Artykuły dla małych fanów Angry Birds, FC Barcelona, Real Madryt, Legia Warszawa, Manchester Utd
Sklep Esmaland.com

Kontakt

tel. 607088591
Warszawa

Popularne produkty

Pozostałe, Legia Warszawa, Real Madryt, Angry Birds, FC Barcelona, Sprytna Plastelina, Maskotki licencjonowane, Miraculum Biedronka i Czarny Kot, Manchester United

Popularne marki

, Derform, Euromic, St.majewski, Gund, Astra, Beniamin, B&s, Adidas, Patio, Cerda, Montichielvo, 4f

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 23
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Esmaland.com > Opinie klientów

Sklep Esmaland.com - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.01.2012r i posiada 23 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Sylwia rekomenduje Esmaland.com opinia nr 161849 z 23.09.2012

Transakcja przebiegła wzorcowo. Gorąco polecam firmę oraz jej niezwykle wysokiej jakości produkty. Dziękuję za błyskawiczną dostawę!

zakupy: Budzik retro; wrzesień 2012

plusy: szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rencia rekomenduje Esmaland.com opinia nr 158145 z 10.09.2012

Sklep bardzo profesjonalny.obsługa odpowiada na każde pytanie.Towar zapakowany profesjonalnie.Obsługa na najwyższym poziomie.Pozdrawiam R.L.

zakupy: Produkty Ikea; sierpień 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Esmaland.com opinia nr 158117 z 09.09.2012

Fajna i szeroka oferta. Ikea bez wychodzenia z domu :) Z zakupów jestem bardzo zadowolony.

zakupy: DYWAN Z JUTY ", HOTELPRINT", ; sierpień 2012

plusy: szybka realizacja zamówienia, super kontakt, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Esmaland.com opinia nr 157989 z 09.09.2012

dobre opisy towarów, towar został porządnie zapakowany, szybko wysłany. Cóż chcieć więcej :)

zakupy: Koszyki ratanowe i kilka innych drob.; wrzesień 2012

plusy: bogaty asortyment, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Winiarz rekomenduje Esmaland.com opinia nr 157937 z 09.09.2012

Szybka wysyłka, dobre ceny!

zakupy: Ikea; wrzesień 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgolas rekomenduje Esmaland.com opinia nr 157797 z 08.09.2012

Bardzo szeroki asortyment art do dekoracji domu. Miła i kompetentna obsługa. Towar przychodzi dość szybko perfekcyjnie zapakowany.

zakupy: podstawki do kwiatów, donice, naklejki d; wrzesień 2012

plusy: kompetencja

minusy: -brak-

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monte rekomenduje Esmaland.com opinia nr 157749 z 07.09.2012

Sklep miał tanią wysyłkę i dobre ceny !

zakupy: Lampa holmo; sierpień 2012

plusy: cena, tania wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LuckyMarcioano rekomenduje Esmaland.com opinia nr 118825 z 23.04.2012

w 100% - www.esmaland.com to sklep na najwyższym poziomie, mają bogaty asortyment i sprzedają prawie wszystko z IKEA przez internet !

zakupy: Pojemniczki na żywność, przybory; kwiecień 2012

plusy: Terminowość, bezpieczne pakowanie, szybkość w działaniu

minusy: Sprzedawca chyba nie lubi za długo gadać przez telefon:D

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Esmaland.com opinia nr 99645 z 17.02.2012

Ekspresowa dostawa, bardzo miły kontakt. Zdecydowanie polecam.

zakupy: termos; luty 2012

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elwira rekomenduje Esmaland.com opinia nr 99557 z 17.02.2012

Bardzo miły kontakt oraz fachowe doradztwo. Dostawa bardzo sprawna i szybka. Polecam gorąco!

zakupy: pojemniki; luty 2012

plusy: duży wybór, szybkie zakupy dostarczone prosto do domu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robek rekomenduje Esmaland.com opinia nr 99177 z 16.02.2012

szybka obsługa,oraz fachowe doradztwo

zakupy: firany; luty 2012

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Esmaland.com opinia nr 98473 z 14.02.2012

Obsługa na najwyższym poziomie paczka dotarła z szybkością światła polecam sprzedawcę

zakupy: przybory, pojemniki; styczeń 2012

plusy: szybkość i miła obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Esmaland.com opinia nr 98217 z 13.02.2012

Sklep polecił mi znajomy. Świetna obsługa, ekspresowa wysyłka, towar pierwsza klasa. Polecam.

zakupy: lampki; styczeń 2012

plusy: Szybko, tanio i przyjemnie. Czego chcieć więcej?

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bestsilver rekomenduje Esmaland.com opinia nr 98209 z 13.02.2012

Spełnił moje oczekiwania - jestem w 100% zadowolony

zakupy: lampa IKEA; luty 2012

plusy: szybkość dostawy i kontakt z klientem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Esmaland.com opinia nr 98197 z 13.02.2012

Absolutna rewelacja!!!!! super!! sprawnie i szybko, gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Zapewne wrócę tutaj jeszcze wielokrotnie.

zakupy: IKEA PLUSZAK KOT; luty 2012

plusy: Profesjonalna obsluga,szybka wysylka ,super cena !

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Esmaland.com opinia nr 98141 z 13.02.2012

jestem bardzo zadowolona z zakupu pudełek . bardzo miła obsługa .

zakupy: pudełka; styczeń 2012

plusy: pełen profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malgolas rekomenduje Esmaland.com opinia nr 98093 z 13.02.2012

Kupiłam w tym sklepie zestaw ramek. Rewelacyjna obsługa, sprzedawca telefonicznie mi wszystko doradził. Paczka na drugi dzień po zamówieniu była u mnie. Przyzwoita cena, jak się nie chce w śnieżycę wychodzić z domu kurier przywiezie pod drzwi. Polecam.

zakupy: ramka na zdjęcia; luty 2012

plusy: obsługa, czas realizacji

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Esmaland.com opinia nr 98021 z 13.02.2012

Szybka i miła obsługa.

zakupy: Pojemniki na żywność; luty 2012

plusy: Miła i fachowa obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Esmaland.com opinia nr 97909 z 12.02.2012

Już nie pojadę do Ikei,nie ma potrzeby wszystko jest na ESMALAND,dobra obsługa,szybka wysyłka i dobrze zapakowana

zakupy: lampka na biurko; luty 2012

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Esmaland.com opinia nr 97881 z 12.02.2012

Przejrzysty i przystepne ceny.

zakupy: Lampka nocna; luty 2012

plusy: Przejrzystosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER