Fotele gabinetowe i krzesła biurowe oraz kuchenne i kawiarniane.
Sklep ErgoMeble.pl

Kontakt

tel. +84 6860494
Biłgoraj

Popularne produkty

Dostawa 24h, Krzesła, Krzesła do poczekalni i sal konferencyjnych, Fotele, Stołki barowe, Krzesła do kawiarni [], Krzesła obrotowe, Stoły, Fotele menadżerskie

Popularne marki

Nowy styl, Fameg, D2, Profim, Customform, Unique, Polskie pufy, Meble-stelmach, Brzost, Halmar, Sitplus, Black red white, Kulik-system, Ergonomis

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 29
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ErgoMeble.pl > Opinie klientów

Sklep ErgoMeble.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.05.2009r i posiada 29 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tadek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 448218 z 18.01.2019

eleganckie praktyczne meble polecam

zakupy: meble do przedpokoju; styczeń 2019

plusy: jakość eleagancja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 448082 z 16.01.2019

meble super bardzo podoba mi sie ich styl i jakość wykonania

zakupy: meble do gabinetu; styczeń 2019

plusy: jakość mebli

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota Malinowsk rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 448058 z 15.01.2019

polecam zakupy tutaj wybór mebli jest bardzo duży, styl nowoczesny ale inspirowany klasyką, coś wspaniałego, jednocześnie meble są doskonałej jakości

zakupy: meble do salonu; styczeń 2019

plusy: styl wykonanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Norbert rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 447062 z 17.12.2018

Wspaniały sklep, teraz kiedy wprowadzamy się do nowego domu, często tutaj zaglądamy i kupujemy co nam potrzeba!

zakupy: Meble do domu; grudzień 2018

plusy: styl jakość wybór

minusy: nie ma idealne miejsce

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alex rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 447030 z 15.12.2018

Rekomenduję ten sklep profesjonalne podejście do pacjenta, super meble!

zakupy: meble Stelmach; grudzień 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika Fraś rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 446998 z 14.12.2018

bardzo duży wybór, można pięknie umeblować dom, podobają mi się zwłaszcza meble Stelmach polecam

zakupy: meble stelmach; grudzień 2018

plusy: styl jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edwin rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 446834 z 12.12.2018

świetny nowoczesny styl mebli, można z nimi wspaniale urządzić mieszkanie polecam

zakupy: mele do salonu; grudzień 2018

plusy: styl melbli podejście do klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tade W rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 445938 z 22.11.2018

sprzedawca godny zaufania szybka dostawa towar właściwie zabezpieczony i zgodny z opisem

zakupy: meble do salonu; listopad 2018

plusy: jakość wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek Tracik rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 445778 z 20.11.2018

Meble do salonu prezentują się wspaniale, są bardzo wygodne i spełniają moje oczekiwanie, sprzedawca profesjonalny bardzo dobry kontakt szybko ogarnięta dostawa dobrze zabezpieczona

zakupy: meble do salonu; listopad 2018

plusy: jakość profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesiek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 440990 z 03.10.2018

mam ławę o jakiej marzyłem, bardzo wysokiej jakości, wspaniale zaprojektowana po prostu idealną!

zakupy: meble Stelmach; październik 2018

plusy: desing jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Amelia S rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 430850 z 06.03.2018

meble dziecięce świetne bardzo duży wybór ciekawe pomysły, doskonale trafiające w dziecięcy gust dostawa bardzo szybka i dobry kontakt ze sprzedawcą

zakupy: meble dziecięce; marzec 2018

plusy: wybór

minusy: nie dostrzehłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek Bielik rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 425302 z 06.12.2017

genialna jakość mebli oraz ich styl dodały wspaniałego looku mojemu salonowi bardzo podoba mi się podejście sprzedawcy udzielił mi bardzo dużo porad dzięki czemu łatwiej było mi się zdecydować

zakupy: meble Stelmach; grudzień 2017

plusy: kongtakt ze sprzedawcą

minusy: moim zdaniem nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna Malicka rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 425150 z 04.12.2017

meble dziecięce wspaniałe można urządzi fantastyczny dzieciecy pokój spełniając wszystkie dziecięce marzenia, sprzedawca godny zaufania, bardzo odpowiedzialny dotrzymujący wszystkich ustaleń

zakupy: meble do pokoju dzieciecego; grudzień 2017

plusy: same zalety

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hania G rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 423914 z 16.11.2017

bardzo fajne miejsce żeby kupić meble duży wybór świetna jakość a sprzedawca bardzo profesjonalny jest z nim świetny kontakt

zakupy: meble Stelmach; listopad 2017

plusy: wybor jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jogoda Nowak rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 423346 z 08.11.2017

świetny sklep bardzo duży wybór, dobry kontakt szybka dostawa i towar bardzo dobrej jakości polecam

zakupy: meble Stelmach; listopad 2017

plusy: wybór kontakt

minusy: nie dostrzegłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kondrad rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 422454 z 24.10.2017

meble Stelmach wspaniałe bardzo stylowe nadają fajnego looku pomieszczeniom sama transakcja przebiegła bardzo fajnie szybka dostawa wszystko wiedziałam o stanie realizacji zamówienia

zakupy: meble stelmach; październik 2017

plusy: kontakt ze sprzedawcą

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 411066 z 02.05.2017

malo jest sklepow, gdzie sa dobre meble, dobra obslug ai dobre ceny -tutaj jest wszystko

zakupy: szafa, stół, biurko, łóżko, krzesła, komoda; maj 2017

plusy: dobre ceny, obsługa, solidność, termnowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lucjan.baranowsk rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 399130 z 30.11.2016

polecam super miejsce na zakupu mebli świetna jakość miła obsługa

zakupy: meble do gabinetu; listopad 2016

plusy: jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz.mackowia rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 397178 z 08.11.2016

w sklepie jest bardzo szeroki wybór mebli, a obsługa miła i pomocna odpowie na wszystkie pytania dotyczące produktów

zakupy: melbel do salonu; listopad 2016

plusy: miła obsługa szeroki wybór

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anatol.bogucki rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 392878 z 12.09.2016

super miejsce na zakup mebli

zakupy: meble do jadalni; wrzesień 2016

plusy: wybór obsługa jakość

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER