Obrączki ślubne.
Sklep Eminence.pl

Kontakt

tel. (71)3149332
Oleśnica

Popularne produkty

Obrączki złote, Obrączki srebrne, Biżuteria, Obrączki palladowe, Obrączki platynowe, Gadżety grawerowane, Usługi jubilerskie, Opakowania

Popularne marki

Eminence, Złoty skorpion,

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 81
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Eminence.pl > Opinie klientów

Sklep Eminence.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.01.2010r i posiada 81 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Paweł Fugiel rekomenduje Eminence.pl opinia nr 226533 z 21.06.2013

Szukałem wyjątkowych obrączek i w tym sklepie je znalazłem. Sklep oceniam na 11/10!! Zamówiłem obrączki i okazało się że 1 jest za mała, jednak z tą firmą to nie problem. Po skontaktowaniu się dostałem miłą odpowiedź! PRZETOPIENIE I WYKONANIE OBRĄCZKI NA NOWO TYLKO ZE O ROZMIAR WIEKSZA CALKOWICIE ZA DARMO (pokrywałem tylko koszt. wysyłki) ! Termin realizacji? Termin bardzo krótki! Na stronie było napisane: 28dni roboczych, po 5 dniach roboczych od złożenia zamówienia dostałem informacje SMS, że obrączki są gotowe i zostały do mnie wysłane! Polecam ten sklep wszystkim parą które szukają wyjątkowych obrączek.

zakupy: Obrączki srebrne AG-170; czerwiec 2013

plusy: miła obsługa, szybki termin realizacji, pomoc

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Vac rekomenduje Eminence.pl opinia nr 221105 z 26.05.2013

Sklep jako jeden z nielicznych posiadał asortyment spełniający moje oczekiwania. Realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep wszystkim poszukującym niezwykłych obrączek oraz miłej obsługi przy zakupie.

zakupy: obrączki; maj 2013

plusy: wszystko szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje Eminence.pl opinia nr 221017 z 26.05.2013

Ogromny wybor ciekawych, oryginalnych wzorow,obraczki zgodne z opisem, dobra jakosc, rozmiar idealny.goraco polecam i dziekuje

zakupy: obraczki srebrne; maj 2013

plusy: duzy wybor, oryginalne wzory,profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MK rekomenduje Eminence.pl opinia nr 202006 z 25.02.2013

Bardzo bogata oferta, ogromny wybór obrączek, niepowtarzalne wzory.

zakupy: Obrączki srebrne; luty 2013

plusy: świetna strona internetowa, wzorowy kontakt z klientem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Eminence.pl opinia nr 199822 z 14.02.2013

Bo mają ciekawe wzory

zakupy: Obrączki ślubne - wzór Au-660; styczeń 2013

plusy: Kontakt ze sprzedajacym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia Sumcia rekomenduje Eminence.pl opinia nr 199638 z 14.02.2013

Serdecznie polecam sklep Eminence. Jako jedyni posiadają oryginalny, nietuzinkowy i bogaty asortyment. Same zaś obrączki wykonane zostały bardzo starannie, zostały zapakowane i dostarczone w bezpieczny i elegancki sposób. Polecam gorąco i serdecznie, nasze obrączki weselne są przepiękne!! :-)

zakupy: Obrączki weselne; luty 2013

plusy: Bogaty asortyment w przystępnej cenie

minusy: Nie ma wad :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Eminence.pl opinia nr 177109 z 21.11.2012

Wspólnie z narzeczonym zdecydowaliśmy się na ten sklep ze względu na wszechstronny wybór biżuterii i przystępne ceny. Cenimy dobrą wartość za rozsądną cenę :) Dokonaliśmy wyboru i zakupu obrączek ślubnych i jesteśmy w pełni zadowoleni. Obrączki wyglądają olśniewająco i odzwierciedlają dokładnie te ze zdjęcia. Wszystkie szczegóły zostały starannie dopracowane i wykonane. Zaskakująco szybki czas realizacji,ciągły kontakt z klientem, szczegółowe powiadomienia o każdej zmianie statusu:) To wszystko wpływa na plus i chęć współpracy z klientem :) Jedyna rzecz, która była dla mnie zaskoczeniem, którą bym zmieniła to opakowanie. Kolor czarny raczej nie idzie w parze z dniem zaślubin. Widziałabym raczej kolor srebrny, złoty, może czerwony, ale nie czarny :)

zakupy: Obrączki srebrne - wzór Ag-137; październik 2012

plusy: wszechstronność wyboru, dobra cena,czat

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia Anna rekomenduje Eminence.pl opinia nr 174777 z 13.11.2012

obsluga bardzo mila, obraczki piekne, szybka dostawa

zakupy: obraczki slubne; październik 2012

plusy: bardzo mila obsluga i sliczne wyroby

minusy: wszystko mi sie podobalo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Eminence.pl opinia nr 173633 z 08.11.2012

Obrączki śliczne jestem zadowolona bardzo Dziękuję....

zakupy: obraczki; listopad 2012

plusy: wspaniala obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta G. rekomenduje Eminence.pl opinia nr 168013 z 16.10.2012

Jestem bardzo mile zaskoczona, nie spodziewałam się że obrączki będą takie piękne. Zdecydowanie zdjęcie nie odwzorowywało ich piękna. Serdecznie dziękuję i polecam ten sklep.

zakupy: obrączki; październik 2012

plusy: fachowość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

D rekomenduje Eminence.pl opinia nr 158517 z 11.09.2012

Bardzo ciekawa oferta, zamówienie wykonane przed deklarowany terminem. Obrączki takie jak na zdjęciach - bardzo ładne. Polecam!

zakupy: Obrączki; lipiec 2012

plusy: Przejrzysta szata graficzna, intuicyjne menu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alexandra350 rekomenduje Eminence.pl opinia nr 149973 z 09.08.2012

Jak najbardziej sklep Eminence spełnił moje oczekiwania,miły kontakt,szybka realizacja zamówienia,towar w pełni satysfakcjonujący

zakupy: Obrączki z grawerunkiem; sierpień 2012

plusy: dostępność i duży wybór asortymentu,duże rozmiary,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda i Kami rekomenduje Eminence.pl opinia nr 133777 z 21.06.2012

Wybraliśmy ten sklep bo ma ładne wzory obrączek i atrakcyjne ceny jesteśmy bardzo zadowoleni polecamy

zakupy: ogbrączki srebrne Ag-071; czerwiec 2012

plusy: dokładność,fachowość,

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Eminence.pl opinia nr 129841 z 06.06.2012

Pełen profesjonalizm pod każdym względem!Zamówienie zrealizowane idealnie pod każdym względem,szczerze polecam!

zakupy: obrączka srebrna; czerwiec 2012

plusy: profesjonalizm,rzeczowość,kontak,czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Eminence.pl opinia nr 129713 z 05.06.2012

Ogromny wybór ciekawych obrączek, zarówno srebrnych, jak i złotych. Kontakt z Właścicielem wręcz idealny - rzeczowy i konkretny przepływ informacji, zarówno mailowej, jak i smsowej, miła obsługa, bardzo szybki czas realizacji. Kolejny plus to wypożyczenie miarek w rozmiarze bardzo zbliżonym do kupowanych obrączek, dzięki czemu idealnie można dobrać rozmiar. Nie ma problemu jeśli chodzi o modyfikacje, ja zamawiałam obrączki wg własnego projektu i jestem bardzo zadowolona!

zakupy: Obrączki srebrne wg własnego projektu; czerwiec 2012

plusy: idealny kontakt, rewelacyjna jakość, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Eminence.pl opinia nr 126525 z 24.05.2012

Serdecznie polecam sklep EMINENCE! Kolejny raz złożyłam zamówienie i jestem w pełni zadowolona. Pan Sebastian,który zajmuję się wykonaniem bizuterii jest osobą bardzo staranną kładącą nacisk na najdrobniejsze szczegóły(detale). Jest to według mnie artysta! Zdecydowanie polecam! Jeśli szukamy biżuterii wykonanej z sercem,unikatowej,pięknej,to sklep ten jest miejscem właściwym do spełnienia marzeń.

zakupy: http://www.eminence.pl/obraczki-slubne-wzor-au540-p-540.html; maj 2012

plusy: precyzja,staranność,dbałość o najdrobniejsze detale

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika B. rekomenduje Eminence.pl opinia nr 124757 z 17.05.2012

Wybrałam ten sklep ze względu na unikatowość i nipowtarzalność biżuterii, którą posiada w asortymencie. Produkt w 100% spełnił moje oczekiwania, obrączki ślubne są przepiękne i zachwyciły wszystkich dookoła. Do tego takiej obsługi jak w tym sklepie jescze nie spotkałąm- pełen profesjonalizm. Napewno polecę ten sklep znajomym.

zakupy: Obrączki ślubne; maj 2012

plusy: Unikatowy asotryment, profesjonalna obsługa, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edit1976 rekomenduje Eminence.pl opinia nr 124605 z 17.05.2012

Sklep spełnił oczekiwania w 100%. Fachowa, miła obsługa, a dostarczony towar przepiękny. Jesteśmy zachwyceni!

zakupy: obrączki ślubne srebrne; maj 2012

plusy: ogromny wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Technik1989 rekomenduje Eminence.pl opinia nr 122765 z 09.05.2012

Sklep super, miła, szybka, fachowa obsługa, towar świetna jakość. Gorąco polecam!!! :))

zakupy: obrączki; maj 2012

plusy: jakość, szybkość realizacji

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Eminence.pl opinia nr 122341 z 08.05.2012

Długo szukałam obrączek które w pełni by mnie zadowoliły. Znalazłam sklep eminence.pl i to było to. Dodzwoniłam się aby dowiedzieć się o indywidualne rozpatrzenie mojego zamówienia. Byłam mile zaskoczona, gdyż tak profesjonalnego i przyjaznego podejścia się nie spodziewałam. Oczywiście każde posunięcie w realizacji zamówienia wiązało się z informacją od sprzedającego. A kiedy otrzymałam zamówienie byłam zachwycona. Polecam wszystkim i ze względu na ceny, wykonanie i indywidualne podejście.

zakupy: Obrączki srebrno-złote; maj 2012

plusy: ceny, profesjonalizm w wykonaniu i podejściu do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2024 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER