Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2797
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2808 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433278 z 16.04.2018

Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

zakupy: pompa wody, samoregulatory, krótkie linki hamulcowe; marzec 2018

plusy: dobre zaopatrzenie i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dar29 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433114 z 13.04.2018

Szukałem oryginalnego produktu. Już wcześniej kupowałem w tym sklepie. Wszystko ok .Polecam na 100 procent.

zakupy: emblemat tylnej klapy focus mk3; kwiecień 2018

plusy: szybka przesyłka i zgodnie z zamówieniem

minusy: brak na tą chwile

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433106 z 13.04.2018

Duży asortyment części zamiennych i wyposażenia. Bardzo dobre ceny.

zakupy: nakrętki felg alu; kwiecień 2018

plusy: Fachowość. Szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 433078 z 12.04.2018

Największy wybór i najniższe ceny

zakupy: Klocki hamulcowe, olej filtr oleju i kabinowy, listwa chrrom; kwiecień 2018

plusy: Szybka i rzetelna realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432978 z 11.04.2018

Wybrałem z uwagi na dostępność części i korzystne ceny. Sklep całkowicie spełnił moje oczekiwania

zakupy: Włacznik otw. pokrywy bagażnika, lampki ośw. tab. rejestr.; kwiecień 2018

plusy: szeroki asortyment, dobre cena, solina obsługa

minusy: brak filii w Warszawie :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basik_1957 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432962 z 11.04.2018

Kolejny udany zakup ,szybka dostawa.

zakupy: tarcze i klocki hamulcowe; kwiecień 2018

plusy: szybko i profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witold rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432954 z 10.04.2018

Większy wybór i trochę taniej niż w podobnych sklepach.100% zadowolenia z towaru i terminu dostaw. Sklep godny polecenia.

zakupy: Linki hamulcowe, klocki, osłony gumowe, łozysko koła i inn.; kwiecień 2018

plusy: Solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pajak59 rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432922 z 09.04.2018

Bo wszystko w jednym miejscu

zakupy: 22498; kwiecień 2018

plusy: szybka i miła obsluga

minusy: jak dotąd nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz Sieradz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432902 z 09.04.2018

To nie pierwszy mój zakup w tym sklepie. Jak zawsze szybko i profesjonalnie. Sklep spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Tarcze i klocki Mondeo - oryginał; kwiecień 2018

plusy: Szybko,profesjonalnie, bardzo dobre ceny oryginałów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432854 z 07.04.2018

Wszystko szybko (bardzo szybko) i konkretnie. Część zgodna z opisem. Polecam

zakupy: Elementy naprawcze emblematu uchylnego; kwiecień 2018

plusy: Szybka realizacja

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rddmark rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432830 z 06.04.2018

Sprzedaż odbyła się expresowo w ciągu 48 godzin towar był u mnie Polecam

zakupy: Filtr paliwa FO 22150+ | 15, 90 zł 1 szt | Świeca zapłonowa CYFS1; kwiecień 2018

plusy: szybko i profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

webblo rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432826 z 06.04.2018

Sprzedaż odbyła się expresowo w ciągu 48 godzin towar był u mnie Polecam

zakupy: szczęki hamulcowe; kwiecień 2018

plusy: Fachowość i realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbycho rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432814 z 06.04.2018

Bardzo dobre opinie ,już kupowałem w tym sklepie

zakupy: zestaw rozrządu ford cmax; kwiecień 2018

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432642 z 04.04.2018

Jestem jak najbardziej zadowolony, zakupiłem pióra wycieraczek do focusa, przyszły juz nastepnego dnia. Polecam

zakupy: Pióra wycieraczek; marzec 2018

plusy: Przejrzystość, dobry kontakt, dostępnośc towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432630 z 04.04.2018

Szukałam dywanikow samochodowych gumowych do auta narzeczonego. W bardzo jasny i przejrzysty sposób jest prowadzona strona internetowa co pozwoliło mi na wybranie odpowiednich dywanikow do modelu auta. Bez problemu zamówiłam wybrane produkty, przy tym cena była dla mnie w sam raz a przesyłka została zrealizowana już na drugi dzień! :)

zakupy: Dywaniki gumowe do Focus Mk1; kwiecień 2018

plusy: Przejrzysta strona internetowa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432606 z 04.04.2018

Szybko, zgodnie z opisem. Na pewno wrócę.

zakupy: Uchwyt - stoper mocowania dywanika kierowcy; kwiecień 2018

plusy: Towar dostepny od razu, szybka wysyłka

minusy: Cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerzy rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432434 z 30.03.2018

parę razy kupowałem w tym sklepie, super obsługa, super sklep, szybko i na czas, bardzo polecam.

zakupy: napinacz paska wieloklinowego; marzec 2018

plusy: uczciwosć iprofesjonalizm

minusy: brak zdecydowanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432222 z 27.03.2018

Korzystam od lat. Zawsze bardzo szybko.Towar pierwszej jakości.

zakupy: Odbój klapy silnika Mondeo; marzec 2018

plusy: Profesjonalność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432170 z 26.03.2018

Zakupione części są odpowiedniej jakości za korzystną cenę. Termin realizacji "odwrotny".

zakupy: Emblemat, spinki.wtyczka; marzec 2018

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 432066 z 23.03.2018

Korzystam od lat i nigdy nie zawiodłem się. Szybka ekspedycja, towar zamówiony wczoraj, nazajutrz przed południem był na miejscu. Towar zawsze najwyższej jakości, ceny przystępne. Gorąco polecam! zakupy: Komplet części układu hamulcowego przód - tył do Forda Focus mk1; marzec 2018 plusy: Szybkości i jakość, przejrzystość katalogu a ponadto dodatkowa możliwość doradztwa ze strony personelu minusy: Brak

zakupy: Części układu hamulcowego przód-tył do Forda Focus mk1; marzec 2018

plusy: Szybka realizacja, przystępne ceny, miła obsługa

minusy: brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER