Koszule bawełniane męskie z krótkim i długim rękawem.
Sklep Fajnekoszule.pl

Kontakt

tel.
Łódź

Popularne produkty

Koszule, Koszulki bawełniane, Bluzy bawełniane

Popularne marki

Ben green, Aldo vrandi, Mr.unique, Dockland, Clover, D555, Wexim, Chiao, Corsucci, Inny, Hatico, Duke, Stanley, Dehler

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 9
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Fajnekoszule.pl > Opinie klientów

Sklep Fajnekoszule.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 26.07.2010r i posiada 9 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Halina rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 425222 z 05.12.2017

Towar dobrej jakości,wybrany rozmiar pasuje idealnie oraz błyskawiczna dostawa.Sklep godny polecenia.

zakupy: Koszule; grudzień 2017

plusy: jakość towarów,promocje,błyskawiczna dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 404510 z 31.01.2017

To już kolejne - 6-te zamówienie w firmie. Ciekawa oferta w konkurencyjnej cenie, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: koszule; styczeń 2017

plusy: ciekawa oferta, szybka realizacja

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 388170 z 10.07.2016

Szukałem koszul sztruksowych. Nie dość, że mieli wybór, to jeszcze wszystkie w mojej rozmiarówce. No i paczkomat gratis.

zakupy: koszule szt. 6; lipiec 2016

plusy: błyskawiczna dostawa

minusy: na dwóch monitorach nieco inne kolory niż w rzeczywistoś

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 340197 z 24.04.2015

Sklep oferuje naprawdę dobrej jakości koszule w przyzwoitych cenach. Kontakt ze strony sklepu wzorowy, realizacja przesyłki w obiecanym czasie

zakupy: 5x koszule; kwiecień 2015

plusy: terminowość, dobry kontakt

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugenia rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 275185 z 31.01.2014

No i znowu nabyłam koszulę dla męża...jak zwykle wszyscy są zadowoleni, ja - bo dostawa szybka i sprawna a towar bardzo dobrej jakości no i cena umiarkowana a mój mąż, bo ma kolejną fajną koszulę...teraz polubił bardzo koszule flanelowe, są świetne i kupiłam mu aż 4 ma wszystkie wzory i kolory...polecam ten sklep i życzę wszystkim udanych zakupów !!!

zakupy: koszule flanelowe; styczeń 2014

plusy: towar dobrej jakości, niskie ceny, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugenia rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 261229 z 27.11.2013

Wybrałam ten sklep bo tylko w nim można kupić bardzo fajny towar za rozsądną ceną. Korzystam z ich usług już po raz drugi, jest dobra obsługa i błyskawiczna przesyłka a mój mąż jest bardzo zadowolony z zakupionych koszul. Polecam ten sklep wszystkim, którzy szukają dobrych koszul i nie tylko. Pozdrawiam.

zakupy: koszule; listopad 2013

plusy: towar dobrej jakości, szczególowa informacja o towarze

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kotek rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 253785 z 23.10.2013

Zakupy zrobiłem w tym sklepie po raz drugi.Towar dobrej jakości,wybrany rozmiar pasuje idealnie oraz błyskawiczna dostawa.Sklep godny polecenia.

zakupy: Koszule męskie; październik 2013

plusy: podane rozmiary koszul zgodne z rzeczywistymi

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 210137 z 04.04.2013

Kupuje co jakiś czas w tym sklepie. Zawsze wszystko zgodne z opisem oraz expresowa dostawa. Polecam :-)

zakupy: t-shirt, koszule; kwiecień 2013

plusy: Możliwość wyszukania swojego rozmiaru

minusy: Przydałoby się więcej kolorów i fasonów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stan1211 rekomenduje Fajnekoszule.pl opinia nr 184677 z 14.12.2012

Wybrałem przypadkowo w internecie i powiem szczerze ,że to jeden z najlepszych sklepów w sieci z jakim miałem do czynienia.Swietne jakościowo i cenowo przystępne towary,wiele promocji,super kontakt i komunikacja niesamowicie szybka dostawa.Kupuję tu po raz drugi i naprawdę Sklep godny najlepszych ocen.

zakupy: koszule sztruksowe(łącznie 3 sztuki); grudzień 2012

plusy: jakość towarów,promocje,błyskawiczna dostawa.

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER