Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2872
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2884 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 449922 z 07.03.2019

Bardzo dobre ceny, niższe niż w sklepach stacjonarnych doliczając nawet koszt przesyłki. Ekspresowa wysyłka. Co roku (już od 5 lat) składam zamówienie i zawsze ten sam bardzo wysoki poziom obsługi.

zakupy: olej, fitry, lakier w sprayu; marzec 2019

plusy: expresowa wysyłka, super pakowanie, ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 449902 z 06.03.2019

Szeroki wybór części

zakupy: Włącznik wycieraczek, antena; marzec 2019

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 449566 z 26.02.2019

Ubrania

zakupy: Siłownik pokrywy bagażnika mondeo MK4; luty 2019

plusy: Polecam zamówienia realizowane są bardzo szybko

minusy: Nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 449562 z 26.02.2019

konkretny towar oraz sklep

zakupy: czujnik świateł cofania; luty 2019

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Błażej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 449422 z 21.02.2019

Zawsze pasujące części, szybka wysyłka po wpłacie.

zakupy: Czujnik położenia wału / Halla; luty 2019

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak wysyłek do Paczkomatu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 449398 z 20.02.2019

Sklep ma części których nie ma nawet w serwisie forda

zakupy: uszczelki pompy wysokiego ciśnienia; luty 2019

plusy: profesjonalny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szym.S. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 449318 z 18.02.2019

Dobre ceny, duży wybór asortymentu, łatwe dopasowanie części do konkretnego modelu samochodu.

zakupy: Kompl. Rozrząd, pompa wody, pasek wieloklinowy, filtry.; luty 2019

plusy: Szybka, bezproblemowa realizacja zamówień

minusy: Nieznane

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej S. rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 449306 z 18.02.2019

Kolejny raz dokonywalem zakupu i tak jak poprzednio polecam ten sklep. Bardzo szybki czas realizacji zamówienia, zakupione części zapakowane starannie.

zakupy: Termostat ford focus; luty 2019

plusy: Bardzo szybki czas realizacji zamówienia.

minusy: Brak wad same pozytywy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 449262 z 16.02.2019

Po prostu solidny sklep, nic dodać nic ująć.

zakupy: wycieraczka, lusterko wsteczne, olej do układu wspomagania; luty 2019

plusy: termin realizacji, dostępność towaru

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 449178 z 14.02.2019

Dobra cena szybką dostawa supek informacja o towarze

zakupy: Sprężyna pedału sprzęgła Ford focus; luty 2019

plusy: Zamówienie proste i szybko towar dostarczony

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 449174 z 14.02.2019

Dobra cena szybką dostawa supek informacja o towarze

zakupy: Sprężyna pedału sprzęgła Ford focus; luty 2019

plusy: Zamówienie proste i szybko towar dostarczony

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 449142 z 13.02.2019

Duży asortyment, dobre ceny oraz mega szybka dostawa. Polecam ten sklep i napewno skorzystam jeszcze nie raz :)

zakupy: Tarcze i klocki przód S max; luty 2019

plusy: Duży asortyment, dobre ceny, czas dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaca239 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 449134 z 13.02.2019

ceny i dostawa

zakupy: podnośnik kuga; luty 2019

plusy: zgodne z opisem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 449106 z 12.02.2019

Duży wybór części, szybka dostawa

zakupy: Żarówka D1S; luty 2019

plusy: Szybkość dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 449050 z 10.02.2019

Duży asortyment towarów, szybkość realizacji, konkurencyjne ceny.

zakupy: dywaniki ford mondeo; luty 2019

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

radek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 448986 z 08.02.2019

witam! super sklep polecam wszystkim super obsługa i szybka dostawa

zakupy: filtry, swiece, oleje, stopka anteny itp; luty 2019

plusy: szybkosc dostawy,pomoc w ustaleniu czesci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 448978 z 08.02.2019

Najlepszy sklep z częściami forda polecam.

zakupy: całe zawieszenie układu kierowniczego do mondeo mk3, silnik; luty 2019

plusy: szybkość realizacji zamówień oraz zgodność z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aro300 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 448962 z 07.02.2019

Swietny asortyment i duza dostępność czesci.

zakupy: Wlacznik swiatel cofania; luty 2019

plusy: Swietna komunikacja i doskonaly dobor czesci

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 448910 z 07.02.2019

Tylko w tym sklepie znalazłem to czego szukałem, bardzo dobrze zaopatrzony.

zakupy: Tulejka plastikowa do tapicerki; luty 2019

plusy: Duża ilość towarów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 448746 z 02.02.2019

Wybralem ten sklep ponieważ znalazłem to czego szukałem i za rozsądne pieniądze.

zakupy: Tarcze hamulcowe i klocki hamulcowe; styczeń 2019

plusy: Szybka odpowiedź przy zapytaniu się o dany produkt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER