Fotele gabinetowe i krzesła biurowe oraz kuchenne i kawiarniane.
Sklep ErgoMeble.pl

Kontakt

tel. +84 6860494
Biłgoraj

Popularne produkty

Dostawa 24h, Krzesła, Krzesła do poczekalni i sal konferencyjnych, Fotele, Stołki barowe, Krzesła do kawiarni [], Krzesła obrotowe, Stoły, Fotele menadżerskie

Popularne marki

Nowy styl, Fameg, D2, Profim, Customform, Unique, Polskie pufy, Meble-stelmach, Brzost, Halmar, Sitplus, Black red white, Kulik-system, Ergonomis

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 38
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ErgoMeble.pl > Opinie klientów

Sklep ErgoMeble.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.05.2009r i posiada 38 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Włodek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 463366 z 12.02.2021

polecam świetne miejsce profesjonalna obsługa bardzo szybko dostawa meble zgodne ze zdjęciem i opisem

zakupy: meble do salonu; luty 2021

plusy: szybka dostawa super meble

minusy: brak wszystko dobrze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 463342 z 11.02.2021

Warto bardzo duży wybór mebli, meble w rzeczywistości takie jak w necie, świetnie wykonane, super się prezentują

zakupy: meble do salonu; luty 2021

plusy: wybór podejscie do klienta świetny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 463314 z 10.02.2021

Polecam super podejście do klienta, bardzo duży wybór, meble świetnej jakości bardzo eleganckie

zakupy: meble do salonu; luty 2021

plusy: szybko profesjonalnie

minusy: wszyskto było ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandra rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 463258 z 08.02.2021

Jestem bardzo zadowolona z zakupów tutaj szybka dostaawa bardzo profesjonalne podejście, wszystko przebiegło mega profesjonalne, a jakie wspaniałe meble każdy widzi

zakupy: meble do jadalni; luty 2021

plusy: wszystko ok

minusy: wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandra rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 463254 z 08.02.2021

Jestem bardzo zadowolona z zakupów tutaj szybka dostaawa bardzo profesjonalne podejście, wszystko przebiegło mega profesjonalne, a jakie wspaniałe meble każdy widzi

zakupy: meble do jadalni; luty 2021

plusy: wszystko ok

minusy: wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kondrad rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 463234 z 05.02.2021

Wspaniałe miejsce bardzo duży wybór i mega profesjonalne podejście do klienta, widać że zadowolenie klienta jest dla nich na pierwszym miejscu

zakupy: meble Stelmach; luty 2021

plusy: bardzo duży wybór świetne podejście

minusy: nie zauwazyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maryla rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 463210 z 03.02.2021

świetne miejsce bardzo ciekawa modlele i przede wszystkim bardzo duży wybór

zakupy: meble stelmach; luty 2021

plusy: duży wybór świetne podejście do klienta

minusy: polecam wad nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 463138 z 29.01.2021

Polecam świetna firma bardzo duży wybór szybka dostawa

zakupy: meble do salonu; styczeń 2021

plusy: wybór duży

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gryf rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 463094 z 27.01.2021

Warto bardzo duży wybór i perfekcyjne podejście do klienta bardzo szybka dostawa

zakupy: meble Stelmach; styczeń 2021

plusy: wszystko było na plus

minusy: ok jest wszysko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominiki rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 463054 z 25.01.2021

Zakupy bardzo się udały jestem mega zadowolony polecam

zakupy: meble do sypialni; styczeń 2021

plusy: duży wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Premek Z rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 462946 z 19.01.2021

Uwielbiam grać i dzięki temu miejscu zadbałem o odpowiednie meble do tego bardzo się cieszę że tutaj trafiłem. Profesjonalnie przygotowana oferta i proces zakupu

zakupy: biurko fotel geminkgowy; styczeń 2021

plusy: wybór, dostawa, obsługa klienta

minusy: mnie sie wszystko podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 462886 z 15.01.2021

Jestem bardzo zadowlony z zakupów, wybrałem sobie idealny fotel do pracy, zwłaszcza teraz kiedy tyle czasu pracuje się w domu

zakupy: fotel gabinetowy; styczeń 2021

plusy: bardzo duży wybór

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek T rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 462414 z 14.12.2020

Przede wszystkim bardzo duży wybór który gwarantuje że znajdziesz tutaj to czego potrzebujesz dodatkowo podoba mi się to że dostawa jest organizowana naprawdę szybko a towar rewelacyjnie zabezpieczony

zakupy: meble do salonu; grudzień 2020

plusy: wybor profesjonalne podejście

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrianna D rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 462330 z 10.12.2020

Jestem zadowolona z mebli stelmach, są bardzo eleganckie i super się prezentują oczywiście sprawdzają się doskonale posiłki stały się teraz mega przyjemne

zakupy: meble Stelamch; grudzień 2020

plusy: podejście do klienta jakość mebli

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czesław s rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 461826 z 09.11.2020

Jestem bardzo zadowolony z zakupów , meble spełniły wszystkie moje oczekiwania tak samo jak standardy obsługi

zakupy: meble do salonu; listopad 2020

plusy: super towar

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tamara rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 461546 z 19.10.2020

Jestem zadowolona z zakupów bardzo duży wybór foteli i udało mi sie wybrać świetne modele do salonu

zakupy: Fotel do salonu; październik 2020

plusy: wybór foteli szybka dostawa

minusy: w trakice moich zakupów wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 458586 z 20.04.2020

Meble tutaj są eleganckie, nowoczesne nadają niesamowitego looku w domu, sprzedawca godny zaufania

zakupy: melbe do salonu; kwiecień 2020

plusy: szybka dostawa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 458226 z 26.03.2020

sprzedawca na poziomie zamówienie zrealizowane profesjonalnie mogę polecić spokojnie

zakupy: melbe; marzec 2020

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota Malinowsk rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 448058 z 15.01.2019

polecam zakupy tutaj wybór mebli jest bardzo duży, styl nowoczesny ale inspirowany klasyką, coś wspaniałego, jednocześnie meble są doskonałej jakości

zakupy: meble do salonu; styczeń 2019

plusy: styl wykonanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Amelia S rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 430850 z 06.03.2018

meble dziecięce świetne bardzo duży wybór ciekawe pomysły, doskonale trafiające w dziecięcy gust dostawa bardzo szybka i dobry kontakt ze sprzedawcą

zakupy: meble dziecięce; marzec 2018

plusy: wybór

minusy: nie dostrzehłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER