Płyty CD i DVD oraz winylowe z muzyka różnych gatunków i wykonawców.
Sklep Fan.pl

Kontakt

tel. 41 344 92 94
Kielce

Popularne produkty

Muzyka

Popularne marki

Columbia, Virgin records, Polydor, Island recording, Wea, Sony music entertainment, Epic, Rca records label, Emi, Capitol records, Mercury, Universal music, Esoteric

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2643
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Fan.pl > Opinie klientów

Sklep Fan.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2007r i posiada 2650 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bogumił rekomenduje Fan.pl opinia nr 445558 z 17.11.2018

Już kilka razy korzystałem z usłuf sklepu Fan.pl i zawsze byłem zadowolony z jakości świadczonych usług. Polecam sklep również z uwagi na możliwośc zakupienia płyt niedostępnych w sklepach stacjonarnych.

zakupy: Fad Freddys Drop - Based on a true story; listopad 2018

plusy: duży wybór płyt, doskonały kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Fan.pl opinia nr 445510 z 16.11.2018

Sklep posiada szeroki asortyment, chociaż gorzej jest ze starszymi wydawnictwami (np. ABBA - The Vinyl Collection). Realizuje błyskawicznie zamówienia, jeśli są to nowości płytowe.

zakupy: Jean Michel Jarre - Equinoxe Infinity; listopad 2018

plusy: Błyskawiczna realizacja zamówienia.

minusy: Brak możliwości zamówienia starszych wydawnictw.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Fan.pl opinia nr 445446 z 15.11.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania. Przesyłka dotarła bardzo szybko, zabezpieczona przed zniszczeniem.

zakupy: Płyty; listopad 2018

plusy: Krótki czas oczekiwania na zamówiony towar

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemysław rekomenduje Fan.pl opinia nr 445438 z 15.11.2018

Kolejny raz korzystam z oferty sklepu Fan.pl, tym razem poczynione zakupy to cztery koncerty na DVD. Jeszcze nie raz skorzystam z oferty Fan.pl, mają duży wybór, choć w moim przypadku jedna pozycja okazała się niedostępna.

zakupy: Koncerty na DVD; listopad 2018

plusy: duży wybór pozycji, komunikatywność

minusy: Nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Fan.pl opinia nr 445318 z 14.11.2018

Duży wybór tytułów. Można kupić płyty, które nie były w Polsce dostepne.

zakupy: Schiller Future Deluxe; listopad 2018

plusy: Zdobywają niezdobywalne

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szkutnik rekomenduje Fan.pl opinia nr 445226 z 09.11.2018

Wcześniejsze zakupy były udane, duża oferta, płyty również ściągane z zagranicy, ceny umiarkowane, dostawa w odpowiednim czasie

zakupy: Płyty CD, DVD; październik 2018

plusy: Duża oferta, odpowiednie ceny, dobry czas dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Fan.pl opinia nr 445114 z 08.11.2018

Polecam ten sklep. Sprowadza płyty z zagranicy pod zamówienie, rozsądne ceny, terminowa dostawa.

zakupy: Płyty CD z muzyka; listopad 2018

plusy: dobra strona internetowa

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Fan.pl opinia nr 444954 z 06.11.2018

Sklep sprowadza dużo trudno dostępnych płyt

zakupy: 5 CD Julio Iglesiasa; listopad 2018

plusy: same

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Fan.pl opinia nr 444534 z 26.10.2018

Dobre ceny, sporo interesujących artykułów, bezproblemowy kontakt i obsługa klienta. Fan.pl zdecydowanie spełnia moje oczekiwania, dlatego co jakiś czas robię tu zakupy. Myślę, że jeszcze nie raz złożę zamówienie.

zakupy: Płyty CD; październik 2018

plusy: Dobre ceny

minusy: Brak promocji - darmowa wysyłka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jazzmarek rekomenduje Fan.pl opinia nr 444422 z 24.10.2018

Szeroki wybór, dobre ceny, świetny interfejs

zakupy: płyty cd; październik 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: długie terminy realizacji niektórych płyt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jan rekomenduje Fan.pl opinia nr 440602 z 21.09.2018

szybko sprawnie - bez uwag

zakupy: płyta winylowa; wrzesień 2018

plusy: sprawnosc

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radosław rekomenduje Fan.pl opinia nr 440246 z 12.09.2018

Duży asortyment, szybka wysyłka. Jak zwykle jestem bardzo zadowolony.

zakupy: płyty CD; wrzesień 2018

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Fan.pl opinia nr 439782 z 03.09.2018

Świetny sklep, dobre przystępne ceny, dostępność szerokiej gamy płyt.

zakupy: Otis Taylor i Beth Hart; wrzesień 2018

plusy: Szeroki wybór trudnodostępnych towarów i terminowość.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Fan.pl opinia nr 439562 z 29.08.2018

Od paru lat kupuję płyty w Tym sklepie i jeszcze się nie zawiodłem,rzetelna i uczciwa obsługa,ceny w większości niższe niż w innych sklepach,bardzo szeroki wybór.

zakupy: bluray, cd, dvd-Beatles, RollingStones, PinkFloyd, Led Zeppelin; sierpień 2018

plusy: uczciwość,terminowość

minusy: brak kontaktu telefonicznego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Fan.pl opinia nr 439266 z 22.08.2018

Szukając sklepu z płytami, natrafiłem na fan.pl. Opinie o rzetelności sklepu potwierdziły się - nie można odmówić im podejmowania starań o klienta, choć wiadomo, że nie wszystkie sytuacje zależą od nich. Wciąż jednak mogę ich polecić, ponieważ są komunikatywni i uczciwi.

zakupy: Płyty; sierpień 2018

plusy: Dbałość o wysyłany towar, kontakt

minusy: możliwy dłuższy czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Fan.pl opinia nr 438078 z 21.07.2018

Bo tu mają to, czego nie ma w innych sklepach. No i te ceny! Spełniają moje oczekiwania od zawsze - i tyle. Sklep marzenie! Istnieje taki w Kielcach!

zakupy: Michael Schenker, Moody Blues i inne; lipiec 2018

plusy: ceny i szybkosc

minusy: nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Fan.pl opinia nr 437838 z 17.07.2018

W tym sklepie kupuję CD od bardzo dawna. Posiadają bardzo szeroki wachlarz płyt z gatunkiem muzyki jaki ja preferuję. Jest Jestem bardzo zadowolony z tego faktu. Kontakt ze sprzedającym nigdy nie sprawiał problemów. Przesyłka zawsze docierała na czas pod wskazany adres.

zakupy: CD; lipiec 2018

plusy: Bogaty asortyment zespołów, których słucham.

minusy: Wg mojej opinii brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sonix nie ma zdania o Fan.pl opinia nr 437270 z 04.07.2018

Bo mają duży wybór i są kontaktowi, ale niestety 3 z 5 płyt mają uszkodzone plastikowe opakowanie, więc na prezent już się nie nadają

zakupy: płyty; lipiec 2018

plusy: kontakt

minusy: połamane opakowania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Timon rekomenduje Fan.pl opinia nr 437178 z 02.07.2018

Dużo bardzo dobrych płyt.

zakupy: Płyty cd; lipiec 2018

plusy: Można tu kupić każdy dostępny na świecie album.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneczka208 rekomenduje Fan.pl opinia nr 436954 z 27.06.2018

Bardzo bogaty asortyment. Rewelacyjny kontakt że sprzedawcą. Konkurencyjne ceny. Moje oczekiwania są spełnione w 100%

zakupy: Płyty płyty płyty; czerwiec 2018

plusy: Bogaty asortyment, niskie ceny, bardzo dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER