Sprzęt fitness, rehabilitacyjny oraz do siłowni.
Sklep Fitness4you.pl

Kontakt

tel. 801 000 505
Warszawa

Popularne produkty

Sport i rekreacja, BIEŻNIE TRENINGOWE, JOGA, Sprzęt AGD, SPRZĘT IZOTONICZNY, AKCESORIA, MEBLE DZIECIĘCE, AEROBIK, SPRZĘT REHABILITACYJNY, KOSZYKÓWKA, Dla dziecka

Popularne marki

Kettler, York fitness, Bh fitness, Reebok professional, Sports art, Tanita, Master sport, Hektor sport, Horizon fitness, Escape fitness, Tiguar, Nordictrack, Waterrower

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 20
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Fitness4you.pl > Opinie klientów

Sklep Fitness4you.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2005r i posiada 20 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Martyśkaa rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 148557 z 04.08.2012

Przeraziłam sie kiedy lekarz stwierdził, że moja nadwaga zagraża mojemu życiu. Od razu się zmotywowałam, kupiłam potrzebne akcesoria do ćwiczeń i wzięłam się za siebie. Dzięki sprzętom z ftrness4you udało mi się zrzucić już 10kg! Dziękuję! :)

zakupy: atlas; kwiecień 2012

plusy: duży wybór

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elaa rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 106869 z 13.03.2012

Miałam dość wag ze straganów! Musiałam kupić coś trwalszego tamte cały czas się psuły zakupiłam wagę elektroniczną z tej strony i wkońcu wiem ile schudnąć hehe. Żegnam Elka

zakupy: waga; marzec 2012

plusy: szybka wysylka

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marianna rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 79102 z 20.06.2011

Rekomenduję sprzedawcę. Niskie ceny, wysoka jakość produktów.

zakupy: Bieżnia; czerwiec 2011

plusy: cena i szybka wysyłka

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jasiński Marek rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 67395 z 16.12.2010

idealna transakcja, polecam w 100% tego uczciwego sprzedawcę!

zakupy: stół do tenisa; grudzień 2010

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ultras rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 67026 z 13.12.2010

Profesjonalizm, solidność,satysfakcja z zakupów , same superlatywy, bardzo gorąco polecam

zakupy: gryfy+hantle+ławeczka, obciązenie; grudzień 2010

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paker rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 66739 z 09.12.2010

WSZYTKO W 100% SUPER !!! POLECAM

zakupy: gryf; grudzień 2010

plusy: szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil Jarzewski rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 65923 z 30.11.2010

Produkt zgodny z opisem, super kontakt ze sprzedającym, polecam sprzedającego

zakupy: hantelki; listopad 2010

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 65922 z 30.11.2010

W pełni profesjonalne podejście do klienta. Szybko, sprawnie i bez kłopotów. Szczerze polecam.

zakupy: rowerek; listopad 2010

plusy: szybka dostawa i dobra cena

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 65642 z 26.11.2010

Wszystko odbyło się bez problemów! Szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt. Towar zgodny z opisem.

zakupy: bieżnia; listopad 2010

plusy: ...

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Juna rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 65505 z 24.11.2010

Z ogromną przyjemnością wystawiam! Wszystko sprawnie, miło i przyjemnie. Transakcja wzorowa, bez jakichkolwiek zastrzeżeń.

zakupy: stół do tenisa stołowego; listopad 2010

plusy: jakość = obsługi i towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 65504 z 24.11.2010

Świetnej jakości towar i jeszcze szybsza i dokładniejsza wysyłka.

zakupy: ławeczka; listopad 2010

plusy: cena i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maniek rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 65252 z 21.11.2010

SZYBKA DOSTAWA, TOWAR ZGODNY Z OPISEM. POLECAM

zakupy: GRYF DŁUGI PROSTY KETTLER 7255-000; listopad 2010

plusy: cena

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Geno rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 65251 z 21.11.2010

Towar pierwsza klasa. Ceny konkurencyjne, a przesyłka w terminie. Polecam sprzedawcę, znakomicie wywiązał się ze złożone przeze mnie zamówienia. Oby więcej takich uczciwych ludzi.

zakupy: bieżnia; listopad 2010

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 56959 z 04.07.2010

Wszystko O.K.

zakupy: atlas; lipiec 2010

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał Kaliski rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 56788 z 30.06.2010

Towar wyśmienitej jakości, cena jak najbardziej na plus, szeroki wybór asortymentu, miła obsługa, generalnie sklep godny polecenia.

zakupy: rowerek treningowy; czerwiec 2010

plusy: cena

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 50772 z 24.03.2010

Potrzebowałam zrzucić kilka kilogramów po zimie. Idealnie sprawdził się orbitrek. Polecam

zakupy: Orbitrek; marzec 2010

plusy: skuteczność zakupionego sprzętu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 50770 z 24.03.2010

O.K.

zakupy: fitness; luty 2010

plusy: kontakt ze sklepem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dzin rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 47181 z 21.01.2010

Zamówienie złożyłam w niedzielę. Pomogła mi bardzo miła pani, która odebrała telefon sklepu. Już zrobiło to na mnie dobre wrażenie, bo było to niedzielne popołudnie i spodziewałam się, że nikt nie odbierze telefonu. Za wpłacenie całej kwoty przed dostarczeniem dostałam rabat 3%. Bieżnię dowieziono mi we wtorek w godzinach, o które prosiłam i oczywiście bez dodatkowych opłat. A dwóch miłych panów złożyło ją w mgnieniu oka. Pełna profeska. A z bieżni jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim!

zakupy: Biężnia treningowa York Fitness T100; styczeń 2010

plusy: pomoc, towar, transport

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek B rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 27393 z 30.01.2009

Super Sklep super personel, super dogodna sprzedaż ratalna 100% pozytywu naprawdę warto u nich kupować sprzęt markowy szybki transport i fachowa obsługa, Polecam gorąco :)

zakupy: ławka york model B 530 + modlitewnik; styczeń 2009

plusy: Towar,obsługa,transport,ceny w sumie wszystko :)

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P.M rekomenduje Fitness4you.pl opinia nr 20056 z 09.09.2008

Szybka i kompetentna obsługa, polecam serdecznie.

zakupy: Rower Stacjonarny; grudzień 2007

plusy: dobre opisy i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER