Płyty CD i DVD oraz winylowe z muzyka różnych gatunków i wykonawców.
Sklep Fan.pl

Kontakt

tel. 41 344 92 94
Kielce

Popularne produkty

Muzyka

Popularne marki

Columbia, Ace records, Wea, Sony music entertainment, Eagle records, Epic, Universal music, Polydor, Metal mind productions, Emi, Virgin records, Rca records label

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2720
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Fan.pl > Opinie klientów

Sklep Fan.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2007r i posiada 2729 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marcin rekomenduje Fan.pl opinia nr 465222 z 14.04.2021

Pełny profesjonalizm. Przesyłka świetnie zapakowana. Polecam

zakupy: Sting & Shaggy, Alphaville; kwiecień 2021

plusy: Wszystko idealnie.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandra rekomenduje Fan.pl opinia nr 464902 z 06.04.2021

Zdecydowanie spełnił moje oczekiwania. Jedyny sklep w którym znalazłam poszukiwaną płytę. Przesyłka świetnie zapakowana. Również świetny kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: Roger Shah Jukebox 80s Nightride; marzec 2021

plusy: Duży wybór.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAREK SERWIAK CZ rekomenduje Fan.pl opinia nr 464830 z 02.04.2021

Profesjonalnie wykonuje swoją pracę .

zakupy: Płyty CD, Xtc, The Zombies, Nazareth, Queen .; kwiecień 2021

plusy: Profesjonalizm.

minusy: Brak .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JC rekomenduje Fan.pl opinia nr 464558 z 26.03.2021

Od dłuższego czasu jestem klientem tego sklepu i chyba nigdy się nie zawiodłem. Sprzedaż zawsze odbywa się profesjonalnie. Terminy wydawnictw na zamówienie są rzetelnie dotrzymywane. Asortyment chyba najbogatszy w PL, ceny zdecydowanie konkurencyjne. Czas dostawy bardzo krótki. Jedyne dwa małe minusy to rzadkie atrakcyjne akcje promocyjne i wysoki próg cenowy darmowej dostawy.

zakupy: Crimson Glory - Transcendence, Eloy - Ocean; marzec 2021

plusy: Szeroki asortyment, cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RytM rekomenduje Fan.pl opinia nr 464030 z 15.03.2021

Duży wybór, niższa cena.

zakupy: Depeche Mode, Ibiza Chill.; luty 2021

plusy: Wybór, ceny.

minusy: Na niektóre pozycje trzeba poczekać dłużej.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek Serwiak Cz rekomenduje Fan.pl opinia nr 463770 z 06.03.2021

Profesjonalnie wykonuje swoją robotę .

zakupy: Płyty CD i DVD, Uriah Heep, TSA, Slade, Led Zeppelin.; marzec 2021

plusy: Profesjonalizm .

minusy: Brak .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mike rekomenduje Fan.pl opinia nr 463762 z 06.03.2021

Poszukiwałem pewnej płyty i znalazłem TYLKO na stronie FAN.PL. W internecie były różne opinie (nie zawsze pozytywne) na temat tego sklepu, ale zaryzykowałem (bo nie miałem wyjścia) i opłaciło się! Płytę otrzymałem po tygodniu, w idealnym stanie. Jestem pozytywnie zaskoczony, dziękuję!

zakupy: Lindemann Skills in Pills; marzec 2021

plusy: dostępność produktu, czas realizacji,towar bez uszkodzeń

minusy: BRAK, a jestem wymagający, no nie ma sie czego przyczepi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Fan.pl opinia nr 463490 z 19.02.2021

Bardzo duży asortyment tytułów, niektóre niskie ceny w stosunku do konkurencji, jedyny mankament to czasami długi termin realizacji zamówienia.

zakupy: BluRay + CD Brian May / Kerry Ellis ", Candelight Concerts ..; luty 2021

plusy: szybka odpowiedź na zapytanie, miła obsługa

minusy: terminowość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RytM rekomenduje Fan.pl opinia nr 463262 z 08.02.2021

Duży wybór CD, cena.

zakupy: The Cure, Maanam.; styczeń 2021

plusy: Wybór, ceny.

minusy: Na niektóre pozycje trzeba poczekać dłużej.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Fan.pl opinia nr 463218 z 03.02.2021

Sklep spełnienia moje oczekiwania od paru ładnych lat. Posiada bogatą ofertę płyt, które często można nabyć po naprawdę atrakcyjnych cenach. Wysłany towar jest też zawsze doskonale zapakowany. Zdecydowanie polecam Fan.pl

zakupy: Płyty CD, winyle itp.; luty 2021

plusy: Bogata oferta płyt, atrakcyjne ceny.

minusy: Na razie nie dostrzegam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Perkun rekomenduje Fan.pl opinia nr 462826 z 12.01.2021

Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja zamówień

zakupy: Płyty CD; styczeń 2021

plusy: Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja zamówie...

minusy: Nie zauważam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Fan.pl opinia nr 462738 z 07.01.2021

Bogata oferta, doskonała obsługa i ciekawe promocje oraz dostawa w rozsądnej cenie.

zakupy: Tamino - Amir, Ane Brun - After The Great Storm; grudzień 2020

plusy: Bogata oferta, doskonały kontakt

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

raDarek rekomenduje Fan.pl opinia nr 462670 z 30.12.2020

Znalazłem tu płytę, która jest praktycznie nieosiągalna. Cena przyzwoita, szybka wysyłka. Sklep ma sporo ciekawych płyt. Na pewno będę tu wracał w poszukiwaniu CD i na zakupy.

zakupy: Buddha Bar XVII; grudzień 2020

plusy: Duży wybór płyt, których nie ma gdzie indziej.

minusy: Niektóre płyty są już nieosiągalne ale to nie jest wada.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mario rekomenduje Fan.pl opinia nr 462654 z 30.12.2020

Sklep w którym kupisz każdą płytę jeszcze nigdy nie zostałem odprawiony z kwitkiem. Polecam na 100%.

zakupy: Cd Paktofonika; grudzień 2020

plusy: Wszystko w jednym miejscu. ++++

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jester rekomenduje Fan.pl opinia nr 462590 z 23.12.2020

Szeroka gama tytułów, przejrzysta i nie "przebajerowana" strona www i dobre, uczciwe ceny! Wszystko na czas. Solidnie zapakowane i ochronione "przed ryzykiem transportowym". Taki bogatej oferty, na przykład dla New Romantic, nie ma w polskiej sieci. Zamierzam być stałym klientem. Polecam!

zakupy: Płyty z kanonu New Romantic i Synth Pop 80; grudzień 2020

plusy: Szeroka gama płyt z kanonu New Romantic.Absolutny Debest

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RYSZARD rekomenduje Fan.pl opinia nr 461750 z 03.11.2020

Udało mi się kupić długo poszukiwaną płytę. Solidny sklep

zakupy: płyta cd; listopad 2020

plusy: Bogata oferta, sprawne dostarczenie zamówienia

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Fan.pl opinia nr 461706 z 29.10.2020

Wybrałem ten sklep z polecenia kogoś, kto już kupował, i zostałem w nim od paru lat - chyba na zawsze, bo nikt nie ma takiej oferty (a niskie ceny przy tym, to już norma). Konkurencja? Jaka konkurencja! Gratuluję takiego sklepu - to płytowy sklep marzeń, proszę tak sobie zatytułować stronę sklepu, macie prawo!

zakupy: Kansas, Wishbone Ash, Owl Sevice, Roger Waters - tym razem; październik 2020

plusy: oferta i ceny

minusy: niemożliwe jak dotąd - kilka lat kupowania...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PIOTR rekomenduje Fan.pl opinia nr 461702 z 29.10.2020

albowiem moge dostać te pozycje które mnie intertesują.czasami trzeba długo czekac,ale czasami warto/

zakupy: np.Bonamasa.Riverside.HENDRIX.ITD; październik 2020

plusy: maja w ofercie to czego inne sklepy nie mają.

minusy: czasami bardzo długo trzeba czekac

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Perkun rekomenduje Fan.pl opinia nr 461514 z 15.10.2020

Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja.

zakupy: Płyty CD; październik 2020

plusy: Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja.

minusy: Nie zauważam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RytM rekomenduje Fan.pl opinia nr 461018 z 12.09.2020

Duży wybór CD.

zakupy: 11 CD.; wrzesień 2020

plusy: Duży wybór.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER