Odbitki zdjęć oraz gadżety ze zdjęć cyfrowych.
Sklep empikfoto.pl

Kontakt

tel.
Warszawa

Popularne produkty

Foto, Gadżety, Kalendarze, Odbitki

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 271
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 9
Podsumowanie

empikfoto.pl > Opinie klientów

Sklep empikfoto.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.04.2013r i posiada 289 opinii klientów w tym 94% pozytywnych.

Wystaw opinię

ania rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 265929 z 14.12.2013

Sklep w 100% spelnil moje oczekiwania. Bardzo szybka i sprawna realizacja zamowienia oraz swietna jakosc.

zakupy: kalendarz na sciane HD; listopad 2013

plusy: szybkosc realizacji

minusy: nie mam zadnych zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

biedronka rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 264537 z 09.12.2013

wykupiłam groupon na odbitki foto w empik.foto i jestem zadowolona z usługi i jakości zdjęć. Polecam.

zakupy: odbitki foto; grudzień 2013

plusy: jakość zdjęć

minusy: czekałam o jeden dzień dłużej na odbiór

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 264441 z 09.12.2013

Promocja na citeam.pl

zakupy: Odbitki zdjęć; listopad 2013

plusy: Wysoka jakość wykonanych zdjęć

minusy: Nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 264245 z 08.12.2013

Poleciła mi koleżanka. Tak, spełnił, a nawet przeszedł moje oczekiwania, nie spodziewałam się tak szybkiej obslugi.

zakupy: Odbitki ponad tysiąca zdjęć.; listopad 2013

plusy: Wszystko on-line.

minusy: Miałam mały problem z załadowaniem tylu zdjęć.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 264221 z 08.12.2013

Bo są dobrej jakości zdjęcia, na dobrym papierze. Często są promocje i można wywołać zdjęcia za nieduże pieniądze. Zdjęcia albo fotoalbum.

zakupy: fotozeszyt / zdjęcia 10x15; grudzień 2013

plusy: zamawianie z domu, darmowy odbiór w punkie, dużo salonów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stasia rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 264201 z 07.12.2013

Sklep empikfoto wybrałam, gdyż oferował dobrą promocję cenową i szybki czas realizacji. Nabyłam kubek ze zdjęciem oraz kalendarz biurkowy HD. Kalendarz wykonany bardzo dobrze, natomiast kubek tuż przy uchu zdjęcie lekko niedodrukowane, poza tym kubek ok. Wszystko terminowo, dosłownie w ciągu kilku dni, kalendarz chyba nawet w dwa dni robocze. Produkty odbierałam w salonie, tutaj proces lekko niedopracowany przynajmniej w moim punkcie (Złote tarasy Warszawa), tzn. brak systemu układania paczek, przez co poszukiwanie w gąszczu przesyłek chwilę trwa, ale za brak opłaty jestem w stanie przymknąć oko. Generalnie podsumowując jestem zadowolona i chętnie wróce do tego sklepu.

zakupy: Kalendarz biurkowy HD + kubek ze zdjęcie; listopad 2013

plusy: terminowość

minusy: odnośnie sklepu brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eunika rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 264177 z 07.12.2013

wysoka jakość wykonania, szybka realizacja zamówienia, fajne promocje przedświąteczne, odbiór za 0 zł w dowolnie wybranym salonie empik, porządnie zapakowany towar

zakupy: Kalendarz HD oraz inny, zdjęcia premium; grudzień 2013

plusy: wysoka jakość,profesjonalne podejście do usługi

minusy: dość wysokie ceny bez promocji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 264141 z 07.12.2013

szybka, bezproblemowa realizacja zamówienia a przy tym z 50% rabatem na odbitki

zakupy: zdjęcia/ odbitki; grudzień 2013

plusy: szybkość, jakość, łatwy odbiór

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 264025 z 07.12.2013

W empikfoto jest mozliwość wykonania książek ze zdjęć, których wykonanie jest bardzo zadowalające

zakupy: Fotobooklet A4 poziom; listopad 2013

plusy: możliwość zamówienia przez internet

minusy: wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz nie poleca empikfoto.pl opinia nr 263985 z 06.12.2013

dałem się nabrać na promocję

zakupy: odbitki 30x40; grudzień 2013

plusy: reklama

minusy: niechlujstwo *** wykonanie usług

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 263965 z 06.12.2013

Wysokiej jakości odbitki, częste promocje oferujące atrakcyjne ceny. Bardzo podobało mi się, że po złożeniu zamówienia zadzwoniono do mnie i ustalono szczegóły. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tego sklepu.

zakupy: odbitki; listopad 2013

plusy: terminowość, wysoka jakość odbitek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 263917 z 06.12.2013

Wybrałam ten sklep przede wszystkim ze względu na wygodę (internet), a potem okazało się, że jakość jest równie bez zarzutu. Korzysam z empikfoto.pl już od kilku lat i nie zamierzam rezygnować:) Polecam!

zakupy: odbitki; grudzień 2013

plusy: szybkość, jakość i cena

minusy: nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

betka rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 263909 z 06.12.2013

sklep poleciła mi koleżanka . Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonanej usługi . Koszulka 100% bawełna , nadruk dokładnie taki o jaki mi chodziło , termin realizacji expresowy

zakupy: koszulka z nadrukiem; grudzień 2013

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adriana rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 263873 z 06.12.2013

fajne promocje, a zdjęcia dobrej jakości

zakupy: zdjęcia; listopad 2013

plusy: łatwy sposób przesyłania zdjęć na serwer

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maria rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 263865 z 06.12.2013

wszystko ok

zakupy: wywoływanie zdjęć; grudzień 2013

plusy: sprawnosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 263837 z 06.12.2013

Wywoływanie zdjęć jest w atrakcyjnej cenie. Poza tym do niedawna można było zdobywać punkty payback. Rozczarowana jestem, że już EmpikFoto nie jest częścią systemu payback, w dodatku nie było żadnej oficjalnej informacji, dowiedziałam się o tym przypadkiem.

zakupy: wywoływanie zdjęć; listopad 2013

plusy: szybkość realizacji, ceny

minusy: wycofanie się z programu payback

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gajodka rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 263825 z 06.12.2013

Wybór padł na empik po dobrej ofercie na gruperze :) Dzięki możliwości odbioru w salonie nie muszę ponosić opłaty za przesyłkę. Jakość zdjęć ok,a i super zapakowane.

zakupy: odbitki 10x15 100szt.; listopad 2013

plusy: brak opłat za dostawę. duża sieć salonów.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławomir nie ma zdania o empikfoto.pl opinia nr 263805 z 06.12.2013

wybrałem bo była promocja, ale nie spełnił moich oczekiwań. Eksport zdjęć do wywołania jest zdecydowanie mało sprawny. Po otrzymaniu odbitek nie ma możliwości sprawdzenia, jakie zdjęcia zostały przekazane do wywołania w poszczególnych zamówieniach. Były 2 zamówienia i otrzymałem mnóstwo podwójnych zdjęć, podczas gdy innych nie było wcale. Można reklamować, ale szkoda na to czasu.

zakupy: odbitki 200szt. format 10x15; grudzień 2013

plusy: wcześniej nie było problemów

minusy: jak w opisie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katarzyna rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 263789 z 06.12.2013

Profesjonalnie działający Dział Obsługi Klienta. Pani Marta Szczepanik była bardzo pomocna w procesie realizacji zamówienia. Wykazała się dużym wyczuciem potrzeb klienta, rzetelnością i sumiennością.

zakupy: fatoksiążka; listopad 2013

plusy: terminowosć realizacji bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje empikfoto.pl opinia nr 263785 z 06.12.2013

Zakupiłam grupon. Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: wywołanie zdjęć; październik 2013

plusy: szybka realizacja

minusy: ucięte zdjęcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER