Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2941
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2954 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 455130 z 15.10.2019

Sklep oferuje oryginalne części oraz zamienniki dobrej jakości w konkurencyjnych cenach. Zamówienia są realizowane bardzo szybko i na bieżąco jest przekazywany status zamówienia.

zakupy: Uszczelki, filtry, świece, układ rozrząd, czujniki; wrzesień 2019

plusy: Pełen profesjonalizm

minusy: Irytująca wyszukiwarka części

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 455090 z 12.10.2019

Szybko, sprawnie i zawsze fachowo. Kupowałem tu nie raz i na pewno jeszcze tu wrócę!

zakupy: Klapy kolektora ssącego, uszczelki; październik 2019

plusy: Jakość, czas dostawy, fachowe doradztwo

minusy: Nie widzę żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

germanad rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 455086 z 11.10.2019

Błyskawiczne, niezawodne i zawsze kompetentne działanie

zakupy: Oryginalne części zamienne do Foda Mondeo Mk4; październik 2019

plusy: Niezawodność, kompetencja i błyskawiczne dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cocodrillo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 455030 z 09.10.2019

Z wyszukiwarki Sklep spełnił oczekiwania

zakupy: Części do Ford Escort GHiA z 1998 r; październik 2019

plusy: Bardzo dobry kontakt, sprawdzenie zgodności z nr VIN

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zyta rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 455026 z 09.10.2019

Konkurencyjna cena. Dużo taniej niż u innych a towar zgodny z opisem. Ekspresowa dostawa.

zakupy: Olej silnikowy ford formula f 5W-30; październik 2019

plusy: Konkurencyjna cena i błyskawiczna dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 454942 z 06.10.2019

Wybrałam ze względu na dostępność towaru i przystępną cenę.

zakupy: Linka gazu Ford Mondeo Mk3; październik 2019

plusy: Szybi kontakt i obsługa, błyskawiczna wysyłka

minusy: Nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mieczysław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 454842 z 01.10.2019

Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem, zdecydowanie polecam!

zakupy: kpl. rozrząd ford mondeo mk4 2.0 tdci; wrzesień 2019

plusy: Dobry kontakt, szybka obsługa, towar zgodny z opisem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andi rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 454754 z 27.09.2019

Konkurencyjna cena

zakupy: Termostat; wrzesień 2019

plusy: Szeroka oferta towarów i szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 454690 z 25.09.2019

Przedmiot zgodny z opisem. Realizacja zamówienia bardzo szybka jestem mega zadowolony.

zakupy: Osłona - mieszek dźwigni zmiany biegów; wrzesień 2019

plusy: 100% satysfakcji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 454682 z 24.09.2019

Realizacja zgodna z zamówienem oraz bardzo szybka. Serdecznie dziękuję i polecam.

zakupy: olej, pasek, filtr; wrzesień 2019

plusy: niesamowicie szybka reakcja na zamówienie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 454674 z 23.09.2019

Kolejne zakupy w tym sklepie, tym razem tylko wycieraczki ale jak zawsze szybko, sprawnie i przyjemnie. Ceny konkurencyjne, wysoka jakość produktów.

zakupy: wycieraczki, ford focus mk4; wrzesień 2019

plusy: duży wobór, produktów, dobre ceny, szybka realizacja

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sławek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 454618 z 20.09.2019

10 pkt na 10

zakupy: kołpaki; wrzesień 2019

plusy: nie mam zdania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 454606 z 19.09.2019

Bardzo miły kontakt telefoniczny,pomoc w zakupie i co najważniejsze bardzo szybka dostawa.Bardzo polecam.

zakupy: Filtry, /paliwa, powietrza, oleju, kabinowy/, olej; wrzesień 2019

plusy: miła obsługa,szybkość dostawy.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Forrest rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 454562 z 17.09.2019

Realizacja zamówienia oraz dostawa szybko i sprawnie. Polecam!

zakupy: śróba mocująca alufelgi; wrzesień 2019

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Frycu rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 454410 z 10.09.2019

Wygoda w kupowaniu części , sklep spełnia moje oczekiwania

zakupy: Olej silnikowy formuła 5w30, filtr powietrza/oleju; wrzesień 2019

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AndrzejF rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 454254 z 03.09.2019

Realizacja zgodna z zamówienem oraz bardzo szybka. Serdecznie dziękuję i polecam.

zakupy: dywaniki; wrzesień 2019

plusy: szybko i terminowo

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 454194 z 01.09.2019

Bardzo miła obsługa , w 100% spełnił moje oczekiwania .

zakupy: filtry, olej, bat anteny; sierpień 2019

plusy: Szybka i miła obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek D. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 454166 z 29.08.2019

Szeroki asortyment, części wysokiej jakości, konkurencyjne ceny.

zakupy: Elementy zawieszenia; sierpień 2019

plusy: Części wysokiej jakości w konkurencyjnych cenach

minusy: Brak opcji odbioru w Paczkomatach lub innych Punktach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Festja rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 454146 z 28.08.2019

Duży wybór markowych części, łatwość sprawdzenia czy część pasuje do danego auta. Korzystne ceny opłata za kuriera tylko 15.99. Szybka wysyłka

zakupy: Szczęki hamulcowe, filtru oleju i powietrza siłowniki do kl; sierpień 2019

plusy: Ceny i czas dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 454134 z 28.08.2019

Zamówili towar i dostarczyli w kilka dni gdzie ASO forda mówiło że ok 3 tygodni trzeba czekac

zakupy: Uszczelki tylniej klapy; sierpień 2019

plusy: Dbanie o klienta, zawsze pomocni

minusy: Minusów brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER