Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, CTOE - grupa, oświetlenie, klocki hamulcowe, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., CNOE - grupa, amortyzatory osprzęt

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, Febi bilstein, Motorcraft, Bosch, De germany, Trw, Victor reinz, Hart, Polcar, , Sachs / zf, Delphi, Lpr

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2229
  • opinie neutralne: 13
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 2247 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Przemo rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 406018 z 19.02.2017

Sklep oferuje części (oryginały i zamienniki) do aut marki Ford w bardzo dobrych cenach.

zakupy: Klocki hamulcowe TRW GDB1732; luty 2017

plusy: Bardzo dobre ceny części, oryginalnych jak i zamienników

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 406014 z 19.02.2017

Duży asortyment cześci samochodowych których nie dostaniesz w zwykłej hurtowni z częściami.

zakupy: Żarówki do zegarów mondeo mk3; luty 2017

plusy: Szybka wysyłka, terminowość realizacji zamówienia,

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwonapak rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 406010 z 19.02.2017

bo mieli szukany towar

zakupy: lampka tablicy rejestracyjnej; październik 2016

plusy: mają parę części

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gin rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405994 z 18.02.2017

Jak zwykle profesjonalizm i terminowość. Co prawda kurier zawalił i przyjechał dzień później, ale to nie wina sklepu....

zakupy: olej, filtr; luty 2017

plusy: Profrsjonalizm

minusy: jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405966 z 17.02.2017

Towar dostępny od ręki, ekspresowa wysyłka

zakupy: Isofix Ford Focus mk2; luty 2017

plusy: Szybka wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ja rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405926 z 17.02.2017

pełna profeska

zakupy: rozrząd filtry oleje klocki tarcze; luty 2017

plusy: szybkość i kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xyz nie ma zdania o Ford.sklep.pl opinia nr 405906 z 17.02.2017

Płyn jak najbardziej OK, ale termin ważności za krótki - tylko do końca roku (może dostałem "leżak" magazynowy). UWAGA! Sklep przez klika dni nie opublikował na swojej opinii o produkcie (treść j.w.) - widocznie zatwierdzają tylko pozytywne oceny. Do tej pory (kilkanaście zakupów w ciągu kilku lat) byłem bardzo zadowolony, a teraz krótka data ważności i blokowanie komentarza... Szkoda.

zakupy: olej układu wspomagania kierownicy 1L Carlube; luty 2017

plusy: asortyment, ceny

minusy: nie opublikowali na swojej stronie merytorycznej opinii

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405890 z 17.02.2017

Bardzo dobry opis produktów fachowa dorada

zakupy: Zapinki do progów; luty 2017

plusy: szybka odpowiedż

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405882 z 17.02.2017

Transakcja szybka, udana. Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: amortyzatry do bagażnika ford mondeo; luty 2017

plusy: Odpowiednie do mojego typu bagażnika.

minusy: nie mam zastrzeżeń.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Amadeusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405858 z 16.02.2017

Wiarygodny sprzedawca, duży asortyment, szybka dostawa.

zakupy: Klocki, filtry i olej.; luty 2017

plusy: Dobre pozycjonowanie w google :)

minusy: nie doświadczyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405854 z 16.02.2017

Znalazłam tu to co potrzebowałam i w przystępnej cenie

zakupy: Zbiorniczek wyrównawczy; luty 2017

plusy: Sprawna i szybka wysyłka oraz czytelny opis towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405846 z 16.02.2017

W pełni spełnione oczekiwania. Zamawiany towar trudny do znalezienia u innych sprzedawców

zakupy: korek do zbiorniczka spryskiwacza; luty 2017

plusy: szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405834 z 16.02.2017

Przystępnie ceny i szybka dostawa. Polecam.

zakupy: amortyatory; luty 2017

plusy: rzetelna informacja i szybka obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405790 z 15.02.2017

Zakup i obsługa spełniły moje oczekiwania napewno wrócę.

zakupy: Cewka zaplonowa, przewody zapłonowe.; luty 2017

plusy: Latwo dostępny przy głównej ulicy.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405774 z 15.02.2017

Wybrałem przypadkowo. Mogę z czystym sumieniem polecić. Szybko i sprawnie.

zakupy: Rozrząd, Paski, uszczelki, filtr.; luty 2017

plusy: Wszystko bardzo dobrze.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405770 z 15.02.2017

Kolejny raz zamawiam część do mojego focusa i kolejny raz jest u mnie następnego dnia jakby firma była w biurowcu obok mojego domu. Jak oni to robią :)

zakupy: Dysza Spryskiwacza; styczeń 2017

plusy: cena

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405758 z 15.02.2017

Szybka i trafna pomoc w wyborze produktu, oraz bezzwłoczna realizacja

zakupy: lakier; luty 2017

plusy: duży wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pp rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405690 z 14.02.2017

Polecam.

zakupy: lampa; luty 2017

plusy: czas,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martin rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405686 z 14.02.2017

duży wybór, jestem zadowolony

zakupy: pokrywa wlewu płynu spryskiwacza - 1488251 N zaczep mocujący; luty 2017

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 405678 z 14.02.2017

Rzetelny kontrahent. Oferowany towar zawsze zgodny z opisem. Terminowa realizacja zamówień i dobry kontakt.

zakupy: gniazdo śruby; luty 2017

plusy: szybkość realizacji zamówień. Dobra jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER