Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2815
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2826 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Eugeniusza rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440942 z 01.10.2018

Super, super!!!

zakupy: Lista tylnych lewych drzwi fiesta mk5 2005r; październik 2018

plusy: Zawodowstwo!!!

minusy: BRAK!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440934 z 01.10.2018

Sklep i obsługa super!!!

zakupy: Poduszka silnika; październik 2018

plusy: szybkość obsługi klienta

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440890 z 30.09.2018

Dostępność, cena, kontakt, błyskawiczna dostawa. Polecam.

zakupy: Elementy dźwigni hamulca ręcznego C-max; wrzesień 2018

plusy: Wszystko na +

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440858 z 28.09.2018

Kultura i profesjonalizm obsługi. szybka wysyłka.kontakt ze sklepem bezproblemowy.Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: obudowa termostatu mondeo mk3; wrzesień 2018

plusy: fachowość, doradztwo,

minusy: Brak jakichkolwiek wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mdnadir rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440822 z 27.09.2018

Jestem stałym klientem tego sklepu i po raz kolejny szybko sprawnie i po konsultacji mailowej otrzymałem właściwą część i co najważniejsze pasującą do danego modelu samochodu.

zakupy: półoś kompletną prawa strona focus C-Max 1, 8 16v 2005 rok; wrzesień 2018

plusy: Tanio i solidnie jak i szybko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440770 z 26.09.2018

Kolejny udany zakup,sklep spełnia wszystkie moje oczekiwania,dobrze zaopatrzony w towar.

zakupy: klucz do wyjmowania radia, nakładki na pedał gazu i hamulca; wrzesień 2018

plusy: Kontakt,szybka wysłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440766 z 26.09.2018

Kolejny raz dokonałem zakupu i się nie zawiodłam. Tym razem był expres i to prawdziwy. Towar zamówiłem w piątek około 12 a w poniedziałek rano już go odebrałem.Towar bardzo dobrze zapakowany i zgodny z opisem.Napewno wrócę tu jeszcze jeśli zajdzie taka potrzeba 😉 Szczerze polecam ten sklep.

zakupy: Wentylator chłodnicy z modułem mondeo MK4; wrzesień 2018

plusy: Rzetelność,szybkość w działaniu,fachowa obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440754 z 25.09.2018

Poraz kolejny zamówiłem rzeczy ze sklepu Ford-esklep.pl i się nie zawiodłem, towar solidnie zapakowany i zgodny z opiem oraz dostarczony błyskawicznie już następnego dnia. Gorąco polecam!!!

zakupy: Olej Motorcraft. Filtr oleju, powietrza, wnętrza, paliwa.; wrzesień 2018

plusy: Zgodność towaru i terminowość realizacji.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

imper rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440742 z 25.09.2018

Szybko , sprawnie , za przyzwoite pieniądze

zakupy: klocki i tarcze hamulcowe, komplet filtrów, olej; wrzesień 2018

plusy: duży asortyment , przystępne ceny

minusy: **********

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440722 z 25.09.2018

Kupowałem już w tym sklepie, towar, który zamawiałem był jak w opisie nie zawiodłem się i dlatego ponownie wybrałem Ford-esklep.pl. Dostawa w niecałe 24h od wysłania.

zakupy: filtry: powietrza, paliwa, kabinowy (Focus); wrzesień 2018

plusy: dobry, szczegółowy opis oferowanych czesci

minusy: nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440502 z 19.09.2018

towar dostarczony w niespełna 24h od zakupu. Wszystko sprawnie i bez problemowo. Polecam!!!

zakupy: dywaniki, filtry, klocki hamulcowe, świece; wrzesień 2018

plusy: dostępny towar, szybkośc dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gerard rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440426 z 18.09.2018

towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem, w szybkim terminie, bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami. Sklep godny polecenia.

zakupy: kołpaki+dywaniki gumowe+ mata gumowa do bagażnika; wrzesień 2018

plusy: szeroka oferta z dokładnym opisem co do czego pasuje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440362 z 16.09.2018

Bazując na opiniach innych użytkowników wybrałem właśnie ten sklep. Wybór był trafny, bo profesjonalne podejście do klienta zapewnia przyjemne i bezproblemowe zakupy. Realizacja zamówienia błyskawiczna, zgodność artykułu z opisem, wszystko jak należy. Zdecydowanie polecam zakupy u tego sprzedawcy.

zakupy: Cewka zapłonowa 1.25 / 1.4 / 1.6 16V - modele od 02/2005 →, ; wrzesień 2018

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440338 z 14.09.2018

Obsluga profesjonalna szybka dostawa Polecam

zakupy: olej filtry nakretki felg szpilke kola kalo korek oleju; wrzesień 2018

plusy: Profesjonalnosc

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440322 z 14.09.2018

Przystępność cen oraz szybka realizacja zamówienia!

zakupy: Olej silnik. 5l, filtr oleju, pióra wycier., pasek wielokl.; wrzesień 2018

plusy: Ceny niższe niż u konkurencji, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadiusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440186 z 11.09.2018

Znajduje wszystko co potrzebne bez latania po sklepach polecam

zakupy: Obudowa rurka miarki oleju; wrzesień 2018

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Nie ma jak na razie problemu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MP rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440182 z 11.09.2018

Części oryginalne, ale znacznie tańsze niż w serwisie Forda

zakupy: materiały eksploatacyjne do przeglądu okresowego; wrzesień 2018

plusy: profesjonalność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440158 z 11.09.2018

Duży wybór części.Łatwosc zakupu.Szybka i fachowa obsługa

zakupy: Halogeny bat anteny oraz zaślepki; wrzesień 2018

plusy: Duży wybór części

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slawi rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440122 z 11.09.2018

Cena, produkt zgodny z zamówieniem, szybkość realizacji zamówienia ogólnie ok pomimo, że to moje pierwsze zakupy w tym sklepie

zakupy: klapki przepływu powietrza do kolektora mk3 mondeo; wrzesień 2018

plusy: kontakt, termin realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440102 z 10.09.2018

Polecam tego sprzedawcę.Przesyłka przyszła szybko.Zamówiony towar był zgodny z moim oczekiwaniem pozdrawiam.

zakupy: oprawka żarówki h7 ford mondeo mk4; wrzesień 2018

plusy: jest ok.

minusy: nie zauwazyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER