Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3105
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 3119 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468710 z 21.09.2021

Fajna przejrzysta witryna. Ceny umiarkowane.

zakupy: Lampa przednia lewa, wycieraczki; wrzesień 2021

plusy: Bogata oferta

minusy: Jesze nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mikołaj rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468698 z 21.09.2021

Sprzedawca, który bardzo sprawnie realizuje zamówienia, zamówione części zgodne 100% z opisem. Sprzedawca godny polecenia.

zakupy: m.in. siłownik gazowy klapy tylnej do focusa; wrzesień 2021

plusy: Szybkość realizacji, bardzo dobry kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468694 z 21.09.2021

Dużo zamienników w dobrych cenach, a i orginaly często w przystępnych cenach.

zakupy: Wiele części, ostatnio mały termostat i uszczelki układu ssą; wrzesień 2021

plusy: Bogata oferta zamienników

minusy: Ostatnio kurier miał problem z dostarczeniem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468678 z 19.09.2021

Oryginalna część w dobrej cenie, polecam.

zakupy: Podkładka gumowa sprężyny zawieszenia tylnego - B-Max * EcoS; wrzesień 2021

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

germanad rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468670 z 19.09.2021

Ze względu na bardzo dobrą ofertę oryginalnych części zamiennych do samochodu Ford Mondeo 2007-2014 z silnikiem benzynowym Duratec 2.0 l; 145 KM - sklep spełnia w zupełności moje oczekiwania

zakupy: oryginalne części zamienne; wrzesień 2021

plusy: absolutna niezawodność i kompetencje - rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468646 z 16.09.2021

Super obsługa i doradztwo. Szybki czas realizacji zamówienia. Plecam

zakupy: Rozrząd Do Smax MK2 I wiele innych; wrzesień 2021

plusy: Szybka dostawa i dobre doradztwo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodzimierz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468642 z 15.09.2021

super sklep mają wszystko co potrzeba

zakupy: wtyczki do reflektora Mk4; wrzesień 2021

plusy: szybkość i solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468626 z 14.09.2021

Szybko i sprawnie na czas,duży wybór części Polecam wszystkim.

zakupy: zaślepka zderzaka przedniego.; wrzesień 2021

plusy: Dostęp do części.

minusy: Brak opinii

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468622 z 14.09.2021

Część była dostępna natychmiast. Zamówienie w poniedziałek część dostarczona we wtorek . Polecam

zakupy: przewód paliwa mondeo mk4; wrzesień 2021

plusy: Świetna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468614 z 13.09.2021

Szybka odpowiedz na pytania i szybkie wysyłanie zamówionych części.

zakupy: amortyzatory, sprzęgło, dwumasa; wrzesień 2021

plusy: wszystko co potrzebuje jest w tym sklepie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468594 z 11.09.2021

Szybka odpowiedź na pytanie o dopasowanie dywaników do auta. Realizacja zamówienia w ciągu 24 godz. POLECAM .

zakupy: Dywaniki gumowe.; wrzesień 2021

plusy: Profesjonalne podejście do klienta.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468586 z 10.09.2021

FACHOWO ,SOLIDNIE , SZYBKO . BARDZO DOBRY KONTAKT ! POLECAM !

zakupy: ŚWIECE ZAPŁONOWE; wrzesień 2021

plusy: FACHOWOŚĆ , SOLIDNOŚĆ

minusy: NIE ZNAM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468582 z 10.09.2021

Korzystam od lat z usług sklepu Nigdy nie było żadnych problemów.Solidny kompetentna,uprzejma ,pomocna obsługa.Pozdrawiam Zbigniew .

zakupy: Filtry olej, nakretki, kołpaki; wrzesień 2021

plusy: Solidność,szybka terminowa wysyła.Kompetencja Osługi.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468562 z 09.09.2021

Nie wiem. W 100% robienie tutaj zakupów to przyjemność!

zakupy: olej, filtry; wrzesień 2021

plusy: profesjonalizm

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

norbi.b23 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468550 z 08.09.2021

Bo to kolejny raz pełne zadowolenie😃

zakupy: Klocki, tarcze hamulcowe, filtry; wrzesień 2021

plusy: Dostępność części, czas realizacji - 1 dzień...

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468538 z 07.09.2021

Sklep pomógł dobrać odpowiedni kolor i odcień. Wybrany towar w 100% zgodny z opisem. Żegnajcie parkingowe obcierki!🙂

zakupy: Lakier zaprawkowy w sztyfcie; wrzesień 2021

plusy: Dobry kontakt, towar zgodny z opisem.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 468498 z 31.08.2021

Sklep wybrałem z przypadku. Poprostu wyszukiwarką internetowa znalazla mi dana rzecz w tym właśnie sklepie.

zakupy: Podkładka pod sprężynę mondeo mk4 przod; sierpień 2021

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tsl investment rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 467622 z 02.08.2021

Pelna fachowa profesjonalna i szybka obsługa polecam

zakupy: Emblematy ford; sierpień 2021

plusy: Szybko i profesjonalne

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRZYSZTOF rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 467202 z 21.07.2021

Witam, polecam zakupy u tego dostawcy - wszystkie czesci przyjechały bardzo szybko - wszystko pasowało - już założone w samochodzie. pozdrawiam

zakupy: Komplet amortyzatorów plus inne cżęsci do Mcperson; lipiec 2021

plusy: dostępność częsci, atrakcyjne ceny

minusy: oczekuję np.kod rabatowy przy kolejnych zakupach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 467146 z 21.07.2021

Szybka realizacja, pomoc w prawidłowym doborze części atrakcyjne ceny.

zakupy: Zestaw filtrowo - olejowy Ford Focus MK3FL 1.0 ecobost; lipiec 2021

plusy: pomoc w prawidłowym doborze części

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER