Aparaty cyfrowe oraz akcesoria i podzespoły komputerowe.
Sklep Esc.pl

Kontakt

tel. 58 340 0184
Gdańsk

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Esc.pl > Opinie klientów

Sklep Esc.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.11.2005r i posiada 12 opinii klientów w tym 59% pozytywnych.

Wystaw opinię

Gruby Marcin nie poleca Esc.pl opinia nr 350725 z 29.07.2015

Wybrałem ten sklep z uwagi na cenę i bliskość w mieście - wszystko dobrze, do momentu gdy następuje kontakt z klientem. Osoby tam sprzedające mają ZEROWĄ wiedzę na temat kontaktu z drugą osoba, są chamscy, gburowaci, uważają się za osiedlowych wyjadaczy komputerowych. Chłopcy - taka prawda, że jesteście zwykłymi miernotami, którzy nie mają odwagi nawet przyznać się do własnego błędu. Zdecydowanie nie polecam - niższa cena jest ważna, ale podejście do klienta, obsługa posprzedażna, doradzanie - TOTALNE DNO. Niczego się nie dowiecie konkretnego od nich, żadnej fachowej wiedzy. Lepiej samemu w internecie poczytać, przynajmniej ma się pewność, że jakieś inteligentne osoby odpowiedzą.

zakupy: Zestaw komputerowy; czerwiec 2015

plusy: ceny

minusy: chamstwo, gburowatość, brak profesjonalizmu, opieszałość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje Esc.pl opinia nr 31377 z 21.03.2009

Konkurencyjne ceny, miła i pomocna obsługa, możliwa wysyłka za granicę. Lepiej zabezpieczonej paczki jeszcze w życiu nie widziałem. Zdecydowanie polecam!

zakupy: Drogi zestaw komputerowy; marzec 2009

plusy: Pomocna obsługa

minusy: N/A

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Igrek nie poleca Esc.pl opinia nr 29485 z 25.02.2009

Tragiczny serwis. Zasilacz kupiony u nich popsuł się 2 tygodnie przed końcem gwarancji. Wysłałem do serwisu, otrzymałem niby paprawiony, ale wciąż nie działał. Jedyne informacje jakie udało mi się uzyskać od serwisu to: - nie mogę go ponownie wysłać, bo już po gwarancji - nie udzielają gwarancji na naprawę, jeżeli oni twierdzą, że coś naprawili to oni mają rację i nikt inny - nie mogę mogę mieć żadnych roszczeń odnośnie naprawionego sprzętu bo oni twierdzą, że naprawili i to ja w takim razie musiałem coś popsuć Unikajcie tego sklepu jak ognia. Klientów traktują jak pasozytów i tylko wyciąganie kasy im w głowie.

zakupy: Zasilacz Tacens Valeo Smart 480W; luty 2009

plusy: brak

minusy: serwis, stosunek do klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek nie poleca Esc.pl opinia nr 14132 z 16.03.2008

na miejscu w sklepie- na pytanie czy moga podlaczyc myszke (byla w otwartym pudelku) sprzedawca powiedzial ze "nie bedzie sie schylal i podlaczal myszki pol godziny pod stolem" na jeszcze jedna prosbe powiedzial ze "moge przeciez pojechac do domu i w razie czego jest gwarancja to mi wymienia" w koncu poprosilem wlasciciela sklepu o podlaczenie myszki za 160 zloty a on na to "ze wkrotce ktos mi z tylu na zapleczu ja sprawdzi". Generalnie jaki pan taki kram. Myszke + podkladke steel pad qck kupilem w Empiku o 40 zloty taniej. ZDECYDOWANIE ODRADZAM. Zgadzam sie z przedmowca o wymadrzajacej sie obsludze sklepu. Co to nie oni i patrzenie z gory na klienta. Najmadrzejsi , najlepsi , wszystkowiedzacy kolesie patrzacy w wysokiego konia.hmm a to konik morski raczej :) (ps. zobaczcie na odpowiedz sklepu: - jaki sprzedawca odpisze w tak obrazajacy sposob klientowi, powyzywa go od nie wyedukowanych malolatow i innych. Jak tak mozna odpisac klientowi? Powinni im zakazac sprzedazy komputerow. Sledzie powinni sprzedawac a nie komputery. Do przedmowcy. Zgadzam sie w pelni z Pania opinia. Pozdrawiam i zycze przyjemniejszych zakupow realu :)

zakupy: Myszka Razer DeathAdder za 160 pln; styczeń 2008

plusy: Nic

minusy: nie chcieli podlaczyc sprzetu, olewcze podejscie,

Odpowiedź sklepu 17.03.2008

Rzeczywiscie potwierdzamy fakt iz nie podlaczylismy Panu myszki. Niestety polecenia, a nie prosbe typu "Domagam sie jej podlaczenia" moze Pan wydawac u siebie w domu, jednak nie naszym pracownikom. Podlacznie sprzetu pod komputer ktory jest stacja robacza i sluzy wylacznie do wystawiania faktur jest pomyslem osoby zupelnie nie kompetentnej. Dlatego tez zaproponowalismy jej przetestowanie na innym sprzecie, co takze jenak Panu nie odpowiadalo. Nie dziwni nas jednak fakt ze swoj brak kultury probuje Pan rekompensowac w tak zalosny sposob jak wylewanie zalow na forum. Zapewne taka ma Pan nature, nad czym bardzo ubolewamy. Klient niestety nie jest dla nas swietoscia jesli reprezentuje jedynie totalny szyt glupty i chamstwa. Nigdy temu nie zprzeczalismy, ani temu iz tacy ludzie istanieja, wiec moze dzieki temu forum odnalazl Pan swoja bratnia dusze... Z pewnoscia musi Pan byc bardzo zflustrowanym czlowiekiem, albo przechodzic ciezki okres, skoro na ta reflekje zdecydowal sie Pan po przeszlo dwoch miesiacach... A moze poprostu wczoraj popsula sie Panu myszka i nie mial sie Pan na kim wyladowac..? :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olgierd nie poleca Esc.pl opinia nr 10906 z 08.12.2007

Chciałem zakupić procesor ATHLON X2 5200 Windsor. W sklepie ESC w Gdańsku, poradzili abym wziął z rdzeniem Brisbane bo to i tak żadna różnica, a jego mają na stanie. Stwierdziłem, że chętnie ale polecany przez nich ma mniejszą pamięć "cache"(Windsor 2048 kb a ja chciałem Brisbane 1024 kb). Na to sprzedawca, z miną wywyrzszająco-olewającą innych, prawie mnie "zjadł" twierdząc że nie mam racji a w opisach na stronie AMD jest błąd bo on ma opis produktu od dystrybutora a ten się nie myli. Pomyślałem więc, że może faktycznie to ja się mylę i umówiłem się że jeżeli mam rację to go zwrócę. Zgodził się. Oczywiście sprawdzając w domu procesor, okazało się że to jednak JA znam się lepiej na procesorach AMD a nie wszystkie rozumy zjadający, wszystkowiedzący, nieomylny, sprzedawca. Jako, że zwrot był załatwiany "na gębę" musiałem wsiąść w samochód i po raz trzeci a na powrocie czwarty raz w tym dniu przejechać 25 km w jedną stronę aby Panu Mądrali wsadzić "nos w zupę". W związku z tym z domu zabrałem "zrzut ekranu" ze strony AMD i z programu CPU-Z nagrany na pendrajwie. W sklepie, Wszechwiedzący z miną pokerzysty stwierdził że na pewno się mylę i nie obejrzy zrzutów bo to dla niego nie dowód ale sprawdzi procesor, co w ostateczności rzekomo okazało się niemożliwe. Na szczęście Mr. Mądrala łaskawie zgodził się na zwrot i w dniu następnym sprowadzi dla mnie procesor który chciałem od początku. Zapytany o rekompensatę za stracony czas i benzynę, stwierdził że to abym miał rację nie jest przesądzone bo on tego nie może sprawdzić. Na drugi dzień ponownie musiałem zrobić po 25km w każdą stronę aby w końcu odebrać upragniony procesor. Pan Mistrz Niekompetencji przyznał mi że dystrybutor wprowadził go w błąd, ale nie powiedział nawet słowa "przepraszam" za zaistniała sytuację, niemówiąc już o tym że nie chciał mi wynagrodzić zmarnowanego czasu i benzyny (100km) twierdząc że nie umawialiśmy się na to. Moją przydługą opinię-dramat, piszę ku przestrodze tym którzy chcą się radzić w tym sklepie co do wyboru produktu. Ja kupowałem w sklepie, nie przez internet i trwało to krótko, a co by było gdybym całą opisaną sytuację załatwiał przez pocztę i internet?! Także reasumując drodzy Państwo. Nie pytajcie się o żadne techniczne sprawy ale podajcie konkretnie co chcecie. Jest duże prawdopodobieństwo że ich rada jest niefachowa, nieprofesjonalna, wyciągnięta z kapelusza,zła,wprowadzająca w niemałe koszty aczkolwiek wypowiedziana z wielką stanowczością,pewnością i wręcz arogancją sugerującą kompetencję której jednak nie mają za grosz. Pomimo mojej opinii, polecam jednak kupno w tym sklepie ponieważ często okazują się najtańsi. Panu Sprzedawcy ( może to właściciel) polecam poczytać trochę o procesorach bo jest po to aby doradzić a nie wprowadzać w błąd. W przeciwnym razie lepiej popracowac na magazynie. Pozdrowienia dla tych znających się na rzeczy pracowników ESC.

zakupy: procesor; grudzień 2007

plusy: czasem tanio

minusy: przemądrzała obsługa

Odpowiedź sklepu 11.12.2007

Nie da sie ukryc ze zdecydowanie lepiej być Madralińskim niż osoba o dzicinnym zachowaniu i odpowiednio do tego niskim poziomie inteligencji. Sugeruje zwrocic sie z prosba o przeprosiny do rodziców, że nie zadbali wystarczjaco o Pana edukacje, skoro nie potrafi Pan zrozumiec protych zwrotów jak np. "procesor z podanym przez Pana oznaczeniem bedzie dostepny jutro". No coz, skoro jednak lubi Pan bez potrzeby przyjezdzac do sklepu i pokonywac w tym celu dziesiatki kilometrow, to chyba nie nas nalezy za to winic. Ustalenie byly bardzo klarowne i wyrazne, a nawet jak Pan podkresla gloso powiedziane, ze jesli nasze informacje beda bledne zwrocimy gotowke. Nie wiem gdzie dopatrzyl sie Pan czyjejs laski. bylismy gotowi do natychmastowego zwrotu, ale sam Pan zdecydowal sie poczekac (tak jak proponowalismy od poczatku) Po rekompensate sugeruje zwrcac sie do odpowiednich organow niekomercyjnych, skoro podejmuje Pan tak nieprzemyslne decyzje, moze tam uzyska Pan pomoc. Zycze powidzenia w przyszlosci (szczegolnie przy najprostszych zakupach)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ABM ŚWIDNICA ŚLĄ rekomenduje Esc.pl opinia nr 10864 z 07.12.2007

GDYBY WSZYSCY TAK DZIŁALI TO RAJ BYŁBY NA ZIEMI .EXPRESOWO I SUPER POLECAM BO WARTO

zakupy: DRUKARKA SAMSUNG ML 3050; grudzień 2007

plusy: SZYBKOŚĆ RZETELNOŚĆ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ayek rekomenduje Esc.pl opinia nr 10600 z 30.11.2007

W moim przypadku to była superszybka przesyłka - 18h!. (Kupowałem już tam całego kompa). ale aż 20 zł za przesyłkę (za pobraniem).

zakupy: pamięć RAM; listopad 2007

plusy: niedrogo

minusy: komunikacja nie jest doskonała, WWW mało funkcjonalne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

korfanty rekomenduje Esc.pl opinia nr 6926 z 07.07.2007

wszystko tak jak potrzeba, choć koszt 15 zł za przesyłkę (przy płatności przelewem) ciut zbyt duży... mimo to polecem gorąco :)

zakupy: pendrive; lipiec 2007

plusy: ceny ! obsługa, terminowość

minusy: ograniczone możliwości wyboru rodzaju przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

REQus rekomenduje Esc.pl opinia nr 1982 z 13.11.2006

Jak dla mnie ideał. Nie kupujcie w komputroniku!!!! Kupujcie tutaj! Wszystko jest tak samo profesjonalne a ceny są o 10-15% niższe!!

zakupy: AsRock 939Dual-VSTA + Arc. Cool. Freezer 64 Pro; 5.11.2006

plusy: łatwość zakupów, kontakt and many others

minusy: praktycznie żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin nie poleca Esc.pl opinia nr 1189 z 19.04.2006

Wszystko bylo by ok gdyby nie przyslali mi nie dzialajacego sprzetu!!! Trzeba bylo odeslac towar na wlasny koszt. Przemadrzala obsluga serwisu!

zakupy: Plyta glowna, procesor; 13.04.2006

plusy: Szybka dostawa

minusy: Klopoty z serwisem, odsylanie towaru na wlasny koszt!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Boris rekomenduje Esc.pl opinia nr 585 z 31.12.2005

Ceny dość przeciętne, czasami mogą się trafić delikatnie niższe, w miarę szybka realizacja, ogólnie brak zastrzeżeń...

zakupy: jakiegoś A64...; Nie pamiętam.

plusy: mozna trafić selekcjonowane podzespoły...

minusy: stronę mogli by poprawić ale chyba są młodym sklepem wię...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madman15@wp.pl rekomenduje Esc.pl opinia nr 201 z 24.11.2005

Bardzo dobry sklep, tani, terminowy.

zakupy: Karta graficzna, obudowa na dysk twardy; Nie pamiętam.

plusy: Atrakcyjne ceny, terminowość

minusy: Trochę prymitywny cennik WWW

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER