Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, CTOE - grupa, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., amortyzatory osprzęt, wycieraczki szyby

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, , Febi / bilstein group, Motorcraft, Bosch, Polcar, De germany, Trw, Hart, Victor reinz, Delphi, Sachs / zf

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3190
  • opinie neutralne: 19
  • opinie negatywne: 8
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 3217 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Łukasz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 451162 z 14.04.2019

Dobre ceny i szybka realizacja

zakupy: klocki hamulcowe MOTORCRAFT i TRW DTEC; kwiecień 2019

plusy: dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PiK rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450998 z 08.04.2019

sklep dedykowany firmie ford

zakupy: linka hamulca ręcznego mk1, końcówka drążka kier.prawa; kwiecień 2019

plusy: że jest

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450782 z 29.03.2019

Kupuje nie pierwszy raz w tym sklepie i towar zawsze jest zgodny z zamówieniem. również szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep.

zakupy: kpl. filtrów, olej sil., pióra wycieraczek, korek miski itd.; marzec 2019

plusy: cena

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450714 z 28.03.2019

Porównałem kilka sklepów i w tym sklepie było to co potrzebuje i za rozsadna cenę

zakupy: obudowa lusterka do Forda Mondeo oraz lakier w areozolu; marzec 2019

plusy: Szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARECKY rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450614 z 25.03.2019

WSZYSTKO JAK NALEŻY

zakupy: OLEJE, FILTRY; marzec 2019

plusy: SZYBKOŚĆ DZIAŁANIA, PRECYZJA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450598 z 24.03.2019

Szybko i sprawnie, zgodnie z wyborem

zakupy: Filtry; marzec 2019

plusy: Szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450582 z 23.03.2019

szybko sprawnie i zgodnie z opisem, polecam

zakupy: reflektor halogenowy; marzec 2019

plusy: przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450566 z 22.03.2019

Polecam w 100 % !!! Towar i przesyłka bez zastrzeżeń !!!

zakupy: Swiece zapłonowe oraz guma do wlotu powietrza; marzec 2019

plusy: Jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mike44 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450558 z 22.03.2019

Wybierając ford.sklep.pl mam pewność, że częsci będą pasować tak jak w opisie produktu.

zakupy: Zestaw naprawczy hamulca tył Mondeo mk3; marzec 2019

plusy: Dostępność części, pewność dopasowania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450554 z 22.03.2019

Posiadają oryginalne części zamienne do Marki pojazdów Ford które niezawodnie i sprawnie działają polecam dziękuję bardzo

zakupy: Termostat układu chłodzenia Jaguar S Type 3.0 benzyna; marzec 2019

plusy: Błyskawiczny termin realizacji i info o wysyłce

minusy: Nie zauważono żadnych wad:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudiusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450546 z 22.03.2019

Rzetelna i szybka obsługa. Bardzo szybka dostawa towaru. Polecam.

zakupy: Akcesoria samochodowe.; marzec 2019

plusy: Szybka wysyłka. Zgodność zakupionego towaru.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450514 z 21.03.2019

Zakupy w sklepie zrobiłem po raz kolejny.Towar zgodny z opisem.Przedział cenowy jest dla różnych klientów.

zakupy: filtr kabinowy z węglem aktywnym Focus Mk2 1354953 N filtr kabin; marzec 2019

plusy: Szeroki wybór towarów

minusy: nie mam znaczących uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marsoc rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450510 z 21.03.2019

Polecam sklep

zakupy: kołpak; marzec 2019

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GRZEGORZ rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450486 z 21.03.2019

Sklep oferuje oryginały,bądź zamienniki wysokiej jakości w przystępnych cenach.Szybka realizacja zamówień, dobry kontakt i doradztwo.Zdecydowanie polecam.

zakupy: filtry, pióra wycieraczek, świece zapłonowe; marzec 2019

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450482 z 21.03.2019

Towar otrzymany zgodny z zamówionym, dobrze zabezpieczony, przesyłka terminowa.

zakupy: osłona ramienia wycieraczki 1255949; marzec 2019

plusy: łatwość szukania potrzebnych części, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450478 z 21.03.2019

Przystępne ceny, szybka dostawa

zakupy: Świece zapłonowe Ford - duratec he 1.8; marzec 2019

plusy: Dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450434 z 20.03.2019

Sklep znalazłem w internecie poszukując części do swojego Forda C-Maxa . Jest to mój kolejny zakup.Zawsze byłem zadowolony z usługi oraz jakości zamówionych częsci.

zakupy: Zestaw tulei zawieszenia tylnego; marzec 2019

plusy: Rzetelność , terminowość.

minusy: Nie odnotowałem .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450430 z 20.03.2019

Znalazłem w internecie i od razu się do niego przekonałem

zakupy: Filtr kabinowy; marzec 2019

plusy: Zgodność z opisem i fachowe podejście

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450422 z 20.03.2019

Tak sklep spełnił moje oczekiwania, gorąco polecam

zakupy: pióra wycieraczek płaskie Ford Focus Mk3 ✩, - przód orygin; marzec 2019

plusy: Dbałość o klienta

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stan rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 450414 z 20.03.2019

super wybór

zakupy: zarówki; marzec 2019

plusy: szybka obsługa towar zgodny duży wybór do Forda

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER