Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2853
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2865 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zdzisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440502 z 19.09.2018

towar dostarczony w niespełna 24h od zakupu. Wszystko sprawnie i bez problemowo. Polecam!!!

zakupy: dywaniki, filtry, klocki hamulcowe, świece; wrzesień 2018

plusy: dostępny towar, szybkośc dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gerard rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440426 z 18.09.2018

towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem, w szybkim terminie, bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami. Sklep godny polecenia.

zakupy: kołpaki+dywaniki gumowe+ mata gumowa do bagażnika; wrzesień 2018

plusy: szeroka oferta z dokładnym opisem co do czego pasuje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440338 z 14.09.2018

Obsluga profesjonalna szybka dostawa Polecam

zakupy: olej filtry nakretki felg szpilke kola kalo korek oleju; wrzesień 2018

plusy: Profesjonalnosc

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440322 z 14.09.2018

Przystępność cen oraz szybka realizacja zamówienia!

zakupy: Olej silnik. 5l, filtr oleju, pióra wycier., pasek wielokl.; wrzesień 2018

plusy: Ceny niższe niż u konkurencji, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadiusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440186 z 11.09.2018

Znajduje wszystko co potrzebne bez latania po sklepach polecam

zakupy: Obudowa rurka miarki oleju; wrzesień 2018

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Nie ma jak na razie problemu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440102 z 10.09.2018

Polecam tego sprzedawcę.Przesyłka przyszła szybko.Zamówiony towar był zgodny z moim oczekiwaniem pozdrawiam.

zakupy: oprawka żarówki h7 ford mondeo mk4; wrzesień 2018

plusy: jest ok.

minusy: nie zauwazyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 439990 z 07.09.2018

SPRAWNIE, FACHOWO, NA CZAS.

zakupy: FILTRY; wrzesień 2018

plusy: załatwiono bez jednego telefonu

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 439978 z 07.09.2018

bardzo dużo czesci atrakcyjne ceny polecam

zakupy: dywaniki gumowe, korek zbiornika spryskiwacza; wrzesień 2018

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 439846 z 04.09.2018

Sklep znalazlem na internecie przypadkowo szukajac czesci. Polecam w 100%.

zakupy: Przewód układu chłodzenia, korek zbiornika wyrownawczego.; wrzesień 2018

plusy: Dobre ceny,dostepnosc towaru i czas realizacji

minusy: Dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

oleg rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 439686 z 31.08.2018

jak dla mnie najlepszy sklep z czesciami do mojego fordzika polecam

zakupy: tloczek hamulcowy; sierpień 2018

plusy: szybkosc i oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAT rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 439670 z 31.08.2018

Sklep wybrałem zupełnie przypadkiem podczas poszukiwania w necie stosownych części. Ale jestem bardzo zadowolony. Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem- oryginalne części. bardzo dobrze zapakowany. Zamówienie złożyłem 28.08.2018 około 12.20 a odebrałem 30.08.2018 r. około 11.00. Myślę, że jeszcze skorzystam z zakupów w tym sklepie. POLECAM innym

zakupy: Piórka wycieraczek komplet; sierpień 2018

plusy: oryginalne części, szybkość działania

minusy: brak możliwości zapłaty kartą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz Kargul rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 439666 z 31.08.2018

Jak zawsze duży wybór części, dobre ceny, szybka realizacja zamówienia I towar zgodny z opisem.

zakupy: Półosie. Olej do skrzyni biegów. Przełącznik szyb; sierpień 2018

plusy: Ilości części . Jakość produktów. Ceny. Czas realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 439522 z 28.08.2018

Towar zgodny z zamówieniem, solidnie zapakowany. Szybka dostawa - przesyłkę otrzymałem dzień po złożeniu zamówienia.

zakupy: olej, filtry, wycieraczki, lusterko; sierpień 2018

plusy: duży asortyment, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 439430 z 26.08.2018

Sklep posiada oryginały w bardzo dobrych cenach oraz bardzo dobrej jakości zamienniki.Tak, sklep spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Oryginalne filtry Mondeo MK4; sierpień 2018

plusy: j.w.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 439338 z 23.08.2018

Nigdzie nie mogłem dostać kompletu naprawczego hamulców bębnowych. Jako jedyny sklep posiadał taki zestaw. Wszystko zgodnie z opisem. Bardzo polecam!

zakupy: Szczęki samoregulatory cylinderki komplet Focus Mk1 - BOSCH; sierpień 2018

plusy: Szybko sprawnie solidnie

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 439330 z 23.08.2018

Kolejny udany zakup w tym sklepie.

zakupy: klocki, filtry, farba w sprayu, wycieraczki, tarcze, olej; sierpień 2018

plusy: ternminowość, zgodność towaru z zamówieniem

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438974 z 14.08.2018

Ford e- sklep wybrałem dlatego, gdyż oferuje zarówno części oryginalne jak i dobrej jakości zamienniki w przystępnej cenie.

zakupy: Części do Forda Focusa MK2; sierpień 2018

plusy: Czas realizacji zamówienia

minusy: Nie zawsze są dostępne każdego typu części np. spinki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438830 z 10.08.2018

Obsługa sklepu genialna. Zacząłem od zostawienia maila w celu powiadomienia o dostępności towaru. Na drugi dzień dostałem wiadomość, że towar jest już dostępny. Złożyłem zamówienia, opłaciłem przelewem i za dwa dni towar był u mnie. Towar był oczywiście zgodny z opisem, porządnie zapakowany. Nic dodać, nic ująć. Polecam tego sprzedającego. Pozdrawiam.

zakupy: Linka hamulca ręcznego, łączniki stabilizatorów do Focus MK1; sierpień 2018

plusy: Szybki kontak - maila potwierdzające całą tranzakcję.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438814 z 10.08.2018

Duży wybór części,super ceny

zakupy: elektrozawory podciśnienia, płyn hamulcowy, bezpiecznik; sierpień 2018

plusy: kontakt,szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cukier rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438774 z 09.08.2018

Czytelna strona-części zgodne z opisem ! szybki kontakt,doradztwo profesjonalne,natychmiastowa wysyłka ! konkurencyjne ceny i w większości oryginalne części Motorcraft ! Jestem klientem od 7-lat bez zastrzeżeń ! Zakupiłem części na około 6000 zł bez reklamacji ! Polecam !

zakupy: Różne; sierpień 2018

plusy: zainteresowanie klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER