Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2853
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2865 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

edward47 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88497 z 18.11.2011

bo odpowiedzieli na moja potrzebe i wyslali zamowiony towar pomimo ze bylo juz troche pozno towar otrzymalem nastepnego dnia 100% zadowolenia goraco polecam sklep i sprzedawcow...

zakupy: mambranka boostera; listopad 2011

plusy: b.dobry kontakt telefoniczny i internetowy

minusy: nie mam zadnych zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nash rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88491 z 18.11.2011

Dobre ceny i dostępność asortymentu

zakupy: Elementy zawieszenia przedniego Focus Mk; listopad 2011

plusy: Szybko i solidnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88489 z 18.11.2011

Polecam ten sklep,błyskawiczna dostawa ,profesjonalne podejście do klienta.

zakupy: nakrętki mocowania alufelbi; listopad 2011

plusy: kontakt sklepu z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gm71 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88475 z 18.11.2011

Super sklep. Polecam!!!

zakupy: Tarcze hamulcowe, klocki itp; listopad 2011

plusy: fahowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88431 z 18.11.2011

szybko, fachowo, dobry kontakt

zakupy: filtr powietrza Ford Ranger; listopad 2011

plusy: mieli to czego potrzebowałem

minusy: nie spotkałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88414 z 17.11.2011

Kontakt ze sprzedawcą super! Szybki termin realizacji gorąco polecam

zakupy: naklejka na wlew paliwa, ; listopad 2011

plusy: żetelność, uczciwość,

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88411 z 17.11.2011

Wybrałem ten sklep ze względu na bardzo korzystne ceny. Kontakt emaliowy super, czas dostawy super. Gorąco polecam

zakupy: Spinki chlapaczy - komplet 1019285; listopad 2011

plusy: Konkurencyjne ceny.

minusy: wszystko ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WALDEMAR rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88284 z 16.11.2011

Polecił mi przyjaciel, jak najbardziej profesjonalnie zaspokojono moje wymagania. Wspaniały kontakt , fachowe doradztwo ,błyskawiczna przesyłka. W przyszłości na pewno będę korzystał. Gorąco Polecam.

zakupy: dywaniki, wycieraczki, spinki lampy itd; listopad 2011

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88274 z 16.11.2011

Sklep całkowicie profesjonalny. Ekstra kontakt.

zakupy: oleje i filtry Ford Focus; listopad 2011

plusy: szybki kontakt

minusy: wszystko O.K:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gucio rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88271 z 16.11.2011

dostepnosc towaru

zakupy: sworzen wahacza; listopad 2011

plusy: jakosc towaru,czas wysylki

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pablolee rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88252 z 16.11.2011

Polecam ten sklep Mają części których gdzie indziej nie ma, inni sprzedawcy odsyłali mnie do serwisu. Szybka dostawa doskonały kontakt. Kupowałem akurat tylko filtry, Ale szukałem chłodnicy wspomagania którą tylko oni mieli.

zakupy: filtry; listopad 2011

plusy: Świetny kontakt szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xxx rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88238 z 16.11.2011

Sklep bardzo dobry, szybka i sprawna realizacja

zakupy: nakretka do alufelgi; listopad 2011

plusy: szybkosc i dokladnosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88183 z 15.11.2011

Znalazłem takie części jakie długo szukałem na innych portalach. Przystępne ceny, rewelacyjny opis i zdjęcia większości części. Jestem w pełni zadowolony i z pewnością będę korzystał z tego sklepu, jak też polecam serdecznie innym kupującym.

zakupy: uchwyty podnośnika szyb tylnych, .....; listopad 2011

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stmartin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88112 z 14.11.2011

Szukałem części do swojego Forda, w tym sklepie znalazłem wszystko czego szukałem, części oryginalne jak i odpowiednie zamienniki. Sam sklep w porównaniu z innymi, jest dość przejrzysty, łatwo poruszam się po menu i wyszykuję interesujących mnie części. Szybka dostawa kurierem. Ceny względnie normalne a nawet ok. Polecam , sam już złożyłem 3 zamówienia i nigdy się nie zawiodłem.

zakupy: wahacze, filtry, olej, akcesoria; listopad 2011

plusy: dobry opis części, ceny są normalne, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 87955 z 11.11.2011

szybka realizacja zamówienia, towar dostępny od ręki

zakupy: Odbój do ford mondeo; listopad 2011

plusy: czas realizacji

minusy: mało przejrzysta strona

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz_tirek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 87921 z 10.11.2011

tak spełnia moje oczekiwania i tylko tu znalazłem to co szukałem

zakupy: korek oleju; listopad 2011

plusy: dokładne opisy produktu dobre zdjecia i dobre ceny

minusy: koszty wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zadowolony rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 87912 z 10.11.2011

Szybkie załatwienie zamówienia ,bezproblemowo i profesjonalnie Dziękuję bardzo

zakupy: Olej syntetyk do silnika, filtr oleju; listopad 2011

plusy: można zobaczyć co się kupuje

minusy: brak zdjęć niektórych części

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 87810 z 09.11.2011

Szybko i solidnie

zakupy: zaślepka dachowa ford c-max; listopad 2011

plusy: czytelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 87752 z 09.11.2011

Sklep wybrałem w zasadzie w drodze konieczności. Poszukiwałem części do swojego samochodu i nigdzie indziej nie mogłem ich zdobyć. Przy okazji zamówiełem i inne części, które są ogólnodostępne. Niemniej muszę wypowiedzieć się bardzo pozytywnie o sklepie. Niemalże w momencie złożenia zamówienia dokonałem płatności i dosłownie natychmiast po otrzymaniu płatności przez sklep uruchomiono realizację zamówienia. Jeszcze nie odbrałem zamówionego towaru, ale teraz wszystko w gestii firmy kurierskiej. Innymi słowy, bardzo pozytywna ocena dla sprzedawcy.

zakupy: odboje i osłony amort., olej, filtry ...; listopad 2011

plusy: terminowość, dobrze skonstruowana wyszukiwarka części

minusy: brak komentarza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bandit rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 87735 z 09.11.2011

Wszystko gra ladnie zapakowane w oryginale polecam ten sklep, a jedynie to póżna wysyłka dhl!!!

zakupy: filtr paliwa, wycieraczki; listopad 2011

plusy: zgodność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER