Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, CTOE - grupa, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., amortyzatory osprzęt, wycieraczki szyby

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, , Febi / bilstein group, Motorcraft, Bosch, Polcar, De germany, Trw, Hart, Victor reinz, Delphi, Sachs / zf

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3147
  • opinie neutralne: 19
  • opinie negatywne: 8
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 3174 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

waw rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 448142 z 17.01.2019

Sprawdzony sklep

zakupy: filry, olej; styczeń 2019

plusy: jakość, terminowość, obsługa

minusy: średnio intuicyjna strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 448130 z 16.01.2019

Nie pierwszy raz robiłem zakupy w tym sklepie internetowym i nigdy się nie zawiodłem. Zamówione produkty dostarczane są w bardzo krótkim terminie. Ceny przystępne. Polecam.

zakupy: Błotochrony (chlapacze) przednie Ford Fiesta; styczeń 2019

plusy: Jasność i czytelność opisu towarów. Szybka dostawa.

minusy: Nie zauważyłem wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 448114 z 16.01.2019

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Czegóż więcej? Ukłony dla Sprzedawcy.

zakupy: nakładka na uchwyt do drzwi przednich smax; styczeń 2019

plusy: Szybkość i rzetelność

minusy: nic dodać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 448102 z 16.01.2019

kolejny zakup w tym sklepie, zawsze otrzymuję odpowiedź na zadane pytania w sposób szczegółowy i fachowy, rzetelny sprzedawca, szybka wysyłka,

zakupy: kompletny rozrząd Ford Focus kombi MK3; styczeń 2019

plusy: fachowe podejście do klienta, szybkość, zgodność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 448098 z 16.01.2019

kolejny zakup w tym sklepie, zawsze otrzymuję odpowiedź na zadane pytania w sposób szczegółowy i fachowy, rzetelny sprzedawca, szybka wysyłka,

zakupy: filtr oleju, korek miski olejowej, wycieraczki; styczeń 2019

plusy: fachowość i rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kosy_83 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 448014 z 14.01.2019

Wybrałem ten sklep ponieważ już kupowałem w nim i jak zwykle spotkałem się z pełnym profesjonalizmem

zakupy: atrapa grila ford focus MK2 FL; styczeń 2019

plusy: dostępność towaru

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 448006 z 14.01.2019

Nie zawodny sprzedawca, błyskawiczna distawa. Towar zawsze zgodny z opisem.

zakupy: Dysza spryskiwacza; styczeń 2019

plusy: Szybkość distarczenia towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 448002 z 14.01.2019

Sklep wybrałem ponieważ oferuje szeroka gamę części, dobre ceny oraz szybka realizację

zakupy: klocki hamulcowe; styczeń 2019

plusy: duży wybór częsci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qba rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 447994 z 13.01.2019

tak

zakupy: filtr, klocki hamulcowe; styczeń 2019

plusy: szybko, duży wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil nie ma zdania o Ford.sklep.pl opinia nr 447982 z 13.01.2019

Korzystna oferta, Jednak mata, w przesyłce była zwinięta w bardzo ciasny rulon, przez co po rozpakowaniu mata nie była płaska tylko bardzo zniekształcona,

zakupy: mata przeciwpoślizgowa do bagażnika Ford - kombi 2039792; styczeń 2019

plusy: cena

minusy: źle zapakowany produkt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 447974 z 12.01.2019

Zakupy online tańsze niż w sklepie stacjonarnym, ale można je odebrać osobiście. Obsługa bardzo dobra i idąca na rękę kupującym.

zakupy: Zestaw rozrządu z pompą wody do Ford Focus C-Max 1.6 TDCi; styczeń 2019

plusy: cena i lokalizacja

minusy: ciężko z parkingiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GRZEGORZ rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 447930 z 11.01.2019

Sklep oferuje oryginalne podzespoły zamienne i akcesoria w przystępnych cenach.Szybka wysyłka,dobry kontakt z klientem.Zdecydowanie polecam..

zakupy: pióra wycieraczek, spinki do tapicerki; styczeń 2019

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 447914 z 11.01.2019

Kolejny raz robiłem zakupy w tym sklepie i się nie zawiodłem. Szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam.

zakupy: Filtr paliwa Mondeo MK3, filtr kabinowy, mocowanie atrapy; styczeń 2019

plusy: Dostępność części, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Josh rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 447906 z 11.01.2019

Bliskość, cena, możliwość zwrotu, opinie w internecie

zakupy: Elementy zawieszenia; styczeń 2019

plusy: Dostępność sprzętu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lechu rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 447886 z 10.01.2019

Z uwagi na dostępność oryginalnych części.

zakupy: Olej, filtr: oleju, powietrza, kabinowy, świece zapłonowe; styczeń 2019

plusy: Dostępność orginalnych częśći

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hokust rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 447866 z 10.01.2019

Od dawna korzystam z usług nigdy się nie zawiodłem

zakupy: przewody zapłonowe; styczeń 2019

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 447858 z 10.01.2019

Szybka dostawa

zakupy: części ford focus MK2; styczeń 2019

plusy: łatwe wyszukiwanie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

T. rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 447838 z 09.01.2019

Dobry wybór oryginalnych akcesoriów Forda oraz płynów eksploatacyjnych. Szybka obsługa i wysyłka.

zakupy: Super Plus Premium Ford 1L; styczeń 2019

plusy: duży wybór, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bogdan rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 447790 z 07.01.2019

Jako stały klient polecam Ten sklep,zawsze zgodnie z zamówieniem i korzystnie cenowo.

zakupy: Orginalne części forda; styczeń 2019

plusy: wybór ,cena,jakość usług

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ELMAR-PRO rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 447782 z 07.01.2019

Wybór przypadkowy. Oczekiwania spełnione.

zakupy: Pióra wycieraczeki Ford Transit Connect; grudzień 2018

plusy: szybak wysyłka

minusy: pióra wycieraczek z 2017 roku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER