Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2994
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 3007 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 458170 z 25.03.2020

Swietna obsluga. Szybka wysylka i czesci niedrogie

zakupy: Amortyzatory przod, tarcze + klocki tyl - Smax; marzec 2020

plusy: Cena, jakosc obslugi, ekspresowa wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 458166 z 25.03.2020

Wszystko OK. Szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam wszystkim.

zakupy: Filtr powietrza, filtr kabinowa, wycieraczki przedniej szyby; marzec 2020

plusy: Szybkość, bogata oferta.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 458070 z 19.03.2020

Bardzo polecam ten sklep, dostawa super sprawna i szybka ( 23 godziny od chwili zakupienia towar u mnie ) Pozdrawiam.

zakupy: Olej przekładniowy, siłowniki gazowe; marzec 2020

plusy: szybkość, sprawność, dobry asortyment

minusy: żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 458058 z 19.03.2020

Bardzo sprawna obsługa zamówienia włącznie z transportem (Firma GLS). Polecam

zakupy: Żarówka oświetlenia tablicy rozdzielczej; marzec 2020

plusy: Asortyment, fachowa i sprawna obsługa.

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Romek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 458046 z 18.03.2020

Część, której nie mogłem znaleźć w okolicznych sklepach motoryzacyjnych tutaj znalazłem bez problemu. Wszystko zgodne z opisem. Polecam

zakupy: Części do c-maxa; marzec 2020

plusy: Dokładny opis sprzedawanego towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Deny rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 458002 z 16.03.2020

Tylko ten sklep posiadał w ofercie lakier Ford Silver Ingot. Towar zgodny z opisem. Wysyłka Ok. Polecam.

zakupy: Lakier zaprawkowy Ford Silver Ingot Metalik; marzec 2020

plusy: Szeroki asortyment produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hen.bodzio rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457982 z 14.03.2020

Pełen profesjonalizm i szybka wysyłka polecam

zakupy: Amortyzatory; marzec 2020

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gajder rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457978 z 14.03.2020

Mam teorię na temat wysyłki towaru tego sprzedawcy. On nie jest wysyłany, on jest teleportowany. Nie wiem czy spotkałem się z takim czasem dostarczenia, względem odległości. Czas powinien być liczony w minutach. Mega. Towar oczywiście jak najbardziej w porządku. Polecam.

zakupy: uszczelka miski, świece, przewody, filtry, oleje. mk3 2.5 V6; marzec 2020

plusy: czas,czas,czas. realizacja i dostawa ekspresowa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457974 z 13.03.2020

Towar zgodny z opisem, super szybka wysyłka, polecam

zakupy: Końcówka na przewód powrotny - przelewowy wtryskiwaczy (1/2/3) -; marzec 2020

plusy: Szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zygmunt rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457962 z 13.03.2020

Fachowe doradztwo i obsługa personelu, spory asortyment części zamiennych jak i akcesoriów. bardzo szybka dostawa z możliwością wybory dostawców. Ceny przyzwoite .

zakupy: Podłokietnik - ARMSTER; marzec 2020

plusy: Ceny ,spory asortyment części fachwa i uprzejma obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457894 z 11.03.2020

Obsługa rewelacyjna,szybka wysyłka,same plus.Polecam w 100%

zakupy: Olej, filtry, dywaniki....; marzec 2020

plusy: Doradztwo,realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz P rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457890 z 11.03.2020

Szybko znalazłem potrzebne części przy pomocy kodów producenta. Może i zamienniki, ale Mondeo Mk3 już oryginałów nie będę szukał. Przesyłka dotarła szybko i do tego sklep informuje klienta o każdym swoim posunięciu.

zakupy: Siłowniki maski przedniej i tylnej do Mondeo Mk3 kombi 2005; marzec 2020

plusy: Kontakt z klientem, wybór, szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457866 z 10.03.2020

Dokonuję zakupów przynajmniej raz w roku . Bardzo szybko , bardzo sprawnie . PEŁNY PROFESJONALIZM !!! POLECAM !!!

zakupy: oleje : silnikowy, przekładniowy; marzec 2020

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: NIE ZNAM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457862 z 10.03.2020

nie był to mój pierwszy zakup w ford-esklepie i za każdym razem wszystko odbywa się bezproblemowo a towar spełni moje oczekiwania

zakupy: antena mondeo mk4; marzec 2020

plusy: szybka wysyłka

minusy: --

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ski.ign rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457806 z 05.03.2020

Jestem mile zaskoczony szybkością realizacji, towar otrzymałem już w niecałe 24h od zamówienia, mimo że wybrałem opcję za pobraniem i było już popołudniu. Chyba pierwszy raz spotykam się z tak błyskawiczną realizacją :) Oczywiście wszystkie zamówione produkty się zgadzają i zostały zapakowane z dużą starannością, duży plus. Już wiem gdzie będę kupował części dla mojego Focusa ;) Polecam!

zakupy: Pióra wycieraczek, olej, filtr oleju, żarówki stop, jack AUX; marzec 2020

plusy: szybkość realizacji, pakowanie, dostępność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadiusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457790 z 04.03.2020

mega szybka dostawa , potrzebowałem części na cito . jestem zadowolony zgodność części 5 na 5 , jutro montuje zobaczymy jak będzie funkcjonować , pozdrawiam , polecam

zakupy: obudowa termostatu mondeo mk4; marzec 2020

plusy: szybka obsługa i wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaro rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457778 z 04.03.2020

Profesjonalnie. Zamówienie dostarczone błyskawicznie, zapakowane solidnie. Polecam. Ceny konkurencyjne.

zakupy: Olej silnikowy, Filtr powietrza, Koncentrat do chłodnic.; marzec 2020

plusy: Dostępność towaru, szybkość realizacji zamówienia.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457766 z 03.03.2020

Co tu dużo pisać.... BARDZO POLECAM!

zakupy: Filtry, rozrząd itd; marzec 2020

plusy: Szybkość w realizacji zamówień, atrakcyjne ceny

minusy: Wszystko mi się spodobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MECHANIK#6 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 457678 z 26.02.2020

BARDZO SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA

zakupy: USZCZELKA WKŁADU ZAMKA TYŁ FOCUS MK1; luty 2020

plusy: SZYBKOŚĆ DZIAŁANIA

minusy: TRUDNE POSZUKIWANIE CZĘŚCI

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł nie ma zdania o Ford-esklep.pl opinia nr 457674 z 26.02.2020

Jedynie w tym sklepie znalazłem szukaną część

zakupy: uchwyt tylnej półki Ford Mondeo MK V; luty 2020

plusy: ogółem dostępność i szybka realizacja

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER