Fotele gabinetowe i krzesła biurowe oraz kuchenne i kawiarniane.
Sklep ErgoMeble.pl

Kontakt

tel. +84 6860494
Biłgoraj

Popularne produkty

Dostawa 24h, Krzesła, Krzesła do poczekalni i sal konferencyjnych, Fotele, Stołki barowe, Krzesła do kawiarni [], Krzesła obrotowe, Stoły, Fotele menadżerskie

Popularne marki

Nowy styl, Fameg, D2, Profim, Customform, Unique, Polskie pufy, Meble-stelmach, Brzost, Halmar, Sitplus, Black red white, Kulik-system, Ergonomis

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 61
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ErgoMeble.pl > Opinie klientów

Sklep ErgoMeble.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.05.2009r i posiada 61 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomasz rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 468714 z 21.09.2021

Jestem zadowolony fotele do salonu zostały dostarczone w krótkim czasie zaledwie kilku dni do tego w rzeczywistości wyglądają tak jak w necie. Polecam

zakupy: fotele do salonu; wrzesień 2021

plusy: wybór szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 467714 z 05.08.2021

Jestem bardzo zadowolony z zakupów znalazłam tu wszystko co potrzebne żeby umeblować salon, bardzo duży wybór wiele nowoczesnych inspiracji

zakupy: meble do sallonu; sierpień 2021

plusy: wybór świetny desing

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 467642 z 04.08.2021

Zakupy tutaj to świetna sprawa bardzo szybko meble są dostarczane, wybór jest bardzo duży polecam

zakupy: mebled do salonu; sierpień 2021

plusy: wybór szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 466838 z 07.07.2021

Polecam z kilku powodów przede wszystkim bardzo duży wybór, kolejny plus bardzo szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedawcą, i co moim zdaniem najważniejsze meble są super jakości i wyglądają dokładnie tak jak na stronie w necie.

zakupy: fotel gabinetowy; lipiec 2021

plusy: wybór jakość profesjonalizm

minusy: mnie się wszyskto podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

NIkodem rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 466566 z 10.06.2021

Jestem bardzo zadowolony zakupy bardzo się udały, meble są dokładnie takie jak na stronie internetowej, wyglądają bardzo elegancko i mój salon zrobił się bardzo cool

zakupy: meble do salonu; czerwiec 2021

plusy: wybór styl mebli

minusy: mnie podobało się wszystko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kaja rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 466538 z 09.06.2021

Warto w tym sklepie jest tak duży wybór, że każdy znajdzie coś dla siebie. Profesjonalne podejście do klienta bardzo szybko dostawa super

zakupy: fotele do salonu; czerwiec 2021

plusy: wybór podejście do klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tamara rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 466494 z 07.06.2021

Polecam super miejsce na zakup mebli bardzo duży wybór świetny styl elegancki i nowoczesny

zakupy: meble do salonu; czerwiec 2021

plusy: szybka dostawa bardzo bogata oferta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tymek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 466186 z 25.05.2021

Polecam super do zakupu mebli bardzo szybka dostawa i mega fajne meble

zakupy: fotele do salonu; maj 2021

plusy: wszystko było ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 465574 z 22.04.2021

Polecam udało mi się kupić super meble do gabinetu teraz wszystko wygląda bardzo elegancko

zakupy: meble do gabinetu; kwiecień 2021

plusy: wybór design

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 465506 z 20.04.2021

Bardzo duży wybór krzeseł które pozwolą urządzić przestrzeń biurową polecam

zakupy: biuro sala konferencyjna; kwiecień 2021

plusy: wybór styl podejście do klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tamara rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 465426 z 19.04.2021

Polecam jestem zadowolony z zakupów mój salon wygląda pięknie meble są bardzo eleganckie i style

zakupy: meble do salonu; kwiecień 2021

plusy: super miejsce

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 464018 z 15.03.2021

Jestem bardzo zadowolony obsługa na wysokim poziomie świetny kontakt ze sklepem, perfekcyjna bogata oferta można wybrać coś dla siebie a jeszcze bardzo szybka dostawa

zakupy: meble do salonu; marzec 2021

plusy: bardzo duży wybór

minusy: mnie się wszystko podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 463842 z 11.03.2021

polecam świetny sklep bardzo duży wybór

zakupy: meble Stelmach; marzec 2021

plusy: wybór profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maryla rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 463210 z 03.02.2021

świetne miejsce bardzo ciekawa modlele i przede wszystkim bardzo duży wybór

zakupy: meble stelmach; luty 2021

plusy: duży wybór świetne podejście do klienta

minusy: polecam wad nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Premek Z rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 462946 z 19.01.2021

Uwielbiam grać i dzięki temu miejscu zadbałem o odpowiednie meble do tego bardzo się cieszę że tutaj trafiłem. Profesjonalnie przygotowana oferta i proces zakupu

zakupy: biurko fotel geminkgowy; styczeń 2021

plusy: wybór, dostawa, obsługa klienta

minusy: mnie sie wszystko podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 462886 z 15.01.2021

Jestem bardzo zadowlony z zakupów, wybrałem sobie idealny fotel do pracy, zwłaszcza teraz kiedy tyle czasu pracuje się w domu

zakupy: fotel gabinetowy; styczeń 2021

plusy: bardzo duży wybór

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czesław s rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 461826 z 09.11.2020

Jestem bardzo zadowolony z zakupów , meble spełniły wszystkie moje oczekiwania tak samo jak standardy obsługi

zakupy: meble do salonu; listopad 2020

plusy: super towar

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tamara rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 461546 z 19.10.2020

Jestem zadowolona z zakupów bardzo duży wybór foteli i udało mi sie wybrać świetne modele do salonu

zakupy: Fotel do salonu; październik 2020

plusy: wybór foteli szybka dostawa

minusy: w trakice moich zakupów wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 458586 z 20.04.2020

Meble tutaj są eleganckie, nowoczesne nadają niesamowitego looku w domu, sprzedawca godny zaufania

zakupy: melbe do salonu; kwiecień 2020

plusy: szybka dostawa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek rekomenduje ErgoMeble.pl opinia nr 458226 z 26.03.2020

sprzedawca na poziomie zamówienie zrealizowane profesjonalnie mogę polecić spokojnie

zakupy: melbe; marzec 2020

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER