Galanteria skórzana, torebki damskie, teczki, walizki i kuferki oraz artykuły piśmienne.
Sklep Egalanteria.pl

Kontakt

tel. 801 011 056
Zielona Góra

Popularne produkty

Torebki, Portfele, Paski, Kosmetyczki i Kuferki, Odzież, Pozostała Galanteria, Bagaż, Torby młodzieżowe, Laptop, Piśmienne, Parasolki

Popularne marki

Tommy hilfiger, Ecco, The north face, Wittchen, Gino rossi, Guess, Słoń torbalski, Armani jeans, Titan, Roncato, Napapijri, Wojewodzic, Puccini, Parker, Ochnik

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 170
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 16
Podsumowanie

Egalanteria.pl > Opinie klientów

Sklep Egalanteria.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.11.2007r i posiada 188 opinii klientów w tym 91% pozytywnych.

Wystaw opinię

podwieczorek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 55075 z 30.05.2010

Cacy! Cacy! Miło, Szybko, Konkretnie! Polecam!

zakupy: Ołówek Parker, Długopis Parker; maj 2010

plusy: Informacja, Rzetelność, Szybkość

minusy: Jak dla mnie za "ciężki" layout strony www.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magrat rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 55070 z 30.05.2010

Atrakcyjne ceny, szeroki wybór asortymentu, szybka realizacja, jakość towaru bardzo dobra. Polecam wszystkim ten sklep:)

zakupy: Pióro wieczne WATERMAN; maj 2010

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, atrakcyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 54638 z 24.05.2010

Towar dobrej jakości, ładne, wyrażne zdjecia na stronie. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobra informacja o terminie dostarczenia przesyłki. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Kosmetyczka travelite - 80703; maj 2010

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 54192 z 17.05.2010

Polecam sklep wszystkim użytkownikom... Z pewnością będą zadowoleni z jakości produktów; profesjonalnej obsługi i szybkiej wysyłki!!! P O L E C A M ! ! !

zakupy: Mała Walizka PUCCINI, Piórnik Glaskór; maj 2010

plusy: Profesjonalizm; Szybkość i Eleganckie produkty!!!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 54166 z 17.05.2010

Towar dobrej jakości, ładne, wyrażne zdjecia na stronie. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobra informacja o terminie dostarczenia przesyłki. Zdecydowanie polecam.

zakupy: torebka Wittchen; maj 2010

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: na razie bez zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basia321 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 53724 z 11.05.2010

doskonała obsługa klienta, szybka przesyłka, rewelacyjne towary

zakupy: kosmetyczka, pasek; maj 2010

plusy: obsługa klienta

minusy: wszystko doskonale

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alexb27 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 53623 z 09.05.2010

Bardzo szeroka oferta galanterii skórzanej. Do wyboru szeroki zakres marek w jednym miejscu. Można znaleźć coś taniego jak również elegancki prezent dobrej marki. Bardzo szybka realizacja, dzięki czemu można zamawiać towar na ostatnią chwilę. Pełna możliwość śledzenia statusu zamówienia (powiadomienia nawet SMS).

zakupy: portfel, pasek; kwiecień 2010

plusy: bardzo szeroki wybór marek

minusy: portfel zapakowany w pudełko innej marki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gwand rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 53552 z 07.05.2010

Sklep został wybrany ze względu na cenę niższą o 40% od ceny w sklepie tradycyjnym. Bardzo dobry kontakt droga mailową (była potrzeba korekty miejsca dostarczenia towaru) Po zapłaceniu kartą, błyskawiczna dostawa kurierem.Gorąco polecem-profesjonaliści.

zakupy: torby podróżne; maj 2010

plusy: solidność i cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia121172 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 52738 z 23.04.2010

Miał bardzo szeroki wybór zarówno jeśli chodzi o asortyment, jaki różnorodność marek. Spełnił moje oczekiwania. Fachowa i rzetelna obsługa, doskonały kontak. 100% stysfakcji. Dziękuję.

zakupy: mała walizka ", PUCCINI", ; kwiecień 2010

plusy: Czytelna , przejrzysta oferta.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lola 3352 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 52476 z 20.04.2010

duży wybór, najlepsze ceny, darmowa przesyłka, super obsługa.

zakupy: Parker Sonnet; kwiecień 2010

plusy: obsługa, cena,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 51952 z 14.04.2010

Szeroki asortyment, ceny dostosowane do proponowanych produktów. Obsługa wspaniała, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: Torba Sportowa Travelite; kwiecień 2010

plusy: bogata oferta i doskonała obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 51455 z 04.04.2010

Wybrałam ten sklep, ponieważ w jego asortymencie znajduja się produkty, które mnie interesują a ich ceny sa przystępne. Sklep nie do końca spełnił moje oczekiwania. Ponieważ zamówiona przeze mnie przesyłka została cofnięta z powodu zapakowania złego towaru, a firma nie poinformowała mnie o tym. Dopiero po zadzwonieniu i poproszeniu o numer referencyjny przesyłki kiedy do mnie nie doszła otrzymałam te informację. Uważam, że o takich rzeczach firma powinna informować sama choćby mailowo. Ogólnie opinia OK...

zakupy: Portfele; marzec 2010

plusy: Przejżystość

minusy: Troszeczke małe zainteresowanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 51418 z 02.04.2010

Ze względu na asotryment

zakupy: Długopis Waterman - Stal Satynowa GT Hemisphere; marzec 2010

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 51257 z 31.03.2010

Szeroki asortyment, ceny dostosowane do proponowanych produktów. Obsługa wspaniała, bardzo dobry kontakt mailowy, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: torebka damska mc.bags-644; marzec 2010

plusy: bogata oferta i doskonała obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 51249 z 31.03.2010

Szybka i profesjonalna obsługa.Towar bardzo dobrej jakości .dobrze zabezpieczona przesyłka.Dużo taniej niż w tradycyjnym sklepie. POLECAM GORĄCO ten sklep.

zakupy: Walizki puccini-2 sztuki; marzec 2010

plusy: Solidność,jakość i profesjonalizm.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

daga nie ma zdania o Egalanteria.pl opinia nr 49319 z 28.02.2010

Szukałam sklepu, gdzie byłby duży wybór produktów, chciałam kupić wizytownik w prezencie świątecznym. Oczywiście przesyłka była szybka, ale wizytownik przyszedł lekko zarysowany. Nie miałam już czasu, żeby odsyłać go spowrotem.

zakupy: wizytownik; grudzień 2009

plusy: terminowość

minusy: wadliwy towar

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

oaga5 rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 48987 z 23.02.2010

wszystko OK, pełen profesjonalizm, gorąco polecam!!!

zakupy: portfel; luty 2010

plusy: szybko, sprawnie, pełen profezjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 48474 z 15.02.2010

Szybka i profesjonalna obsługa.Towar b.dobrej jakości. POLECAM ten sklep.

zakupy: torba na laptopa; luty 2010

plusy: dobra jakość towaru, szybka obsługa, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cezarius rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 48421 z 13.02.2010

cos niesamowitego zrealizowane zamówienie mniej niz 24h----polecam wszystkim ten sklep pelen profesjonalizm

zakupy: portfel; luty 2010

plusy: szybkosc,fachowosc realizacja,profesjonalizm

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

przemek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 48408 z 13.02.2010

szybka realizacja, towar dokładnie taki jak na stronie

zakupy: walizka puccini; luty 2010

plusy: nie ma żadnych problemów z realizacją

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER