Fotele gabinetowe i krzesła biurowe oraz kuchenne i kawiarniane.
Sklep ErgoMeble.pl

Kontakt

tel. +84 6860494
Biłgoraj

Popularne produkty

Dostawa 24h, Krzesła, Krzesła do poczekalni i sal konferencyjnych, Fotele, Stołki barowe, Krzesła do kawiarni [], Krzesła obrotowe, Stoły, Fotele menadżerskie

Popularne marki

Nowy styl, Fameg, D2, Profim, Customform, Unique, Polskie pufy, Meble-stelmach, Brzost, Halmar, Sitplus, Black red white, Kulik-system, Ergonomis

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 56
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ErgoMeble.pl > Opinie klientów

Sklep ErgoMeble.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.05.2009r i posiada 56 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Norbert rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 474730 z 17.11.2022

Meble do pokoju mojego syna firmy ergomeble były świetne! Łóżko było solidne, a biurko miało dla niego idealny rozmiar. Komoda była również dobrej wielkości i miała dużo miejsca na jego ubrania. Jedyne, co mi się nie podobało, to to, że z tyłu drzwi nie było półek ani haczyków do wieszania rzeczy. Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni z mebli i polecamy je innym.

zakupy: łóżko, komoda; listopad 2022

plusy: obsługa, asortyment, cena, dostawa

minusy: n/d

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 474714 z 16.11.2022

Jestem bardzo zadowolony z mebli do sypialni Ergomeble. Meble są bardzo dobrze wykonane i świetnie prezentują się w mojej sypialni. Zdecydowanie polecam te meble każdemu, kto szuka nowych mebli do sypialni.

zakupy: łóżko, szafka nocna, garderoba; listopad 2022

plusy: wszystko

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 474654 z 09.11.2022

Meble do salonu kupiłam w firmie ergomeble i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Meble są dobrze wykonane i świetnie prezentują się w moim salonie. Zdecydowanie polecam ten sklep każdemu, kto szuka wysokiej jakości mebli w rozsądnej cenie.

zakupy: stolik, rogówka, krzesła, szafka; listopad 2022

plusy: ceny

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 474638 z 08.11.2022

Meble, które kupiłam w firmie ergoble są najwyższej jakości. Materiały są najwyższej klasy, a konstrukcja bardzo solidna. Trochę martwiłem się kupowaniem mebli przez Internet, ale współpraca z tą firmą była świetna. Bardzo reagowali na moje pytania, a dostawa przebiegła bardzo sprawnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i polecam tę firmę każdemu, kto szuka wysokiej jakości, dobrze wykonanego mebla.

zakupy: zestaw mebli do pokoju gościnnego; listopad 2022

plusy: pomocna obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 474582 z 04.11.2022

Kupiłam meble do salonu i jestem z nich bardzo zadowolona! Produkty są świetnej jakości i naprawdę dobrze prezentują się w moim domu. Jestem bardzo podekscytowana moimi nowymi meblami i zdecydowanie polecam je każdemu, kto szuka nowych mebli do swojego domu.

zakupy: pufa, kanapa, fotel, stolik; listopad 2022

plusy: przystępna cena jeśli chodzi o produkty

minusy: nie mam zielonego pojęcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 474458 z 14.10.2022

Dostałam polecenie zakupienia mebli od Ergo Meble. No i są świetne! Dobrze, że zdecydowałam się akurat na tą firmę. Teraz wiem gdzie się udać następnym razem.

zakupy: półeczki; październik 2022

plusy: miła obsługa

minusy: niestety nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Liza rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 474414 z 11.10.2022

Przez długi czas szukałam jakiegoś fajnego sklepu z meblami. Ergomeble okazał się być świetnym, o ile nie najlepszym wyborem

zakupy: krzesła, stolik, półka, lampka; październik 2022

plusy: odleglość, obsuga, meble, ceny

minusy: nie mam pojęcia jakie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 474374 z 10.10.2022

Szukałem czegoś ładnego do sypialni. W Ergomeble jest spory asortyment, zakupiłem sobie parę ciekawych rzeczy

zakupy: do sypialni - lampka, półka nocna, , etc.; październik 2022

plusy: jest bardzo wiele zalet

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 474350 z 07.10.2022

Podoba mi się asortyment sklepu, myślę, że z mężem na pewno coś sobie kupimy!

zakupy: jeszcze nic; październik 2022

plusy: obsługa, asortyment, klimat, ceny

minusy: nie znamy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 474310 z 05.10.2022

świetne meble w przystępnych cenach, polecam całej rodzinie. Systematycznie kupuję coś do mojego nowego domu od ergo-meble, tym razem padło na wyposażenie salonu

zakupy: rogówka; październik 2022

plusy: sklep ma wiele zalet

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sabina rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 474238 z 30.09.2022

Akurat potrzebowaliśmy z mężem urządzić pokój gościnny, więc zaopatrzyliśmy się w zestaw nowych mebli. Bardzo jakościowe produkty i wyglądają cudownie, polecamy.

zakupy: stół, krzesła; wrzesień 2022

plusy: jest wiele zalet, np. ilość mebli do wyboru

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 474234 z 30.09.2022

idealne miejsce do zakupienia wyposażenia salonu

zakupy: rogówka; wrzesień 2022

plusy: asortyment, obsługa, lokalizacja, dostawa

minusy: nie jestem w stanie stwierdzić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 474186 z 29.09.2022

Poszukiwałam wyposażenia do pokoju dla dziecka i w ergomeble udało mi się takie pozyskać! Wszystko naprawdę ładne, wygląda solidnie - jestem zadowlona

zakupy: meble do pokoju syna; wrzesień 2022

plusy: miła obsługa, sporo rzeczy na sprzedaż

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czarek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 474178 z 28.09.2022

Zainwestowałem w wyposażenie salonu. Wszystkie meble naprawdę ładne, solidne, w miarę tanie, serdecznie polecam!

zakupy: fotele, stoły, krzesła, półki; wrzesień 2022

plusy: wszystko mi się podobało!

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil Nowak rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 469066 z 19.10.2021

Jestem bardzo zadowolony z zakupów, dokładnie takie jak chciałem meble do gabinetu, szczególnie fotel bardzo wygodny i elegancki, w końcu pozbyłem się bólu pleców

zakupy: meble do gabinetu; październik 2021

plusy: wybór, jakość, ergonomia

minusy: wszyskto mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 468714 z 21.09.2021

Jestem zadowolony fotele do salonu zostały dostarczone w krótkim czasie zaledwie kilku dni do tego w rzeczywistości wyglądają tak jak w necie. Polecam

zakupy: fotele do salonu; wrzesień 2021

plusy: wybór szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 467714 z 05.08.2021

Jestem bardzo zadowolony z zakupów znalazłam tu wszystko co potrzebne żeby umeblować salon, bardzo duży wybór wiele nowoczesnych inspiracji

zakupy: meble do sallonu; sierpień 2021

plusy: wybór świetny desing

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 467642 z 04.08.2021

Zakupy tutaj to świetna sprawa bardzo szybko meble są dostarczane, wybór jest bardzo duży polecam

zakupy: mebled do salonu; sierpień 2021

plusy: wybór szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 466838 z 07.07.2021

Polecam z kilku powodów przede wszystkim bardzo duży wybór, kolejny plus bardzo szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedawcą, i co moim zdaniem najważniejsze meble są super jakości i wyglądają dokładnie tak jak na stronie w necie.

zakupy: fotel gabinetowy; lipiec 2021

plusy: wybór jakość profesjonalizm

minusy: mnie się wszyskto podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

NIkodem rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 466566 z 10.06.2021

Jestem bardzo zadowolony zakupy bardzo się udały, meble są dokładnie takie jak na stronie internetowej, wyglądają bardzo elegancko i mój salon zrobił się bardzo cool

zakupy: meble do salonu; czerwiec 2021

plusy: wybór styl mebli

minusy: mnie podobało się wszystko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER