Firany i zasłony pokojowe oraz pościel i obrusy.
Sklep Firantex.pl

Kontakt

tel. 516 105 837
Tarnobrzeg

Popularne produkty

Tkaniny zasłonowe, Firanki żakardowe, Firanki fantazyjne, Zasłony gotowe, Narzuty, Dywaniki łazienkowe, Ręczniki kuchenne, Ręczniki, Firanki haftowane, Firanki konfekcjonowane

Popularne marki

Import ma, Import s, Import eu, Import la, Szwalnia, Import za, Import fi, , Import po, Ikea, Import ar

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 42
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Firantex.pl > Opinie klientów

Sklep Firantex.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.04.2007r i posiada 42 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Stanislawa rekomenduje Firantex.pl opinia nr 445390 z 14.11.2018

szybko i bez problemow

zakupy: firany; listopad 2018

plusy: szybkosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szarlotka rekomenduje Firantex.pl opinia nr 61412 z 22.09.2010

Bogata i ciekawa oferta, przystępne ceny i dobra jakość towaru. Dobry kontakt i możliwość uzyskania porady + wychodzenie naprzeciw potrzebom klienta. Rzetelna obsługa i solidnie wykonana usługa obszycia i założenie przelotek. Gorąco polecam, zamierzam dokonywać tu dalszych zakupów.

zakupy: zasłony na przelotkach, firany, szycie; wrzesień 2010

plusy: dobre ceny,duża oferta, profesjonalizm, przyjazna strona

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcepan rekomenduje Firantex.pl opinia nr 52434 z 20.04.2010

Niskie ceny, solidna usługa, szybka dostawa. Polecam!!!

zakupy: firanka voal; kwiecień 2010

plusy: szybko, tanio

minusy: przedpłata na konto za uslugę z szyciem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Firantex.pl opinia nr 50573 z 19.03.2010

Jestem zadowolona z obsługi,konkretni i kontaktowi ludzie.Polecam.

zakupy: Firana; marzec 2010

plusy: Ładna prezentacja

minusy: Te ceny netto czy brutto?;trudno się połapać.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Firantex.pl opinia nr 50535 z 19.03.2010

Sklep wybrany losowo,przez nikogo nie został mi polecony.Towar w porządku,szybka przesyłka i świetny kontakt.Polecam!

zakupy: firanka; marzec 2010

plusy: szybka obsługa,dobry kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Firantex.pl opinia nr 50456 z 18.03.2010

Bardzo dobra jakość produków. Stan faktyczny nie odbiega od oferty. Konkurencyjne ceny. Bezpieczna transakcja i szybka dostawa. Serdecznie polecam.

zakupy: Firanki; marzec 2010

plusy: duży wybór, dobre ceny, przejrzysta strona internetowa

minusy: obecnie żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

suzka0505 rekomenduje Firantex.pl opinia nr 49852 z 09.03.2010

Sklep Firantex od dłuższego czasu mam na wglądzie. Jednak pierwszy raz skorzystałam z zakupów i się nie zawiodłam. Gorąco polecam Firantex, szybka pomoc, fachowa porada, szybka obsługa. Pełne zadowolenie. Pozdrawiam suzka0505

zakupy: woal i gipiura; marzec 2010

plusy: szybka realizacja, pomoc w zakupie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jankes93 rekomenduje Firantex.pl opinia nr 49446 z 02.03.2010

Dobra cena szybka dostawa

zakupy: Firany; grudzień 2009

plusy: Szybka dostawa dobry towar przystępna cena

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga Nowakowska rekomenduje Firantex.pl opinia nr 47612 z 30.01.2010

Wybrałam ten sklep, ponieważ zainteresowała mnie ich oferta. Szukałam firanek dziecięcych i doskonale trafiłam. Doskonały kontakt ze sprzedającym, gdy miałam jakieś wątpliwości bardzo szybko pomagali. Polecam. Szybka dostawa, towar identyczny z moimi wyobrażeniami

zakupy: firanka Marvel Heroes; styczeń 2010

plusy: bardzo dobry i szybki kontakt

minusy: nie ma wad, wszystko zgodne z oczekiwaniami

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mary rekomenduje Firantex.pl opinia nr 47095 z 20.01.2010

Zdecydowanie polecam ten sklep! Po pierwsze bardzo dobry kontakt e-mail. Po drugie -mozliwość śledzenia zamówienia w trakcie całej realizacji. Po trzecie-bardzo szybka wysyłka! Po czwarte-towar wysokiej jakości, zgodny z opisem. Polecam!

zakupy: firanki; styczeń 2010

plusy: rewelacyjny kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Firantex.pl opinia nr 45990 z 29.12.2009

Witam! Duży wybór firan i zasłon, super obsługa (miła i rzetelna), szybka przesyłka. Firanka świetna, gotowa do zawieszenia. Zdecydowanie polecam ten sklep.

zakupy: firanka MICKEY BABY; grudzień 2009

plusy: szybkość, rzetelność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta_barc rekomenduje Firantex.pl opinia nr 45978 z 29.12.2009

Super firma. Miły kontakt, szybka przesyłka. Kupiłam firanki i zasłony dziecięce - są piękne. Bardzo polecam.

zakupy: firanki i zasłony dziecięce; grudzień 2009

plusy: zgodność towaru z opisem, szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta_barc rekomenduje Firantex.pl opinia nr 45977 z 29.12.2009

Super firma. Miły kontakt, szybka przesyłka. Kupiłam firanki i zasłony dziecięce - są piękne. Bardzo polecam.

zakupy: firanki i zasłony dziecięce; grudzień 2009

plusy: zgodność towaru z opisem, szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JustynaSz rekomenduje Firantex.pl opinia nr 45412 z 18.12.2009

sklep wart polecenia, sprzedawca sumienny, miły kontakt, szybka wysyłka!

zakupy: firanka śliczna, bardzo dobrej jakosci; grudzień 2009

plusy: dobra jakaosc towaru,atrakcyjny wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Firantex.pl opinia nr 44358 z 02.12.2009

Duży wybór, przystępne ceny! Wszystko bardzo miło i sprawnie!

zakupy: Firanki; listopad 2009

plusy: duży wybór produktów

minusy: wszystko w porządku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jankes93 rekomenduje Firantex.pl opinia nr 44067 z 26.11.2009

Szybka dostawa towar ekstra za dobrą cenę polecam

zakupy: Zasłony dziecięce; listopad 2009

plusy: szybka dostawa ekstra towar

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Firantex.pl opinia nr 44027 z 26.11.2009

Zainteresowały mnie OFERTY

zakupy: fIRANA; listopad 2009

plusy: szybko,tanio,miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

manana rekomenduje Firantex.pl opinia nr 43599 z 18.11.2009

Firma solidna i bardzo fachowa obsługa. towar uszyty wedle zyczenia klienta.

zakupy: firany; listopad 2009

plusy: solidność

minusy: nie posiada wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Firantex.pl opinia nr 43533 z 17.11.2009

bardzo polecam, szybka przesyłka, firany zgodne z opisem. Dziękuje

zakupy: Firany; listopad 2009

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewka_bp rekomenduje Firantex.pl opinia nr 43275 z 12.11.2009

Uczciwy sprzedawca, zamówienie (wszycie taśmy i skrócenie firanki) zostało zrealizowane starannie i szybko

zakupy: firanka; listopad 2009

plusy: fachowość, uczciwość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER