Płyty CD i DVD oraz winylowe z muzyka różnych gatunków i wykonawców.
Sklep Fan.pl

Kontakt

tel. 41 344 92 94
Kielce

Popularne produkty

Muzyka

Popularne marki

Columbia, Virgin records, Polydor, Island recording, Wea, Sony music entertainment, Epic, Rca records label, Emi, Capitol records, Mercury, Universal music, Esoteric

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2639
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Fan.pl > Opinie klientów

Sklep Fan.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2007r i posiada 2646 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wojtas rekomenduje Fan.pl opinia nr 358229 z 14.10.2015

spory wybór płyt CD w dobrych cenach, niestety bardzo mały wybór koszulek rockowych

zakupy: płyty CD, DVD; październik 2015

plusy: duży wybór płyt,również niepopularnych gatunków np kraut

minusy: mało koszulek i drogie ceny koszulek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Fan.pl opinia nr 358009 z 12.10.2015

W sklepie FaN można kupić płyty CD, których nigdzie nie ma i do tego w cenie bardzo przystępnej. Najlepiej sprawdzić samemu ceny płyt w różnych sklepach. Przesyłka płyt CD w sklepie FaN jest również bardzo tania. Polecam wszystkim szukającym popularnych i unikatowych płyt CD. Pozdrawiam

zakupy: np. The Moody Blues; październik 2015

plusy: Wyszukiwanie płyt rzadkich, szybka i tania dostawa

minusy: Na niektóre tytuły płyt CD trzeba trochę poczekać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje Fan.pl opinia nr 357797 z 09.10.2015

Dlaczego ? Ponieważ fan.pl posiada płyty których nie można kupić w innych sklepach ani online ani stacjonarnie.

zakupy: płyty cd; październik 2015

plusy: Wszystko czego dusza zapragnie

minusy: Troche termin oczekiwania bo jestem niecierpliwa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Fan.pl opinia nr 357033 z 01.10.2015

Sklep "FAN" wybrałem dlatego że można tam kupić wiele wspaniałych płyt w rozsądnych cenach. W innych tego typu sklepach jest znacznie drożej. Można znależć wiele unikatowych płyt. W "Fanie " zakupy robię już od wielu lat i nigdy nie byłem zawiedziony. Nawet jeśli nic nie kupuję , lubię tam zaglądać i cieszyć się żę są tam moje ulubione płyty które będę nabywał. Wielki PLUS dla "FANa " Pozdrawiam serdecznie.

zakupy: Molly Hatchet, Canned Heat, Black Crowes; październik 2015

plusy: Ogromna oferta.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nina rekomenduje Fan.pl opinia nr 356957 z 01.10.2015

Kupuję w "Fanie" bodaj od trzech lat i mogę wyrażać się o tym sklepie w samych superlatywach. Wszystko jest na najwyższym poziomie: od strony w internecie i przejrzystości regulaminu, poprzez bogactwo oferty, ceny, łatwość zamawiania, komunikację ze sklepem (czyli pracownikami:)), terminy dostaw, pieczołowicie zapakowany towar, po życzenia z okazji świąt, jakie sklep przesyła swoim klientom. Pracownicy sklepu to prawdziwi profesjonaliści. Gorąco polecam wszystkim "Fana"!!!

zakupy: Płyty CD; październik 2015

plusy: Sklep ma TYLKO zalety!

minusy: Nic z tych rzeczy:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Fan.pl opinia nr 356949 z 30.09.2015

Zdecydowałem się na zakup w sklepie "Fan", ponieważ skusiła mnie niska cena oferowanego przedmiotu w stosunku do konkurencji.

zakupy: Płyta CD; wrzesień 2015

plusy: szybka wysyłka, solidnie zapakowany towar, kontakt

minusy: BRAK!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

despero rekomenduje Fan.pl opinia nr 356917 z 30.09.2015

Pierwsze zakupy w tym sklepie i od razu bardzo pozytywne zaskoczenie. Błyskawiczny termin realizacji i wszystko dokładnie tak jak sobie tego życzyłem.

zakupy: Rammstein In Amerika; wrzesień 2015

plusy: Cena, termin realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AndreSz rekomenduje Fan.pl opinia nr 356861 z 30.09.2015

Największy wybór płyt cd. Większość w dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolony. Na pewno wrócę.

zakupy: Gus Gus - 3 płyty; wrzesień 2015

plusy: Szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Apanaczka rekomenduje Fan.pl opinia nr 356709 z 29.09.2015

Świetny sklep; dostęp do tysięcy tytułów; 24 h na dobę; 365 dni w roku; konkurencyjne ceny; duża szybkość realizacji; idealne przesyłki; jakość obsługi; strona www; same pozytywy.

zakupy: Płyty kompaktowe; wrzesień 2015

plusy: Wysoka jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Fan.pl opinia nr 356661 z 28.09.2015

Sklep ma sensowne ceny, ale to co wyróżnia spośród innych to płyty, które gdzie indziej są niedostępne. Raz tylko mi się zdarzyło, że zamówiona przeze mnie płyta nie została mi przysłana, a to z tego powodu, że i ten sklep nie był w stanie tego dostać. Oczywiście pieniądze zwrócone i wszystko kulturalnie wytłumaczone dlaczego tak się stało.

zakupy: Płyty CD; wrzesień 2015

plusy: Płyty, które gdzie indziej są niedostępne.

minusy: Coś jest wystawione, a potem info, że jednak tego nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Fan.pl opinia nr 356185 z 23.09.2015

Szybkość , solidność , kontakt , a przedewszystkim unikatowe płyty . Sklep najlepszy w Polsce !!!

zakupy: Płyty CD; wrzesień 2015

plusy: Szybkość , Solidność , Unikatowe płyty , dostępne ceny.

minusy: --------------------------------------------------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Fan.pl opinia nr 355729 z 18.09.2015

Tak spełnił oczekiwania a kupuję od wielu lat w tym sklepie .

zakupy: Płyty CD: Queen, Dead Can Dance; wrzesień 2015

plusy: Szeroka oferka, szybka realizacja , przystępne ceny,

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MarekCzęstochowa rekomenduje Fan.pl opinia nr 355017 z 11.09.2015

Profesjonalnie wykonana praca .

zakupy: DVD Led Zeppelin Deep Purple WishboneAsh; wrzesień 2015

plusy: Profesjonalizm .

minusy: Brak .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Fan.pl opinia nr 354969 z 11.09.2015

konkurencyjne ceny, terminowość realizacji zamówień, szeroka gama towaru. jestem bardzo zadowolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: płyty cd; wrzesień 2015

plusy: konkurencyje - wyjątkowo korzystne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Perkun rekomenduje Fan.pl opinia nr 354809 z 10.09.2015

Szeroka oferta, przystępne ceny, sprawna obsługa

zakupy: Płyty CD; wrzesień 2015

plusy: Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja

minusy: Nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

busz-man rekomenduje Fan.pl opinia nr 354745 z 09.09.2015

Bogaty asortyment , świetna obsługa.POLECAM

zakupy: Płyty CD; wrzesień 2015

plusy: Szeroki asortyment.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tektur rekomenduje Fan.pl opinia nr 354709 z 09.09.2015

Sklep ma bardzo szeroki asortyment i potrafi ściągnąć dla klienta pozycje słabo lub w ogóle niedostępne w innych polskich sklepach. Tak było w tym przypadku - w pełni profesjonalna obsługa, wysyłka w najbliższym możliwym czasie, doskonałe zabezpieczenie towaru w transporcie i możliwość śledzenia przesyłki. Polecam fan.pl wszystkim fanom muzyki!

zakupy: Bad Religion ", HCHBAW", LP, t-shirt SEGA; wrzesień 2015

plusy: szeroki asortyment, profesjonalizm

minusy: na pewne zamówienia trzeba dość długo czekać...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Fan.pl opinia nr 354629 z 08.09.2015

Sprawdzony od lat profesjonalny sklep polecam , doskonała obsługa mnóstwo tytułów .

zakupy: vangelis; wrzesień 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Fan.pl opinia nr 354625 z 08.09.2015

Pierwszy raz o sklepie usłyszałem od znajomego. Po pierwszym zakupie wiedziałem, że nie będzie ostatnim.

zakupy: Plyty CD.; wrzesień 2015

plusy: Ceny, kontak od sprzedawcy, profesjonalne pakowanie

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ig2205 rekomenduje Fan.pl opinia nr 354521 z 07.09.2015

Miał dobre opinie klientów oraz duży wybór towaru.

zakupy: Płyty cd i bluray.; lipiec 2015

plusy: Dostępność towaru i dobra cena.

minusy: Brak uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER