Produkty poprawiające komfort do biura i do domu. "We ergo your life"
Sklep Ergonauta.pl

Kontakt

tel. 801 066 016
Kraków

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, Meri Meri, Dla dziecka, Krzesła, Zdrowe siedzenie, THULE, Darmowa dostawa, Urządzenia biurowe, Tikiri, Organizacja przestrzeni, Oczyszczacze powietrza

Popularne marki

Meri meri, Hp, Canon, Brother, Epson, Ricoh, Kyocera mita, Oki, Lexmark, Minolta, Xerox, Fellowes, Samsung, Dell, Sharp, Toshiba, Utax, Elodie details, Thule, Valde

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 14
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Ergonauta.pl > Opinie klientów

Sklep Ergonauta.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 26.01.2009r i posiada 14 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Sławek rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 88309 z 16.11.2011

Bardzo wysoka jakość obsługi. Zakupy w tym sklepie polecam w 100 %.

zakupy: Podstawa pod dokumenty lub ksiązki srebrna; listopad 2011

plusy: Wysoka jakośc obsługi

minusy: nie ma minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gugi rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 52039 z 15.04.2010

Bolał mnie kręgosłup przy dłuższej jeździe samochodem. Bez tej nakładki nie potrafię już jeździć w moim samochodzie, ale to zależy od samochodu. Generalnie produkt dobry, ale wydaje się trochę za drogi. Podparcie się lekko przemieszcza i trzeba je często regulować, ale ogólnie ok

zakupy: nakładka na fotel; kwiecień 2010

plusy: Szybka obsługa

minusy: Mógł ktoś wyjśc i pokazać jak powinno się montować nakła

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 49612 z 04.03.2010

Funkcjonalny i przejrzysty, szybka obsługa.

zakupy: rzeczy zw. z porządkiem na biurku; marzec 2010

plusy: funkcjonalne, przejrzyste, szybko

minusy: troche przesylki kosztuja i latwosc znalezienia produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izabela rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 48998 z 23.02.2010

tak, zależało mi na małym wygodnym podnóżku i ten zakup spełnił moje oczekiwania. Podkładka również świetna

zakupy: podnóżek, podkładka żelowa pod mysz; luty 2010

plusy: fachowość, szybkość obsługi, rzetelność

minusy: wad nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 41710 z 12.10.2009

Fajne gadżety, jak dla mnie bardzo przydatne. Kupiłem akcesoria do laptopa i jestem bardzo zadowolony.Przyjemny sklep i przyjemne zakupy.

zakupy: podstawka pod laptopa, oświetlenie; wrzesień 2009

plusy: doskonała obsługa, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 37208 z 06.07.2009

Witam, kupiłem niszczarkę w promocji. Wysłana następnego dnia, pełna informacja. Jestem zadowolony zarówno ze sprzętu jak i z gratisowego dvd :D polecam gorąco!

zakupy: niszczarka; czerwiec 2009

plusy: szybka wysyłka, konkurencyjne ceny

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna S. rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 34891 z 24.05.2009

Witam. Ja również dołączam się do grona zadowolonych klientów. Kupiłam tam 3 rzeczy, które zostały wysłane następnego dnia. Niestety jedna nie pasowała mi wymiarowo do biurka, ale bez problemu zwróciłam produkt i równie szybko dostałam zwrot pieniędzy na konto. Jak dla mnie to sklep godny zaufania. Pozdrawiam

zakupy: podkładka, podnóżek, podstawa na monitor; maj 2009

plusy: dobry kontakt, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 32623 z 10.04.2009

Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Konkurencyjne ceny. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: podkładka żelowa; kwiecień 2009

plusy: cena,szeroki asortyment,szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karman rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 31898 z 30.03.2009

Sprawdzony partner w interesach. Kupuję w tym sklepie od jakiegoś czasu i zawsze jestem w pełni usatysfakcjonowany. Oceniam pozytywnie!

zakupy: podkładki żelowe; marzec 2009

plusy: bogata oferta

minusy: nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin Nowak rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 31866 z 28.03.2009

Więcej takich uczciwych sklepów w Polsce a będziemy mieli się tak jak na zachodzie. Pełen profesjonalizm zamówiłem już nie pierwszy raz i się znowu nie zawiodłem towar dostarczony w idealnym czasie i co najważniejsze taki jak miał być a nie jak się zdarza niekiedy u innych ze to co zamówiłem to go akurat nie ma i przysyłają nam coś podobnego GORĄCO POLECAM

zakupy: niszczarka, podkładka, zestaw klawiatura; marzec 2009

plusy: miło, szybko i tanio

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maniek rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 31522 z 24.03.2009

Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie, rzetelnie i terminowo z pełną informacją wyprzedzającą dostawę.

zakupy: podkładki żelowe, myszka; marzec 2009

plusy: miła obsługa, dobre ceny, ogółem fajny sklep

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludwik rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 29268 z 23.02.2009

Zakup jak najbardziej udany wszystko szybko i sprawnie towar idealnie zgodny z opisem w 100% naprawdę polecam. Jestem bardzo zadowolony,swietny kontakt z obsługa i ekpresowa przesyłka.

zakupy: Myszka; luty 2009

plusy: cena,szybka przesyłka,fachowosc,szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 29042 z 21.02.2009

Wysokiej klasy sprzęt za przyzwoite pieniądze. Ponadto szybka dostawa i konkretna obsługa.

zakupy: fotel; luty 2009

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludwik rekomenduje Ergonauta.pl opinia nr 28148 z 11.02.2009

Wszystko w porządku. Towar idealnie zapakowany, zgodny z zmówieniem. Przesyłka następnego dnia była już u mnie... Pełen profesjonalizm. Sprawdziłem. Polecam!!!

zakupy: klawiatura microsoft 6000; luty 2009

plusy: profesjonalizm,cena,szeroki asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER