Płyty CD i DVD oraz winylowe z muzyka różnych gatunków i wykonawców.
Sklep Fan.pl

Kontakt

tel. 41 344 92 94
Kielce

Popularne produkty

Muzyka

Popularne marki

Columbia, Sony music entertainment, Beat goes on records, Island recording, Rhino records, Wea, Polydor, Virgin records, Rca records label, Universal music group - polska

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2680
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Fan.pl > Opinie klientów

Sklep Fan.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2007r i posiada 2689 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krzysztof rekomenduje Fan.pl opinia nr 455018 z 08.10.2019

Od kilku lat robię zakupy w tym sklepie i nigdy mnie nie zawiódł. Szczerze polecam!

zakupy: Vinyle i cd; październik 2019

plusy: Solidność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wladyslaw Wigura rekomenduje Fan.pl opinia nr 454930 z 04.10.2019

Sklep znakomity,jestem jego klientem juz od wielu lat,kazdorazowe zakupy to pewnosc solidnosci i uczciwosci , polecam kazdemu.Bardzo bogate katalogi - wszelkie gatunki.

zakupy: Symfonika, Opera, Balet, czasem klasyka pop - CD i DVD; październik 2019

plusy: Solidnosc i zaufanie

minusy: nie doswiadczylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hoggy rekomenduje Fan.pl opinia nr 454878 z 02.10.2019

Rewelacyjna jakość obsługi.Duży wybór wykonawców i ich wydawnictw. Towar zamówiony,po skompletowaniu zamówienia dociera bardzo szybko i jest starannie zabezpieczony i zapakowany. Gorąco polecam ten sklep. Pozdrawiam z tego miejsca cały personel Fan.pl

zakupy: Midge Ure-Soundtrack etc....; wrzesień 2019

plusy: Duża oferta towarów i super obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław Fogel rekomenduje Fan.pl opinia nr 454838 z 01.10.2019

Internetowy sklep muzyczny fan pl działa znakomicie jest najlepszy w kraju

zakupy: Kupowane towary są zawsze najlepszej jakości i zdobywane z r; październik 2019

plusy: Dostępność różnorodnych często trudnych dostępnych płyt

minusy: Wszystko w sklepie działa doskonale

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Fan.pl opinia nr 454770 z 27.09.2019

Od kilku lat korzystam z usług państwa sklepu i nigdy się nie zawiodłem .Towar przychodzi prawie zawsze na drugi dzień od nadania przesyłki .Płyty są fabrycznie nowe i zafoliowane . Pakowanie produktu jest eleganckie i zabezpiecza CD przed uszkodzeniem w czasie transportu .Ogólnie jestem bardzo zadowolony z jakości dżwięku i komfortu słuchania . Moglibyście państwo zamawiać więcej płyt z muzyką new romantic , post punk , cold wave , new wave , dark wave , synth pop , dark electro itp. Prosiłbym także o częstsze uzupelnianie nagrań , których nakład się skończył. Poza tym wszystko O.K. Trzymajcie tak dalej , a będziecie mieli stałego klienta w mojej osobie . Pozdrawiam .

zakupy: Płyty CD; wrzesień 2019

plusy: Fachowa obsługa , doręczanie towaru na czas

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Fan.pl opinia nr 454686 z 24.09.2019

Nigdy nie zawiodłem się na tym sklepie :)

zakupy: CD; wrzesień 2019

plusy: szybka realizacja, ogromny katalog

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Berenika rekomenduje Fan.pl opinia nr 454610 z 19.09.2019

To najlepszy sklep z płytami na polskim rynku.

zakupy: cd; wrzesień 2019

plusy: Ogromny wybór, mega profesjonalna obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Fan.pl opinia nr 454490 z 13.09.2019

Od kilku lat kupuje na fan.pl i nigdy się nie zawiodłem.Gorąco Polecam

zakupy: Płyta CD Asia.Astra; wrzesień 2019

plusy: Możliwość zakupu artykułów nie dostępnych w innych sklep

minusy: przedpłata za niektóre zamówione pozycje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bandontherun rekomenduje Fan.pl opinia nr 454290 z 04.09.2019

Za rzetelność , wybór i sugestie muzyczne trafiające w różne gusta o oczekiwania audiofilii . To jest mój ulubiony sklep muzyczny. Każdemu go polecam ! Pozdrawiam Bandontherun

zakupy: Milow; wrzesień 2019

plusy: Wybór towaru

minusy: Nigdy ich nie doświadczyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Fan.pl opinia nr 454218 z 02.09.2019

To mój sklep z muzyką od wielu lat. Przez ten czas kupiłem setki płyt i wiele koncertów na DVD i Blu-Ray. Przez cały ten czas bez problemów. Nie trafiłem na lepszy sklep internetowy z muzyką. Pewnie się już przyzwyczaiłem i nie szukam innych od pewnego czasu.

zakupy: płyty CD, Blua-Ray; wrzesień 2019

plusy: Duży wybór, dobre ceny-przeceny, dobra informacja.

minusy: Istotnych nie widzę.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Fan.pl opinia nr 454202 z 01.09.2019

27.05.2019 napisałem w swojej pierwszej opinii o sklepie, że nie mam jeszcze swego zdania. Po zrobieniu tam kilku sporych zakupów mogę wystawić tylko pozytywną ocenę, zwłaszcza po ostatnich zakupach, gdzie sklep bardzo pozytywnie mnie zaskoczył nie tylko ponownie szybką obsługą zamówienia, ale zaoszczędzeniu przeze mnie na kosztach przesyłki, ponieważ złożyłem dwa odrębne zamówienia o róznych czasach realizacji, sklep połączył je w jedno zamówienie. Kolejnym plusem była niezwykle okazyjna cena (o połowę mniejsza niż w innych sklepach) pewnej płyty dvd polskiego zespołu z dołączoną płytą cd. Nic tylko kupować.

zakupy: PŁYTY min. Hammerfall, TRON LEGACY Ost; wrzesień 2019

plusy: Wybór towarów, nawet niedostępnych gdzie indziej, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Fan.pl opinia nr 454110 z 27.08.2019

Duży wybór tytułów i atrakcyjne ceny

zakupy: Płyty cd; sierpień 2019

plusy: duży wybór i dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Fan.pl opinia nr 454018 z 23.08.2019

Na płyty troszkę czekałem ale gdy paczka dotarła płyty były profesjonalnie zapakowane. Wszystko ok!

zakupy: płyty sacd; sierpień 2019

plusy: Duży wybór płyt

minusy: bez zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Fan.pl opinia nr 454014 z 23.08.2019

Wybrałem ten sklep ponieważ znalazłem poszukiwany asortyment muzyczny, który mnie interesował

zakupy: Płyty CD zespołu ACCEPT; sierpień 2019

plusy: Dostępność poszukiwanych tytułów

minusy: Pierwszy zakup i 2 z 3 pudełek CD wewnątrz uszkodzone

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RytM rekomenduje Fan.pl opinia nr 453874 z 14.08.2019

Duży wybór CD.

zakupy: The Cars, Erasure.; sierpień 2019

plusy: Duży wybór CD, szybki termin dostawy.

minusy: Niektóre pozycje niedostępne.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Fan.pl opinia nr 453730 z 05.08.2019

Na Najwyższym Poziomie Usługa. Dziękuję.

zakupy: płyty Cd; sierpień 2019

plusy: Na Najwyższym Poziomie Usługa. Dziękuję.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Fan.pl opinia nr 453034 z 12.07.2019

Sklep ma ponad milionową ofertę

zakupy: 4 CD; lipiec 2019

plusy: same

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rrobert rekomenduje Fan.pl opinia nr 452346 z 06.06.2019

W sklepie zaopatruję się w muzę od marca 2018 i zawsze jestem zadowolony. Sklep stale wzbogaca ofertę, często o rzadkie tytuły i już nieraz zaskoczył mnie unikatami. Cenię sobie szeroki wybór, częste promocje, szybką wysyłkę, możliwość realizacji częściowo skompletowanego zamówienia i chęć sklepu do sprowadzania trudno dostępnych płyt. Przy dużych zamówieniach, łączących wiele płyt z różnym czasem oczekiwania trzeba uważać - zbyt długie przetrzymywanie "w magazynie" może spowodować wycofanie ze sprzedaży ze strony sklepu. Promocje często pokrywają się z cenami na popularnych serwisach aukcyjnych, ale generalnie oferta bije na łeb na szyje konkurencję. Zdarzyło się niejednokrotnie, że towar zamówiony został "usunięty", bo nakład w międzyczasie się wyczerpał, ale w takich przypadkach nie płaci się z góry. Podobają mi się próby zdobycia przez sklep tego, czego nieraz trzeba szukać na zagranicznych serwisach i oferowanie tego w cenach ogólnie lepszych (+ wysyłka wewnątrz kraju). Duży plus za zakładkę "poszukiwane", gdzie można dodać płyty w tej chwili niedostępne, i szybkie informacje w razie dostępności. Płyty zawsze dobrze zapakowane, oryginalnie zafoliowane. Informacje mailowe zawsze o czasie i pełna jasność. Dodałbym jedynie możliwość zapłaty bezpośrednio na stronie.

zakupy: około 40 płyt CD (03-2018 - 06-2019); czerwiec 2019

plusy: szybka wysyłka, szeroki wybór, informacje o poszukiwanyc

minusy: brak płatności bezpośrednio na stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

au_lait rekomenduje Fan.pl opinia nr 452270 z 03.06.2019

Świetny sklep z płytami.

zakupy: cd; czerwiec 2019

plusy: Szybkość realizacji, mega oferta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

runningtom rekomenduje Fan.pl opinia nr 452238 z 31.05.2019

Jak zawsze jestem zadowolony z usług sklepu, kupuję już tu od dawna, pamiętam jak jeszcze sklep był stacjonarny. Jedynie raz nie udało się sprowadzić towaru ale nie była to ogólnie dostępna rzecz. Poza tym zawsze transakcje przebiegają sprawnie, czasem trzeba poczekać dłużej na rarytasy ale warto.

zakupy: CD; maj 2019

plusy: dobry kontakt, transakcje zawsze sprawnie przebiegają

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER