Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2850
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2862 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Festador rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438402 z 30.07.2018

Ogromna oferta produktów, ceny konkurencyjne (większość częsci OEM znacznie tańsza niż w ASO po zniżkach). Super podejście do klienta

zakupy: Sprzęgło komplet, części zawieszenia przód; czerwiec 2018

plusy: Cena, obsługa klienta

minusy: Brak, do tej pory wszystkie zamówienia bez problemów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438310 z 27.07.2018

Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka Polecam

zakupy: Zawór - wentyl - czujnika TPMS - układu kontroli ciśnienia opony; lipiec 2018

plusy: Wiarygodność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438082 z 22.07.2018

wybrany towar zgodny z opisem, przesyłka doszła szybko i sprawnie, kontakt ze sklepem bardzo przyjemny i rzeczowy

zakupy: klapki przepustnicy kolektora ssacego i tulejki klapek; lipiec 2018

plusy: obsluga

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Figul rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438046 z 20.07.2018

Konkretna informacja. Chęć udzielenia pomocy przy doborze części. Duży wybór części i akcesoriów. Fajna obsługa.

zakupy: Płyn do chłodnic, olej do układu kierowniczego. Lakier.; lipiec 2018

plusy: Wybór części. Obsługa.

minusy: Dla mnie brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 438030 z 20.07.2018

Sklep wybrałem ze względu na dobre opinie,dobre ceny oraz wcześniejsze udane zakupy. Sklep w 200 procentach spełnia moje oczekiwania.Profesjonalna obsługa pod każdym względem. Części oryginalne.Mega szybka wysyłka.

zakupy: Części do Forda S-Max; lipiec 2018

plusy: Pełen profesjonalizm w każdym aspekcie.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437854 z 17.07.2018

Bogaty asortyment łatwe wyszukiwanie potrzebnych części dobre ceny

zakupy: świece i przewody ford mondeo mk3; lipiec 2018

plusy: Informacja na bieżąco o przesyłce

minusy: Firma Kurierska masakra

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437702 z 14.07.2018

Szybka obsługa, błyskawiczna wysyłka (po 2 dniach od zamówienia przesyłka do mnie dotarła)

zakupy: antena ford focus mk2; lipiec 2018

plusy: Bogata oferta, fachowość

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437682 z 13.07.2018

jest to mój kolejny zakup w tym sklepie i zawsze zgodny z moimi oczekiwaniami-szybko i sprawnie

zakupy: zestaw części do forda; lipiec 2018

plusy: szybko i zgodnie z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437674 z 13.07.2018

zakupy przebiegły perfekcyjnie.Bardzo szybka dostawa

zakupy: lamka tablicy rejestracyjnej, komplet żarówek itd.; lipiec 2018

plusy: b.sprawna tranzakcja

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel Maciej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437654 z 12.07.2018

Jest dobrze widoczny w sieci, jak się szuka części do Forda. Dostałem odpowiedz o dostępności produktu . Jako jedyny je posiadał, a bardzo zależało mi na lewej - od strony kierowcy, której nigdzie nie było. Dostawa w ciągu 24 godzin od momentu przelewu. Pełen profesjonalizm i dbanie o klienta. Dzięki wielkie. Polecam i do następnych zakupów.

zakupy: Uszczelki zewnętrzne szyb drzwi przednich-lewa i prawa /MMk3; lipiec 2018

plusy: Brak wad. Wszystko na plus. Pełen profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437650 z 12.07.2018

Nie pierwsze i nie ostatnie zakupy w tym sklepie zawsze na czas i w dostępnych cenach serdecznie polecam.

zakupy: tarcze i klocki hamulcowe, łącznik stabilizatora przedniego; lipiec 2018

plusy: rzetelność i życzliwość to dewiza tego sklepu tak trzymć

minusy: brak, nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437602 z 12.07.2018

Duży wybór oryginalnych części w przystępnych cenach, bardzo dobra obsługa.

zakupy: Zestaw rozrządu, uszczelniacze, napinacz, pasek osprzętu, filtry; lipiec 2018

plusy: Profesjonalne podejście do klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437570 z 12.07.2018

Sklep posiada dużo oryginalnych części w atrakcyjnych cenach.

zakupy: Olej, filtry oleju powietrza kabiny, świece, wycieraczki; lipiec 2018

plusy: Czas realizacji

minusy: Na chwilę obecną nie ma do czego się przyczepić 😜...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437566 z 11.07.2018

Duży wybór i szybka dostawa

zakupy: Nakrędki do felg alu; lipiec 2018

plusy: ??

minusy: Narazie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437474 z 09.07.2018

Duży wybór części,dobra cena,szybkość dostawy i bardzo kompetentna obsługa.Bardzo polecam.

zakupy: części do focusa mk1; lipiec 2018

plusy: duży wybór części,dobra cena,kompetencja sprzedawców

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437198 z 03.07.2018

Szybko, profesjonalnie,bezproblemowo.Szczerze polecam!

zakupy: Rolka prowadząca paska wieloklinowego, Pasek wieloklinowy 1.4 TD; lipiec 2018

plusy: SZybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 437162 z 02.07.2018

Tak ze względu na specyfikę z marką Ford.

zakupy: znaczki Ford.; lipiec 2018

plusy: Realizacja zakupów

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogusław rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436962 z 28.06.2018

Sklep znalazłem w internecie; bardzo fachowy, przyjazny i solidny.

zakupy: Kołpak Ford Focus; czerwiec 2018

plusy: Solidność

minusy: Nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436894 z 26.06.2018

Świetna obsługa jak i kontakt z nią. Udało mi się zamówić coś czego nie mogłem znaleźć w żadnym innym sklepie internetowym. Wystarczył jeden email aby dowiedziec się o dostępności towaru i cenie. Jak najbardziej polecam, transakcja zrealizowana ekspresowo.

zakupy: Nakrętka rozprężna 6659902; czerwiec 2018

plusy: Profesjonalna i szybka obsługa, bezproblemowy kontakt,

minusy: Nie dopatrzyłem się wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 436890 z 26.06.2018

Korzystam z tego sklepu już ponad pięć lat i nigdy się nie zawiodłem

zakupy: oleje, filtry płyny i części zamienne; czerwiec 2018

plusy: mnogość asortymentu

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER