Płyty CD i DVD oraz winylowe z muzyka różnych gatunków i wykonawców.
Sklep Fan.pl

Kontakt

tel. 41 344 92 94
Kielce

Popularne produkty

Muzyka

Popularne marki

Magic records polska, Music on cd, Universal music group - polska, Sony music entertainment, Warner bros entertainment, Columbia, Music brokers, Universal music group [upvst]

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2703
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Fan.pl > Opinie klientów

Sklep Fan.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  95% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2007r i posiada 2712 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Aleksandra rekomenduje Fan.pl opinia nr 461074 z 14.09.2020

Tylko ten sklep oferował płyty, które od dłuższego czasu poszukiwałam. Termin realizacji okazał się znacznie krótszy niż ten orientacyjnie podany przez sklep. Płyty zapakowano starannie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam. Na pewno jeszcze skorzystam z oferty.

zakupy: płyty CD; wrzesień 2020

plusy: w ofercie są produkty niedostępne w innych sklepach

minusy: nie ma płyty na której bardzo mi zależy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RytM rekomenduje Fan.pl opinia nr 461018 z 12.09.2020

Duży wybór CD.

zakupy: 11 CD.; wrzesień 2020

plusy: Duży wybór.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Fan.pl opinia nr 460886 z 02.09.2020

Kupuję płyty w tym sklepie już od dawna, wszystko przebiega bezproblemowo, mogę tylko wymieniać pozytywy.

zakupy: płyty CD; wrzesień 2020

plusy: profesjonalizm, rzetelność, korzystne ceny

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Fan.pl opinia nr 460546 z 13.08.2020

Parę miesięcy temu złożyłem pierwsze zamówienie aby uzupełnić dyskografię Meat Beat Manifesto i nie żałuję, sklep załatwia cd i winyle (oryginalne i nowe!!!) zupełnie niedostępne na polskim rynku z niesamowitą skutecznością, nawet gdy boicie się zapłacić od ręki istnieje możliwość płatności za pobraniem, nic nie ryzykujecie a macie pewność profesjonalnie zabezpieczonych cd i winyli do transportu oraz dużą szansę na dostanie albumu, którego po prostu w inny sposób nie dostaniecie, wybór takich perełek jest ogromny, po numerze EAN sprawdzacie np. na discogs info o wydaniu (wszystkie do tej pory dostarczone zgodne z wybraną pozycją, póki co poinformowano mnie zaledwie o jednej anulowanej pozycji na wszystkie do tej pory zamówione, to też nie problem w przypadku wcześniejszej zapłaty, można środki wykorzystać w kolejnym zamówieniu lub poprosić o zwrot. Bezproblemowy i ekpresowy kontakt mailowy. Wymienię kilka spośród już otrzymanych pozycji: Meat Beat Manifesto R.U.O.K. / ...in Dub / Satyricon / Off-centre // Prodigy Presents The Dirtchamber Session Volume One // Apollo 440 Dude Descending a Staircasse Każdy kto słucha ambitnej muzyki elektronicznej zdaje sobie chyba sobie sprawę o unikatowości tych albumów na polskim rynku. Do tej pory spotkałem się z profesjonalizmem, życzliwością i uczciwością ze strony sklepu.

zakupy: Prodigy Presents The Dirtchamber Session Vol One (CD); sierpień 2020

plusy: Skuteczność, profesjonalizm, uczciwość, życzliwość

minusy: Póki co brak, oby tak dalej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RytM rekomenduje Fan.pl opinia nr 460210 z 14.07.2020

Szybko i fachowo!

zakupy: Recoil Selected 2 cd...; lipiec 2020

plusy: Duży wybór.

minusy: Nie wszystko jest, ale OK!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Perkun rekomenduje Fan.pl opinia nr 460078 z 03.07.2020

Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja zamówień.

zakupy: Płyty CD; lipiec 2020

plusy: Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja zamówie...

minusy: Nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Fan.pl opinia nr 459582 z 03.06.2020

Od lat się w nim zaopatruję i zawsze spełnia moje oczekiwania

zakupy: CD's - PG Lost, Asia, Riverside; czerwiec 2020

plusy: Ten sklep ma same zalety za mało miejsca by je opisać

minusy: BRAK !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pejczu rekomenduje Fan.pl opinia nr 459298 z 21.05.2020

Robie w tym sklepie zakupy od wielu lat, zawsze jest to czego potrzebuję, nigdy nie miałem problemów z dostawą. Obsługa jest super, ceny lepsze niż u innych sprzedawców. Polecam

zakupy: płyty; maj 2020

plusy: Ilość towaru, jakość, dostępność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Perkun rekomenduje Fan.pl opinia nr 459214 z 20.05.2020

Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja zamówień

zakupy: Płyty CD; maj 2020

plusy: Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja zamówie...

minusy: Nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Fan.pl opinia nr 458898 z 05.05.2020

Kupuje od wielu lat i zawsze jestem zadowolony z każdego aspektu obsługi .

zakupy: Hours - soundtrack, Morrissey T-shirt; maj 2020

plusy: Bardzo duży asortyment , szybka obsługa czytelna strona

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PIOTR rekomenduje Fan.pl opinia nr 458418 z 08.04.2020

Duzy wybór

zakupy: płytycd; kwiecień 2020

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Fan.pl opinia nr 458414 z 08.04.2020

tak

zakupy: płyty cd; kwiecień 2020

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Fan.pl opinia nr 458410 z 08.04.2020

W sklepie fan.pl jest wiele płyt CD niedostępnych w innych sklepach

zakupy: Płyty CD; kwiecień 2020

plusy: Duża oferta płyt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irek rekomenduje Fan.pl opinia nr 457946 z 12.03.2020

bardzo duży wybór , przystępne ceny, sprawna i szybka obsługa

zakupy: płyty cd; marzec 2020

plusy: rzetelna obsługa

minusy: obecnie nie mam negatywnych doiswiadczeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RytM rekomenduje Fan.pl opinia nr 457750 z 02.03.2020

Duży wybór.

zakupy: CD; marzec 2020

plusy: Duży wybór.

minusy: Nie wszystko jest.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Fan.pl opinia nr 457722 z 28.02.2020

Sklep spełnia moje oczekiwania

zakupy: 5 CD; luty 2020

plusy: same

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slawek rekomenduje Fan.pl opinia nr 457602 z 22.02.2020

duży asortyment, szybka realizacja

zakupy: płyty CD; luty 2020

plusy: bardzo obszerna oferta, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Fan.pl opinia nr 456658 z 27.12.2019

Duży wybór płyt fachową obsługa dobrze ceny

zakupy: Płyty winylowe; grudzień 2019

plusy: Dobrzy kontakt z klientem szybka dostawa do klienta

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Fan.pl opinia nr 456598 z 20.12.2019

Duży wybór płyt i przyzwoite ceny

zakupy: Laser Dance Vinyl.; grudzień 2019

plusy: Dużo ciekawych pozycji,niskie ceny.

minusy: Trochę kłoptliwa realizacja zamówienia.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marecki rekomenduje Fan.pl opinia nr 456290 z 08.12.2019

W obecnej sytuacji na rynku muzycznym, najlepiej zaopatrzony sklep w różne wydawnictwa muzyczne. Co prawda nie posiada tego czego aktualnie poszukuję, ale nie można wymagać cudów. Szczerze i serdecznie polecam każdemu kolekcjonerowi wydawnictw muzycznych.

zakupy: Płyty CD; grudzień 2019

plusy: Duży wybór wydawnictw muzycznych.

minusy: Aktualnie brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER