Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2848
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2860 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Lech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 448382 z 23.01.2019

Wybrałem ten sklep dlatego ,że znalazłem to czego szukałem i w dobrej cenie, a paczki wysyłane są szybko. A gdyby było jeszcze do paczkomatów to by było jeszcze lepiej.

zakupy: podkładki pod wtryski, filtry; styczeń 2019

plusy: towar w dobrej cenie

minusy: brak wysyłek do paczkomatów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawko rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 448378 z 23.01.2019

Sklep, transakcja dostawa ok

zakupy: filtr paliwa; styczeń 2019

plusy: ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 448226 z 18.01.2019

Od kilku lat kupuję części w tym sklepie i zawsze dostawałem to co zamawiałem. Mam starego focusa, więc interesują mnie tańsze zamienniki dobrej jakości, które właśnie oferuje ten sklep. Błyskawiczna wysyłka i informacja o niej oraz znośne koszty przesyłki - to tylko +++, Z czystym sumieniem mogę polecić tego sprzedawcę wszystkim właścicielom fordów.

zakupy: rozrząd, wachacz, łożysko; styczeń 2019

plusy: dobre zamienniki, szybka wysyłka

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 448178 z 17.01.2019

Przesyłka expresowa to mało powiedziane towar był w ciągu niecałej doby na miejscu 170km. Super jakość nawet zamienników. Obsługa wspaniała wszystko jasne dobrze na bierząco informowane. Nawet kurier trafił się wyjątkowo miły. Ci co robili już zakupy wiedzą, a tym którzy mają to zrobić jak najbardziej POLECAM. Po prostu wzór sprzedawcy.

zakupy: Gniazdo półki, wycieraczki; styczeń 2019

plusy: Same plusy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 448158 z 17.01.2019

Oryginalne części, cena, dostępność artykułów i szybkość dostawy. To moje drugie zamówienie u tego sprzedawcy. Zamówienie złożone wczoraj, dziś rano już w domu. Olej silnilikowy, filtry, płyn przekładni kierowniczej.

zakupy: Olej silnilikowy, filtry, płyn przekładni kierownicz; styczeń 2019

plusy: czytelność potrzebnych artykułów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 447966 z 12.01.2019

Szybko i profesjonalnie

zakupy: Swieca; styczeń 2019

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Na tą chwilę nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Major rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 447870 z 10.01.2019

Pelen profesjonalizm

zakupy: Olej przekladniowy; styczeń 2019

plusy: Szybka wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 447846 z 09.01.2019

Szybka dostawa. Towar zamawiałem w niedzielę a we wtorek kurier zapukał do drzwi. Jestem zadowolony. Oby tak dalej.

zakupy: części do zawieszenia przedniego amortyzatory + osprzęt; styczeń 2019

plusy: Ceny do przyjęcia. Choć jedną część znalałem w niżeszej

minusy: trudno p[owiedzieć- nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 447778 z 06.01.2019

Ekspresowa wysylka i dostarczenie na czym mi bardzo zależało. Produkt zgodny z oczekiwaniami. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Mechanizm wycieraczek; styczeń 2019

plusy: Szybka dostawa

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 447690 z 04.01.2019

Cena jakość produktu i czas realizacji wszystko ok!

zakupy: Ok!; styczeń 2019

plusy: Wszystko ok polecam

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 447638 z 03.01.2019

Zakupy robię w tym sklepie od 2007 roku do dwóch samochodów, za każdym razem ekspresowa wysyłka i zawsze trafione części. Ostatnio doradzono mi część, której nie mogłem nigdzie znaleźć. Pełny profesjonalizm.

zakupy: Części do samochodów; styczeń 2019

plusy: Duży asortyment i ekspresowa dostawa

minusy: BRAK!!! Oby więcej takich sklepów.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

log2071 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 447610 z 03.01.2019

Jak zawsze szybka wysyłka, profesjonalne doradztwo zarówno przez telefon jak i mailowo. Jeśli czegoś nie mają to załatwią. Zawsze przy składaniu zamówienia pytam czy na pewno dobrałem odpowiednie części do numeru vin. Odpowiedź przychodzi zawsze błyskawicznie. Polecam

zakupy: filtry olej; styczeń 2019

plusy: szybka wysyłka, konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 447598 z 02.01.2019

rozmawia się jak z ludźmi-fachowo przyjaźnie-doradzą -podpowiedzą i tak trzymać

zakupy: świece-linki zmiany biegów; styczeń 2019

plusy: wiedzą co mówią

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz M rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 447590 z 02.01.2019

Godni polecenia jak zawsze!

zakupy: części do ST220; styczeń 2019

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

3mil rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 447150 z 19.12.2018

Cena i asortyment w sklepie . Towar spełniający oczekiwania.

zakupy: Dywaniki; grudzień 2018

plusy: Kontakt, szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 447138 z 18.12.2018

100% OK.

zakupy: olej, filtr oleju; grudzień 2018

plusy: Szypka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 446858 z 12.12.2018

Super ceny, super jakość, szybki termin realizacji.

zakupy: Świece żarowe, uszczelki EGR; grudzień 2018

plusy: Super ceny i szybka dostawa.

minusy: Musi brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Psikusa rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 446854 z 12.12.2018

Wczoraj kupiłem dzisiaj już do mnie jedzie przesyłka. Sklep błyskawica.

zakupy: Nakrętki do felg stalowych; grudzień 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sahara rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 446822 z 11.12.2018

W 100% polecam

zakupy: Części ford Galaxy; grudzień 2018

plusy: Terminowość, szybka obsluga

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 446790 z 11.12.2018

Często zamawiam w tym sklepie.Wszystko w jak najlepszym porządku.Przesyłki realizowane błyskawicznie,raz paczka dłużej szla,ale po kontakcie ze sklepem towar dostarczony był jeszcze tego samego dnia.JAK NAJBARDZIEJ POLECAM!!!

zakupy: Części do forda fiesta, focus; grudzień 2018

plusy: Szybka dostawa już następnego dnia,towar ok.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER