Odzież damska oraz drobna galanteria.
Sklep Fashionata.pl

Kontakt

tel. 698 310 640
Częstochowa

Popularne produkty

Sukienki, Bluzki, Żakiety, Spódnice, Spodnie, Sweterki, Tuniki, Kurtki, Bony upominkowe

Popularne marki

Nife, Figl, Katrus, Alore, Karen styl, , Nife limited, Makadamia, Fashionata, E.m.g., Dam fashion

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 8
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Fashionata.pl > Opinie klientów

Sklep Fashionata.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.07.2010r i posiada 8 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Gosia rekomenduje Fashionata.pl opinia nr 291589 z 15.05.2014

Jest bardzo dobrze zorganizowany, ma dogodne ceny, miła obsługa.

zakupy: Spodnie; maj 2014

plusy: wspaniały sklep, niskie ceny, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ula rekomenduje Fashionata.pl opinia nr 270813 z 09.01.2014

Koleżanka kupiła sobie piękną sukienkę właśnie w tym sklepie, od razu też weszłam na ich stronę, bardzo modne wzory, kolory, od razu zamówiłam bluzkę i żakiet. Świetne materiały, doskonałe wykonanie. Nic złego nie dzieje się z rzeczami po praniu, paczkę otzrymałam ekspresowo.

zakupy: bluzka; grudzień 2013

plusy: tanio, modnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Fashionata.pl opinia nr 262973 z 04.12.2013

wspaniały sklep, jestem bardzo zadowolona z zakupów w nim zrobionych. szybko przysłali mi do domu rewealcyją sumienke, pięĸnie wykonaną, jestem bardzo zadowolona z jej zakupu, dobrze się ją nosi

zakupy: sukienka; listopad 2013

plusy: cena, jakość, szybka przesyłka, wykonanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Fashionata.pl opinia nr 261905 z 29.11.2013

Znakomity skle, niestety zdarzyło mi się że przysłali mi nie ten rozmiar który zamawiałam, od razu zareklamowałam zakup i odesłałam im tę bluzkę, i co parę dni później otrzymałam spowrotem paczkę z odpowednim rozmiarem bluzki, a do tego w ramach przeprosin mały gratis i bon na kolejne zakupy, to się nazywa profesjonalna obsługa klienta. Zamawiałam u nich kilka razy ubrania i podobna pomyłka się już nie zdażyła

zakupy: bluzka; listopad 2013

plusy: cena, jakość, szybka przesyłka, wykonanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wandzia_M rekomenduje Fashionata.pl opinia nr 188881 z 29.12.2012

Kupiłam sukienkę koronkową mini w kolorze cappucino. Jest rewelacyjna, już 3 koleżanki chcą ją ode mnie pożyczyć na karnawał. Świetnie się układa na ciele i bajecznie eksponuje nogi. REWELACJA!!

zakupy: Sukienka koronkowa mini capuccino; grudzień 2012

plusy: świetne sukienki, niska cena, dobra jakość

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena232 rekomenduje Fashionata.pl opinia nr 178121 z 24.11.2012

Sklep znalazłam dzięki google. Bardzo spodobała mi się letnia, długa sukienka, więc dokonałam zakupu, szybko zrobiłam przelew i bardzo szybko dostałam sukienkę.Bardzo wygodna, modna i oryginalna. Opis w 100% zgodny z produktem. Polecam.

zakupy: Sukienka maxi koralowa; sierpień 2012

plusy: ciekawy asortyment, bardzo szybka wysyłka, obsługa

minusy: brak szybkich płatności online

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ola27 rekomenduje Fashionata.pl opinia nr 59142 z 13.08.2010

pozytywne opinie na allegro, dobra cena. polecam wszystkim

zakupy: sukienka szmizjerka łosoś; sierpień 2010

plusy: ciekawe propozycje odzieży, ceny lepsze niż na allegro

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maja110 rekomenduje Fashionata.pl opinia nr 57327 z 11.07.2010

Kupiłam beżową torebkę worek. Expresowa wysyłka,towar zgodny z opisem,polecam!!!

zakupy: torebka worek; czerwiec 2010

plusy: szybka wysyłka, dobre ceny

minusy: mało towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER