Płyty CD i DVD oraz winylowe z muzyka różnych gatunków i wykonawców.
Sklep Fan.pl

Kontakt

tel. 41 344 92 94
Kielce

Popularne produkty

Muzyka

Popularne marki

Columbia, Cleopatra records, Sony music entertainment, Metal mind productions, Century m, Island recording, Rca records label, Polydor, Wea, Virgin records, Capitol records

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2665
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Fan.pl > Opinie klientów

Sklep Fan.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2007r i posiada 2674 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Natanw rekomenduje Fan.pl opinia nr 371350 z 29.01.2016

Zachęcił mnie ogromny wybór płyt. Mają tam praktycznie wszystko i to w rozsądnej cenie.

zakupy: Megadeth ", Dystopia", , Black Sabbath ", Paranoid"; styczeń 2016

plusy: bezproblemowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Romek rekomenduje Fan.pl opinia nr 371238 z 28.01.2016

W sklepie FaN robię zakupy od 2007 roku.Przez te lata kupiłem kilkadziesiąt płyt cd.Jedynie dwa tytuły zamówione przeze mnie nie zostały zrealizowane,a nieraz były to naprawdę rzadkie płyty.Za to kilka tytułów było dostępnych tylko w tym sklepie.Nie twierdzę,że można tu kupić wszystko,ale wybór jest naprawdę duży.Dużą zaletą jest informacja o konkretnych tytułach.Dostępne są nie tylko ostatnie wydania ,ale również wydania japońskie ,audiofilskie.O klasie sklepu niech świadczy mój ostatni zakup. Chciałem kupić płytę bluesmena A.Collinsa wydaną tylko w USA i to wiele lat temu.Znalazłem ten tytuł w dość znanym krakowskim sklepie około 20 zł tańszy więc zamówiłem.Czas oczekiwania mniej więcej ten sam.Po czterech miesiącach dostałem informację że następna przesyłka będzie za ok. dwa miesiące ,ale nie ma pewności że ta płyta będzie.Zrezygnowałem i zamówiłem ja w FaN-ie i po niecałych trzech tygodniach mam ją w domu.Naprawdę polecam ten sklep.

zakupy: CD Narciso Yepes, CD Albert Collins; styczeń 2016

plusy: Duży wybór,szybka realizacja,towar dobrze zapakowany

minusy: Trudno znaleźć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka rekomenduje Fan.pl opinia nr 371194 z 28.01.2016

Duży wybór płyt w dobrej cenie.

zakupy: Scorpions CD - ACOUSTICA; styczeń 2016

plusy: SZYBKO I PROFESJONALNIE

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bezia69 rekomenduje Fan.pl opinia nr 371146 z 28.01.2016

Bardzo duży wybór.Profesjonalna obsługa.

zakupy: Płyty CD; styczeń 2016

plusy: Bardzo duży wybór

minusy: Bardzo trudny wybór

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cezaryp25 rekomenduje Fan.pl opinia nr 369814 z 18.01.2016

Polecam wszystkim, duży wybór produktów i szybka realizacja przesyłki :)

zakupy: ", My Krazy Life", ", Doggystyle", ; styczeń 2016

plusy: wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Amom rekomenduje Fan.pl opinia nr 368910 z 11.01.2016

Szeroka oferta i dobre ceny. Polecam !

zakupy: Down ", Nola", , Corrosion Of Conformity ", Blind", ; grudzień 2015

plusy: Bardzo duży wybór

minusy: brak kategorii muzycznych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Fan.pl opinia nr 367106 z 22.12.2015

Mega sklep z miłą obsługą, wielkim wyborem produktów i świetną realizacją zamówień. Gorąco polecam!

zakupy: Płyty CD; grudzień 2015

plusy: Miła obsługa, duży wybór towarów, zgodność z opisem

minusy: Brak wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

john403 rekomenduje Fan.pl opinia nr 366590 z 18.12.2015

Sprawnie,szybko, wszystko zgodnie z zamówieniem.Pozdrawiam

zakupy: płyty CD; grudzień 2015

plusy: Sprawnie,szybko, wszystko zgodnie z zamówieniem.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qlimax1982 rekomenduje Fan.pl opinia nr 365986 z 15.12.2015

Duży wybór płyt z muzyką trance, szybka realizacja zamówienia

zakupy: Techno Club vol. 49; grudzień 2015

plusy: duży wybór płyt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Fan.pl opinia nr 365114 z 10.12.2015

Duży wybór, szybkość realizacji, profesjonalna obsługa

zakupy: Płyty cd; grudzień 2015

plusy: Ogromny wybór tytułów "trudno dostępnych"

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Fan.pl opinia nr 364126 z 03.12.2015

Znalazłem w internecie, spełnił i dalej spełnia!

zakupy: Płyty CD; grudzień 2015

plusy: Szybko i sprawnie!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MarekCzęstochowa rekomenduje Fan.pl opinia nr 363986 z 03.12.2015

Spełnia moje oczekiwania i profesjonalnie wykonuje prace .

zakupy: DVD: AC/DC, Van Halen, Rolling Stones .; grudzień 2015

plusy: Profesjonalizm.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

au_lait rekomenduje Fan.pl opinia nr 363950 z 03.12.2015

Najwyższa jakość (sprawdzone!), szybkość realizacji zamówienia, niezawodność, konkurencyjne ceny (!)

zakupy: płyty cd; grudzień 2015

plusy: Kontakt i obsługa, szybkość realizacji, duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystiang002 rekomenduje Fan.pl opinia nr 363794 z 02.12.2015

Wybrałem ten sklep, ponieważ tylko tutaj są dostępne szukane przeze mnie płyty audio. Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Płyty audio; grudzień 2015

plusy: brak problemów z zamawianiem i realizacją zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KC rekomenduje Fan.pl opinia nr 363778 z 01.12.2015

Jak zwykle wszystko fantastycznie!!!

zakupy: Vinyl; grudzień 2015

plusy: Pełęn profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Perkun rekomenduje Fan.pl opinia nr 363270 z 27.11.2015

Kupuję w tym sklepie systematycznie! Duża oferta, przystępne ceny, sprawna obsługa!

zakupy: Płyty CD; listopad 2015

plusy: Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja

minusy: Nie dostrzegam. Chociaż mile widziane by były rabaty:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka. rekomenduje Fan.pl opinia nr 361930 z 17.11.2015

Kupilam 2 plyty na probe po przeczytaniu pozytywnych opini na temat tego sklepu.I nie zawiodlam sie.Po 2 dniach odebralam paczke.Polecam "Fana"fanowi kazdego rodzaju muzyki.Kazdy znajdzie to czego szukal bezskutecznie przez kilka lat.

zakupy: Plyty Red Box, OMD; listopad 2015

plusy: Ogromny wybor.Unikatowe plyty,ktore tam mozna znalezc.

minusy: Na razie nie widze.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Fan.pl opinia nr 361754 z 16.11.2015

Fan.pl jest jednym z rzetelnych źródeł informacji o nowościach ; jednocześnie miejscem gdzie można znaleźć poszukiwane re-edycje

zakupy: płyty CD; listopad 2015

plusy: fajna strona www oraz informacja o ofercie hadlowej

minusy: n/a

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Keram rekomenduje Fan.pl opinia nr 361738 z 16.11.2015

Od wielu lat jestem klientem FANa. Można tam zakupić dużo wspaniałych płyt w rozsądnych cenach. Często zaglądam na stronę FANa aby pooglądać i nacieszyć oczy pięknymi płytami. Polecam ten sklep wszystkim którzy kochają muzykę. Pozdrawiam serdecznie.

zakupy: Płyty; listopad 2015

plusy: Duży wybór

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Fan.pl opinia nr 360037 z 30.10.2015

W sklepie ogromny asortyment. Bez problemu można zdobyć płyty CD z lat 70-tych. Wszystkie jak zawsze ofoliowane i dobrze zabezpieczone na czas transportu.

zakupy: 9 CD; październik 2015

plusy: Same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER