Profesjonalny Sprzęt Sportowy do uprawiania wielu dyscyplin. W naszej ofercie znajdziesz trenażery rowero...
Sklep ElenSPORT.pl - Internetowy Sklep Sportowy

Kontakt

tel. 519 550 343
Osielsko

Popularne produkty

ROWERY, LIFESTYLE, TURYSTYKA, FITNESS, SIŁOWNIA, HULAJNOGI, ROLKI, SPORTY ZIMOWE, DOM I OGRÓD, PŁYWANIE, IMPORT, TRENAŻERY ROWEROWE, BIEGANIE, BONY PREZENTOWE

Popularne marki

Buff, Giro, Bell, Ortlieb, Lezyne, Topeak, Microshift, 100%, Basil, Shimano, Deuter, Nils extreme, Onguard, Lazer, Elite, High peak, Spokey, Zipro, Kambukka, Zefal

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 8
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ElenSPORT.pl - Internetowy Sklep Sportowy > Opinie klientów

Sklep ElenSPORT.pl - Internetowy Sklep Sportowy świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.05.2020r i posiada 8 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

MK rekomenduje ElenSPORT.pl - Internetowy Sklep Sportowy opinia nr 472902 z 25.05.2022

Cena zdecydowała o wyborze sklepu.

zakupy: sakwy ortlieb; maj 2022

plusy: cena i szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawcio rekomenduje ElenSPORT.pl - Internetowy Sklep Sportowy opinia nr 470578 z 08.01.2022

W Elensport.PL zamówiłem grill Activa Dakota III. Grill doszedł błyskawicznie następnego dnia. Wysyłka ekspresowa, obsługa na najwyższym poziomie. Komunikacja ze strony sklepu nie pozostawiała wątpliwości co do stanu zamówienia na każdym etapie. Przesyłka gratis. Polecam zakupy i sam na pewno zawitam u nich niejednokrotnie.

zakupy: Grill Activa Dakota; styczeń 2022

plusy: Szybka wysyłka, doradztwo, wiedza, cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

luka rekomenduje ElenSPORT.pl - Internetowy Sklep Sportowy opinia nr 466782 z 01.07.2021

Dobra cena, towar dostępny od ręki, szybka wysyłka.

zakupy: Torba rowerowa Topeak Mtx Trunk Bag Exp (Z Bokami); lipiec 2021

plusy: Szybko, tanio i na czas. :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rymka.96 rekomenduje ElenSPORT.pl - Internetowy Sklep Sportowy opinia nr 465934 z 11.05.2021

Miał najniższą cenę produktu i akcesoria

zakupy: Fotelik rowerowy na kierownice; kwiecień 2021

plusy: Szybką kompletacja towaru i szybka wysyłka

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M rekomenduje ElenSPORT.pl - Internetowy Sklep Sportowy opinia nr 464494 z 26.03.2021

Cena do jakosci, blyskawiczna realizacja zamowienia

zakupy: Maska z wymiennym filtrem; marzec 2021

plusy: Blyskawiczna realizacja zamowienia i swietny kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje ElenSPORT.pl - Internetowy Sklep Sportowy opinia nr 464446 z 24.03.2021

Jedyny sprzedawca w Polsce, który przyjął i zrealizował 2 zamówienia na rowerek Woom 3, ca do połowy marca towar bardzo trudny do kupienia. Polecam, pełen kontakt.

zakupy: Rowerek Woom 3, 2 szt.; marzec 2021

plusy: Pełn kontakt, dotrzymanie słowa.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje ElenSPORT.pl - Internetowy Sklep Sportowy opinia nr 462798 z 11.01.2021

Sklep i obsługa na najwyższym poziomie. Zamówiony rowerek dotarł błyskawicznie.

zakupy: Rower woom; styczeń 2021

plusy: Szybka wysyłka, doradztwo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldek rekomenduje ElenSPORT.pl - Internetowy Sklep Sportowy opinia nr 462662 z 30.12.2020

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%. Potrzebowałem bardzo szybko kask rowerowy. Otrzymałem paczkę następnego dnia. Błyskawiczna wysyłka, super obsługa. POLECAM !

zakupy: Kask rowerowy; grudzień 2020

plusy: Błyskawiczna wysyłka, doradztwo, kultura, pomoc

minusy: Wszystko Super

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER