Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2872
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2884 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

kr81 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 89422 z 30.11.2011

Bogata oferta, dobre ceny, ekspresowa dostawa i uczciwe koszty przesyłki. Bardzo polecam tę firmę!

zakupy: Filtry, oleje; listopad 2011

plusy: Zamówienie o 14. Kurier z towarem na drugi dzień o 12!

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chmiel rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 89250 z 28.11.2011

duzy wybór czesci dobra obsluga konkurencyjne ceny przesylka dostarczona w 24h

zakupy: nakretki na felgi stalowe; listopad 2011

plusy: dobra cena,przesyłka w 24h

minusy: na tą chwile brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cult1 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 89218 z 28.11.2011

Dokładna i pełna informacja o części oraz dobre ceny. Miły kontakt. Szybka wysyłka. POLECAM

zakupy: elementy zawieszenia; listopad 2011

plusy: pełna, dobrze opisana oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 89215 z 28.11.2011

Sklep znalazłem sam szukając w internecie interesujących mnie części. firma działa bardzo sprawnie, towar został wysłany jeszcze tego samego dnia w którym złożyłem zamówienie. Przesyłka dotarła terminowo, zostaje tylko sprawdzić części w praktyce. Polecam.

zakupy: Filtr oleju, olej, amortyzatory; listopad 2011

plusy: Bardzo duży wybór części i sprawne działanie

minusy: Jeszcze się nie doszukałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 89136 z 26.11.2011

Sklep został mi polecony przez znajomego, potrzebowałem kilku rzeczy po zakupie Mondeo mk2. Dość duży wybór części oryginalnych i zamienników, przyzwoite ceny, szybka i dobrze zabezpieczona wysyłka. Mogę śmiało polecić każdemu.

zakupy: sprężyna zawieszenia, filtry, uszczelki; listopad 2011

plusy: niskie ceny, duży wybór części

minusy: wysyłka trwała 2 dni (mogłaby jeden)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 89081 z 26.11.2011

Jedyny sklep który ma tak szeroki wybór szczególnie do starych samochodów.Bardzo szybka obsługa praktycznie wciągu 24 godz.Miły kontakt telefoniczny i emalowy.Soper, bardzo polecam"

zakupy: Części uładu zawieszenia i układu kierow; listopad 2011

plusy: Szybkość działania,miła obsługa

minusy: niezauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 89055 z 25.11.2011

Sklep wybrany przypadkowo i nie żałuję obsługa w pełni profesjonalna.Zakup dokonany w piątek około 14.00 a dostawa już w poniedziałek do południa.

zakupy: świece zap; listopad 2011

plusy: profesjonalna obsługa , szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 89044 z 25.11.2011

Mieli to co potrzebowałem. Expresowa wysyłka.

zakupy: Listwa tylnej klapy Focus; listopad 2011

plusy: Dobre zaopatrzenie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szary rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 89016 z 25.11.2011

bo ma oryginalne części do forda

zakupy: obudowa termostatu; listopad 2011

plusy: miła obsługa, szybko załatwiona sprawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88976 z 24.11.2011

Sklep polecam. Duży wybór towarów w konkurencyjnych cenach. Realizacja zamówienia expresowa. Towar zgodny z opisem.

zakupy: Nakrętki na koła do felg stalowych; listopad 2011

plusy: Expresowa wysyłka towaru, dobre ceny

minusy: Według mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joshua_sz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88974 z 24.11.2011

polecam, szybko i sprawnie

zakupy: żarówki podświetlenia zegarów mondeo mk3; listopad 2011

plusy: czas

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88872 z 23.11.2011

Wybrałem ten sklep ze względu na bardzo korzystne ceny oraz oryginalne części , czas dostawy od momentu przelewu 48 h . Mimo to sklep polecam, towar oryginalny spełnia moje oczekiwanie.

zakupy: Opornik dmuchawy - rezystor Focus Mk1; listopad 2011

plusy: oryginalne części

minusy: terminowośc realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88812 z 23.11.2011

szybko,łatwo,i solidnie. Miła,pomocna obsługa. Towary w dostępnej cenie. Gorąco polecam.

zakupy: nakrętki do szpilek; listopad 2011

plusy: obsługa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kierus80 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88788 z 22.11.2011

Zawsze kupuję w tym sklepie. Przystępne ceny dobrych towarów, szybka wysyłka - pełen profesjonalizm. Polecam

zakupy: olej, filtry, ; listopad 2011

plusy: oryginalne produkty w przystępnych cenach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88737 z 22.11.2011

Szybka realizacja zamówień.Fachowa obsługa.Drogę zamówionego towaru można śledzic od samego początku.Gorąco polecam

zakupy: Tarcze i klocki hamulcowe; listopad 2011

plusy: Szybka realizacja zamówień

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław Małek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88716 z 22.11.2011

Orginalne części w dobrej cenie - szybka realizacja zamówienia - zawsze doradzą gdy mzsz wątpliwości - oczekiwania spełnione 100%

zakupy: kołpaki; listopad 2011

plusy: duży wybór części

minusy: jeszcze ich nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88611 z 21.11.2011

szukałem konkretnej oprawki do światła cofania ford focus i znalazłem w tym sklepie . Nie bardzo mogłem wyszukać w innych sklepach.

zakupy: oprawka żarówki świat cofania FORD focus; listopad 2011

plusy: szybkość doręczenia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MarkCh rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88593 z 20.11.2011

Bardzo szybka dostawa, świetny system powiadomień o statusie przesyłki i dobre ceny asortymentu.

zakupy: Zespolony przełącznik świateł i Przewód - kolanko zaworu odpowie; listopad 2011

plusy: Szybko i profesjonalnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88567 z 20.11.2011

Konkurencyjne ceny, oryginalny towar, szybka dostawa, czego wymagać więcej :))

zakupy: tarcze hamulcowe focus; październik 2011

plusy: ceny

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edward47 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 88497 z 18.11.2011

bo odpowiedzieli na moja potrzebe i wyslali zamowiony towar pomimo ze bylo juz troche pozno towar otrzymalem nastepnego dnia 100% zadowolenia goraco polecam sklep i sprzedawcow...

zakupy: mambranka boostera; listopad 2011

plusy: b.dobry kontakt telefoniczny i internetowy

minusy: nie mam zadnych zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER