Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, uszczelki silnika, CTOE - grupa, drążki i końcówki drążków kier., wycieraczki szyby, paski napędowe klinowe

Popularne marki

Ford fomoco, Produkt konfekcjonowany, , Hans pries topran, Febi / bilstein group, Motorcraft, Hart, Bosch, De germany, Polcar, Trw / zf, Delphi, Victor reinz

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3189
  • opinie neutralne: 19
  • opinie negatywne: 8
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 3216 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Darek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 458362 z 05.04.2020

Jestem właścicielem Forda.Sklep pozwala na zakup części i akcesoriów w dowolnej ilości , czasie i dużą możliwością wyboru.

zakupy: olej, pióra wycieraczek, spinki; kwiecień 2020

plusy: oferta zgodna ze stanem faktycznym

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomi19 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 458262 z 30.03.2020

POLECAM

zakupy: klocki hamulcowe Motorcraft - kpl. tył 1917250 ☚, tarcze ha; marzec 2020

plusy: Szybka wysyłka

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 458042 z 18.03.2020

Szybkie i profesjonalnezałatwienie sprawy

zakupy: Części samochodowe; marzec 2020

plusy: Profesjonalizm w każdym calu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 457950 z 12.03.2020

Sklep ok, zawsze co zamawiam jest zgodne z zamówieniem

zakupy: wahacz zawieszenia TRW - lewy; marzec 2020

plusy: szybka realizacja zamówionego towaru

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 457486 z 14.02.2020

Kupuję w tym sklepie zawsze. Spełnia moje oczekiwania. Polecam wszystkim fordowiczom.

zakupy: Swiece zapłonowe, klucz do świec.; luty 2020

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Nie widzę wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 457446 z 12.02.2020

Wybrałam ten sklep ponieważ wiem że części które zamówiłam będą oryginalne a nie oryginalne zamienniki z Chin. Wzbudził we mnie zaufanie. Po drugie bardzo dobry kontakt z obsługą i wszystko tak jak powinno być.

zakupy: Tarcze i klocki ford Mustang 2016r; luty 2020

plusy: Bardzo szybka realizacja zamowoenia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 457422 z 10.02.2020

Ten sklep wybrałem dlatego, ze znalazłem w nim to czego bezskutecznie szukałem w innych internetowych sklepach. A cena też była konkurencyjna. Ponadto bardzo szybka realizacja zamówienia i zamówienie zgodne z opisem. Dlatego z pełną świadomością mogę polecić ten sklep.

zakupy: spinki do mocowania osłony słupka przedniego do mondeo mk4; luty 2020

plusy: sprawna szybka realizacja zamówienia, niskie koszty

minusy: wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 457418 z 10.02.2020

Orginalne częsci w dobrych cenach

zakupy: Olej i filtr; luty 2020

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 457322 z 03.02.2020

Dobre ceny i zawsze można liczyć na fachową pomoc.

zakupy: Klocki hamulcowe przód i tył. Tarcze hamulcowe tył. SMAX; luty 2020

plusy: Przejrzystość strony

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof D. rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 457290 z 01.02.2020

Jest blisko i osobiście zwerefikowali moje zamówienie. Polecam.

zakupy: Pasek alternatora i napinacz paska; styczeń 2020

plusy: Fachowa obsługa

minusy: wszystko o.k.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadiusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 457074 z 22.01.2020

super sprzedawwca i super obsługa

zakupy: olej silnikowwy; styczeń 2020

plusy: solidność wysoka jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 456282 z 07.12.2019

Wybrałem ten sklep ponieważ spełnił on moje oczekiwania i szybko otrzymałem przesyłkę którą zamawiałem także jestem zadowolony z transakcji .Polecam

zakupy: Linki zmiany biegów ford focus mk 1; listopad 2019

plusy: Szybka odpowiedź i załatwienie sprawy

minusy: Z mojej strony nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455878 z 21.11.2019

Kupuję w tym sklepie oryginalne części do Forda od 2010 roku i jestem niezmiennie zadowolony z jakości obsługi, poziomu cen i gamy dostępnych towarów. Z czystym sumieniem polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Filtr kabinowe Odour Plus Ford S-max 06-15; listopad 2019

plusy: Szeroka gama produktów, konkurencyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radosław rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455702 z 11.11.2019

Korzystam z tego sklepu od 8 lat. Fachowa i miła obsługa, atrakcyjne ceny, duży wybór oryginalnych części jak i zamienników. Polecam wszystkim użytkownikom fordów !

zakupy: Olej i komplet filtrów do Mondeo IV; listopad 2019

plusy: Atrakcyjne ceny i duży wybór części.

minusy: nieczynny w soboty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ptoqu rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455582 z 05.11.2019

Szeroki asortyment produktów, dobre produkty, szybka dostawa

zakupy: Olej, filtry, klocki hamulcowe; listopad 2019

plusy: Szybka realizacja zamówienia, dobre produkty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janp11 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455574 z 04.11.2019

Już od dłuższego czasu kupuję tu części do swojego Forda i zawsze szybko bez problemów. Polecam

zakupy: Czujnik parkowania; październik 2019

plusy: Szybkość realizacji i wybór asortymentu.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Misiek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455522 z 02.11.2019

Czytelna strona, szybka odpowiedź na zadane pytania, szybka realizacja zamówienia, polecam

zakupy: Sworzeń, Ford fiesta; październik 2019

plusy: Czas realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mjanusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455482 z 30.10.2019

witam, od kilku lat kupuję w tym sklepie i jestem zadowolony. Polecam

zakupy: Olej Ford 5W-30, Filtr, czasami coś jeszcze; październik 2019

plusy: szybko sprawnie.

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455334 z 27.10.2019

polecam pełen profesjonalizm

zakupy: gumy stabilizatora; październik 2019

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455098 z 13.10.2019

Rzetelność i profesjonalizm. W pełni spełnione oczekiwania. Polecam!!!

zakupy: Części do Forda; październik 2019

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak wad 😊Same zalety👌

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER