Odzież dla sportowców (kulturystyka, sporty walki) i kibiców
Sklep Fanshop.com.pl

Kontakt

tel. 79 614 13 33
Częstochowa

Popularne produkty

Koszulki, Bluzy, Spodnie, Spodenki, - WIELKA WYPRZEDAŻ -, WYPRZEDAŻ, . NOWOŚĆI ., Inne, Longsleeve

Popularne marki

Fanshop, Mordex, Ofensywa, Street4u, Everlast, Extreme hobby, Pretorian, Professional fighter, Lonsdale, Tapout, , Omerta, Manto, Oldschool, Holy pain, Ostre koło

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 343
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Fanshop.com.pl > Opinie klientów

Sklep Fanshop.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 03.12.2006r i posiada 346 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Darek rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 299033 z 01.07.2014

Bardzo db jakosci towar i tani

zakupy: Spodnie dresowe Everlast; lipiec 2014

plusy: Tania i dobrej jakości odzież

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

redwi rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 289473 z 30.04.2014

Bardzo dobra jakość koszulek i bardzo szybka realizacja zamówienia. W ciągu 24 godzin już miałem zmówione rzeczyi :)

zakupy: Koszulki; kwiecień 2014

plusy: Szybka i sprawna wysyłka. Dobra jakość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Norbert rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 278421 z 19.02.2014

Sprawdzony sklep w którym nie raz dokonywałem zakupów

zakupy: Bluzy; luty 2014

plusy: Dobry kontakt, szybka wysyłka. jakość materiału towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sysia92 rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 266969 z 18.12.2013

wybrałam ten sklep ponieważ zalezało mnie na zakupie własnie takiej koszulki ogladałam w wielu innych sklepach ale tylko w tym sklepie Fanshop znalazłam to czego chciałam, najlepszy sklep internetowy. Polecam!

zakupy: koszulka; grudzień 2013

plusy: super jakość, szybkość

minusy: nie ma ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 264801 z 10.12.2013

Mój chłopak lubi zamawiać z tego sklepu, więc wybrałam z owego sklepu dla niego prezent :) jak najbardziej spełnił oczekiwania.

zakupy: polo męskie z firmy everlast; grudzień 2013

plusy: wysoka jakość produktów

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 263241 z 04.12.2013

Wybrałam ten sklep ponieważ znalazłam tam produkty które chciałam kupić. spełnił moje oczekiwania wszystko było ok i o wszystkim byłam informowana .

zakupy: 3 koszulki; grudzień 2013

plusy: szybka realizacja zamówienia,dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Majdzi rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 242529 z 05.09.2013

Kupowałem po raz drugi w tym sklepie. Oczywiście spełnił moje oczekiwania.

zakupy: spodnie i bluza MORDEX; wrzesień 2013

plusy: Dobra i sprawna obsługa , dobry kontakt i szybka wysyłka

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 231393 z 16.07.2013

Wybrałem sklep losowo i moge w 100% go wszystkim poleciec. Jedyny drobny zgrzyt dotyczyl strony internetowej (po wybraniu docelowego kraju innego niz Polska, strona nie zmienia oplaty, wiec mozna sie zdziwic dostajac wiadomosc, ze przelalo sie zbyt mala kwote), ale i to zostalo szybko wyjasnione i rozwiazane.

zakupy: super niesamowite spodnie firmy mordex; lipiec 2013

plusy: dokladnosc

minusy: slaba strona dla klientow z zagranicy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 227349 z 25.06.2013

Wszystko pięknie, tak jak z opisem, polecam

zakupy: Spodnie Mordex; czerwiec 2013

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 225297 z 16.06.2013

Duży wybór wzorów,przesyłka szybka,koszulka świetna.

zakupy: koszulka; czerwiec 2013

plusy: Duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert Hyps rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 222365 z 03.06.2013

All ok. Communication and fast delivery. Thank you and recommend./Wszystko w porządku. Komunikacja i szybka dostawa. Dziękuję i polecam.

zakupy: 2x T shirts; maj 2013

plusy: good selection of goods/dobry wybór towarów

minusy: nothing/nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bioly1929 rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 217233 z 08.05.2013

szybka wysylka dobry kontakt polecam ten skep

zakupy: koszulka; maj 2013

plusy: szybka wysylka dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

diaz rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 208290 z 26.03.2013

Wybrałem sklep, ponieważ oferował odzież mojej ulubionej firmy. Jakość dostarczonych produktów bardzo wysoka, zgodna z opisem. Żadnych problemów z przesyłką, terminowo dostarczona. Jestem bardzo zadowolony.

zakupy: koszukla everlast; marzec 2013

plusy: szeroki wybór produktów, atrakcyjna odzież

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 203638 z 05.03.2013

szybka wysyłka, bez problemów

zakupy: koszulka; marzec 2013

plusy: szybkie działanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bartmoon rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 199690 z 14.02.2013

Świetne marki które nie wszędzie są dostępne. Dobre promocje

zakupy: Dwie koszulki Przeklinam; luty 2013

plusy: świetny towar , szybka wysyłka , promocje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamillo rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 188997 z 30.12.2012

bardzo szybka dostawa, produkty takie jak w katalogu zamieszczonym na stronie internetowej, zdecydowanie polecam

zakupy: bluza, koszulka; grudzień 2012

plusy: błyskawiczna dostawa

minusy: braaaak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paranoid85 rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 186225 z 19.12.2012

Zakupiłem w sklepie Fanshop bluzę Benlee. Zaskoczyła mnie niska cena oferowanego towaru. 149 zł a w innych sklepach internetowych ta bluz kosztuje 190-220zł. Towar okazał się być zgodny z opisem. Sprzedający jest osobą bardzo miłą i uczynną - dobry kontakt, szybko wysłany towar. Następnego dnia po wysyłce bluza była u mnie. Koszty wysyłki nie są zawyżone. Polecam wszystkim zakupy w Fanshop. Ja sam osobiście myślę że odwiedzę niebawem ten sklep! Pozdrawiam Sprzedającego!!!

zakupy: Bluza Benlee; grudzień 2012

plusy: świetny kontakt, szybka wysyłka i dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paula_esce rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 183765 z 12.12.2012

poniewaz posiadal poszukiwany przeze mnie produkt. tak spelnil

zakupy: t shirt pretorian; listopad 2012

plusy: szybka reakcja, super kontakt i szybka wysylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 180853 z 04.12.2012

Sklep w 100 % spełnił moje oczekiwania po prostu expresowa wysyłka wszystko w najlepszym porządku jestem bardzo zadowolona towar zgodny z opisem poprosty rewelacja

zakupy: spodnie treningowe Mordex; grudzień 2012

plusy: bardzo rzetelny sklep, super szybka wysyłka,

minusy: wszystko było ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

B. rekomenduje Fanshop.com.pl opinia nr 179909 z 30.11.2012

Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Bluza; listopad 2012

plusy: Rewelacyjne ceny odzieży.

minusy: Nic takiego nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER