Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, CTOE - grupa, oświetlenie, klocki hamulcowe, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., CNOE - grupa, amortyzatory osprzęt

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, Febi bilstein, Motorcraft, Bosch, De germany, Trw, Victor reinz, Hart, Polcar, , Sachs / zf, Delphi, Lpr

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2346
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 2367 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

spuki 1 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410746 z 26.04.2017

Szybka wysyłka polecam sklep

zakupy: osłona ramienia wycieraczki; kwiecień 2017

plusy: przejrzystość oferty

minusy: mogłoby być taniej :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410738 z 26.04.2017

Polecam sklep. Zawsze na czas, zawsze solidnie bez pomyłek.

zakupy: Materiały eksploatacyjne do MK III; kwiecień 2017

plusy: terminowość

minusy: bez uuwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410710 z 26.04.2017

Szybka wysyłka.. dobry kontakt naprawdę polecam

zakupy: Podkładki pod wtrysk mondeo mk3 2.0tdci; kwiecień 2017

plusy: Fachowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Niedźwiedź rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410694 z 26.04.2017

Sklep polecił mi znajomy, który od kilku lat zaopatrywał w nim swojego Forda. Wszystko ok, towar zgodny z opisem i zamówieniem.

zakupy: Filtry do Forda Focusa (oleju, kabinowy, powietrza); kwiecień 2017

plusy: dokładny opis towaru na stronie

minusy: godziny otwarcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410678 z 26.04.2017

Towar dobrej jakości, dostawa błyskawiczna. Polecam.

zakupy: Lampki oświetlenia tablicy rejestracyjnej; kwiecień 2017

plusy: Szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410654 z 25.04.2017

jest blisko,dobre zaopatrzenie,przyjazne ceny

zakupy: olej, filtry; kwiecień 2017

plusy: dobra lokalizacja,zaopatrzenie

minusy: trzeba zamówic przez internet(jesli masz blisko jak ja)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ofca rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410638 z 25.04.2017

Bogaty asortyment. Wszystkie materiały eksploatacyjne dla mojego forda w rozsądnych cenach . Szybka wysyłka . Polecam

zakupy: olej filtry; kwiecień 2017

plusy: bogaty asortyment w rozsądnych cenach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław nie ma zdania o Ford.sklep.pl opinia nr 410574 z 25.04.2017

Nieudany zakup. Dostarczono mi zamiennik, który miał inne mocowanie (prostokątne - w moim aucie jest okrągłe) i podłączenie elektryki (końcówki większe i w innym miejscu). Dobrze, że gabaryty szkła się zgadzały to je wykorzystałem. Bez wcześniejszego demontażu starego wkładu nie wiedziałem o tym. Ze względu na przegląd techniczny pojazdu za mało miałem czasu na zwrot zakupionego towaru.

zakupy: Wkład lusterka prawego el. do FF 1, 8 TDCI MK 1 2002r; kwiecień 2017

plusy: Dostępność przez internet.

minusy: Brak informacji o różnicach w zamiennikach części.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410522 z 24.04.2017

przystępne ceny ,szybka dostawa.

zakupy: czujnik parkowania; kwiecień 2017

plusy: duży wybór części oryginalnych i zamienników

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410518 z 24.04.2017

zawsze perfekcyjnie

zakupy: klocki hamulcowe; kwiecień 2017

plusy: terminowość, pewność otrzymania zamówionego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410494 z 24.04.2017

Kupuje juz 3 rok. Wystarczy za komentarz.

zakupy: Olej, filtry, tarcze i klocki; kwiecień 2017

plusy: Ceny, terminowość

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Groszek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410466 z 24.04.2017

Super ceny, bardzo bobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka. Polecam

zakupy: uszczelniacz wybieraka skrzyni biegów Ford / 1321128; kwiecień 2017

plusy: Szybkość, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410446 z 23.04.2017

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie towar zgodny z opisem polecam

zakupy: Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego; kwiecień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia dostępność towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

l0t4n4 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410442 z 23.04.2017

Polecam

zakupy: filtr oleju, filtr paliwa, filtr powietrza; kwiecień 2017

plusy: zgodność towaru, szybki termin realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410438 z 23.04.2017

Jestem bardzo zadowolony z możliwości wyboru części do odpowiedniego samochodu.Wszystkie części pasują do samochodu.Bardzo szybka dostawa.

zakupy: Tarcze i klocki hamulcowe; kwiecień 2017

plusy: zgodność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410418 z 23.04.2017

kolejny już zakup w tym sklepie, jak zawsze szybko i solidnie!

zakupy: Olej Ford Formula F 5W-30; kwiecień 2017

plusy: dostępność towaru

minusy: ceny w sklepie inne niż przy zamówieniu przez internet

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

minek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410398 z 23.04.2017

Znalazłem potrzebny towar

zakupy: część do klimatyzacji; kwiecień 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maksym rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410394 z 22.04.2017

Polecam

zakupy: olej, filtry; kwiecień 2017

plusy: termin realizacji, cena

minusy: nie wiem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410386 z 22.04.2017

Bardzo duży wybór części samochodowych. Ceny dosyć konkurencyjne. Szybka wysyłka i duży wybór płatności za zakupy.

zakupy: Klocki hamulcowe cały komplet Mondeo MK4; kwiecień 2017

plusy: Duża ilość części.

minusy: Ceny trochę wyskokie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysiokuta rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 410362 z 22.04.2017

Polecam. Towar zakupiony oryginał, przystęna cena, szybka realizacja dostawy.

zakupy: Regulacja lusterek, ; kwiecień 2017

plusy: Pasujące części

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER