Akcesoria fotograficzne oraz komputerowe.
Sklep Entero.pl

Kontakt

tel.
Lębork

Popularne produkty

akcesoria do aparatów i kamer, tornister szkolny, plecak, piórnik, akcesoria do telefonów, akcesoria dla domu, akcesoria komputerowe, akcesoria Audio-Video-DVD

Popularne marki

Hama, Szkolne, Crazyfoto.pl, Myscreen, Samsonite, Esprit, Fresh n rebel, Sandisk, Hama specjalne, Step by step, Entero.pl, Coocazoo, Wd & br, Thomson, Poldom

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Entero.pl > Opinie klientów

Sklep Entero.pl - monitorowana jakość obsługi

  75% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  72% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.10.2011r i posiada 12 opinii klientów w tym 84% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kasia nie poleca Entero.pl opinia nr 452978 z 11.07.2019

Pierwszy raz musze wystawic negatywna opinie. Zamowilam przedluzacz, jednak omylkowo wyslano mi nie ten co zamawialam. Sprzedawca zaproponowal wymiane jednak do tej pory ( zamowienie z dnia 10.06.2019) nie otrzymalam wlasciwego towaru ani kurier nie odebral tego niewlasciwego (Sprzedawca niby 2 razy wysylal kuriera). Kontakt ubogi. Ze smutkiem musze stwierdzic, ze NIE POLECAM tego sprzedawcy.

zakupy: Przedluzacz; czerwiec 2019

plusy: Poki co: brak.

minusy: Kiepski kontakt i brak checi naprawienia pomylki.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Entero.pl opinia nr 448162 z 17.01.2019

Wybrałam ten sklep ponieważ mieli najlepsza cenę na produkt, którego szukałam. Zależało mi na szybkiej wysyłce. Sklep spełnił moje oczekiwania w 100% Szybka profesjonalna obsługa. Polecam.

zakupy: Poszewki ze zdjeciem; styczeń 2019

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MaXyZ nie poleca Entero.pl opinia nr 445070 z 07.11.2018

Oszusci, zakup dokonany pol roku temu. Zero odpowiedzi na maile ani nie mozna sie dodzwonic. Oszusci

zakupy: Album Hama; listopad 2018

plusy: Oszustwo

minusy: Oszustwo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sandra-wb rekomenduje Entero.pl opinia nr 428370 z 26.01.2018

szukałam produktu przez internet i akurat był dostępny w sklepie Entero. Sklep spełnił moje oczekiwania i szybko (kilka dni roboczych) zrealizował moje zamówienie. Polecam. Dobry kontakt ze sklepem w formie meilowej

zakupy: akcesoria do kuchenki mikrofalowej; styczeń 2018

plusy: produkt był dostępny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazik rekomenduje Entero.pl opinia nr 426730 z 29.12.2017

Dobra cena towaru, błyskawiczna reakcja na zamówienie. Szybkie dostarczenie zamawianego towaru do domu.

zakupy: Hama listwa maskująca alu ok 1, 1m biała yl 831720000; grudzień 2017

plusy: Szybka realizacja, informacja na każdym etapie zamówieni

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Entero.pl opinia nr 426274 z 21.12.2017

Nie pierwszy raz robiłam tu zakupy. Sklep spełnił wszystkie moje oczekiwania.

zakupy: Albumy do zdjęć; grudzień 2017

plusy: Przesympatyczna obsluga - Pan Adam

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Entero.pl opinia nr 414762 z 21.06.2017

Jestem bardzo zadowolona. Podczas transakcji troszkę się pogubiłam, ale dzięki bardzo miłej obsłudze udało mi się prawidłowo zaprojektować fotoksiążke, a ona została dostarczona w bardzo krótkim czasie- na czym mi tak bardzo zależało.

zakupy: Fotoksiążka; czerwiec 2017

plusy: Szybka realizacja i wysyłka, miła obsługa

minusy: --

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kwachux12 rekomenduje Entero.pl opinia nr 367842 z 30.12.2015

Wybrałem ten sklep ponieważ ma niskie ceny na albumy na zdjęcia które mnie interesują. Albumy dochodzą w stanie bardzo dobrym, dobrze są zapakowane. Natomiast wysyłka towaru jest poniżej wszelkiej krytyki. Towar zamawiany 20 grudnia, pieniądze zaksięgowane 22, wysyłka 29 grudnia WTF?!?!

zakupy: Albumy na zdjęcia; grudzień 2015

plusy: cena, jakość towaru

minusy: terminowość w dostarczeniu towaru, odpowiedzi na maile

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WIT1711 rekomenduje Entero.pl opinia nr 327573 z 15.01.2015

BARDZO DOBRY KONTAKT SOLIDNIE I TANIO BARDZO POLECAM

zakupy: GRA LA CUCARACHA; styczeń 2015

plusy: TANIO I SZYBKO

minusy: NIE WIDZĘ WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MS rekomenduje Entero.pl opinia nr 326581 z 08.01.2015

Duzy wybór albumów na zdjęcia, realizacja zamówienia szybka i bezproblemowa

zakupy: Albumy na zdjęcia; styczeń 2015

plusy: cena

minusy: (brak)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Entero.pl opinia nr 299041 z 01.07.2014

Sklep wybrałam przez Allegro,jestem zadowolona z jego usługi.

zakupy: Zegarek damski Esprit; czerwiec 2014

plusy: solidność , dobry kontakt z klientem

minusy: średni czas oczekiwania na towar

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Entero.pl opinia nr 285909 z 04.04.2014

niska cena. szybkość obsługi błyskawiczna - 24h!

zakupy: prostownica REMINTON; kwiecień 2014

plusy: cena

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER