Rosliny ozdobne oraz byliny.
Sklep Florini.pl

Kontakt

tel. 783 300 336
Łódź

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 20
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Florini.pl > Opinie klientów

Sklep Florini.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.03.2010r i posiada 21 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andrzej nie ma zdania o Florini.pl opinia nr 384910 z 06.06.2016

Wybrałem go jako sklep online z dużą ilością pozytywnych komentarzy. W moim przypadku sklep nie spełnił moich oczekiwań.

zakupy: Pnącze- Przywarka japońska; czerwiec 2016

plusy: szeroki wybór roślin

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tad 463 rekomenduje Florini.pl opinia nr 252353 z 17.10.2013

bardzo miła obsługa,rośliny dorodne,zaskoczony byłem bardzo dobrym zabezpieczeniem roślin,solidnym opakowaniem,dokładnym opisem roślin oraz palikami rośliny podlane.

zakupy: Byliny; październik 2013

plusy: szybkość działania, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Florini.pl opinia nr 234417 z 31.07.2013

sklep super,pełen profesjonalizm,piękne rośliny bardzo dobrze zapakowane.Towar dostarczony bardzo szybko

zakupy: byliny; lipiec 2013

plusy: sadzonki bardzo ładne,zdrowe,towar wspaniale zapakowany

minusy: nie ma żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Florini.pl opinia nr 227481 z 26.06.2013

Wszystkie rośliny przyjechały solidnie zapakowane, sadzonki są w doskonałym stanie, obsługa sklepu miła i szybka, polecam.

zakupy: hortensja, budleja, zawilec, dziewanna, ; czerwiec 2013

plusy: bardzo ładne sadzonki, szybka obsługa zamówienia

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kathrin355 rekomenduje Florini.pl opinia nr 227077 z 25.06.2013

Pióropusznik strusi jest śliczny,duży.Rośliny zapakowane profesjonalnie,obsługa świetna.Pozdrawiam Katarzyna

zakupy: Pióropusznik strusi; luty 2013

plusy: duże śliczne rośliny

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kathrin355 rekomenduje Florini.pl opinia nr 227065 z 25.06.2013

Jestem zachwycona sadzonką ,duża sliczna, a jak ładnie i starannie zapakowane polecam wszystkim.Palczatka jest w tym momencie śliczna.Pozdrawiam Katarzyna

zakupy: Palczatka miotlasta 'Prairie Blues'; luty 2013

plusy: śliczne duże sadzonki

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kathrin355 rekomenduje Florini.pl opinia nr 218581 z 15.05.2013

Witam, Sklep Florini.pl, znalazłam przypadkiem. Obsługa świetna, funkia śliczna, duża w bardzo dobrym stanie, zapakowane również bardzo dobrze... Paczkę dostarczono bardzo szybko... Gratuluję firmie świetnego podejścia do klienta... Zawsze będę u was kupować rośliny i polecę Waszą firmę znajomym... Pozdrawiam Katarzyna

zakupy: Funkia 'Stained Glass'; luty 2013

plusy: Śliczne duże rośliny,obsługa świetna

minusy: zero wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grazyna rekomenduje Florini.pl opinia nr 214437 z 23.04.2013

jestem zachwycona sadzonkami ,duze sliczne a jak ładnie i starannie zapakowane polecam wszystki

zakupy: rózne sadzonki; kwiecień 2013

plusy: solidność ,ciekawy asortyment ,duże sadzonki

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anica72 rekomenduje Florini.pl opinia nr 153485 z 23.08.2012

Kolejny udany zakup w tym sklepie pięknie ukorzenione rośliny solidnie zapakowane, szybka wysyłka, polecam :)

zakupy: azalie, żurawka, trawka, floks; sierpień 2012

plusy: towar zgodny z opisem, terminowa wysyłka,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lusia rekomenduje Florini.pl opinia nr 152013 z 17.08.2012

Rośliny są fantastyczne.

zakupy: Trawa ozdobna, żurawka i floks żółty; sierpień 2012

plusy: Oprócz wspaniałych roślin,dobry kontakt

minusy: Nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewababcia1 rekomenduje Florini.pl opinia nr 132505 z 17.06.2012

przypadkowo zakupiłam wszystko w tym sklepie opakowanie dobrze zabezpieczone sadzonki dorodne -na razie obserwuję jak rosną - tylko opisy małe bez fotografii wieć musiałam sprawdzić znów co jak posadzic i na jaka wysokośc rosna-polecam

zakupy: hibiskusy .iinne; czerwiec 2012

plusy: realizaja szybka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lilianna441 rekomenduje Florini.pl opinia nr 131937 z 14.06.2012

Jestem bardzo zadowolona z ładnych sadzonek ,doszły całe i zdrowe zapakowane solidnie ,polecam ten sklep każdemu kto chce mie ładne roślinki w swoim ogródku ,dziękuję sprzedawcy za wybór i rzetelnośc,pozdrawiam....

zakupy: hibiskus..; czerwiec 2012

plusy: dorodne sadzonki

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorkow0 rekomenduje Florini.pl opinia nr 123709 z 14.05.2012

Wybrałam sklep, bo jestem zadowolonym klientem. Zamówienie dostarczono szybko, towar zgodny z umową, obsługa sklepu bardzo rzetelna... Polecam ten sklep... To kolejne moje zakupy i znowu tu wrócę! Pozdrawiam, Dorota...

zakupy: Wiąz drobnolistny, tiarelle, żurawka; maj 2012

plusy: Terminowość, rzetelność, szybka obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Florini.pl opinia nr 110129 z 22.03.2012

Wybrałam sklep ponieważ miał bardzo ciekawą ofertę i nie zawiodłam się.Rośliny bardzo duże dobrze przekorzenione ,solidnie opakowane,konkretna informacja o wysyłce,żadne zapytanie nie pozostaje bez odpowiedzi.Polecam!

zakupy: byliny, dereń kousa; marzec 2012

plusy: oferowany towar na pięć z plusem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Florini.pl opinia nr 110105 z 22.03.2012

Wybrałam ten sklep ze względu na duży wybór atrakcyjnych roślin. Na stronie ładne ilustracje sprzedawanych roślin, ciekawy opis.

zakupy: byliny; marzec 2012

plusy: szeroka oferta , ciekawe opisy, odpowiedzi na maile

minusy: na niektóre rośliny trzeba czekać do VI(żurawki)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Florini.pl opinia nr 109205 z 20.03.2012

Bardzo solidny dostawca, terminowo, w bardzo dobrej kondycji są przysyłane rośliny. W kwietniu będę zamawiała następne rośliny, które będą dostępne w późniejszym terminie. Gorąco polecam dostawcę.

zakupy: ułudka wiosenna, odętka wirginijska, ; marzec 2012

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorkow0 rekomenduje Florini.pl opinia nr 90028 z 06.12.2011

Witam, sklep Florini.pl, znalazłam przypadkiem, zamawiając rośliny zastanawiałam się co dostanę? Obsługa świetna, rośliny w bardzo dobrym stanie, zapakowane również bardzo dobrze... Paczkę dostarczono bardzo szybko... Gratuluję firmie świetnego podejścia do klienta... Na pewno jeszcze kupię u Was rośliny i polecę Waszą firmę znajomym... Pozdrawiam Dorota

zakupy: Turzyca, Kalina, Akant, Pięknotka, Chiastofi; grudzień 2011

plusy: Terminowość, fachowość, dobra jakość roślin

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Florini.pl opinia nr 78242 z 06.06.2011

Sklep znalazlem w internecie. Bardzo dobry kontakt z obsługą, przesyłka dość szybka i, co najważniejsze, bardzo dobrze zabezpieczona. Kwiaty dotarły w dobrej kondycji, wysadzone już do balkonowych skrzynek cieszą oczy :) Sprzedający dołączył do przesyłki krótką instrukcję postępowania oraz kupon rabatowy. Dodatkową zaletą sklepu jest bogaty asortyment. ZDecydowanie polecam!

zakupy: Sadzonki kwiatów; czerwiec 2011

plusy: profesjonalizm, bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

annazo41 rekomenduje Florini.pl opinia nr 77726 z 29.05.2011

Swietny sklep rosliny zdrowe,dobrze zabezpieczone w transporcie nie zostaly uszkodzone,piekne sadzonki. Kupowac bede tylko w sklepie Florini.

zakupy: Krzewy, bylinyi rosliny ogrodowe; maj 2011

plusy: dobry towar

minusy: dlugi termin

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grazik rekomenduje Florini.pl opinia nr 58345 z 30.07.2010

Fachowa obsługa, sprawny i miły kontakt. Jakość roślin pierwsza klasa - widok po rozpakowaniu paczki bardzo mile mnie zaskoczył :)

zakupy: jeżówka tomato soup, hortensja blue bird; lipiec 2010

plusy: miła obsługa, bardzo dobra jakość roślin, szybka realiz.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER