Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2872
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2884 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444886 z 03.11.2018

zdecydowanie polecam

zakupy: uszczelka vacum; listopad 2018

plusy: ok

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gutek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444730 z 30.10.2018

Towar zgodny z zamówieniem. Ekspresowa przesyłka.Polecam.

zakupy: Tarcze hamulcowe, klocki hamulcowe; październik 2018

plusy: Przesyłka za pobraniem wysłana natychmiast.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

seq rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444666 z 29.10.2018

Wszystko jasne czyste i klarowne. POLECAM

zakupy: Wycieraczki; październik 2018

plusy: Pełna informacja o statusie przesyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 444446 z 25.10.2018

Było w sklepie to czego szukałem

zakupy: Wycieraczki do szyb, świece zapłonowe, filtr oleju.; październik 2018

plusy: Bardzo szybka realizacja , zamówienia

minusy: Niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441762 z 20.10.2018

Szybko, tanio i solidnie

zakupy: Termostat chłodzenia oleju; październik 2018

plusy: Dostępność towaru od ręki

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441698 z 18.10.2018

było to, czego szukałem.

zakupy: galka zmiany biegow ford tourneo custom; październik 2018

plusy: szybkosc, jakosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dymek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441570 z 16.10.2018

Zawsze jestem zadowolony z zakupów...

zakupy: Filtry, olej; październik 2018

plusy: Dostępność towarów, szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441510 z 15.10.2018

Moj kolejny zakup w tym sklepie i oczywiscie wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Profesjonalne doradztwo i fachowa obsluga ! Przesylka dostarczona zgodnie z umowa.

zakupy: rozrzad, dwumasa, klocki i tarcze do forda galaxy; październik 2018

plusy: Profesjonalne i uczciwe doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441330 z 10.10.2018

Idealna obsługa i tempo realizacji!

zakupy: Oleje, filtry itp; październik 2018

plusy: Szybkość realizacji i profesjonalna obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marans rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441290 z 09.10.2018

Szybko, sprawnie, w dobrej cenie, dobrze zapakowane, duży wybór oryginalnych części

zakupy: olej, filtry; październik 2018

plusy: szybko,dobra cena, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441270 z 09.10.2018

Wszystko w jednym miejscu bez zbędnego łażenia po sklepach i w korzystnych cenach. Rarytas!

zakupy: filtr oleju, powietrza, nawiewu, korek z uszczelką; październik 2018

plusy: Przejrzystość części do wybranego modelu auta.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441226 z 09.10.2018

Duży wybór i wysoka jakość produktów ,a także bardzo dobra obsługa

zakupy: części mk2 mondeo; październik 2018

plusy: bardzo dobra pomoc w doborze części

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kazik rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441078 z 04.10.2018

Towar zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka

zakupy: makrętki do kół; październik 2018

plusy: terminowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz Gorzów rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 441006 z 03.10.2018

Sklep wybrałem ze względu na dobre i markowe produkty oraz dostępność i jestem mega zadowolony z szybkości wysyłki.Gorąco polecam.

zakupy: Bat anteny ford mondeo mk4 z gps, odbojnik klapy tylnej; październik 2018

plusy: Dbają o klijenta

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugeniusza rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440942 z 01.10.2018

Super, super!!!

zakupy: Lista tylnych lewych drzwi fiesta mk5 2005r; październik 2018

plusy: Zawodowstwo!!!

minusy: BRAK!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440934 z 01.10.2018

Sklep i obsługa super!!!

zakupy: Poduszka silnika; październik 2018

plusy: szybkość obsługi klienta

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440858 z 28.09.2018

Kultura i profesjonalizm obsługi. szybka wysyłka.kontakt ze sklepem bezproblemowy.Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: obudowa termostatu mondeo mk3; wrzesień 2018

plusy: fachowość, doradztwo,

minusy: Brak jakichkolwiek wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mdnadir rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440822 z 27.09.2018

Jestem stałym klientem tego sklepu i po raz kolejny szybko sprawnie i po konsultacji mailowej otrzymałem właściwą część i co najważniejsze pasującą do danego modelu samochodu.

zakupy: półoś kompletną prawa strona focus C-Max 1, 8 16v 2005 rok; wrzesień 2018

plusy: Tanio i solidnie jak i szybko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440770 z 26.09.2018

Kolejny udany zakup,sklep spełnia wszystkie moje oczekiwania,dobrze zaopatrzony w towar.

zakupy: klucz do wyjmowania radia, nakładki na pedał gazu i hamulca; wrzesień 2018

plusy: Kontakt,szybka wysłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 440766 z 26.09.2018

Kolejny raz dokonałem zakupu i się nie zawiodłam. Tym razem był expres i to prawdziwy. Towar zamówiłem w piątek około 12 a w poniedziałek rano już go odebrałem.Towar bardzo dobrze zapakowany i zgodny z opisem.Napewno wrócę tu jeszcze jeśli zajdzie taka potrzeba 😉 Szczerze polecam ten sklep.

zakupy: Wentylator chłodnicy z modułem mondeo MK4; wrzesień 2018

plusy: Rzetelność,szybkość w działaniu,fachowa obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER