na bez problemowy i szybki przebieg zakupów, mogę szczerze polecić.

zakupy: Portfel Puccini - P-21913; sierpień 2010

plusy: Szybkie zakupy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 58039 z 24.07.2010

Bardzo duży wybór towarów i dobre ceny. Sklep w 100 % spełnił moje oczekiwania. Błyskawiczna przesyłka, świetna informacja o realizacji zamówienia i bardzo dobry kontakt ze Sklepem. SUPER!!!

zakupy: Torebka Ajtner; lipiec 2010

plusy: Solidność, uczciwość i szybkość realizacji zamówienia.

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bp_ost rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 57808 z 20.07.2010

W sklepie Elegant znalazłam towar, którego szukałam. Dodatkowym autem jest szybki i bezproblemowy kontakt z klientem

zakupy: torebka damska, etui na wizytówki i klucz; lipiec 2010

plusy: Bardzo dobra strona internetowa, fachowy kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wheatherwax rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 57725 z 19.07.2010

Wybrałam sklep ze względu na elegancką i budzącą zaufanie stronę internetową. Spełnił moje oczekiwania w 100%, przesyłka została dostarczona bardzo szybko i w idealnym stanie. Polecam.

zakupy: Torebka - Słoń Torbalski; lipiec 2010

plusy: miła obsługa, sprawne działanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wheatherwax rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 57724 z 19.07.2010

Wybrałam sklep ze względu na elegancką i budzącą zaufanie stronę internetową. Spełnił moje oczekiwania w 100%, przesyłka została dostarczona bardzo szybko i w idealnym stanie. Polecam.

zakupy: Torebka - Słoń Torbalski; lipiec 2010

plusy: miła obsługa, sprawne działanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klimat.wb rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 57448 z 13.07.2010

Dobra cena, szybka przesyłka.

zakupy: Teczka; lipiec 2010

plusy: bez problemów

minusy: o.k.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamizim nie poleca Egalanteria.pl opinia nr 57143 z 07.07.2010

Na stronie podają, że wysyłają towar w ciągu 24h a tymczasem sama musiałam do nich wydzwaniać, kiedy okazało się, że minęło parę dni a portfela nie ma. W czasie pierwszej rozmowy telefonicznej dowiedziałam się, że nie mają go na stanie i że portfel będzie wysyłany od razu od producenta. Na drugi dzień okazało się to kłamstwem! Codziennie do nich dzwoniłam i po półtora tygodnia portfel doszedł. Oczywiście w statusie zamówienia nie było żadnej informacji. Na stronie internetowej nie działa także funkcja "sprawdź dostępność". Oczywiście, niczego żadnego gratisu-rekompensaty także się nie doczekałam. Jedyny plus, to Pan obsługujący infolinię: niezwykle uprzejmy (oczywiście ten drugi a nie ten, który mnie pierwszego dnia okłamał. NIE POLECAM-zwłaszcza gdy komuś zależy na czasie.

zakupy: Portfel Wittchen; lipiec 2010

plusy: duży wybór towaru

minusy: nie liczenie się z klientem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosiamalgosia rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 57134 z 07.07.2010

Sprzedawca godny polecenia. Szybko, sprawnie z fajną informacją mailową i sms'ową na temat wysyłki. Pozdrawiam.

zakupy: walizki puccini; lipiec 2010

plusy: najtaniej :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 56948 z 03.07.2010

Szybki i wiarygodny kontakt. Transakcja zgodna z ustaleniami i zamówieniem.

zakupy: torba/walizka podróżna duża Travelite; lipiec 2010

plusy: wiarygodność i odpowiadająca mi jakością oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 56834 z 01.07.2010

Sklep posiadał duży wybór walizek. Towar zgodny z zamówieniem, przesyłka bardzo szybka. Jedna walizka cięższa o pół kilograma niż podano na stronie sklepu.

zakupy: BPT-SM10, EM-50540B; lipiec 2010

plusy: ładna strona internetowa, duży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arkadiusz rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 56722 z 29.06.2010

sklep spełnił oczekiwania szybka transakcja towar wysokiej jakości

zakupy: walizki puccini; czerwiec 2010

plusy: szybkośc dobry towar

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwarek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 56404 z 24.06.2010

Sklep jest cierpliwy nawet wobec niezdecydowanych klientów. Produkty są dobrej jakośći, obsługa fachowa i miła. Towar dostarczany jest bardzo szybko.Są znacznie niższe ceny danych produktów w porównaniu z cenami w sklepach.

zakupy: czerwona torba Wojewodzic; czerwiec 2010

plusy: szybkość realizacji,dobra jakość towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa Kluska rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 56208 z 21.06.2010

Wybrałam Egalanterię ponieważ ma atrakcyjne ceny, a co również ważne, przesyłka jest gratis!!!! Towar otrzymałam bardzo szybko, zgodny z zamówieniem. Gorąco wszystkim polecam!!!

zakupy: walizka duża Puccini; czerwiec 2010

plusy: Błyskawiczna obsługa :)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 55961 z 16.06.2010

sklep w pełni spełnił moje oczekiwania,bardzo szybko dostałam zamówiony towar,w ubiegłym roku kupiłam walizki i jestem z nich bardzo zadowolona, teraz wybrałam torebkę i podoba mi się jeszcze bardziej niz na zdjeciu. Towar bardzo dobrej jakości. Serdecznie polecam.

zakupy: torebka, pasek; czerwiec 2010

plusy: fachowość, szybka realizacja, doskonała jakość towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 55778 z 12.06.2010

Szukałam ładnego i niezbyt drogiego prezentu. Potrzebowałam porady i Pan, który odebrał telefon w sposób bardzo profesjonalny pomógł mi dokonać wyboru. Otrzymałam nawet na e-maila kilka propozycji. Jestem bardzo wdzięczna temu Panu, ponieważ zrobił coś ponad to, co do niego należało, a teraz to niestety rzadkość. Przesyłka dotarła w stanie nienaruszonym (solidnie zapakowana) i w terminie. Zakupy w Firmie Egalanteria to czysta przyjemność i na pewno będę korzystała z ich usług. Polecam wszystkim tę Firmę.

zakupy: teczka męska; czerwiec 2010

plusy: wspaniała obsługa, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER