Płyty CD i DVD oraz winylowe z muzyka różnych gatunków i wykonawców.
Sklep Fan.pl

Kontakt

tel. 41 344 92 94
Kielce

Popularne produkty

Muzyka

Popularne marki

Columbia, Virgin records, Polydor, Island recording, Wea, Sony music entertainment, Epic, Rca records label, Emi, Capitol records, Mercury, Universal music, Esoteric

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2641
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Fan.pl > Opinie klientów

Sklep Fan.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2007r i posiada 2648 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Otiz rekomenduje Fan.pl opinia nr 431386 z 13.03.2018

Profesjonalna obsługa, duży wybór rzadkich tytułów

zakupy: CD; marzec 2018

plusy: rzadkie tytuły w atrakcyjnych cenach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Fan.pl opinia nr 431278 z 12.03.2018

Jedyny sklep w Polsce co ma trudno dostępne płyty i w okazyjnych cenach. Kupuje z 10 lat ani razu mnie nie zawiedli. Polecam gorąco i kilku osobom polecałem i dziś są klijentami FANA.

zakupy: Setki płyt; marzec 2018

plusy: Informowanie o poszukiwanych płytach i przecenach i

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Fan.pl opinia nr 431118 z 08.03.2018

Kolejny raz korzystam z usług tego sklepu i zapewne nie ostatni. Jest to prawdopodobnie najlepszy sklep muzyczny w Polsce. Wybór tytułów muzycznych jest nesamowity a dostawa też jest bezproblemowa.

zakupy: Płyty cd; marzec 2018

plusy: Duży wybór tytułów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbyszkopt rekomenduje Fan.pl opinia nr 430238 z 23.02.2018

Bezproblemowe zakupy, sensowny czas realizacji, dobre ceny, szeroka oferta. Od wielu lat powracam z przyjemnością

zakupy: płyty CD; luty 2018

plusy: szeroka oferta, ceny, współpraca (kontakt)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Fan.pl opinia nr 429838 z 17.02.2018

Zachęcony dobrymi cenami płyt, dokonałem zakupy kilku tytułów. Trochę z obawą, ponieważ trafiłem na opinie w necie, że płyty przychodzą rozpakowane lub z uszkodzonymi pudełkami. Muszę przyznać, że nic takiego u mnie nie miało miejsca. Płyty dobrze zapakowane, wszystkie w foli. Jedna płyta z zamówienia okazała się niedostępna, no ale trudno, tak może się zdarzyć. Jestem zadowolony. Na pewno jeszcze coś będę kupował w Fan.pl

zakupy: Manam, Hugh Masekela, The Dave Brubeck Quartet, Charly Antol; luty 2018

plusy: Niskie ceny

minusy: Długi czas oczekiwania na realizację zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Fan.pl opinia nr 429478 z 12.02.2018

kupuję w Fan.pl od dawna i spełnia moje oczekiwania, choć starszych wydawnictw (np. ABBA - The Vinyl Collection) nie potrafią sprowadzić

zakupy: Boney M - Feliz Navidad; luty 2018

plusy: obszerny asortyment i szybka realizacja

minusy: brak płyt starszych (ABBA "The Vinyl Collection&quo...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Fan.pl opinia nr 429102 z 06.02.2018

Atrakcyjne ceny. Bardzo rzetelne podejście do klienta! Super obsługa i błyskawiczna realizacja zamówienia. Jestem BARDZO ZADOWOLONY! Szczerze POLECAM i dziękuję.

zakupy: Winyl Joe Bonamassy i Beth Hart; luty 2018

plusy: Perfekcyjna realizacja zamówienia.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Fan.pl opinia nr 428686 z 31.01.2018

Kolejny raz dokonuję zakupu i kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu, że to najlepszy sklep muzyczny online na naszym rynku. Najtaniej, solidnie i duży wybór. Polecam

zakupy: Płyty blu-ray; styczeń 2018

plusy: Solidnie, cena i najszybsza możliwa realizacja

minusy: Do tej pory nie dostrzegam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemysław rekomenduje Fan.pl opinia nr 428534 z 29.01.2018

Sklep po raz kolejny nie zawiódł, poczynione zostały większe zakupy i sklep się wywiązał z zamówienia w stu procentach.Długi czas oczekiwania na niektóre pozycje, w moim przypadku dwa miesiące, ale przesyłka została skompletowana w całości i wysłana z czego się bardzo cieszę i będę korzystał z oferty sklepu w przyszłości, polecam sklep Fan.pl Lista zakupionych pozycji : Black Label Society / Zakk Wylde European Invasion-Doom Troopin DVD, Deep Purple Perfect Strangers Live DVD, The Doors Live At The Bowl '68 DVD, Nirvana MTV Unplugged In New York DVD, Black Sabbath The End - Live DVD+CD, Dzieci Kapitana Klossa Syf Bałtycki CD.

zakupy: Black Label Society, Deep Purple, The Doors, Black Sabbath; styczeń 2018

plusy: Szeroki asortyment,rzetelnośc

minusy: Długi czas oczekiwania na niektóre pozycje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek82 rekomenduje Fan.pl opinia nr 428346 z 25.01.2018

Najlepszy sklep muzyczny online na naszym rynku i spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Koszulka Europe; styczeń 2018

plusy: Terminowosc realizacji zamówienia

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Fan.pl opinia nr 428066 z 22.01.2018

Bardzo szeroki wybór płyt muzycznych, w tym tych nigdzie indziej niedostępnych, często w niskich cenach, stale dostępny wachlarz płyt w promocyjnych cenach. Bardzo dobra obsługa. Kupuję w tym sklepie od wielu lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Często kupuję płyty niedostępne w Polsce, niezbyt znanych zespołów i dla mnie jest to najlepszy tego rodzaju sklep w Polsce.

zakupy: Płyty muzyczne; styczeń 2018

plusy: Dostępność wielu rzadkich płyt, znakomita obsługa,

minusy: Nie dostrzegłem żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Fan.pl opinia nr 427186 z 09.01.2018

Po pierwszym zrealizowanym zamówieniu,który nigdzie niedostępny a tylko tu,przekonałem się do sklepu i do dzisiaj nie żałuję.

zakupy: Zawsze są dobrej jakości; styczeń 2018

plusy: Chyba to,że jest i ma szeroki wybór

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Дед М rekomenduje Fan.pl opinia nr 425846 z 14.12.2017

Bogata oferta i niskie ceny. Zadziwiająca szybkość realizacji.

zakupy: Płyty cd; grudzień 2017

plusy: Jakość obsługi na wysokim poziomie.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Fan.pl opinia nr 425442 z 07.12.2017

Wspaniały sklep, ma bogatą ofertę

zakupy: 12 CD bardzo różne; grudzień 2017

plusy: same

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mosquito2 rekomenduje Fan.pl opinia nr 425010 z 01.12.2017

Doskonały pod każdym względem.

zakupy: CD gatunek metal; listopad 2017

plusy: Dostępność rzadkich tytułów.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kocha rekomenduje Fan.pl opinia nr 424778 z 28.11.2017

Kupuję w tym sklepie od wielu lat i zawsze spełnia moje oczekiwania.

zakupy: CD Boney M ", Worldmusic for Christmas", ; listopad 2017

plusy: szeroki wybór różnego rodzaju muzyki

minusy: nie realizuje starszych pozycji (ABBA Vinyl Collection)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ada. rekomenduje Fan.pl opinia nr 424574 z 24.11.2017

duży wybór, spełnił moje oczekiwania

zakupy: płyty cd; listopad 2017

plusy: solidność

minusy: nie widzę istotnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MarekCzęstochowa rekomenduje Fan.pl opinia nr 423850 z 15.11.2017

Profesjonalnie wykonuje swoją pracę .

zakupy: Płyta CD grupy UFO .; listopad 2017

plusy: Profesjonalizm.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Perkun rekomenduje Fan.pl opinia nr 422642 z 26.10.2017

Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja, dobry kontakt.

zakupy: Płyty CD; październik 2017

plusy: Duża oferta, przystępne ceny, sprawna realizacja

minusy: Nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

majk10 rekomenduje Fan.pl opinia nr 422562 z 26.10.2017

Szukałem płyty, którą ciężko było znaleźć gdzie indziej. Byłem zaskoczony niską ceną produktu. Płytę otrzymałem szybciej niż myślałem. Otrzymałem ją w nienagannym stanie. Mogę powiedzieć szczerze, że usługa wręcz przerosła moje oczekiwania.

zakupy: NF - Therapy Session; październik 2017

plusy: szybkość realizacji transakcji

minusy: Strona internetowa sklepu wydaje się być niedopracowana

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER