Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3090
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 3104 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Adrian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 465534 z 20.04.2021

Tanio i szybko

zakupy: Nakładka pedału sprzęgła ford fusion; kwiecień 2021

plusy: Tanio

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek Lublin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 465514 z 20.04.2021

Jak zawsze w pełni profesjonaliści, brak uwag i będę polecał znajomym

zakupy: Listwa żarówkowa wewnętrzna Ford Mondeo mk4; kwiecień 2021

plusy: Profesjonalizm, terminowość realizacji zamówienia

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mieczysław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 465230 z 14.04.2021

Polecam tego sprzedawcę. Wszystko zgodne z opisem, ekspresowa wysyłka, super obsługa.

zakupy: Ford Focus 1, 8, cewka zapłonowa, przewody Bosch, świece For; kwiecień 2021

plusy: Dostępne oryginały i zamienniki renomowanych firm

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 465190 z 13.04.2021

korzysta od wielu lat z powodzeniem

zakupy: materiały eksploatacyjne do ford fokus; kwiecień 2021

plusy: super obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 465170 z 13.04.2021

szybko i fachowo zgodnie z zamówieniem

zakupy: części eksploatacyjne forda focusa i fiesty; kwiecień 2021

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartłomiej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 465074 z 09.04.2021

Wszytko czego dusza zapragnie do mojego Forda! Oryginalne czesci! Szeroki asortyment, natychmiastowa dostawa! POLECAM!!!

zakupy: ŚWIECE MOTORCRAFT DO MONDEO MK3; kwiecień 2021

plusy: Asortyment, dostawa na drugi dzien :)

minusy: BRAK WAD :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin.czapski rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 465006 z 08.04.2021

Sklep wybrałem ze względu na szeroki asortyment części do Forda. Do tego wyszukiwanie towarów po numerach części, po modelu auta, dobór części na podstawie numeru VIN. Bardzo dobry kontakt, pomoc w procesie zakupowym, możliwość zamówienia części spoza regularnej oferty sklepu. Wszystkie części zawsze spełniają oczekiwania zarówno dotyczące jakości jak i dopasowania do auta. Oferta sklepu jest przejrzysta, wszystkie produkty konkretnie opisane. Jasna polityka dotycząca zwrotów, darmowa wysyłka przy większych zamówieniach. Korzystam z usług sklepu od kilku lat i nigdy się nie zawiodłem. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie wszystkim posiadaczom Fordów.

zakupy: sondy lambda, uszczelki wydechu i wiele innych; kwiecień 2021

plusy: fachowość, terminowość, jakość, przejrzysta oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 464978 z 08.04.2021

Produkty zgodne z opisem, szybko, sprawnie, gorąco polecam.

zakupy: Oświetlenie, lakier zaprawkowy.; marzec 2021

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 464974 z 07.04.2021

Szybka wysyłka towaru. Olej kupuje zawsze w tym sklepie i jestem zadowolony z jakości oraz obsługi klienta.

zakupy: Olej syntetyczny 5W 30 dedykowany do Forda; kwiecień 2021

plusy: Szybka wysyłka oraz szeroki asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 464942 z 07.04.2021

Jestem wdzięczna za szybką, rzetelną informację o produkcie oraz sprawną wysyłkę. Z całą pewnością mogę polecić tego sprzedawcę.

zakupy: Część do Mk3; kwiecień 2021

plusy: Rzeczowa rozmowa

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nostal rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 464898 z 06.04.2021

Szybciutko, petarda

zakupy: Olej, cewki zapłonowe; kwiecień 2021

plusy: Przychylni do próśb klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 464838 z 02.04.2021

Szybko i bezproblemowo. Części taniej niż wielu innych miejscach.

zakupy: Półoś ford Focus mk2; kwiecień 2021

plusy: Taniej niż w innych sklepach. Szybkość i bezproblemowość

minusy: Na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 464834 z 02.04.2021

Bardzo szybka i sprawna obsługa i wysyłka towaru.

zakupy: Gumy drążka stabilizatora; kwiecień 2021

plusy: Przystępne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 464786 z 02.04.2021

Polecam wszystko w jak najlepszym porządku... Elegancko .

zakupy: Śruby do felg stalowych; kwiecień 2021

plusy: Dostępność części

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 464770 z 01.04.2021

Tylko ten sklep posiadał potrzebny produkt, sklep spełnim moje wszelkie oczekiwania poprzez dobrej jakości produkt, szybką dostawę i dobrą komunikację.

zakupy: Pióro wycieraczki tylniej; marzec 2021

plusy: Cena, jakość, szybka dostawa

minusy: Widać, że strona internetowa była pisana w 2005 roku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ROMAN WĄSIK rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 464738 z 01.04.2021

Polecam....zamówiony towar zawsze był na czas i to co zamówione .

zakupy: CZĘSĆI DO FORDA GALAXY; kwiecień 2021

plusy: szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 464686 z 31.03.2021

Duzy wybór części i szybka wysyłka

zakupy: Mocowania silnika; marzec 2021

plusy: Szybka dostawa

minusy: Brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 464622 z 29.03.2021

Sklep wybrałem zupełnie przypadkowo ale w pełni spełnił moje oczekiwania mogę go polecić z czystym sumieniem

zakupy: Uchwyt - stoper mocowania dywanika; marzec 2021

plusy: Szybka realizacja

minusy: Nie mam jeszcze zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 464562 z 27.03.2021

Sklep wybrałem przypadkiem ale nie zawiodłem się , znajomość towaru, szybka realizacja, polecam!

zakupy: oleje silnikowe i filtry; marzec 2021

plusy: szybka realizacja

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zibi rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 464350 z 23.03.2021

Wielokrotnie robiłem zakupy w tym sklepie i nigdy nie miałem problemów. Szeroki asortyment, szybka wysyłka.

zakupy: Filtr oleju 1.8 TDCi, Filtr paliwa 1.8 TDCi BOSCH, Termostat Dies; marzec 2021

plusy: szeroki asortyment, niskie ceny, szybka wysyłka

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER