Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3151
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 3165 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zbigniew rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 473314 z 23.06.2022

Okej

zakupy: Tarcze hamulcowe przednie fiesta 1.3 ford klocki hamulcowe; czerwiec 2022

plusy: Okej

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 473294 z 22.06.2022

Kupuję części w tym sklepie nie do pierwszego forda i zawsze byłem zadowolony.

zakupy: filtry, olej; czerwiec 2022

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 473262 z 18.06.2022

Pomoc w prawidłowym doborze części, dobry kontakt, szybka realizacja.

zakupy: Serwis filtorowo-olejowy; czerwiec 2022

plusy: kontakt, pomoc w doborze części, realizacja zamwienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 473246 z 15.06.2022

Polecam sprzedawcę

zakupy: Dywaniki plus filtry; czerwiec 2022

plusy: Szybka dostawa

minusy: Polecam zakupy w tym sklepie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarydl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 473162 z 10.06.2022

duży asortyment , bardzo dobry kontakt , profesjonalizm

zakupy: wycieraczki, filtr, emblemat; czerwiec 2022

plusy: bdb kontakt , terminowość

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tikas.pl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 473138 z 09.06.2022

Szybka wysylka, polecam

zakupy: Tuleje stabilizatora; czerwiec 2022

plusy: Przejrzystosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 473110 z 08.06.2022

Szybka dostawa towar zgodny z opisem

zakupy: nakrętki do kół Mondeo MK III; czerwiec 2022

plusy: zamawianie przez internet

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarydl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 472910 z 25.05.2022

Pewność otrzymania markowej części w szybkim czasie.

zakupy: klocki hamulcowe i świece zapłonowe; maj 2022

plusy: profesjonalizm

minusy: firma kurierska powolna

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gracjan Neumiler rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 472894 z 24.05.2022

Sprawdzony sprzedawca. Nie pierwsze moje zakupy i nie ostatnie. Z czystym sumieniem polecam.

zakupy: elementy zawieszenia tył, kompletne hamulce tył - ford s-max; maj 2022

plusy: Dobre części w dobrych cenach etc...........

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 472878 z 23.05.2022

Kupowałem wcześniej w tym sklepie i jestem zadowolony xz obsługi i szybkiego realizowania zamówienia.

zakupy: Miarka poziomu oleju; maj 2022

plusy: Bogaty wybór części

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Benedykt rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 472726 z 13.05.2022

jest najlepszy w swojej branży-posiada takie "smakołyki" że jestem zawsze kosmicznie zaskoczony,bo mają tylko Oni wspaniałe części w branży motoryzacyjnej.

zakupy: oryginalny spryskiwacz do Forda; maj 2022

plusy: uczciwi, profesjonalni

minusy: powinni być w każdym meście

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 472582 z 03.05.2022

Kupuję już kilka lat i zawsze wszystko w porządku. Reklamacje się zdarzają ale są rozpatrywane, póki co, pozytywnie.

zakupy: podzespoły różne; marzec 2022

plusy: szybkość realizacji

minusy: jak na razie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 472490 z 25.04.2022

To najlepszy sklep do Forda

zakupy: Olej i filtry; kwiecień 2022

plusy: Kontakt, dobre ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 472458 z 22.04.2022

Posiadanie oryginalnych części do pojazdu, duży wybór.

zakupy: oleje, filtry; kwiecień 2022

plusy: duży wybór asortymentu

minusy: korzystanie z przewoźnik GLS, który jest nierzetelny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAKKS52 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 472454 z 22.04.2022

Z usług sklepu skorzystałem po raz kolejny. Oprócz szybkiej wysyłki i dobrego asortymentu na ogromny plus sklepu przemawia uprzejme i fachowe doradztwo obsługi w zakresie dopasowania części do konkretnego typu pojazdu.

zakupy: Kpl. rozrząd, świece i filtry do FORD C-MAX II; kwiecień 2022

plusy: Szybka realizacja, kompetencja, dobry towar i ceny.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek_jj rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 472450 z 22.04.2022

Z polecenia dobrego spznajomego. Czytelna strona , łatwu wybór produktów , dobrae ceny , świetna i szybka obsługa i kontakt na infolinii. Szczerze moę polecić Ford -esklep

zakupy: kpl serwis olejowo-filtrowy do C-Maxa; kwiecień 2022

plusy: świetna i szybka realizacja zamówienia

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomkrawiec rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 472350 z 15.04.2022

To juz kolejne moje zamowienie w ford e-sklep i kolejny raz 100% satysfakcji, mimo, ze tym razem nie obylo sie bez problemu z dostarczeniem paczki (uszkodzona w transporcie). Jeden telefon do sklepu i zamowiony towar zostal ponownie blyskawicznie wyslany. Tak trzymac ! 100% polecam !

zakupy: olej, filtry; kwiecień 2022

plusy: dostepnosc czesci, szybkosc realizacji, fachowa obsluga

minusy: NIE MA ZADNYCH !!! :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 472346 z 15.04.2022

Duży wybór części trudno dostępnych,profesjonalna obsługa,polecam

zakupy: uszczelki pokrywy zaworów Ford Contour; kwiecień 2022

plusy: profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 472294 z 12.04.2022

dostawa zamówionych części bardzo szybka (w okolice Warszawy od złożenia zamówienia w 22 godziny - być może to zasługa kuriera GLS ale świadczy o natychmiastowej wysyłce). Trochę szkoda, że nie można złożyć zamówienia telefonicznie bo i tak była potrzebna rozmowa z konsultantem na temat wyboru części ( nie jestem mechanikiem)

zakupy: tuleje wahacza i stabilizatora; kwiecień 2022

plusy: szybkość

minusy: brak możliwości zamówienia telefonicznego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miras rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 472270 z 07.04.2022

Duży wybór części i oryginalne produkty

zakupy: Olej, filtry, a wcześniej kompletny oryginalny rozrząd; kwiecień 2022

plusy: Dobre oryginalne części, a także dobre zamienniki

minusy: Na razie nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER