Artykuły oraz akcesoria do scrapbookingu.
Sklep FifiRifi.pl

Kontakt

tel. 883639415
Czeszów

Popularne produkty

SCRAPBOOKING, FARBY, ART. PIŚMIENNICZE, DECOUPAGE, Journaling, FARBY DO CIAŁA, ART. MALARSKIE, NARZĘDZIA, MEDIA & PASTY, SMASH, Foremki Silikonowe, Albumy & Dodatki

Popularne marki

Bobunny, Renesans, , Prima marketing, Ranger, Scrapberry's, Piątek 13, I-kropka, Canson, Me & my big ideas, Uhk gallery, Galeria papieru, We r memory keepers

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 395
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

FifiRifi.pl > Opinie klientów

Sklep FifiRifi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2012r i posiada 404 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

ewa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 454774 z 28.09.2019

swietny towar w dobrej cenie

zakupy: papiery do scrapbookingu; wrzesień 2019

plusy: doskonałość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 454174 z 30.08.2019

Bardzo duży wybór towarów, spełnił moje oczekiwania w 100%. Dobry kontakt z obsługą i profesjonalne rozwiązanie problemu.

zakupy: Ćwieki firmy Bo Bunny; sierpień 2019

plusy: Profesjonalizm

minusy: wszystko było OK, nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damusia rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 450874 z 03.04.2019

Sklep ma bardzo ciekawy asortyment , z tego względu zdecydowałam się na zakup. Są również super okazje. Polecam:)

zakupy: Papier scrapbooking, naklejki, papier kalkowy i inne.; kwiecień 2019

plusy: szybka obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 450718 z 28.03.2019

Ciekawy asortyment, dobra obsługa.

zakupy: arkusze do kolorowania, stemple; marzec 2019

plusy: szybkość realizacji zamówienia, dobra prezentacja towaru

minusy: brak możliwosci śledzenia przesyłki - nie było numeru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria nie ma zdania o FifiRifi.pl opinia nr 448482 z 26.01.2019

Wybrałam ten sklep ze względu na szeroki wybór w dziale Decoupage. Jestem zawiedziona jakością przesyłki: przyszła kompletna lecz całkowicie niezabezpieczona, brak jakiegokolwiek stretch'u, lekko taśmą zaklejone, gdzie każdy mógł to otworzyć, cały asortyment latał po pudełku, buteleczka z patyną nawet nie owinięta papierem bądź folią bąbelkową - brak profesjonalizmu w pakowaniu. Na dodatek przesyłka w opakowaniu po pomidorach, serio?

zakupy: patyna do postarzania, pudełka na wino, chustecznik; styczeń 2019

plusy: szeroki wybór towaru

minusy: brak profesjonalizmu w pakowaniu przesyłek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 448170 z 17.01.2019

Tutaj znalazłam wszystkie gadżety do scrapbookingu. Bardzo dobra jakość.

zakupy: naklejki, karty papieru, ; styczeń 2019

plusy: dostępność

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 441506 z 15.10.2018

Nazwa sklepiku jest oryginalna i artystyczna. Towary są dobrej jakości a papiery, które dzisiaj odebrałam - rewelacyjne! ..niektóre z nich są tylko w Fifi Rifi.

zakupy: papiery; październik 2018

plusy: dobry asortyment

minusy: czasami zabraknie towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PiątkoweWieczory rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 441402 z 12.10.2018

Super sklep. Szybko i porządnie. Polecam.

zakupy: Papiery do scrapbookingu; październik 2018

plusy: Świetny kontakt i super terminowość.

minusy: Nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martushkowo rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 434146 z 30.04.2018

Wybrałam ten sklep, ponieważ jako jedyny z kilku, które przeszukałam posiadał towar na którym mi zależało.

zakupy: marker SMASH, tekturki; kwiecień 2018

plusy: Szybka wysyłka

minusy: brak wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa-Rafal rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 433298 z 16.04.2018

Miał dostępny towar, który mnie interesował.

zakupy: tusze Distress Ink; kwiecień 2018

plusy: Dostępność towaru

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 430354 z 26.02.2018

ponieważ go uwielbiam:)

zakupy: papiery, naklejki; luty 2018

plusy: duży wybór papierów, szybka realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ivona rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 429274 z 08.02.2018

na sklep trafiłam przypadkiem w internecie - ale jestem zachwycona i obsługą i towarami

zakupy: papier i akcesoria do scrapbookingu; luty 2018

plusy: świetne towary

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MS rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 428638 z 30.01.2018

Co zrobił sklep, gdy okazało się, że 1) zabrakło produktu, który zamówiłam, 2) niemożliwe okazało się wysłanie do mnie zamówienia przez paczkomat? Najpierw zostałam powiadomiona telefonicznie, a potem przemiły pan osobiście przywiózł mi moje zakupy, bo tak się złożyło, że mieszkam w tym samym mieście. W kwestii brakującego produktu i zapłaconych kosztów przesyłki, która nie doszła do skutku, zostawiono mi pełną swobodę wyboru. Chyba nikt nie ma już wątpliwości, że sklep zasługuje na miano supersprzedawcy i na pewno jeszcze tu wrócę ;)

zakupy: Różne organizery i stemple; grudzień 2017

plusy: Duży wybór towarów z amerykańskiego rynku scrapowego

minusy: Brak wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabi rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 427510 z 15.01.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania w zupełności. Wybrałam go ze względu na szeroki wachlarz asortymentu.

zakupy: 3 stemple Santoro, Foamiran Pianka, Magic Foam; styczeń 2018

plusy: szeroki wachlarz produktów

minusy: wszystko było ok, niepotrzebnie wymusza się wpis w tym p

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 427490 z 13.01.2018

Wybrałam sklep przez przypadek, ale na pewno będę wracać.

zakupy: scrapki; styczeń 2018

plusy: zaletą jest bardzo obszerna oferta

minusy: chyba nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alex rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 422978 z 01.11.2017

Ma wszystko czego potrzebuję do hobby i w 100% spełniło moje oczekiwania. Zawsze tu kupuję. Bardzo polecam.

zakupy: Stemple, tusze i dziurkacz; październik 2017

plusy: Wszystko super

minusy: Wszystko dobrze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 422646 z 26.10.2017

Sklep z bardzo szerokim asortymentem i miłą obsługą. Zakupione papiery dotarły szybko i w nienaruszonym stanie, a na żywo są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach :) Polecam!

zakupy: Papiery i dekoracje do scrapbookingu; październik 2017

plusy: Duży wybór produktów dobrej jakości

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 421914 z 17.10.2017

Super sklep, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa

zakupy: Papiery do scrapbokingu; październik 2017

plusy: Sklep godny polecenia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siska rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 421858 z 16.10.2017

Sklep posiadał na stanie interesujące mnie artykuły, był weekend darmowej wysyłki

zakupy: tusz, kółka albumowe, naklejki, organizer na papiery; październik 2017

plusy: duży wybór produktów niedostepnych w innych sklepach

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bjorkowa rekomenduje FifiRifi.pl opinia nr 417422 z 04.08.2017

wiele pięknych kolekcji BoBunny które uwielbiam, a na fifirifi jest ich największy wybór

zakupy: papiery BoBunny; sierpień 2017

plusy: szeroki wybór papierów z kolekcji które uwielbiam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER