Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2835
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2846 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotrek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445462 z 15.11.2018

Polecam ten sklep. Towar wysyłany jest natychmiast. Kilka razy kupowałem w tym sklepie i jestem zadowolony. Pozdrawiam

zakupy: Olej Formuła F, filtr oleju, siłownik klapy silnika; listopad 2018

plusy: Duży wybór produktów, przystępne ceny, szybka wysyłka

minusy: Słabo chodzi strona mobilna, bynajmniej u mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445430 z 15.11.2018

Zakupiłem wyjmaki do radia, które bez problemu poradziły sobie z wyjęciem radia :) solidne, dobrze zapakowane. Szybka wysyłka i dostawa w divrej cenie. Polecam :)

zakupy: Klucz/wyjmak do radia; listopad 2018

plusy: Jakość produktu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445258 z 12.11.2018

Wybrałem, gdyż interesujący mnie towar był dostępny od ręki, wysyłka w tym samym dniu kurierem, koszt przesyłki gratis.

zakupy: Chlapacze, pióra wycieraczek, kpl. żarówek, ; listopad 2018

plusy: dostepność towaru, bardzo szybka wysyłka

minusy: przy zakupie internetowym wad nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445170 z 09.11.2018

Był to mój pierwszy zakup w sklepie internetowym.Kupowałem gumowe dywaniki do Forda c-max Grand W ofercie nie było wszystkich interesujących mnie danych odnośnie interesującego mnie produktu.Po zapytaniu dostałem wyczerpujące odpowiedzi na jego temat Realizacja zamówienia oraz dostawa odbyła się we wskazanym terminie.Rzetelna i miła obsługa.Polecam zakupy w takich sklepach jak ten.

zakupy: Dywaniki gumowe Petex do Forda C-Max Grand; listopad 2018

plusy: Rzetelna i miła obsługa.Duży wybór produktów

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445122 z 08.11.2018

Szukałem na necie amortyzatorów do forda,cena była atrakcyjna,no i kupiłem. Towar na miejscu w 24 godziny. Polecam Ford-esklep.

zakupy: amortyzatory Motorcraft komplet.; listopad 2018

plusy: profesjonalizm,czas wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445058 z 07.11.2018

Bardzo duży wybór części zamiennych. Zamówiony towar zapakowany tak aby nic nie zostało uszkodzone. Informacja o dostawie aktualizowana na bieżąco. Sama dostawa dotarła szybko bez komplikacji.

zakupy: Klucz oraz nakrętki do felg aluminiowych; listopad 2018

plusy: Duży wybór części zamiennych

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445034 z 07.11.2018

Towar zgodny z zamówieniem. Ekspresowa przesyłka.Polecam.

zakupy: olej, filtr paliwa filtr oleju filtr przeciwpyłkowy; listopad 2018

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dzejkob1602 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445030 z 07.11.2018

wszystko w jednym miejscu konkurencyjne ceny i rabaty

zakupy: Filtr oleju, paliwa, powietrza, kabiny; listopad 2018

plusy: dużo części i innych zmieników

minusy: brak wsparcia np przelewy24

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr M. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444986 z 06.11.2018

Sprawdzony z profesjonalną obsługą. Super.

zakupy: zawór odpowietrzający skrzynię korbową + węrzyk gunowy; listopad 2018

plusy: Szybko i profesjonalnie.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugeniusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444974 z 06.11.2018

Po raz pierwszy robiłem zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony. Polecam!!!!

zakupy: Nakrętki do felg stalowych; listopad 2018

plusy: Szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444930 z 05.11.2018

Niska cena kupionego towaru , szybka realizacja.

zakupy: ID: 189150; listopad 2018

plusy: duży wybór towaru, dobre ceny

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444886 z 03.11.2018

zdecydowanie polecam

zakupy: uszczelka vacum; listopad 2018

plusy: ok

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444806 z 31.10.2018

Dzień dobry . Przede wszystkim bardzo dobra komunikacja , uprzejma cierpliwa obsługa telefoniczna i co ważne -dostępność połączeń . Terminowa dostawa doskonale zabezpieczona przesyłka . Polecam i serdecznie pozdrawiam .

zakupy: kołpaki; październik 2018

plusy: duży wybór i charakterystyka szukanego asortymentu

minusy: nie mam żadnych negatywów .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arvum rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444746 z 30.10.2018

Polecam

zakupy: Pióra wycieraczki; październik 2018

plusy: Super kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gutek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444730 z 30.10.2018

Towar zgodny z zamówieniem. Ekspresowa przesyłka.Polecam.

zakupy: Tarcze hamulcowe, klocki hamulcowe; październik 2018

plusy: Przesyłka za pobraniem wysłana natychmiast.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

seq rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444666 z 29.10.2018

Wszystko jasne czyste i klarowne. POLECAM

zakupy: Wycieraczki; październik 2018

plusy: Pełna informacja o statusie przesyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444486 z 25.10.2018

Od 2015 roku robię zakupy w tym sklepie i jestem z niego zadowolony. Części się sprawdzają,obsługa profesjonalna i zawsze gotowa pomóc w wyborze. Przesyłki błyskawiczne i doskonale zapakowane.

zakupy: Łącznik stabilizatora tylnego Mondeo Mk3 hatchback * sedan -Trzp; październik 2018

plusy: Profesjonalizm i pomoc w wyborze dopasowaniu części.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444446 z 25.10.2018

Było w sklepie to czego szukałem

zakupy: Wycieraczki do szyb, świece zapłonowe, filtr oleju.; październik 2018

plusy: Bardzo szybka realizacja , zamówienia

minusy: Niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444442 z 25.10.2018

Dobra cena towaru, szybka realizacja polecam

zakupy: amortyzatory focus mk2 filtry silnik 1.6tdci; październik 2018

plusy: dóży wybór czesci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444438 z 25.10.2018

Specjalizacja w częściach do Forda i pomoc przy zakupie. Potwierdzenie prawidłowej pozycji sprawdzone poprzez VIN.

zakupy: Czujniki TPMS; październik 2018

plusy: Specjalizacja w częściach do Forda.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER