Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2797
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2808 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424862 z 29.11.2017

Korzystam z tego sklepu od wielu lat i nigdy mnie nie zawódł.

zakupy: Części do Forda S-Max; listopad 2017

plusy: Ceny i czas dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lauda rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424790 z 28.11.2017

Bardzo szybki czas dostawy.Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona.

zakupy: Antena + stopka do Focusa.; listopad 2017

plusy: pełna informacja o przesyłce

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Autosolt rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424706 z 27.11.2017

wybrałem dwa fordy ale ten wysłał od reki a tamten zamówiony zapłacony dzień wcześniej jeszcze nie wysłał sama odpowiedz sie nasuwa

zakupy: nakrętki wtryskiwaczy; listopad 2017

plusy: same plusy

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424654 z 25.11.2017

cena

zakupy: świece żarowe beru oryg.ford; listopad 2017

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424518 z 23.11.2017

towar zgodny z zamówieniem szybka dostawa

zakupy: bat anteny radiowej; listopad 2017

plusy: szybka dostawa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PIOTR rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424282 z 21.11.2017

Towar jest w świetnych cenach, oryginalne produkty do mojego Focusa są tańsze niż jakieś inne zamienniki!!! Dziękuję Wam ja i Mój Ford że może jeździć na oryginalnych częściach!! Ceny u konkurencji są dużo wyższe!!! Bardzo szybka wysyłka!! POLECAM!!!!

zakupy: Olej silnikowy, klocki hamulcowe, filtry; listopad 2017

plusy: Cena, jakość towaru, szybkość dostaw

minusy: NIC

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 424010 z 17.11.2017

Stosunek jakości towarów do ceny. Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Orginalne części, szybka wysyłka. Polecam

zakupy: Tarcze hamulcowe i klocki - Ford Galaxy; listopad 2017

plusy: jakość/cena części, szybkość realizacji zamówieni/wpłata

minusy: kontakt telefoniczny, zajetosć telefonu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423894 z 15.11.2017

Nie tylko tanie zamienniki ale też oryginalne , najwyższej jakości części zamienne , w dodatku w dobrej cenie .

zakupy: Czujnik MAP do Mondeo mk3; listopad 2017

plusy: Duży asortyment części do Fordów

minusy: Na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maxpajak rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423882 z 15.11.2017

Bo mieli akurat potrzebne części dość w przyzwoitej cenie

zakupy: Antena i klucze do radia; listopad 2017

plusy: Jakość obsługi i wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423798 z 14.11.2017

polecił mi znajomy, jestem bardzo zadowolona, szybka transakcja, szybka dostawa, faktura wszystko bez problemu

zakupy: jarzmo zacisku; listopad 2017

plusy: solidny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423662 z 13.11.2017

szybka i sprawna obsługa , towar oryginalny zgodny z opisem . polecam .

zakupy: guma stabilizatora ford transit 2szt FoMoCo ford; listopad 2017

plusy: zgodnosc towaru , terminowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

starus rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423442 z 09.11.2017

zgodny z zamówieniem,dostawa błyskawiczna{26 h}.polecam

zakupy: poduszka skrzyni mondeo; listopad 2017

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robo515 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423318 z 07.11.2017

Bogata oferta

zakupy: Akcesoria; listopad 2017

plusy: Szybkosc realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423294 z 07.11.2017

Kolejne udane zakupy, profesjonalna obsługa

zakupy: nakrętki zabezpieczające do felg stalowych; listopad 2017

plusy: profesjonalizm, duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423250 z 06.11.2017

Wybrałem sklep całkiem przypadkowo poszukując wycieraczek do szyb,a tymczasem zrobiłem całkiem duże i udane zakupy.Sklep i obsługa telefoniczna na wzorowym poziomie

zakupy: Pióra wycieraczki –, przód Mondeo Mk4 1537084 FORD PREMIUM; październik 2017

plusy: Profesjonalne podejście do klienta,szyba realizacja

minusy: Można poszeżyć asortyment jeśli to oczywiście możliwe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423170 z 04.11.2017

Zadowalająca cena artykułów. 100% spełnione oczekiwania.

zakupy: nakrętki kół; listopad 2017

plusy: elastyczność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 423122 z 03.11.2017

Kolejne udane zakupy. Sprawna transakcja ,fantastyczna obsługa , kontakt i realizacja zamówienia.

zakupy: Nakretki do felg stalowych; listopad 2017

plusy: Pełen profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 422726 z 27.10.2017

kolejne zakupy i ponownie 100% zadowolenia z zakupionych towarów i obsługi

zakupy: akcesoria; październik 2017

plusy: brak minusów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ryszard rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 422638 z 26.10.2017

SWIETNA Fachowa obsługa czesci bardzo dobrej jakości. szybka wysyłka.100 %%% zadowolenia

zakupy: olej filtr tarcze hamulcowe klocki olej do wspomagania dywa; październik 2017

plusy: dobra cena i szybka wysyłka

minusy: daleko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 422610 z 26.10.2017

Szybka dostawa, szeroki asortyment części, dobre ceny i produkty fabrycznie nowe i zgodne z opisem bez wad fabrycznych :) Gorąco polecam!

zakupy: Wycieraczki, Dysze do spryskiwaczy mgłowe, Filtr kabinowy; październik 2017

plusy: Oferta sklepu i czas realizacji zamówienia

minusy: Nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER