Części zamienne i zamienniki do forda
Sklep Ford-esklep.pl

Kontakt

tel. 41 331 06 98
Kielce

Popularne produkty

Focus Mk2 2005 - 2007, Focus Mk2 FL 2008 - 2011, Focus C-Max 2003 - 2007, C-Max 2007 - 2010, Mondeo Mk4 2007 - 2014, Mondeo Mk3 2000 - 2007, Focus Mk1 1998 - 2005

Popularne marki

Ford - fomoco - ford motor company, Zamiennik, Reinz - niemcy, Febi bilstein gmbh - niemcy, Ford - motorcraft, Germany - produkt, Skf, Dayco, Meyle germany, Germany - filters

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2797
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Ford-esklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford-esklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.05.2009r i posiada 2808 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kamil rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431946 z 22.03.2018

Łatwość wyszukiwania produktów, rozsądne ceny i jak najbardziej spełnia moje oczekiwania :)

zakupy: Łożyska i osłony amortyzatora i podkładki gumowe łożysk.; marzec 2018

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431822 z 20.03.2018

polecono mi w warsztacie samochodowym

zakupy: przewody układu wspomagania do Forda; marzec 2018

plusy: fachowość i szybka realizacjazamówienia

minusy: brak ,jak dla mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JERZY rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431658 z 17.03.2018

tanie części , szybka wysyłka - polecam

zakupy: płyn chłodniczy, odblask w zderzaku; marzec 2018

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431554 z 15.03.2018

Sklep oferuje przystępne ceny oferowanych produktów, wysyłka tania.Wszystko sprawnie dogadane. Polecam

zakupy: Filtr powietrza i oleju, klocki wejscie aux laczniki; marzec 2018

plusy: Szybki kontakt i wysylka

minusy: Nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renow@poczta.fm rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431210 z 10.03.2018

Szeroki wybór części i akcesoriów dobrej jakości i w dobrej cenie.

zakupy: filtr kabinowy, nakretki zabezpieczające do kół, korek zbirn; marzec 2018

plusy: wybór części, szybkośc dostarczania, umiarkowane ceny

minusy: dla mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431110 z 08.03.2018

Korzystam od lat i nigdy nie zawiodłem się. Szybka ekspedycja. Towar zawsze najwyższej jakości. Polecam

zakupy: Świece żarowe do Forda Mondeo; marzec 2018

plusy: Szybkości i jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431078 z 08.03.2018

Dostępność części oryginalnych od ręki co bardzo sobie cenię. W ASO na tę samą uszczelkę musiał bym czekać 2 tygodnie. Szybka wysyłka i bardzo dobre zabezpieczenie towaru. Polecam

zakupy: Uszczelka zewnętrzną szyby; marzec 2018

plusy: Dostępność części które cìęzko zanieść w innych skl...

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 431022 z 07.03.2018

bardzo szybka dostawa , towar zgodny z zamówieniem , szybkie informacje o przesyłce

zakupy: wycieraczki ford cmax; marzec 2018

plusy: szbkość dostawy ,kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430614 z 01.03.2018

Bardzo dobry sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Świece żarowe; marzec 2018

plusy: Tanio

minusy: Nia mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

witold rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430598 z 01.03.2018

Kupuję tu z zadowoleniem. Zawsze szybko i profesjonalnie

zakupy: wycieraczki ford cmax; marzec 2018

plusy: szybkość transakcji

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

djmariush rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430514 z 28.02.2018

Sklep jak najbardziej godny polecenia!!! To już któryś z kolei mój zakup u nich i jak zawsze ekspresowa wysyłka i części na bardzo dobrym poziomie zarówno jeśli chodzi o jakość jak i o cenę

zakupy: termostat z obudową do ford galaxy mk3; luty 2018

plusy: Ekspresowa wysyłka i dobre ceny oraz towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rafaello rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430490 z 28.02.2018

Części w tym sklepie sa oryginalne i zawsze dobrze dobrane.Ceny nie sa przystępne.POLECAM

zakupy: klocki, rozrząd, tarcze, ; luty 2018

plusy: ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430474 z 28.02.2018

Sklep spełnił w 100% moje oczekiwania, towar zgodny z opisem.Bardzo szybka realizacja zamówień. Polecam

zakupy: Dywaniki gumowe przednie Focus Mk2 * Mk2 FL komplet 2-części; luty 2018

plusy: Szybka obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430450 z 27.02.2018

Części wysokiej jakości, przystępne ceny i szybka , bezproblemowa realizacja.Polecam.

zakupy: Olej, filtry, termostat, zawór pompy Vacum; luty 2018

plusy: Ceny,dostępność, szybkość realizacji

minusy: Żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz speed rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430446 z 27.02.2018

Wybrałem ten sklep ponieważ kupuje w nim od lat i zawsze wszystko jest zgodne z zamówieniem i szybka dostawa polecam

zakupy: Dywaniki gumowe, Filtr kabinowy, WYCIERACZKI....; luty 2018

plusy: Szybka obsługa

minusy: Trochę zawysokie ceny ale nienajgożej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof B rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430130 z 22.02.2018

To już kolejne zakupy i wszystko jest jak za pierwszym razem, na najwyższym poziomie. Kontakt odnośnie doboru i wyboru części wzorowy, umiarkowane ceny i szybka wysyłka

zakupy: Tuleja wahacza przedniego - tylna z obejmą, Łącznik stabilizator; luty 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430118 z 22.02.2018

Tani, szybko i sprawnie

zakupy: Częsci do Forda; luty 2018

plusy: Duży wybór części, szybka dostawa

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakos rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 430058 z 21.02.2018

Kolejny raz zakupy na poziomie wzorcowym. Szybko, tanio i zgodnie z zamówieniem.

zakupy: części do Forda; luty 2018

plusy: szybkość i zgodność z zamówieniem

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429770 z 16.02.2018

Super podejście do klienta. Bardzo szybka realizacja zamówień

zakupy: przełącznik świateł, olej, filtr; luty 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Ford-esklep.pl opinia nr 429394 z 10.02.2018

Sklep polecony przez znajomego. Jestem w pełni zadowolona z zarówno z obsługi jak i zamawianych towarów. Jako kobieta kupuję to co mi każe kupić mechanik ale do tej pory sklep mnie nie zawiódł. Mechanik też zadowolony - co za ulga. Specjalne podziękowania dla Pana Pawła Pastuszki, który doradza mi w kwestii części. Pozdrawiam. Magda Michalak

zakupy: cześci do forda focusa; luty 2018

plusy: profesjonalny sprzedawca

minusy: na razie odpukać brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER