Galanteria skórzana, torebki damskie, teczki, walizki i kuferki oraz artykuły piśmienne.
Sklep Egalanteria.pl

Kontakt

tel. 801 011 056
Zielona Góra

Popularne produkty

Torebki, Portfele, Paski, Kosmetyczki i Kuferki, Odzież, Pozostała Galanteria, Bagaż, Torby młodzieżowe, Laptop, Piśmienne, Parasolki

Popularne marki

Tommy hilfiger, Ecco, The north face, Wittchen, Gino rossi, Guess, Słoń torbalski, Armani jeans, Titan, Roncato, Napapijri, Wojewodzic, Puccini, Parker, Ochnik

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 170
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 16
Podsumowanie

Egalanteria.pl > Opinie klientów

Sklep Egalanteria.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.11.2007r i posiada 188 opinii klientów w tym 91% pozytywnych.

Wystaw opinię

a.siedem rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 48299 z 11.02.2010

sklep oferuje produkty o bardzo dobrej jakości i dobrych marek, spełniono moje wszelkie oczekiwania, bardzo dbają o Klienta i o to aby był zadowolony. POLECAM!!!

zakupy: etui na dokumenty; luty 2010

plusy: dbałość o klienta

minusy: wszystko super

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MM rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 47844 z 03.02.2010

Profesjonalna obsługa i szybka przesyłka, towar w bardzo dobrej cenie i o najwyższej jakości.

zakupy: Walizki Puccini; styczeń 2010

plusy: Dobre ceny, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 47374 z 26.01.2010

Cena w tym sklepie była najniższa, paczka zapakowana fachowo dotrała do mnie szybko, kontakt z obsługą sklepu doskonały:) Pozdrawiam EGALENTERIĘ Barbara

zakupy: Średnia Walizka PUCCINI - PC010B-4; styczeń 2010

plusy: niska cena, szybkość dostawy, stały kontakt z obsługą

minusy: konieczność przedpłaty by nie ponosić kosztów dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 47089 z 20.01.2010

W sklepie tym jest b.duży wybór.Ponadto towar został bardzo szybko dostarczony.Polecam!

zakupy: walizka na kólkach; styczeń 2010

plusy: duży wybór i szybka obsługa

minusy: Nie dostrzegam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbyszek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 46937 z 18.01.2010

Sklep wybrałem zupełnie przypadkowo i nie żałuję. Obsługa szybka, sprawna, stały kontakt, po prostu FACHOWO a zakup jak najbardziej udany!!!

zakupy: portfel męski; styczeń 2010

plusy: FACHOWOŚĆ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorka rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 44062 z 26.11.2009

Bardzo miła, szybka i sprawna obsługa. Zdecydowanie polecam. Zakupy w takim sklepie to sama przyjemność :-)

zakupy: Portfel OCHNIK model 145; listopad 2009

plusy: bardzo miła obsługa emailowa, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 41746 z 13.10.2009

Szybka wysyłka, pomoc przy doborze rozmiaru kurtki, paczka faktycznie dobrze zabezpieczona. Polecam!

zakupy: kurtka Ochnik, rękawiczki Wittchen; październik 2009

plusy: kontakt, przesyłka

minusy: brak placówki w krakowie ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika J rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 38144 z 23.07.2009

Fantastyczny sklep, bardzo miła i rzeczowa obsługa - zakupiłam torebkę, która dotarła do mnie w ciągu 24 godzin od zamówienia - jeszcze zanim pieniążki pojawiły się na koncie sklepu, dziękuję za zaufanie. A torebka cudowna... Szczerze polecam.

zakupy: Torebka Wittchen; maj 2009

plusy: Jakość i szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina C. rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 38138 z 23.07.2009

Bardzo dziękuję za szybką, profesjonalną i sprawną realizację zamówienia. Towar również wysokiej jakości i porządnie zapakowany do transportu. Oby więcej takich sklepów...

zakupy: walizka Puccini; lipiec 2009

plusy: sprawna realizacja, szybki kontakt z klientem

minusy: nie zauwazylam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 37860 z 17.07.2009

Szybkie przyjęcie zamówienia oraz poinformowanie mnie o tym fakcie drogą mail'ową, po 3 dniach zakupiony towar dostarczony został do domu.

zakupy: portfel; lipiec 2009

plusy: sprawna sprzedaż markowych artykułów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 37549 z 13.07.2009

Zdecydowanie polecam! Przesyłka w rzeczy samej bardzo szybka, paczka również starannie zabezpieczona na czas transportu.

zakupy: Kuferek Titan X2; lipiec 2009

plusy: przesyłka, zabezpieczenie towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 37004 z 01.07.2009

Paczka faktycznie starannie zapakowana, tyle folii bąbelkowej dawno na oczy nie widziałem! Ofoliowany był nawet kuferek, pomimo to, że włożono go do walizki. Polecam ten sklep.

zakupy: Walizka Titan X2 oraz Kuferek; lipiec 2009

plusy: Zabezpieczenie towaru na czas transportu,szybka przesyłk

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MaciejewskiPiotr rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 36865 z 29.06.2009

Wszystko cacy, walizka była bardzo starannie zapakowana, zabezpieczona na czas transportu a z folią bąbelkową dzieci miały zabawę przez prawie godzinę czasu.

zakupy: Walizka Titan X2; czerwiec 2009

plusy: zabezpieczenie towaru, szybka przesyłka

minusy: zero

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 36657 z 24.06.2009

Również polecam. Wszystko szybko i sprawnie. Walizki miałem na następny dzień, a dzięki profesjonalnemu doradztwu zakupiłem coś, co bardziej pasuję do moich potrzeb!

zakupy: Komplet walizek Puccini; czerwiec 2009

plusy: Szybka przesyłka, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 36529 z 22.06.2009

Bardzo szybki kontakt i wysyłka. Sprzedawca godny rekomendacji.Towar bez zastrzeżeń,dobry gatunkowo.

zakupy: portfel; czerwiec 2009

plusy: szybkość w realizacji

minusy: zero

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 35883 z 10.06.2009

Mam same pozytywne wrażenia z dokonywanych zakupów tak w egalanterii jak i eobuwiu. Doradztwo rzeczowe.Obsługa szybka. Towar najwyższej jakości zgodny z zamówieniem w kolorystyce zgodnej do tych na fotografiach.Gorąco polecam. Dostawa praktycznie w ciągu 2 dni/przejazd prze całą Polskę/

zakupy: Torba Ochnik /duża/; czerwiec 2009

plusy: szbkość i fachowość obsługi, zgodność towaru z zamówieni

minusy: nie stwierdziłem negatywów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 35361 z 02.06.2009

Szczerze polecam korzystanie z usług tego sklepu!!! Miła obsługa, świetny kontakt! Przesyłka kurierska dotarła błyskawicznie! No i walizka - rewelacja!!!! Dziękuję! Pozdrawiam!

zakupy: Walizka Puccini (duża); maj 2009

plusy: świetny kontakt; dążenie do pełnej satysfakcji klienta;

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 35050 z 27.05.2009

Wybrałam torebkę w niedzielę, przelałam pieniądze, a w środę torebkę ku mojemu zaskoczeniu miałam już w domu. Wszystko przebiegło sprawniej i szybciej niż się spodziewałam. Towar zapakowany starannie dotarł do mnie bezpiecznie. Bardzo to zachęca do dalszych zakupów w EGALANTERIA.

zakupy: Torebka; maj 2009

plusy: szeroka oferta, rzetelność obsługi, profesjonalizm

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wdf rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 34225 z 13.05.2009

Bardzo szybka dostawa, towar bez zastrzeżeń.

zakupy: 2xwalizka + torba podróżna; maj 2009

plusy: dobry kontakt, błyskawiczna dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PASKAL JANIKOWSK rekomenduje Egalanteria.pl opinia nr 33929 z 08.05.2009

walizki zgodne z opisem gorąco polecam ze względu na precyzję wykonania, obsługa miła jestem zadowolony

zakupy: walizka Puccini PC 008B-8; maj 2009

plusy: szeroka gama towarów

minusy: nie zauwazyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER