Obrączki ślubne.
Sklep Eminence.pl

Kontakt

tel. (71)3149332
Oleśnica

Popularne produkty

Obrączki ślubne, Obrączki srebrne, Obrączki palladowe, Pierścionki zaręczynowe, Obrączki platynowe, Biżuteria-Srebro, Obrączki ślubne-Obrączki Złoty Skorpion, Opakowania

Popularne marki

Eminence, Złoty skorpion, , Łazur

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 79
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Eminence.pl > Opinie klientów

Sklep Eminence.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.01.2010r i posiada 79 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Łukasz rekomenduje Eminence.pl opinia nr 452262 z 03.06.2019

Zacznę od tego, że jesteśmy zachwyceni pełnym profesjonalizmem firmy Eminence. Złote obrączki zakupiliśmy na ostatnią chwilę gdyż u innego jubilera (polecanego we Wrocławiu) wykonane obrączki były dalekie od tego, czego oczekiwaliśmy. Tutaj zostały wykonane w ekspresowym czasie i są dokładnie takie jakie chcieliśmy, są przepiękne! :) Po zamówieniu obrączek byliśmy informowani na bieżąco o realizacji. Dostaliśmy także instrukcję jak odpowiednio zmierzyc palce by obrączki były idealnie dopasowane. Grawer został wykonany dokładnie tak jak chcieliśmy. Przesyłka przyszła w ustalony na samym początku dzień. Do przesyłki zamieszczono też instrukcję dotycząca pielęgnacji oraz ochrony obrączek przed szybkim porysowaniem. Opakowanie bardzo ładne, perfumowane. Mógłbym chwalić jeszcze długo firmę Eminence, ale chyba wystarczy napisać, że wszystko zostało wykonane wzorcowo. Zarowno obrączki jak i sama obsługa na najwyższym poziomie. Polecamy wszystkim :)

zakupy: Obrączki złote złoto, fazowane; maj 2019

plusy: To wzor do nasladowania pod kazdym wzgledem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monia rekomenduje Eminence.pl opinia nr 449058 z 11.02.2019

Jako jedyni zrealizowali nasze zamówienie w rekordowym tempie, pomogli w momencie gdy na 2 tyg przed ślubem zostaliśmy bez obrączek, które są przepiękne, dziękujemy

zakupy: obrączki ślubne; luty 2019

plusy: szybkość realizacji zamówienia, wykonanie

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monica rekomenduje Eminence.pl opinia nr 440674 z 24.09.2018

Obraczki wykonane bardzo starannie ,noweczesne wzornictwo .Profesjonalna i mila obsluga .Jestem MEGA zadowolona.

zakupy: Obrączki srebrne pozłacane z kamieniem - wzór Ag-324-2; sierpień 2018

plusy: Profesjonalnosc ,szybkosc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kacper rekomenduje Eminence.pl opinia nr 420502 z 23.09.2017

Ze względu na dość nietypowe wymagania którym ośmielili się sprostać.

zakupy: obrączki, wizytownik; wrzesień 2017

plusy: Obsługa klienta

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Eminence.pl opinia nr 404346 z 29.01.2017

To był przypadek akurat w wyszukiwarce pojawił się ten sklep i Za ryzykowalam zakup obrączek srebrnych i jestem mega zadowolona!

zakupy: Obrączki slubne srebrne wzór Ag-160; styczeń 2017

plusy: Dokładność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Eminence.pl opinia nr 356673 z 28.09.2015

Świetny kontakt, szczegóły dograne idealnie. Wykonanie ekspresowe, zaledwie w ciągu 5 dni. Obrączki są piękne, na żywo nawet piękniejsze niż na zdjęciach. Prezentują się fantastycznie. Polecam gorąco !

zakupy: Au-K026; wrzesień 2015

plusy: Kontakt, szybkość realizacji, wykonanie obrączek,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Eminence.pl opinia nr 331481 z 15.02.2015

wybralam ten sklep ze wzgledu na bardzo dobre opinie zadowolonych klientow oraz ciekawa oferte i bardzo atrakcyjne ceny. Obraczki oraz opakowanie przesliczne,najwyzsza jakosc i rzeczywiscie super cena i profesjonalizm w obsludze.Dziekuje,bede polecac

zakupy: komplet srebrnych obraczek; styczeń 2015

plusy: profesjonalizm,najwyzsza jakosc produktow i opakowania

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Eminence.pl opinia nr 311005 z 15.09.2014

Duzy wybor srebrnych obraczek i bardzo atrakcyjne ceny. Mila i pomocna obsluga. Dziekuje.

zakupy: Komplet srebrnych obraczek; sierpień 2014

plusy: Duzy wybor, latwy proces zamowien przez internet

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Eminence.pl opinia nr 299345 z 03.07.2014

Wybrałam ten sklep z powodu dużego wyboru towaru i spełnił moje oczekiwania w 120 %, zamówione obrączki są piękne i wykonane z dbałością o każdy najmniejszy detal...

zakupy: obrączki ślubne srebrne; lipiec 2014

plusy: dobry kontakt oraz jakość wykonania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia K. rekomenduje Eminence.pl opinia nr 283409 z 20.03.2014

Serdecznie polecam sklep EMINENCE! Pan Sebastian jest najlepszym jubilerem, u którego miałam okazję dokonywać zamówień,(a było ich kilka) i jedynym,do którego wiernie powracam i powracać będę. Wyroby Pana Sebastiana są dziełem sztuki! Polecam

zakupy: obrączka z imieniem; marzec 2014

plusy: Przemiły kontakt,precyzja wykonania i wiele innych

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Eminence.pl opinia nr 280677 z 03.03.2014

obraczki przepiekne ;)

zakupy: obraczki; marzec 2014

plusy: obraczki

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnnaB rekomenduje Eminence.pl opinia nr 273193 z 22.01.2014

jedynie ten sklep oferuje tak szeroka gamę obrączek srebrnych i bardzo wysoki poziom obsługi

zakupy: obraczki srebrne Ag-179; styczeń 2014

plusy: duza pomoc i doradztwo ,produkt ładniejszy niż na zdjeci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pola rekomenduje Eminence.pl opinia nr 271609 z 13.01.2014

Wybraliśmy sklep eminence ponieważ oferta była bardzo atrakcyjna pod wzgledem jakości i ceny, wybór jest ogromny a zasady kupna, płatności i dostawy jasne, łatwo było nam skontaktować się ze sprzedawcą.

zakupy: obrączki srebrne; październik 2013

plusy: duży wybór, szybkość dostawy, wysoka jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnulaMarcinG rekomenduje Eminence.pl opinia nr 263137 z 04.12.2013

Wybrałam ten sklep ponieważ jest niesamowity wybór obrączek,szybki czas realizacji a także doskonały kontakt ze sprzedającym! jestem jak najbardziej na takk!i gorąco polecam!

zakupy: srebrne obrączki; wrzesień 2013

plusy: SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA

minusy: ŻADNE

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Eminence.pl opinia nr 253513 z 23.10.2013

Sklep wybralem dlatego, poniewaz jako jeden z nie licznych ma ceny, ktore zadowola kazdego.

zakupy: obraczki; wrzesień 2013

plusy: towar ladnie wykonany i zapakowany

minusy: troszke zbyt dlugie oczekiwanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Eminence.pl opinia nr 251157 z 11.10.2013

sklep jest godny polecenia , obrączki są znakomicie wykonane , naprawdę piękne

zakupy: obrączki srebrne; październik 2013

plusy: doskonałe wykonanie biżuterii, miła obsługa

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Eminence.pl opinia nr 230057 z 09.07.2013

Wybrałam ten sklep dlatego,że mają szeroki i bardzo ciekawy wybór obrączek,pieknych wzorów.Nigdzie takich nie widzialam.Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru.Polecam ten sklep każdemu,gdyż każdy znajdzie tu coś dla siebie i w swoim guście,oraz w bardzo dobrej cenie

zakupy: Obrączki ślubne; lipiec 2013

plusy: Szybka realizacja i bardzo miła obsługa wychodząca na pr...

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blacksheep36 rekomenduje Eminence.pl opinia nr 229893 z 09.07.2013

Sklep wybrałam ze względu na ofertę obrączek.Wzory były piękne, nigdzie nie widziałam podobnych. Ceny również były przystępne. Kontakt ze sprzedającym mile mnie zaskoczył, gdyż cała transakcja przebiegła sprawnie, szybko i w przyjemnej atmosferze. Obrączki w rzeczywistości okazały się dużo piękniejsze niż na zdjęciach. Na pewno w przyszłości pozostanę klientem sklepu.

zakupy: obrączki; lipiec 2013

plusy: szybko, sprawnie, unikatowe wzory, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł Fugiel rekomenduje Eminence.pl opinia nr 226533 z 21.06.2013

Szukałem wyjątkowych obrączek i w tym sklepie je znalazłem. Sklep oceniam na 11/10!! Zamówiłem obrączki i okazało się że 1 jest za mała, jednak z tą firmą to nie problem. Po skontaktowaniu się dostałem miłą odpowiedź! PRZETOPIENIE I WYKONANIE OBRĄCZKI NA NOWO TYLKO ZE O ROZMIAR WIEKSZA CALKOWICIE ZA DARMO (pokrywałem tylko koszt. wysyłki) ! Termin realizacji? Termin bardzo krótki! Na stronie było napisane: 28dni roboczych, po 5 dniach roboczych od złożenia zamówienia dostałem informacje SMS, że obrączki są gotowe i zostały do mnie wysłane! Polecam ten sklep wszystkim parą które szukają wyjątkowych obrączek.

zakupy: Obrączki srebrne AG-170; czerwiec 2013

plusy: miła obsługa, szybki termin realizacji, pomoc

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Vac rekomenduje Eminence.pl opinia nr 221105 z 26.05.2013

Sklep jako jeden z nielicznych posiadał asortyment spełniający moje oczekiwania. Realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep wszystkim poszukującym niezwykłych obrączek oraz miłej obsługi przy zakupie.

zakupy: obrączki; maj 2013

plusy: wszystko szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER