Fotele gabinetowe i krzesła biurowe oraz kuchenne i kawiarniane.
Sklep ErgoMeble.pl

Kontakt

tel. +84 6860494
Biłgoraj

Popularne produkty

Dostawa 24h, Krzesła, Krzesła do poczekalni i sal konferencyjnych, Fotele, Stołki barowe, Krzesła do kawiarni [], Krzesła obrotowe, Stoły, Fotele menadżerskie

Popularne marki

Nowy styl, Fameg, D2, Profim, Customform, Unique, Polskie pufy, Meble-stelmach, Brzost, Halmar, Sitplus, Black red white, Kulik-system, Ergonomis

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 57
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ErgoMeble.pl > Opinie klientów

Sklep ErgoMeble.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.05.2009r i posiada 57 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Lucjan rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 470146 z 06.12.2021

Polecam jestem zadowolony z nowego fotela, dużo wygodniej się teraz pracuje

zakupy: fotel gabinetowy; grudzień 2021

plusy: wygodny ergonomiczny fotel bardzo profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 470098 z 02.12.2021

Polecam rewelacyjny sklep bardzo duży wybór, świetny styl, podejście do klienta też mego profejsonalne

zakupy: meble do salionu; grudzień 2021

plusy: super podejsćie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 469942 z 18.11.2021

Zakupy bardzo udane, sprzedawca profesjonalny ze świetnym podejściem do klienta. Oferta produktów bardzo bogata, wysokiej jakości i w super stylu

zakupy: meble do salonu; listopad 2021

plusy: wybór podejście do klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 469934 z 17.11.2021

Bardzo duży wybór młodzieżowych mebli, szczególnie fajnie wyglądają biurka. Córka wybrała sobie wszystko do swojego pokoju! Polecam to miejsce, super oferta i profesjonalne podejście do klienta!

zakupy: meble do pokoju córki; listopad 2021

plusy: wybór podjeście do klienta szybka wysyłka

minusy: wszystko nam sie podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Błażej rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 469878 z 15.11.2021

Jestem bardzo zadowolony z zakupów, świetny styl mebli i bardzo wysoka jakość i dokładność wykonania, użyto bardzo wysokiej jakości materiałów

zakupy: meble do salonu; listopad 2021

plusy: szybka dostawa bardzo dobry kontatk duży wybór

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jeromin rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 469730 z 10.11.2021

Bardzo duży wybór mebli, profesjonalne podejście do klienta polecam

zakupy: melbe do salonu; listopad 2021

plusy: polecam bardzo duży wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 469674 z 08.11.2021

polecam super miejsce bardzo duży wybór szybka dostawa, meble spełniły wszystkie moje oczekiwania

zakupy: meble do gabinetu; listopad 2021

plusy: super miejsce

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 469570 z 04.11.2021

Jestem zadowolony zakupy udane, profesjonalne podejście, duży plus to szybka wysyłka.

zakupy: meble do salonu; listopad 2021

plusy: bardzo duży wybyór

minusy: dla mnie wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolka rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 469142 z 21.10.2021

Jestem bardzo zadowolony z zakupów, wszystko odbyło się idealnie, mogę spokojnie polecić to miejsce

zakupy: meble do sypialni; październik 2021

plusy: wybór dostawa kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil Nowak rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 469066 z 19.10.2021

Jestem bardzo zadowolony z zakupów, dokładnie takie jak chciałem meble do gabinetu, szczególnie fotel bardzo wygodny i elegancki, w końcu pozbyłem się bólu pleców

zakupy: meble do gabinetu; październik 2021

plusy: wybór, jakość, ergonomia

minusy: wszyskto mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil Nowak rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 469062 z 19.10.2021

Jestem bardzo zadowolony z zakupów, dokładnie takie jak chciałem meble do gabinetu, szczególnie fotel bardzo wygodny i elegancki, w końcu pozbyłem się bólu pleców

zakupy: meble do gabinetu; październik 2021

plusy: wybór, jakość, ergonomia

minusy: wszyskto mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danusia Marczek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 469038 z 18.10.2021

Jestem zadowolony zakupy bardzo udane, przede wszystkim udało mi się kupić dokładnie to co sobie wymarzyłam polecam to miejsce każdemu kto szuka mebli do domu

zakupy: meble do salonu; październik 2021

plusy: wybór bardzo duży

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Florina rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 468954 z 12.10.2021

Bardzo się cieszę, że koleżanka poleciła mi ten sklep znalazłam tutaj wszystko czego potrzebowałam, żeby mój salon wyglądał elegancki i nowocześnie a z drugiej strony meble są bardzo wygodne i wspaniale pozwalają odpocząć

zakupy: meble do salonu; październik 2021

plusy: wybór dostawa szybko

minusy: jestem zachwycona tym miejscem nie znalazłam nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edmund rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 468906 z 07.10.2021

Jestem bardzo zadowolony przede wszystkim meble są dokładnie takie jak na stronie internecie, dostawa bardzo szybko, cały proces przebiegał idealnie

zakupy: meble do salonu; październik 2021

plusy: bardzo duży wyór szybka dostawa

minusy: mnie sie wszyskto podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 468786 z 27.09.2021

Warto bardzo duży wybór jestem mega zadowolona z zakupów

zakupy: meble do salonu; wrzesień 2021

plusy: wybór bardzo szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tola Byrska rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 468782 z 26.09.2021

Meble pojawiły się u mnie w ciągu 4 dni, bardzo profesjonalnie działający sklep wszystko jest bardzo porządnie zorganizowane, bardzo dobry kontakt z klientem

zakupy: meble do salonu; wrzesień 2021

plusy: szybka dostawa profesjonalne działanie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 468778 z 25.09.2021

Świetny sklep bardzo duży wybór i wszystko mogę sobie dobrać do swoich wyobrażeń, mój salon wygląda super

zakupy: meble do salonu; wrzesień 2021

plusy: wybór dostawa wszystko świetnie

minusy: ok polecam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila Kowalska rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 468442 z 24.08.2021

Dzięki za fotel teraz kiedy pracuję przy kompie nie łupią mnie plecy

zakupy: fotel gabinetowy; sierpień 2021

plusy: wybór możliwość dopasowanai do własnych potrzeb

minusy: dla mnie ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 467642 z 04.08.2021

Zakupy tutaj to świetna sprawa bardzo szybko meble są dostarczane, wybór jest bardzo duży polecam

zakupy: mebled do salonu; sierpień 2021

plusy: wybór szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 466838 z 07.07.2021

Polecam z kilku powodów przede wszystkim bardzo duży wybór, kolejny plus bardzo szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedawcą, i co moim zdaniem najważniejsze meble są super jakości i wyglądają dokładnie tak jak na stronie w necie.

zakupy: fotel gabinetowy; lipiec 2021

plusy: wybór jakość profesjonalizm

minusy: mnie się wszyskto podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER