Bukiety i kompozycje kwiatowe oraz rośliny i upominki, kosze delikatesowe i wiązanki pogrzebowe.
Sklep EuroFlorist.pl

Kontakt

tel. 801 777 447
Poznań

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 11
Podsumowanie

EuroFlorist.pl > Opinie klientów

Sklep EuroFlorist.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 21 opinii klientów w tym 48% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dominika30 nie poleca EuroFlorist.pl opinia nr 344489 z 03.06.2015

Okropna firma! Zamówiłam kwiaty na Dzień Matki. Bukiet do tej pory nie został doręczony, mimo iż pieniądze zostały pobrane z mojego konta. Nie odpowiadają rownież na maile. Istne oszustwo!

zakupy: Bukiet; maj 2015

plusy: Zero

minusy: Nie doręczono!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

suzi rekomenduje EuroFlorist.pl opinia nr 55110 z 31.05.2010

w kwietniu zamawiałam kwiaty , bukiet 'tylko dla ciebie' na 50-lecie dziadków, miałam pewne obawy, gdyż był to mój pierwszy zakup kwiatów przez internet. efekt bardzo pozytywny! kwiaty doręczone o wyznaczonej godznie, w wyznaczone miejsce i co wazne, bukiet wyglądał tak jak na zdjęciu!!!

zakupy: bukiet ", tylko dla ciebie'; kwiecień 2010

plusy: kwiaty wyglądają tak jak na zdjęciu, dostawa na czas

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosc nie poleca EuroFlorist.pl opinia nr 50927 z 26.03.2010

zdecydowanie nie polecam!!!kwiaty mają wspaniałe,ale termin dostawy pozostawia wiele do życzenia.sposób dostawy również.filmik,który mają na swojej stroni w rzeczywistości pozostaje filmem fikcyjnym...nie dotrzymują terminu dostawy ani jakości swoich usług.po złożeniu reklamacji pani stwierdziła,że co najwyżej może mi dać upust na następną wiązankę,zenada.nie mam zamiaru korzystac z ich uslug i serdecznie odradzam wszystkim aby nie nabito ich w przyslowiowa butelke

zakupy: wiazanka; marzec 2010

plusy: zepsuli cala uroczystosc i niespodzianke

minusy: zly termin dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz Wysocki rekomenduje EuroFlorist.pl opinia nr 37516 z 11.07.2009

Towar doszedł w nienaruszonym stanie, starannie zapakowany. Miła i fachowa obsługa, szybka realizacja - drugiego dnia z rana przesyłka była u mnie w domu; odległość mojego zamieszkania od sklepu ok. 300 km. Polecam

zakupy: CHOICEMMED Przenośny pulsoksymetr CHOICE; lipiec 2009

plusy: dostępność asortymentu, szyka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justyna nie poleca EuroFlorist.pl opinia nr 35015 z 27.05.2009

zamowilam rok temu kwiaty wogole nie przypominaly tych z obrazka w tym roku to samo zrobione tanim kosztem niepolecam ¬!!!

zakupy: bukiet promyczek; maj 2009

plusy: ze jest

minusy: bukiet niepodobny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ellem nie poleca EuroFlorist.pl opinia nr 34975 z 26.05.2009

kwiaty nie dotarły na czas zgodnie z umową, nie sposób się dodzwonić na ifolinię (próbowałam bez przerwy przez dwie godziny) NIE POLECAM !!!!

zakupy: bukiet kwiatów; maj 2009

plusy: ładne bukiety

minusy: brak terminowości, drogo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fasol nie poleca EuroFlorist.pl opinia nr 32916 z 16.04.2009

Pierwszy i ostatni raz korzystałem z zakupów w tej firmie. urodzinowy bukiecik-niespodzianka, sprawa prosta, a jednak nie dla wszystkich. Wyznaczyłem datę i godzinę, przedział 19-21, w uwagach zaznaczyłem że im później, tym lepiej, oczywiście w wyznaczonych granicach. pieniążki przelałem i czekałem na "ten dzień" co sie okazało, na godzinę przed dostarczeniem jakas pani z połową mózgu zadzwoniła do adresatki żeby potwierdzić adres przesyłki. Pytanie brzmi po jaką cholerę dzwoni, paczka zapłacona, jak nikogo nie będzie na miejscu, najwyżej kwiatki przepadną. Przez godzine dosatje telefony od adresatki co to za paczka i co w niej jest. Czyli niespodziankę prawie diabli wzięli, na szczęście nie wiadomo co to za "przesyłka". Owa pani gdzieś chyba zgubiła drugą połowę swego mikroskopijnego mózgu, bo gdy adresatka zadzwoniła do niej z pytaniem kiedy będzie ta tajemnicza przesyłka, odpowiedziała zadowolona: "już niosę kwiatuszki" W moim mniemaniu firma euroflorist powinna zająć się rozwożeniem ziemniaków po wsiach na podlasiu, a nie dostarczaniem przesyłek-prezentów

zakupy: Bukiet kwiatów; kwiecień 2009

plusy: towar nawet zgodny z opisem

minusy: wszystko opisałem, dno dna i 2 metry mułu...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian nie poleca EuroFlorist.pl opinia nr 32458 z 08.04.2009

Zdecydowanie odradzam korzystanie z tego sklepu. Niezgodnosc zamowienia z dostawa, drozsze kwiaty zastepowane znacznie tanszymi, polnymi.

zakupy: bukiet lilie z rozami; marzec 2009

plusy: brak

minusy: zastepowanie drozszych kwiatow znacznie tanszymi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dario rekomenduje EuroFlorist.pl opinia nr 25293 z 22.12.2008

Masa różnego rodzaju bukietów na każdą okazję, przemiła obsługa, polecam każdemu!

zakupy: bukiet slonecznikow; lipiec 2008

plusy: szeroka oferta, szybka obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje EuroFlorist.pl opinia nr 24257 z 08.12.2008

wszystko się udało super!kwiaty moja mam dostała na czas, obsługa bardzo miła, teraz mam zamiar zamówić jeden ze słodkich podarunków dla dziewczyny, jakie mają w swojej ofercie Euroflorist.

zakupy: bukiet; grudzień 2008

plusy: jasne zasady zlecenia, terminowość

minusy: troche drogo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dolnoślązak nie poleca EuroFlorist.pl opinia nr 20490 z 19.09.2008

Niestety kwiaty urodzinowe nie doszły - powód: nie ma zaksięgowanej wpłaty - wina banku. mBank: pięniądze jak najbardziej wyszły zaraz po potwierdzeniu przez mtransfer. Nie polecam tej firmy dostają pieniądze i nie potrafią się zorganizować. Złożyłem reklamacje - zobaczymy jak zareagują.

zakupy: Bukiet; wrzesień 2008

plusy: bukiety na zdjęciach

minusy: fatalna organizacja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lukasz rekomenduje EuroFlorist.pl opinia nr 13973 z 11.03.2008

Kwiaty oceniala moja Narzeczona: cudne, piękne, sliczne i pachnące po części subiektywnie:). Natomiast organizacja i dostawa - obiektywnie- profesjonalizm w każdym calu:)

zakupy: Kwiaty; marzec 2008

plusy: piekne kwiaty, bardzo dobra obsługa i dostawa

minusy: kurier byl troche wczesniej niz napisalem ale ok:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje EuroFlorist.pl opinia nr 13299 z 14.02.2008

Witam!!Jestem mile zaskoczony ta kwiaciarnią internetową. Zamowiłem kwiaty 11.02.08 oplaciłem przelewem internetowym, kwiaty mialy być na walentynki miedzy 15 a 17 i tak było!!!!Super bardzo polecam

zakupy: kwiaty; luty 2008

plusy: szybko,sprawnie i bez kłopotów

minusy: jak na razie brak i tak trzymać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje EuroFlorist.pl opinia nr 11863 z 27.12.2007

fachowa obsluga, kwiaty doreczone terminowo, polecam!

zakupy: swiateczna choinka; grudzień 2007

plusy: mila obsluga, terminowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin Kraków rekomenduje EuroFlorist.pl opinia nr 10380 z 22.11.2007

Bardzo mila i szybka obsluga, kwiaty dostarczono identyczne takie jak na stronie internetowej, nie bylo problemow z platnoscia, jestem bardzo zadowolony bo kupuje tutaj kwiaty nie pierwszy raz i nigdy jeszce sie nie zawiodlem

zakupy: 2007/09/10129858; listopad 2007

plusy: dobra,szybka obsluga, profesjonalizm,

minusy: brak na pierwszy rzut oka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malwina nie poleca EuroFlorist.pl opinia nr 7158 z 18.07.2007

oplacony bukiet nie dotarl. Na zaden z 4 maili nie dostalam zadnej odpowiedzi. Jestem za granica i z powodu roznicy czasowej nie moge skontaktowac sie ze Euroflorist telefonicznie. Jeszcze nie trafilam na takiego dostawce ! Trzymajcie sie od niego z daleka !

zakupy: bukiet kwiatow; 16/07/2007

plusy: ????

minusy: Niewywiazanie sie z umowy, brak szacunku dla klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin S. rekomenduje EuroFlorist.pl opinia nr 5012 z 11.04.2007

jestem BARDZO zadowolony, a osoba ktora dostala niespodzianke wpadla w zachwyt. zamawialem juz drugi raz i musze oddac WIELKI pozytyw:) Polceam!

zakupy: Bukiet roz; 07.03.2007

plusy: szybko, latwo i efekt po prostu extra!:)

minusy: na razie nie znalazlem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek Warszawa rekomenduje EuroFlorist.pl opinia nr 4507 z 13.03.2007

zamowilem na dzien kobiet i doreczyli w ten sam dzien w warszawie. mily kontakt, fachowa obsluga i efekt: dziewczyna zachwycona:)

zakupy: Bukiet Tulipanow Kolorowych; 08.03.2007

plusy: szybkosc doreczenia, oferta - ladne bukiety, mily kontak...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian nie poleca EuroFlorist.pl opinia nr 4504 z 13.03.2007

Zamówione kwiaty nie doszly w terminie, mialy dojsc nastepnego dnia tez nie doszyly - NIE POLECAM jakgorsza internetowa kwiaciarnia jak zna

zakupy: Kwiaty; 2007/03/07

plusy: BRAK

minusy: kwiwty nie dotarly i bardzo slaby kontakt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek nie poleca EuroFlorist.pl opinia nr 4282 z 27.02.2007

Sklep zawiódł w każdym możliwym aspekcie. Zamiast czerwonych i różowych kwiatów dotarły pomarańczowe i żółte. Zamiast pięknej kartki za 9 złotych moja dziewczyna dostała kartkę gorszą niż kupiona w kiosku... Dziękuję EuroFlorist za zepsucie urodzin mojej dziewczyny, które są raz w roku.

zakupy: Bukiet; 27.02.2007

plusy: brak

minusy: zawiedli w każdym aspekcie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER