Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2868
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2880 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomasz Sieradz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432902 z 09.04.2018

To nie pierwszy mój zakup w tym sklepie. Jak zawsze szybko i profesjonalnie. Sklep spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Tarcze i klocki Mondeo - oryginał; kwiecień 2018

plusy: Szybko,profesjonalnie, bardzo dobre ceny oryginałów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432854 z 07.04.2018

Wszystko szybko (bardzo szybko) i konkretnie. Część zgodna z opisem. Polecam

zakupy: Elementy naprawcze emblematu uchylnego; kwiecień 2018

plusy: Szybka realizacja

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rddmark rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432830 z 06.04.2018

Sprzedaż odbyła się expresowo w ciągu 48 godzin towar był u mnie Polecam

zakupy: Filtr paliwa FO 22150+ | 15, 90 zł 1 szt | Świeca zapłonowa CYFS1; kwiecień 2018

plusy: szybko i profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

webblo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432826 z 06.04.2018

Sprzedaż odbyła się expresowo w ciągu 48 godzin towar był u mnie Polecam

zakupy: szczęki hamulcowe; kwiecień 2018

plusy: Fachowość i realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbycho rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432814 z 06.04.2018

Bardzo dobre opinie ,już kupowałem w tym sklepie

zakupy: zestaw rozrządu ford cmax; kwiecień 2018

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432642 z 04.04.2018

Jestem jak najbardziej zadowolony, zakupiłem pióra wycieraczek do focusa, przyszły juz nastepnego dnia. Polecam

zakupy: Pióra wycieraczek; marzec 2018

plusy: Przejrzystość, dobry kontakt, dostępnośc towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432630 z 04.04.2018

Szukałam dywanikow samochodowych gumowych do auta narzeczonego. W bardzo jasny i przejrzysty sposób jest prowadzona strona internetowa co pozwoliło mi na wybranie odpowiednich dywanikow do modelu auta. Bez problemu zamówiłam wybrane produkty, przy tym cena była dla mnie w sam raz a przesyłka została zrealizowana już na drugi dzień! :)

zakupy: Dywaniki gumowe do Focus Mk1; kwiecień 2018

plusy: Przejrzysta strona internetowa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432606 z 04.04.2018

Szybko, zgodnie z opisem. Na pewno wrócę.

zakupy: Uchwyt - stoper mocowania dywanika kierowcy; kwiecień 2018

plusy: Towar dostepny od razu, szybka wysyłka

minusy: Cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432434 z 30.03.2018

parę razy kupowałem w tym sklepie, super obsługa, super sklep, szybko i na czas, bardzo polecam.

zakupy: napinacz paska wieloklinowego; marzec 2018

plusy: uczciwosć iprofesjonalizm

minusy: brak zdecydowanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432222 z 27.03.2018

Korzystam od lat. Zawsze bardzo szybko.Towar pierwszej jakości.

zakupy: Odbój klapy silnika Mondeo; marzec 2018

plusy: Profesjonalność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432170 z 26.03.2018

Zakupione części są odpowiedniej jakości za korzystną cenę. Termin realizacji "odwrotny".

zakupy: Emblemat, spinki.wtyczka; marzec 2018

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432066 z 23.03.2018

Korzystam od lat i nigdy nie zawiodłem się. Szybka ekspedycja, towar zamówiony wczoraj, nazajutrz przed południem był na miejscu. Towar zawsze najwyższej jakości, ceny przystępne. Gorąco polecam! zakupy: Komplet części układu hamulcowego przód - tył do Forda Focus mk1; marzec 2018 plusy: Szybkości i jakość, przejrzystość katalogu a ponadto dodatkowa możliwość doradztwa ze strony personelu minusy: Brak

zakupy: Części układu hamulcowego przód-tył do Forda Focus mk1; marzec 2018

plusy: Szybka realizacja, przystępne ceny, miła obsługa

minusy: brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431946 z 22.03.2018

Łatwość wyszukiwania produktów, rozsądne ceny i jak najbardziej spełnia moje oczekiwania :)

zakupy: Łożyska i osłony amortyzatora i podkładki gumowe łożysk.; marzec 2018

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431822 z 20.03.2018

polecono mi w warsztacie samochodowym

zakupy: przewody układu wspomagania do Forda; marzec 2018

plusy: fachowość i szybka realizacjazamówienia

minusy: brak ,jak dla mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JERZY rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431658 z 17.03.2018

tanie części , szybka wysyłka - polecam

zakupy: płyn chłodniczy, odblask w zderzaku; marzec 2018

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431554 z 15.03.2018

Sklep oferuje przystępne ceny oferowanych produktów, wysyłka tania.Wszystko sprawnie dogadane. Polecam

zakupy: Filtr powietrza i oleju, klocki wejscie aux laczniki; marzec 2018

plusy: Szybki kontakt i wysylka

minusy: Nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renow@poczta.fm rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431210 z 10.03.2018

Szeroki wybór części i akcesoriów dobrej jakości i w dobrej cenie.

zakupy: filtr kabinowy, nakretki zabezpieczające do kół, korek zbirn; marzec 2018

plusy: wybór części, szybkośc dostarczania, umiarkowane ceny

minusy: dla mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431110 z 08.03.2018

Korzystam od lat i nigdy nie zawiodłem się. Szybka ekspedycja. Towar zawsze najwyższej jakości. Polecam

zakupy: Świece żarowe do Forda Mondeo; marzec 2018

plusy: Szybkości i jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431078 z 08.03.2018

Dostępność części oryginalnych od ręki co bardzo sobie cenię. W ASO na tę samą uszczelkę musiał bym czekać 2 tygodnie. Szybka wysyłka i bardzo dobre zabezpieczenie towaru. Polecam

zakupy: Uszczelka zewnętrzną szyby; marzec 2018

plusy: Dostępność części które cìęzko zanieść w innych skl...

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431022 z 07.03.2018

bardzo szybka dostawa , towar zgodny z zamówieniem , szybkie informacje o przesyłce

zakupy: wycieraczki ford cmax; marzec 2018

plusy: szbkość dostawy ,kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER