Płyty CD i DVD oraz winylowe z muzyka różnych gatunków i wykonawców.
Sklep Fan.pl

Kontakt

tel. 41 344 92 94
Kielce

Popularne produkty

Muzyka

Popularne marki

Columbia, Sony music entertainment, Polydor, Esoteric, Rca records label, Epic, Wea, Metal mind productions, Mercury, Earmusic, Fan, Capitol records, Fat wreck chords

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2651
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Fan.pl > Opinie klientów

Sklep Fan.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2007r i posiada 2658 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka. rekomenduje Fan.pl opinia nr 361930 z 17.11.2015

Kupilam 2 plyty na probe po przeczytaniu pozytywnych opini na temat tego sklepu.I nie zawiodlam sie.Po 2 dniach odebralam paczke.Polecam "Fana"fanowi kazdego rodzaju muzyki.Kazdy znajdzie to czego szukal bezskutecznie przez kilka lat.

zakupy: Plyty Red Box, OMD; listopad 2015

plusy: Ogromny wybor.Unikatowe plyty,ktore tam mozna znalezc.

minusy: Na razie nie widze.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Fan.pl opinia nr 361754 z 16.11.2015

Fan.pl jest jednym z rzetelnych źródeł informacji o nowościach ; jednocześnie miejscem gdzie można znaleźć poszukiwane re-edycje

zakupy: płyty CD; listopad 2015

plusy: fajna strona www oraz informacja o ofercie hadlowej

minusy: n/a

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Keram rekomenduje Fan.pl opinia nr 361738 z 16.11.2015

Od wielu lat jestem klientem FANa. Można tam zakupić dużo wspaniałych płyt w rozsądnych cenach. Często zaglądam na stronę FANa aby pooglądać i nacieszyć oczy pięknymi płytami. Polecam ten sklep wszystkim którzy kochają muzykę. Pozdrawiam serdecznie.

zakupy: Płyty; listopad 2015

plusy: Duży wybór

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Fan.pl opinia nr 360037 z 30.10.2015

W sklepie ogromny asortyment. Bez problemu można zdobyć płyty CD z lat 70-tych. Wszystkie jak zawsze ofoliowane i dobrze zabezpieczone na czas transportu.

zakupy: 9 CD; październik 2015

plusy: Same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qlimax1982 rekomenduje Fan.pl opinia nr 359445 z 26.10.2015

najlepszy z polskich dostawców, wielki wybór zagranicznych tytułów, tutaj już parę razy kupowałem i w pełni polecam!!!

zakupy: Blank & Jones ", In Da Mix-Super", ; październik 2015

plusy: szeroki zakres tytułów z muzyką trance

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje Fan.pl opinia nr 359373 z 25.10.2015

Płyty są tańsze niż w innych sklepach. Można tu znaleźć wiele rzeczy których próżno szukać w innych miejscach. Dodatkowo przesyłka dotarła do mnie w tempie expresowym. Zdecydowanie polecam FaNa!

zakupy: M.I.A. ", Matangi", , SOAPKILLS ", The best of", , 5; październik 2015

plusy: bogata oferta, ceny produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Fan.pl opinia nr 359293 z 24.10.2015

Jestem bardzo zadowolony z usługi. Zamówiłem bardzo rzadki album (nie do dostania w Europie) i miesiąc przed czasem go dostałem. Jest to jedyny sklep, w którym znalazłem ten album.

zakupy: Five Finger Death Punch - American Capitalist; sierpień 2015

plusy: szeroki asortyment

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Fan.pl opinia nr 358985 z 21.10.2015

Kolejny raz sklep wywiązał się wzorowo z zamówienia. Wyśmienity kontakt, bogaty asortyment, atrakcyjne ceny. W kategorii sklepów muzycznych FAN pozostaje od lat bezkonkurencyjny. Polecam!

zakupy: kilkanaście płyt CD; październik 2015

plusy: bogaty asortyment, niskie ceny, świetny kontakt

minusy: oldschoolową szatę graficzną trzeba polubić ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radosław rekomenduje Fan.pl opinia nr 358853 z 20.10.2015

Za sprawą sklepu Fan.pl spełniłem swoje małe marzenie - upolowałem trudno dostępną płytę (mały popyt, wyczerpany nakład, etc). Na krążek nie musiałem czekać dłużej niż tydzień. To moje pierwsze, ale na pewno nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Dziękuję i pozdrawiam :)

zakupy: Hachi - A Dog's Tale OST Jan Kaczmarek; październik 2015

plusy: Szeroki wybór trudno dostępnych płyt

minusy: Nieco archaiczny interface/ wygląd strony i jej silnik

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kif rif rekomenduje Fan.pl opinia nr 358473 z 17.10.2015

Szukałem dużej ilości płyt - nieosiągalnych w zwykłych sklepach. Miałem wielkie szczęście, że trafiłem na ten sklep - w zasadzie przez przypadek - szukałem w większości muzyki dziś u nas dość niepopularnej . Sklep spełnił moje oczekiwania i wreszcie mialem okazję zobaczyć na żywo płyty , których szukałem nawet 15 lat.

zakupy: Szeroko pojęta dobra muzyka od ciężkiej do lekkiej - sporo.; październik 2015

plusy: asortyment - spełniacie marzenia :), łatwość zakupu ,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Helena rekomenduje Fan.pl opinia nr 358361 z 15.10.2015

Ogromny asortyment, dobre ceny, jasne zasady sprzedaży.

zakupy: Rodowicz Rok, Niedźwiecki Moja lista..., Madonna True blue i; październik 2015

plusy: Asortyment, wiarygodnośc, sprawność.

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Fan.pl opinia nr 358297 z 15.10.2015

Wybrałem fan.pl już po raz kolejny i jestem bardzo zadowolony z jakości pełnionej usługi! Cena niższa niż u konkurencji.

zakupy: Screaming Trees Sweet Oblivion CD; październik 2015

plusy: Cena, Kontakt, Rzetelność, Profesjonalizm

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtas rekomenduje Fan.pl opinia nr 358229 z 14.10.2015

spory wybór płyt CD w dobrych cenach, niestety bardzo mały wybór koszulek rockowych

zakupy: płyty CD, DVD; październik 2015

plusy: duży wybór płyt,również niepopularnych gatunków np kraut

minusy: mało koszulek i drogie ceny koszulek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Fan.pl opinia nr 358009 z 12.10.2015

W sklepie FaN można kupić płyty CD, których nigdzie nie ma i do tego w cenie bardzo przystępnej. Najlepiej sprawdzić samemu ceny płyt w różnych sklepach. Przesyłka płyt CD w sklepie FaN jest również bardzo tania. Polecam wszystkim szukającym popularnych i unikatowych płyt CD. Pozdrawiam

zakupy: np. The Moody Blues; październik 2015

plusy: Wyszukiwanie płyt rzadkich, szybka i tania dostawa

minusy: Na niektóre tytuły płyt CD trzeba trochę poczekać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje Fan.pl opinia nr 357797 z 09.10.2015

Dlaczego ? Ponieważ fan.pl posiada płyty których nie można kupić w innych sklepach ani online ani stacjonarnie.

zakupy: płyty cd; październik 2015

plusy: Wszystko czego dusza zapragnie

minusy: Troche termin oczekiwania bo jestem niecierpliwa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Fan.pl opinia nr 357033 z 01.10.2015

Sklep "FAN" wybrałem dlatego że można tam kupić wiele wspaniałych płyt w rozsądnych cenach. W innych tego typu sklepach jest znacznie drożej. Można znależć wiele unikatowych płyt. W "Fanie " zakupy robię już od wielu lat i nigdy nie byłem zawiedziony. Nawet jeśli nic nie kupuję , lubię tam zaglądać i cieszyć się żę są tam moje ulubione płyty które będę nabywał. Wielki PLUS dla "FANa " Pozdrawiam serdecznie.

zakupy: Molly Hatchet, Canned Heat, Black Crowes; październik 2015

plusy: Ogromna oferta.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nina rekomenduje Fan.pl opinia nr 356957 z 01.10.2015

Kupuję w "Fanie" bodaj od trzech lat i mogę wyrażać się o tym sklepie w samych superlatywach. Wszystko jest na najwyższym poziomie: od strony w internecie i przejrzystości regulaminu, poprzez bogactwo oferty, ceny, łatwość zamawiania, komunikację ze sklepem (czyli pracownikami:)), terminy dostaw, pieczołowicie zapakowany towar, po życzenia z okazji świąt, jakie sklep przesyła swoim klientom. Pracownicy sklepu to prawdziwi profesjonaliści. Gorąco polecam wszystkim "Fana"!!!

zakupy: Płyty CD; październik 2015

plusy: Sklep ma TYLKO zalety!

minusy: Nic z tych rzeczy:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Fan.pl opinia nr 356949 z 30.09.2015

Zdecydowałem się na zakup w sklepie "Fan", ponieważ skusiła mnie niska cena oferowanego przedmiotu w stosunku do konkurencji.

zakupy: Płyta CD; wrzesień 2015

plusy: szybka wysyłka, solidnie zapakowany towar, kontakt

minusy: BRAK!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

despero rekomenduje Fan.pl opinia nr 356917 z 30.09.2015

Pierwsze zakupy w tym sklepie i od razu bardzo pozytywne zaskoczenie. Błyskawiczny termin realizacji i wszystko dokładnie tak jak sobie tego życzyłem.

zakupy: Rammstein In Amerika; wrzesień 2015

plusy: Cena, termin realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AndreSz rekomenduje Fan.pl opinia nr 356861 z 30.09.2015

Największy wybór płyt cd. Większość w dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolony. Na pewno wrócę.

zakupy: Gus Gus - 3 płyty; wrzesień 2015

plusy: Szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER