Głośniki, wzmacniacze, radia samochodowe, oraz inne akcesoriów car audio.
Sklep Elektrodor.pl

Kontakt

tel. 22-674-30-15
Warszawa

Popularne produkty

CAR AUDIO

Popularne marki

Powe, Sinuslive, Connection audison, Hertz, Mac audio, Magnat, Hollywood energetic, Silicon, Jbl, Rockford fosgate, Clarion, U-dimension, Alpine, Phonocar, Helix

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 56
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Elektrodor.pl > Opinie klientów

Sklep Elektrodor.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.02.2010r i posiada 56 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Daniel rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 243441 z 10.09.2013

Sklep wybrałem z uwagi na korzystne ceny, jestem pod wrażeniem bardzo szybkiej wysyłki (zamówienie w niedzielę o godz. 14, paczka doręczona we wtorek o godz. 8.30). Brak zastrzeżeń

zakupy: głośniki + wzmacniacz; wrzesień 2013

plusy: Szybkość realizacji, dobre ceny

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mkrol rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 243213 z 09.09.2013

jest ok.

zakupy: mata filcowa; wrzesień 2013

plusy: towar

minusy: nie mam zastrzrżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodek rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 241457 z 31.08.2013

Wybrałem ten sklep ze względu na cenę interesujących mnie produktów. Po podejściu sklepu jako sprzedawcy (jego pracowników) do klienta wnioskuję, że zależy im na każdym kliencie i mogę szczerze zarekomendować tego sprzedawcę.

zakupy: Maty wyciszające; sierpień 2013

plusy: Zależy mu na kliencie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slajo rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 241385 z 31.08.2013

Tak Elektrodor jak najbardziej spelnij moje oczekiwania,bardzo szybka wysylka ,towar zgodny z opisem i mily kontakt. Polecam

zakupy: Złacze iso, zaślepka do radia; sierpień 2013

plusy: Szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gwidon rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 240197 z 27.08.2013

Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka, sklep godny polecenia

zakupy: Złącze ISO, ramka; sierpień 2013

plusy: Szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 237721 z 16.08.2013

duzy wybór asortymentów poza tym wszystko solidne i trwałe.

zakupy: Adaptery głośnikowe Alfa Romeo Citroen Fiat Lancia Peugeot #203; sierpień 2013

plusy: krótki czas realizacji zamówienia,dobra komunikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mazik rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 235717 z 08.08.2013

bogaty asortyment dobrze opisany. konkurencyjne ceny. tania przesyłka

zakupy: głośniki i dystanse; sierpień 2013

plusy: dobrze wyposażony. tanio. szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kry119 rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 235605 z 08.08.2013

towar pewny zgodny z opisem

zakupy: glosniki samochodowe; sierpień 2013

plusy: szybka realizacja i dostarczenie towaru

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dżinksu rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 214285 z 23.04.2013

Bogaty asortyment, różne marki, dostępność.

zakupy: Przewody zasgilające, przewody głośnikow; kwiecień 2013

plusy: Bogaty asortyment, ceny, różne marki

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 205478 z 13.03.2013

Oferował towar w najniższej cenie.

zakupy: przewód głośnikowy; marzec 2013

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 196693 z 31.01.2013

pozytywnie, szybki czas dostawy

zakupy: złącze; styczeń 2013

plusy: dostępnośc towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 196021 z 28.01.2013

Krotki czas realizacji zamowienia (dwa dni), dobrze opisany towar na stronie sklepu i zarazem bardzo łatwo i przejrzyście można złozyć zamówienie.

zakupy: Maty bitumiczne.; styczeń 2013

plusy: krótki czas realizacji zamówienia,dobra komunikacja

minusy: nie doświadczylem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 194169 z 21.01.2013

niska cena, duży asortyment

zakupy: kostka iso, ramka do radia; styczeń 2013

plusy: czas wysyłki, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 193809 z 18.01.2013

Przejrzysta oferta na stronie sklepu,dobrze opisane produkty,no i wrecz niesamowity czas dostarczenia przesylki kurierem, od momentu zlozenia zamowienia do otrzymania paczki mineły tylko 24 godziny,dzieki :)

zakupy: Maty polimerowe - Boll; styczeń 2013

plusy: komunikacja z sklepem,szybki czas dostarzenia paczki.

minusy: nie zauwazylem nic z wad sklepu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Seba rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 192573 z 14.01.2013

Bardzo szybka wysylka super!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: Alpine KTP 445; styczeń 2013

plusy: Fast

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Prezes rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 192369 z 12.01.2013

Bo jest profesjonalny

zakupy: antena; styczeń 2013

plusy: Są konkretni

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ERNEST rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 172469 z 05.11.2012

FACHOWOŚĆ W KAŻDYM CALU POLECAM KONKURENCYJNOŚĆ CENOWA MIŁA OBSŁUGA I SZYBKA PRZESYŁKA POLECAM

zakupy: MATY WYGŁUSZAJĄCE; listopad 2012

plusy: KONKURENCYJNOŚĆ I TERMINOWOŚĆ REALIZACJI ZAMÓWIENIA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 170589 z 28.10.2012

szeroki asortyment- spelnil moje oczekiwania

zakupy: ramka radiowa; październik 2012

plusy: szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 170365 z 26.10.2012

Sklep z polecenia znajomego. Nie zawiodłem się. Super obsługa, bardzo szybka dostawa.

zakupy: Materiały wygłuszające; październik 2012

plusy: Szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 166357 z 10.10.2012

Zamówiony i dostarczony towar jest zgodny z opisem. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: maty głuszące; październik 2012

plusy: wysoka jakość towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER