Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2852
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2864 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445978 z 23.11.2018

duzy asortymen częsci do forda szybka wysyłka zgodnosc części z zamówieniem

zakupy: cewki, świece przewody, przewody gumowe spinki do listew; listopad 2018

plusy: fachowość obsługi

minusy: jak narazie niema zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arnold rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445926 z 22.11.2018

Duży wybór części i dostępne na magazynie gotowe do wysyłki. Sklep przejrzysty i czytelny . Kolejny Ford po 3 letniej przerwie i chwilowej zmianie marki ale powrót do marki która lubię a ze sklepu zadowolenie 100 %

zakupy: śruby do kół, odblaski, antena, dywaniki...; listopad 2018

plusy: Duży wybór oryginałów lub części alternatywne

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445910 z 22.11.2018

Sklep wybrałem dlatego że jest w pełni wyposażony w części do różnych modeli Forda tak orginalnych jak i zamienników .Dlatego mogę go w pełni polecić zainteresowanym kupnem częśći do swoich aut.Ceny też są konkurencyjne jesli chodzi o inne sklepy.

zakupy: Świece żarowe, fitry oleju, uszczelka kolektora, oring, itp.; listopad 2018

plusy: szybkie i precyzyjne odnajdowanie szukanej części .

minusy: nie znalazłem takiego punktu zaczepnego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445902 z 22.11.2018

Szybka, sprawna, fachowa obsługa

zakupy: filtry i oleje silnikowe; listopad 2018

plusy: dobry opis produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445870 z 21.11.2018

Sklep godny polecenia ! Bardzo duży asortymenty części oryginalnych jak i zamienników, niskie ceny i częste promocje. Kontakt ze sklepem sprawny, miły i pomocny w razie wątpliwości.

zakupy: Przeguby wewnętrzne, oleje i filtry; listopad 2018

plusy: Duży asortyment części, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445858 z 21.11.2018

Duży wybór części, można z powodzeniem w przystępnej cenie znaleźć oryginalnie montowane. Szybka wysyłka, mega *** kontakt z obsługą klienta - nie podałem tytułu przelewu takiego, jaki był w danych, po telefonie temat ogarnięty błyskawicznie;) wielki pozytyw dla sklepu. Nnapewno będę korzystał częściej;)

zakupy: Świece żarowe; listopad 2018

plusy: Towaru dużo w ofercie, super obsługa, dobre ceny

minusy: Brak (moim zdaniem)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzesiek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445814 z 21.11.2018

Cena 1/3 niższa niż w okolicznych cenach stacjonarnych. Bardzo szybka dostawa. Od teraz zanim poszukam na allegro popatrzę najpierw tu.

zakupy: Świece żarowe Mondeo mk3 Tdci; listopad 2018

plusy: Oryginały w dobrych cenach

minusy: Jeden kurier

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nenek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445810 z 21.11.2018

Brak możliwości zakupu części w miejscowym sklepie

zakupy: nakrętka samokontrująca piasty Ford; listopad 2018

plusy: dostępność cena szybka realizacja

minusy: wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nenek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445794 z 20.11.2018

Brak możliwości zakupu w miejscowym sklepie motoryzacyjnym.

zakupy: nakrętka samokontrująca piasty Ford; listopad 2018

plusy: Duży wybór asortymentu przystępne ceny szybka realizacja

minusy: wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445790 z 20.11.2018

Sklep wybrałem z prostej przyczyny. Poszukiwałem sprężyny pedału sprzęgła do Focusa i tak trafiłem na ten sklep. Trudno mi wydać jednoznaczną opinie z prostej przyczyny. Towar (sprężynę) poprzednio jak i obecnie otrzymałem bardzo szybko, ale jest jedno ale. Sprężynę którą zamówiłem poprzednio użytkowałem jedynie przez około 7000 km i... i strzeliła. Totalny bubel. Przecież wcześniej użytkowałem nawet nie pamiętam ile czasu i nawet nie wiedziałem, że jest jakaś sprężyna przy pedale, a tu 7000 km i trach. Zamówiłem drugą, dzisiaj przed chwilą otrzymałem, jutro wymienię i mam nadzieję, że posłuży dłużej. Jeżeli nie to będę musiał szukać innego sklepu.

zakupy: sprężyna pedału sprzęgła Focus.; listopad 2018

plusy: Szybkość realizacji

minusy: beznadziejna jakość zamówionego towaru.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacekkpl@wp.pl rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445614 z 19.11.2018

świetny kontakt , doradztwo przy zakupach , przesyłki w terminie , ogólnie super obsługa

zakupy: oleje, płyny części różne; listopad 2018

plusy: szybka wysyłak , dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwester rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445606 z 19.11.2018

sklep ok dobrze zaopatrzony,profesjonalna obsługa ;szybka dostawa.Polecam

zakupy: uszczelniacze zaworów, kpl.uszczelek; listopad 2018

plusy: kontakt,wysyłka,asortymeny

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445462 z 15.11.2018

Polecam ten sklep. Towar wysyłany jest natychmiast. Kilka razy kupowałem w tym sklepie i jestem zadowolony. Pozdrawiam

zakupy: Olej Formuła F, filtr oleju, siłownik klapy silnika; listopad 2018

plusy: Duży wybór produktów, przystępne ceny, szybka wysyłka

minusy: Słabo chodzi strona mobilna, bynajmniej u mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445430 z 15.11.2018

Zakupiłem wyjmaki do radia, które bez problemu poradziły sobie z wyjęciem radia :) solidne, dobrze zapakowane. Szybka wysyłka i dostawa w divrej cenie. Polecam :)

zakupy: Klucz/wyjmak do radia; listopad 2018

plusy: Jakość produktu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445258 z 12.11.2018

Wybrałem, gdyż interesujący mnie towar był dostępny od ręki, wysyłka w tym samym dniu kurierem, koszt przesyłki gratis.

zakupy: Chlapacze, pióra wycieraczek, kpl. żarówek, ; listopad 2018

plusy: dostepność towaru, bardzo szybka wysyłka

minusy: przy zakupie internetowym wad nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445170 z 09.11.2018

Był to mój pierwszy zakup w sklepie internetowym.Kupowałem gumowe dywaniki do Forda c-max Grand W ofercie nie było wszystkich interesujących mnie danych odnośnie interesującego mnie produktu.Po zapytaniu dostałem wyczerpujące odpowiedzi na jego temat Realizacja zamówienia oraz dostawa odbyła się we wskazanym terminie.Rzetelna i miła obsługa.Polecam zakupy w takich sklepach jak ten.

zakupy: Dywaniki gumowe Petex do Forda C-Max Grand; listopad 2018

plusy: Rzetelna i miła obsługa.Duży wybór produktów

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445122 z 08.11.2018

Szukałem na necie amortyzatorów do forda,cena była atrakcyjna,no i kupiłem. Towar na miejscu w 24 godziny. Polecam Ford-esklep.

zakupy: amortyzatory Motorcraft komplet.; listopad 2018

plusy: profesjonalizm,czas wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445058 z 07.11.2018

Bardzo duży wybór części zamiennych. Zamówiony towar zapakowany tak aby nic nie zostało uszkodzone. Informacja o dostawie aktualizowana na bieżąco. Sama dostawa dotarła szybko bez komplikacji.

zakupy: Klucz oraz nakrętki do felg aluminiowych; listopad 2018

plusy: Duży wybór części zamiennych

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445034 z 07.11.2018

Towar zgodny z zamówieniem. Ekspresowa przesyłka.Polecam.

zakupy: olej, filtr paliwa filtr oleju filtr przeciwpyłkowy; listopad 2018

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dzejkob1602 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 445030 z 07.11.2018

wszystko w jednym miejscu konkurencyjne ceny i rabaty

zakupy: Filtr oleju, paliwa, powietrza, kabiny; listopad 2018

plusy: dużo części i innych zmieników

minusy: brak wsparcia np przelewy24

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER