Głośniki, wzmacniacze, radia samochodowe, oraz inne akcesoriów car audio.
Sklep Elektrodor.pl

Kontakt

tel. 22-674-30-15
Warszawa

Popularne produkty

CAR AUDIO

Popularne marki

Powe, Sinuslive, Connection audison, Hertz, Mac audio, Magnat, Hollywood energetic, Silicon, Jbl, Rockford fosgate, Clarion, U-dimension, Alpine, Phonocar, Helix

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 56
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Elektrodor.pl > Opinie klientów

Sklep Elektrodor.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.02.2010r i posiada 56 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

walrab rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 134509 z 24.06.2012

bardzo dobry sklep

zakupy: pianka wygłuszająca; czerwiec 2012

plusy: fachowa obsługa, terminowośćdostawy, wszystko zgodne z z

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slawek rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 132165 z 15.06.2012

bardzo polecam z przyjemnością załatwiają wszystkie sprawy i są kompetentni i uczciwi

zakupy: kamera cofania; czerwiec 2012

plusy: same zalety

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tkamyk rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 117521 z 18.04.2012

Bardzo fajny sklep. Pomocny - dobre rady i kontakt. Polecam. Zakupiony zestaw - super.

zakupy: parrot 9100; kwiecień 2012

plusy: fachowe rady

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 103137 z 29.02.2012

Sklep wybrałem w oparciu o bardzo pozytywne wrażenie z internetowej informacji o sprzedawanych produktach przez Elektrodor.pl.Opisy produktów, przystępne ceny,oferowana szybka dostawa-robią super wrażenie.

zakupy: Ładowarka do akumulatorów samochodowych; luty 2012

plusy: zgodność rzeczywistego działania z ofertą internetowa

minusy: nie widzę !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej1 rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 102633 z 28.02.2012

szeroki asortyment towarów,-zakupy w jednym miejscu,przystępne ceny.100%satysfakcji.Polecam.

zakupy: Ładowarka CTEK MXS 5, 0 Klucze do radia.; luty 2012

plusy: szeroki asortyment,przystępne ceny,szybka realizacja.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtas rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 95925 z 06.02.2012

witam.Kupowałem na raty szybki czas reakcji.Towar szybko dotarł do mnie zdrów i cały.Polecam tego sprzedawcę.Wystawiam pozytyw.

zakupy: wzmacniacz Rockford fosgate prime r500-1; styczeń 2012

plusy: minimum formalności

minusy: ????

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Didymos rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 82367 z 11.08.2011

Polecam ! Klucze do radia według opisu wysłane ekspresowo !

zakupy: Wyjmaki / klucze do radia; sierpień 2011

plusy: Szybkość działania

minusy: Wad brak !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 81446 z 27.07.2011

Polecam sprzedawcę, atrakcyjne ceny i bardzo szybka dostawa.

zakupy: Radio KENWOOD; lipiec 2011

plusy: Szybka reakcja na zamówienie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwek rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 81122 z 21.07.2011

szybko tanio i na rzeczy polecam

zakupy: ramka do radia; lipiec 2011

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Juliusz rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 76038 z 27.04.2011

Sklep znalazłem poprzez Allegro, ma on jednak swoją bardzo intuicyjnie opracowaną stronę internetową. W sklepie znalazłem przedmiot, który poszukiwałem i to w dodatku po najniższej (można powiedzieć rewelacyjnie niskiej) cenie. Inni sprzedawcy mieli ceny nawet dwukrotnie wyższe. Jak się potem okazało obsługa była rewelacyjna, szybkość dostawy wręcz ekspresowa. Włąścicielka sklepu dba o klientów, natychmiast reaguje na maile z pytaniami. Obsługa jest miła i bardzo rzeczowa.

zakupy: Złącze ISO Opel do 2004, Adapter antenowy PROSTY; kwiecień 2011

plusy: miły kontakt, doskonała obsługa, terminowość i szybkość

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

whistler rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 73202 z 11.03.2011

Polecam sprzedawcę. Bardzo szybka dostawa i najniższe ceny. Mimo że sprzedawca omyłkowo wysłał mi zamawiany przewód z inną końcówką (błedów nie popełnia tylko ten co nic nie robi) po zgłoszeniu telefonicznym na drugi dzień otrzymałem właściwą przesyłkę a koszty sprzedawca bez broblemu wziął na siebie.

zakupy: separator antenowy; marzec 2011

plusy: Szybkość dostawy, niskie ceny

minusy: jakie wady?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 72976 z 07.03.2011

Jestem mile zaskoczony szybkością reakcji.W piątek złożone zamówienie w poniedziałek odbiór przesylki i to pocztą...Polecam gorąco

zakupy: ramka do chrysler; marzec 2011

plusy: szybkość

minusy: współpraca z pocztą polską- ceny wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teresa1963 rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 62546 z 10.10.2010

Sprzedawca wybrany , gdyż posiadał atrakcyjne ceny, towar był dobrze wyeksponowany i wiadomo było co się kupuje .

zakupy: maty wygłuszające samochodowe; październik 2010

plusy: szybka przesyłka kontakt telefoniczny bardzo miły

minusy: nie mam żadnych zastrzeżeń do sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mhul rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 57866 z 21.07.2010

super kontakt, szybka wysyłka, naprawde POLECAM !!!

zakupy: dystanse do opla; lipiec 2010

plusy: wszystko

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wilku rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 52595 z 21.04.2010

super kontakt, szybka wysyłka, naprawde POLECAM !!!

zakupy: klemy; kwiecień 2010

plusy: szybka wysyłka

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darencjusz rekomenduje Elektrodor.pl opinia nr 52563 z 21.04.2010

Sklep wybrałem przypadkowo. Złożyłem zamówienie i dokonałem przelewu na konto w poniedziałek po południu a środę przed południem odbierałem przesyłkę, tak więc towar wysłany bez zbędnej zwłoki kurierem - polecam.

zakupy: Antena samochodowa do Punto; kwiecień 2010

plusy: Niezwłoczna wysyłka towaru

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER