Fotele gabinetowe i krzesła biurowe oraz kuchenne i kawiarniane.
Sklep ErgoMeble.pl

Kontakt

tel. +84 6860494
Biłgoraj

Popularne produkty

Dostawa 24h, Krzesła, Krzesła do poczekalni i sal konferencyjnych, Fotele, Stołki barowe, Krzesła do kawiarni [], Krzesła obrotowe, Stoły, Fotele menadżerskie

Popularne marki

Nowy styl, Fameg, D2, Profim, Customform, Unique, Polskie pufy, Meble-stelmach, Brzost, Halmar, Sitplus, Black red white, Kulik-system, Ergonomis

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 34
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ErgoMeble.pl > Opinie klientów

Sklep ErgoMeble.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.05.2009r i posiada 34 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Eryk rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 459834 z 18.06.2020

polecam kupiłem meble kilka razy do pokoju córki salonu i stół z krzesłami do kuchni zawsze wszystko przebiegało bardzo sprawnie meble super i zgodne z opisem

zakupy: meble do domu; czerwiec 2020

plusy: jakośc odejście do kienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia Nowakowska rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 459802 z 17.06.2020

sklep ma bardzo duży wybór i profesjonalne podejście do klientów

zakupy: meble do sypialni; czerwiec 2020

plusy: podejście do klienta

minusy: wszystko na plus u mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Abmroży rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 459778 z 16.06.2020

sklep zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie duży wybór meble super polecam każdemu

zakupy: meble do salonu; czerwiec 2020

plusy: wybór profesjonalizm

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 459762 z 15.06.2020

kupiłem meble do gabinetu i poczekali eleganckie praktyczne po prostu super transakcja też przebiegła bez zarzutów

zakupy: gabinet poczekalnia; czerwiec 2020

plusy: wszytko na tak

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 459442 z 27.05.2020

cenię sobie to miejsce przede wszystkim za bardzo duży wybór i podejście do klienta oraz szybką wysyłkę towaru polecam

zakupy: meble do pensjonatu; maj 2020

plusy: wybór profesjonalizm

minusy: dla mnie wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł Okoński rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 459366 z 24.05.2020

Udzielam rekomendacji bardzo profesjonalne miejsce meble doskonałe bardo nowoczesne

zakupy: meble do salonu; maj 2020

plusy: wybór nowoczesny styl

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 459306 z 22.05.2020

polecam sklep z klasą ocenia, najwyżej

zakupy: meble do salonu; maj 2020

plusy: obsługa towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karina rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 459206 z 20.05.2020

można sobie tutaj wybrać bo oferta jest olbrzymia bardzo fachowe podejście do klienta i szybka dostawa

zakupy: meble do sypialni; maj 2020

plusy: wybór

minusy: nie znalzałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 458790 z 30.04.2020

Udane zakupy bardzo profesjonalne podejście do klienta jestem zadowlony

zakupy: komplet mebli Stelmach; kwiecień 2020

plusy: wybór model

minusy: moim zdaniem wszystko jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jeremiasz rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 458722 z 27.04.2020

Jestem bardzo zadowolony ze foteli są bardzo wygodne i świetnie się prezentują niesamowity w tym sklepie jest wybór

zakupy: fotele; kwiecień 2020

plusy: wybór i podejście do klienta

minusy: wszystko mi pasowoało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teodor rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 458638 z 23.04.2020

sprawdzony sprzedawca, bogata oferta można wybrać coś dla siebie podoba mi się, ze klasyka łączy się tutaj z nowoczesnością

zakupy: komplet do sypialni; kwiecień 2020

plusy: wybór styl profesjonaliżm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 458586 z 20.04.2020

Meble tutaj są eleganckie, nowoczesne nadają niesamowitego looku w domu, sprzedawca godny zaufania

zakupy: melbe do salonu; kwiecień 2020

plusy: szybka dostawa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 458546 z 17.04.2020

polecam super sprzedawca warto bardzo duży wybór fachowe podejście

zakupy: melbe do salonu; kwiecień 2020

plusy: fachowe podejście

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 458226 z 26.03.2020

sprzedawca na poziomie zamówienie zrealizowane profesjonalnie mogę polecić spokojnie

zakupy: melbe; marzec 2020

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota Malinowsk rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 448058 z 15.01.2019

polecam zakupy tutaj wybór mebli jest bardzo duży, styl nowoczesny ale inspirowany klasyką, coś wspaniałego, jednocześnie meble są doskonałej jakości

zakupy: meble do salonu; styczeń 2019

plusy: styl wykonanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Amelia S rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 430850 z 06.03.2018

meble dziecięce świetne bardzo duży wybór ciekawe pomysły, doskonale trafiające w dziecięcy gust dostawa bardzo szybka i dobry kontakt ze sprzedawcą

zakupy: meble dziecięce; marzec 2018

plusy: wybór

minusy: nie dostrzehłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek Bielik rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 425302 z 06.12.2017

genialna jakość mebli oraz ich styl dodały wspaniałego looku mojemu salonowi bardzo podoba mi się podejście sprzedawcy udzielił mi bardzo dużo porad dzięki czemu łatwiej było mi się zdecydować

zakupy: meble Stelmach; grudzień 2017

plusy: kongtakt ze sprzedawcą

minusy: moim zdaniem nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna Malicka rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 425150 z 04.12.2017

meble dziecięce wspaniałe można urządzi fantastyczny dzieciecy pokój spełniając wszystkie dziecięce marzenia, sprzedawca godny zaufania, bardzo odpowiedzialny dotrzymujący wszystkich ustaleń

zakupy: meble do pokoju dzieciecego; grudzień 2017

plusy: same zalety

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hania G rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 423914 z 16.11.2017

bardzo fajne miejsce żeby kupić meble duży wybór świetna jakość a sprzedawca bardzo profesjonalny jest z nim świetny kontakt

zakupy: meble Stelmach; listopad 2017

plusy: wybor jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jogoda Nowak rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 423346 z 08.11.2017

świetny sklep bardzo duży wybór, dobry kontakt szybka dostawa i towar bardzo dobrej jakości polecam

zakupy: meble Stelmach; listopad 2017

plusy: wybór kontakt

minusy: nie dostrzegłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER