Fotele gabinetowe i krzesła biurowe oraz kuchenne i kawiarniane.
Sklep ErgoMeble.pl

Kontakt

tel. +84 6860494
Biłgoraj

Popularne produkty

Dostawa 24h, Krzesła, Krzesła do poczekalni i sal konferencyjnych, Fotele, Stołki barowe, Krzesła do kawiarni [], Krzesła obrotowe, Stoły, Fotele menadżerskie

Popularne marki

Nowy styl, Fameg, D2, Profim, Customform, Unique, Polskie pufy, Meble-stelmach, Brzost, Halmar, Sitplus, Black red white, Kulik-system, Ergonomis

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 28
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ErgoMeble.pl > Opinie klientów

Sklep ErgoMeble.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.05.2009r i posiada 28 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kamiil rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 455234 z 22.10.2019

jestem bardzo zadowolony z zakupu mebli cieszę się że znajomy polecił mi ten sklep, widać że dbają tutaj o jakość, o styl i idą za nowoczesnymi trendami

zakupy: meble do sypialni; październik 2019

plusy: jakość styl standard

minusy: nie było w trakcie moich zakupów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadu rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 454614 z 20.09.2019

sprzedawca godny zaufania transakcja przebiegala wzorowo

zakupy: melbe do salonu; wrzesień 2019

plusy: profesjonalizm

minusy: znalazłem tylko profesjonalizm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 454590 z 19.09.2019

Jestem bardzo zadowolony zakupiłem tutaj stoliki i krzesał do mojej restauracji są eleganckie lokal świetnie wygląda a jednocześnie są bardzo praktyczne i łatwe w utrzymaniiu czystości

zakupy: melbe do restauracji; wrzesień 2019

plusy: elegancja

minusy: wsystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tosia rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 454498 z 13.09.2019

Dziękuję super miejsce na zakupy mebli do całego domu można tutaj znaleźć super rozwiązania dla małego dziecka, nastolatka a dorośli też znajdą coś dla siebie

zakupy: melbe do domu; wrzesień 2019

plusy: wszystko mi się tu podoba

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tosia rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 454494 z 13.09.2019

Dziękuję super miejsce na zakupy mebli do całego domu można tutaj znaleźć super rozwiązania dla małego dziecka, nastolatka a dorośli też znajdą coś dla siebie

zakupy: melbe do domu; wrzesień 2019

plusy: wszystko mi się tu podoba

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martyna rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 454390 z 09.09.2019

Polecam ten sklep towar pierwsza klasa i profesjonalne podejście do klienta

zakupy: łóźko dziecięce; wrzesień 2019

plusy: styl łóżek

minusy: mnie się wszystko podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sabina rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 454010 z 23.08.2019

Jestem bardzo zdowolona z zakupów meble są zgodne z informacjami na stronie bardzo dobrze wszystko poszło dostawa szybka fajny kontakt ze sprzedawcą

zakupy: melbe do jadalni; sierpień 2019

plusy: jakośc solidność

minusy: nie zauważyłam wszyskto ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 453958 z 21.08.2019

polecam zakupy przebiegały bez zarzutów wszystko na wysokim poziomie a meble super każdy widzi

zakupy: meble do salonu; sierpień 2019

plusy: wybór podejście

minusy: w trakcie moich zakupów nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota Malinowsk rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 448058 z 15.01.2019

polecam zakupy tutaj wybór mebli jest bardzo duży, styl nowoczesny ale inspirowany klasyką, coś wspaniałego, jednocześnie meble są doskonałej jakości

zakupy: meble do salonu; styczeń 2019

plusy: styl wykonanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Amelia S rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 430850 z 06.03.2018

meble dziecięce świetne bardzo duży wybór ciekawe pomysły, doskonale trafiające w dziecięcy gust dostawa bardzo szybka i dobry kontakt ze sprzedawcą

zakupy: meble dziecięce; marzec 2018

plusy: wybór

minusy: nie dostrzehłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek Bielik rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 425302 z 06.12.2017

genialna jakość mebli oraz ich styl dodały wspaniałego looku mojemu salonowi bardzo podoba mi się podejście sprzedawcy udzielił mi bardzo dużo porad dzięki czemu łatwiej było mi się zdecydować

zakupy: meble Stelmach; grudzień 2017

plusy: kongtakt ze sprzedawcą

minusy: moim zdaniem nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna Malicka rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 425150 z 04.12.2017

meble dziecięce wspaniałe można urządzi fantastyczny dzieciecy pokój spełniając wszystkie dziecięce marzenia, sprzedawca godny zaufania, bardzo odpowiedzialny dotrzymujący wszystkich ustaleń

zakupy: meble do pokoju dzieciecego; grudzień 2017

plusy: same zalety

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hania G rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 423914 z 16.11.2017

bardzo fajne miejsce żeby kupić meble duży wybór świetna jakość a sprzedawca bardzo profesjonalny jest z nim świetny kontakt

zakupy: meble Stelmach; listopad 2017

plusy: wybor jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jogoda Nowak rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 423346 z 08.11.2017

świetny sklep bardzo duży wybór, dobry kontakt szybka dostawa i towar bardzo dobrej jakości polecam

zakupy: meble Stelmach; listopad 2017

plusy: wybór kontakt

minusy: nie dostrzegłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kondrad rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 422454 z 24.10.2017

meble Stelmach wspaniałe bardzo stylowe nadają fajnego looku pomieszczeniom sama transakcja przebiegła bardzo fajnie szybka dostawa wszystko wiedziałam o stanie realizacji zamówienia

zakupy: meble stelmach; październik 2017

plusy: kontakt ze sprzedawcą

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 411066 z 02.05.2017

malo jest sklepow, gdzie sa dobre meble, dobra obslug ai dobre ceny -tutaj jest wszystko

zakupy: szafa, stół, biurko, łóżko, krzesła, komoda; maj 2017

plusy: dobre ceny, obsługa, solidność, termnowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lucjan.baranowsk rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 399130 z 30.11.2016

polecam super miejsce na zakupu mebli świetna jakość miła obsługa

zakupy: meble do gabinetu; listopad 2016

plusy: jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz.mackowia rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 397178 z 08.11.2016

w sklepie jest bardzo szeroki wybór mebli, a obsługa miła i pomocna odpowie na wszystkie pytania dotyczące produktów

zakupy: melbel do salonu; listopad 2016

plusy: miła obsługa szeroki wybór

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anatol.bogucki rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 392878 z 12.09.2016

super miejsce na zakup mebli

zakupy: meble do jadalni; wrzesień 2016

plusy: wybór obsługa jakość

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edyta.zakrzewska rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 392518 z 07.09.2016

ponieważ jest bardzo duży wybór

zakupy: meble do jadkalni; wrzesień 2016

plusy: wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER