Płyty CD i DVD oraz winylowe z muzyka różnych gatunków i wykonawców.
Sklep Fan.pl

Kontakt

tel. 41 344 92 94
Kielce

Popularne produkty

Muzyka

Popularne marki

Repertoire records, Sony music entertainment, Columbia, Universal music group [umg], Music brokers, Eagle records, Warner bros entertainment, Music on cd, Virgin records

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2690
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Fan.pl > Opinie klientów

Sklep Fan.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2007r i posiada 2699 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Irek rekomenduje Fan.pl opinia nr 457946 z 12.03.2020

bardzo duży wybór , przystępne ceny, sprawna i szybka obsługa

zakupy: płyty cd; marzec 2020

plusy: rzetelna obsługa

minusy: obecnie nie mam negatywnych doiswiadczeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RytM rekomenduje Fan.pl opinia nr 457750 z 02.03.2020

Duży wybór.

zakupy: CD; marzec 2020

plusy: Duży wybór.

minusy: Nie wszystko jest.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Fan.pl opinia nr 457722 z 28.02.2020

Sklep spełnia moje oczekiwania

zakupy: 5 CD; luty 2020

plusy: same

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slawek rekomenduje Fan.pl opinia nr 457602 z 22.02.2020

duży asortyment, szybka realizacja

zakupy: płyty CD; luty 2020

plusy: bardzo obszerna oferta, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Fan.pl opinia nr 456658 z 27.12.2019

Duży wybór płyt fachową obsługa dobrze ceny

zakupy: Płyty winylowe; grudzień 2019

plusy: Dobrzy kontakt z klientem szybka dostawa do klienta

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Fan.pl opinia nr 456598 z 20.12.2019

Duży wybór płyt i przyzwoite ceny

zakupy: Laser Dance Vinyl.; grudzień 2019

plusy: Dużo ciekawych pozycji,niskie ceny.

minusy: Trochę kłoptliwa realizacja zamówienia.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marecki rekomenduje Fan.pl opinia nr 456290 z 08.12.2019

W obecnej sytuacji na rynku muzycznym, najlepiej zaopatrzony sklep w różne wydawnictwa muzyczne. Co prawda nie posiada tego czego aktualnie poszukuję, ale nie można wymagać cudów. Szczerze i serdecznie polecam każdemu kolekcjonerowi wydawnictw muzycznych.

zakupy: Płyty CD; grudzień 2019

plusy: Duży wybór wydawnictw muzycznych.

minusy: Aktualnie brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Fan.pl opinia nr 455726 z 13.11.2019

Sklep spełnia moje wymagania

zakupy: 4 CD; listopad 2019

plusy: same

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

urbanski0 rekomenduje Fan.pl opinia nr 455674 z 08.11.2019

Bardzo duży wybór,terminowa realizacja.

zakupy: CD; listopad 2019

plusy: Bardzo duży wybór,terminowa realizacja,dobry kontakt

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Perkun rekomenduje Fan.pl opinia nr 455634 z 07.11.2019

Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja zamówień.

zakupy: Płyty CD; listopad 2019

plusy: Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja zamówie...

minusy: Nie zauważam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rudi rekomenduje Fan.pl opinia nr 455622 z 06.11.2019

Po prostu magia.

zakupy: cd; listopad 2019

plusy: Mega wybór i pełen profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Fan.pl opinia nr 455338 z 27.10.2019

Bogaty wybór muzyki, atrakcyjne ceny, profesjonalne podejście do klienta, płyty zawsze bezpiecznie zabezpieczone, ekspresowo wysyłane. To najważniejsze z plusów. Wieloletnie zakupy w sklepie "Fan" zawsze wiążą się z radością wzbogacenia kolekcji płytowej o oczekiwane pozycje w niskich i przystępnych cenach. Szczerze polecam "Fan" wszystkim poszukującym rzetelnego sklepu muzycznego na rynku. Agnieszka

zakupy: CD; październik 2019

plusy: Bogaty wybór CD, rzetelność, podeiście do klienta

minusy: Brak kontaktu telefonicznego rekompensowany mailowo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Fan.pl opinia nr 455018 z 08.10.2019

Od kilku lat robię zakupy w tym sklepie i nigdy mnie nie zawiódł. Szczerze polecam!

zakupy: Vinyle i cd; październik 2019

plusy: Solidność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wladyslaw Wigura rekomenduje Fan.pl opinia nr 454930 z 04.10.2019

Sklep znakomity,jestem jego klientem juz od wielu lat,kazdorazowe zakupy to pewnosc solidnosci i uczciwosci , polecam kazdemu.Bardzo bogate katalogi - wszelkie gatunki.

zakupy: Symfonika, Opera, Balet, czasem klasyka pop - CD i DVD; październik 2019

plusy: Solidnosc i zaufanie

minusy: nie doswiadczylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hoggy rekomenduje Fan.pl opinia nr 454878 z 02.10.2019

Rewelacyjna jakość obsługi.Duży wybór wykonawców i ich wydawnictw. Towar zamówiony,po skompletowaniu zamówienia dociera bardzo szybko i jest starannie zabezpieczony i zapakowany. Gorąco polecam ten sklep. Pozdrawiam z tego miejsca cały personel Fan.pl

zakupy: Midge Ure-Soundtrack etc....; wrzesień 2019

plusy: Duża oferta towarów i super obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław Fogel rekomenduje Fan.pl opinia nr 454838 z 01.10.2019

Internetowy sklep muzyczny fan pl działa znakomicie jest najlepszy w kraju

zakupy: Kupowane towary są zawsze najlepszej jakości i zdobywane z r; październik 2019

plusy: Dostępność różnorodnych często trudnych dostępnych płyt

minusy: Wszystko w sklepie działa doskonale

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Fan.pl opinia nr 454770 z 27.09.2019

Od kilku lat korzystam z usług państwa sklepu i nigdy się nie zawiodłem .Towar przychodzi prawie zawsze na drugi dzień od nadania przesyłki .Płyty są fabrycznie nowe i zafoliowane . Pakowanie produktu jest eleganckie i zabezpiecza CD przed uszkodzeniem w czasie transportu .Ogólnie jestem bardzo zadowolony z jakości dżwięku i komfortu słuchania . Moglibyście państwo zamawiać więcej płyt z muzyką new romantic , post punk , cold wave , new wave , dark wave , synth pop , dark electro itp. Prosiłbym także o częstsze uzupelnianie nagrań , których nakład się skończył. Poza tym wszystko O.K. Trzymajcie tak dalej , a będziecie mieli stałego klienta w mojej osobie . Pozdrawiam .

zakupy: Płyty CD; wrzesień 2019

plusy: Fachowa obsługa , doręczanie towaru na czas

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Fan.pl opinia nr 454686 z 24.09.2019

Nigdy nie zawiodłem się na tym sklepie :)

zakupy: CD; wrzesień 2019

plusy: szybka realizacja, ogromny katalog

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Berenika rekomenduje Fan.pl opinia nr 454610 z 19.09.2019

To najlepszy sklep z płytami na polskim rynku.

zakupy: cd; wrzesień 2019

plusy: Ogromny wybór, mega profesjonalna obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Fan.pl opinia nr 454490 z 13.09.2019

Od kilku lat kupuje na fan.pl i nigdy się nie zawiodłem.Gorąco Polecam

zakupy: Płyta CD Asia.Astra; wrzesień 2019

plusy: Możliwość zakupu artykułów nie dostępnych w innych sklep

minusy: przedpłata za niektóre zamówione pozycje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER