Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3030
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 3043 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Katarzyna rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 460462 z 04.08.2020

Towar zgodny z zamówieniem. Ekspresowa wysyłka. Konkurencyjne ceny. Wszystkie informacje dotyczące zamówienia wysłane na maila. Kurier również sprawnie informując na bieżąco dostarczył przesyłkę. Cała procedura od momentu zakupu po otrzymanie zamówienia na wysokim poziomie. Polecam.

zakupy: Czujnik prędkości obrotowej, zabezpieczenie czujnika prędkoś; sierpień 2020

plusy: Szybka wysyłka. Duży wybór. Konkurencyjne ceny

minusy: Brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 460458 z 04.08.2020

Ceny mocno konkurencyjne w porównaniu do innych sklepów nie mówiąc już o ASO, gdzie za ten sam oryginalny produkt płaci sie praktycznie podwójnie, tu gdy zapytałem czy możemy coś urwać to Pan miło mnie zaskoczył i rachunek na końcu był niższy niż myślałem po małym extra rabacie. Miła obsługa pomimo kilkukrotnego kontaktowania się i pytań, również tych nie koniecznie związanych z samym zakupem, Pan miło i cierpliwie starał się pomóc w miarę swojej wiedzy i możliwości. Zamówienie zrealizowane natychmiastowo i wysłane w ten sam dzień! Mogę tylko polecić ten sklep i zupełnie nie rozumiem opinii innego niezadowolonego klienta,może wtedy Pan sprzedawca miał gorszy dzień ;) ponieważ sam pytałem o produkty które są z rynku Amerykańskiego i nie było żadnych problemów nawet jeśli powiedziałem ze dana cześć jest np. na Allegro taniej niż u nich, bo ktoś ma odpowiednik z USA, poprosiłem nawet o to czy może sprzedawca potwierdzić i porównać ten tańszy produkty bo lepiej mi jest zamówić na allegro i czy to jest na pewno to samo i nie było problemu (info. To tylko opakowanue inne może Pan brać jak taniej)Szeroki zakres wiedzy jeśli chodzi o sprawdzenie części ich numerów i oznaczeń nawet w ASO nie potrafili tak pomóc a na dodatek wprowadzić w błąd. Z czystym sumieniem mogę tylko polecić i pewnie póki będę śmigał Fordem to nie raz coś tam pewnie kupię.

zakupy: Komplet tarcz I klocków do Mondeo Mk5; sierpień 2020

plusy: ceny!

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 460434 z 30.07.2020

Polecam gorąco. Miła obsługa, pełne wyjaśnienie, towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: filtry - benzyna; lipiec 2020

plusy: dobra obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 460278 z 19.07.2020

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie ,miła i bardzo konkretna rozmowa .Od kilku lat kupuję w Ford-esklep.pl i nigdy się nie zawiodłem.Niemożliwe do kupienia staje się osiągalne. Dostawa już następnego dnia. Brawo!!!!! dziękuję Panie Pawle.

zakupy: Przewody hamulcowe giętkie +szpilka koła przedniego Transit; lipiec 2020

plusy: Rzetelność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek nie poleca Ford-esklep.pl opinia nr 460250 z 17.07.2020

Nie polecam.Infolinia kompletnie nie akceptowalna, bezczelne odpowiedzi brak doradztwa i pomocy.Znikoma dbałość o klienta a więc brak zainteresowania zarabiania pieniędzy.

zakupy: brak zakupów; lipiec 2020

plusy: brak

minusy: Infolinia-brak pomocy, ignorancja,brak fachowości

Odpowiedź sklepu 17.07.2020

Klient poszukiwał części do modelu z rynku amerykańskiego - nie posiadamy w swojej ofercie takowych.

Odpowiedź Darek 17.07.2020

Opinie nie dotyczy , czego poszukiwał klient, opinia dotyczy sposobu obsługi klienta, profesjonalnego i nie budzącego wątpliwości doradztwa, pomocy, sugestii czy doradztwa. Klient nie ma obowiązku posiadania fachowej wiedzy i dlatego przed zakupem kontaktuje się z obsługą sklepu aby uzyskać pomoc,fachową poradę czy rzetelną sugestię, W tym wypadku osoba z infolinii niestety zachowała się prymitywnie , nie pomagając klientowi a wręcz zniechęcając klienta do dalszej transakcji.

Odpowiedź sklepu 17.07.2020

Fachowa i profesjonalna odpowiedź na temat dalszego zapytania o dostępność produktu nie usatysfakcjonowała klienta, po czym dosadnie oznajmił o publicznym zepsuciu opinii sklepu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 460166 z 10.07.2020

Kupuję w tym sklepie od lat

zakupy: Olej uszczelki filtry; lipiec 2020

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawomir rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 460142 z 08.07.2020

Cena oryginalnych części. A dostawa na drugi dzień i wszytko zgodnie z zamówieniem.

zakupy: Olej, filtr oleju, filtr powietrza i korek oleju; lipiec 2020

plusy: Czas realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JLC rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 460122 z 07.07.2020

Otrzymałem towar zgodny z opisem; polecam tego sprzedawcę innym

zakupy: wycieraczka tylnej szyby Ford Focus II komb (2007r.)i; lipiec 2020

plusy: duży wybór towaru

minusy: sklep bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 460070 z 03.07.2020

prosty dostęp duży wybór przystępne ceny

zakupy: ledy do jazdy dziennej, atrapa zderzaka, spinki do klapy tyln; lipiec 2020

plusy: szybko sprawnie i w dobrej cenie

minusy: Jak na razie brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 460050 z 01.07.2020

Bardzo szybka dostawa anteny dachowej, dziękuję i polecam!!

zakupy: Antena dachowa; czerwiec 2020

plusy: szybka dostawa

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 460042 z 30.06.2020

Dobre ceny szybka wysyłka, jak najbardziej polecam

zakupy: Przełącznik regulacji kierunku nawiewu; czerwiec 2020

plusy: Szybka wysyłka przystępne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 460038 z 30.06.2020

Profesjonalizm, doradztwo,, szybka obsługa. Dzięki

zakupy: Zawór egr, obejma podpory półosi.; czerwiec 2020

plusy: Profesjonalizm.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol_M rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 460022 z 29.06.2020

Kolejne zakupy i jak zawsze fachowe doradztwo, ekspresowa wysyłka i normalne ceny. Oby więcej takich sklepów.

zakupy: Olej przekładniowy; czerwiec 2020

plusy: Solidnie zapakowane, przystępne ceny, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 460018 z 29.06.2020

Posiadał wszystko czego potrzebowałem do auta

zakupy: Bateria do pilota, odboje do amortyzatora; czerwiec 2020

plusy: Szybka wysyłka miał obsuga

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ferdynand rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 459966 z 25.06.2020

Spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: wyłączniki podnośnika szyb u Forda Mondeo; czerwiec 2020

plusy: Szybka i uprzejma obsługa.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 459942 z 24.06.2020

Mega POZYTYW!!! Gorąco POLECAM!!!

zakupy: Listwa zgarniająca Ford Focus mk2; czerwiec 2020

plusy: Towar zgodny z opisem. Miła i profesjonalna obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 459826 z 17.06.2020

To moj pierwszy zakup w sklepie.Mysle ze nie ostatni.

zakupy: Olej i filtry; czerwiec 2020

plusy: Szybkosc realizacji zamowienia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 459790 z 16.06.2020

Poszukiwałem świec zapłonowych do Mondeo 3.0 V6. Jedynie tutaj znalazłem produkt w normalnej cenie (23,50zł/szt.), więc bez zawahania zamówiłem go wczoraj i jakie było moje zaskoczenie jak chwilę temu kurier podstawił mi pod drzwi paczkę. Mniej niż 24 godziny od złożenia zamówienia do otrzymania paczki. Gdyby wszystkie sklepy tak działały to na świecie byłoby zdecydowanie mniej nienawiści.

zakupy: Świece zapłonowe; czerwiec 2020

plusy: szybkość działania, ceny, asortyment,

minusy: nie ma go w mojej bliskiej okolicy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 459786 z 16.06.2020

Nie pierwszy mój zakup. Dobre ceny, szybka wysyłka, polecam.

zakupy: Świece zapłonowe; czerwiec 2020

plusy: Dobre ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 459750 z 12.06.2020

produkt zgodny z opisem

zakupy: poduszka silnika Ford Galaxy; czerwiec 2020

plusy: szybka wysylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER