Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, CTOE - grupa, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., amortyzatory osprzęt, rozrządy zestawy

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, , Motorcraft, Febi bilstein, Bosch, Trw, De germany, Polcar, Hart, Victor reinz, Sachs / zf, Delphi, Lpr

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2994
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 3016 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Gustaw rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440518 z 19.09.2018

Szybko łatwo i zdecydowanie szybka dostawa kurier dzoni i uprzedza o przesylce całość od zamówienia do doręczenia wynosi 24godziny jestem zadowolony i polecam sklep forda w Kielcach pozdrawiam

zakupy: Żarówki oraz kpl.wycieraczek; wrzesień 2018

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kiki1907 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440494 z 19.09.2018

Ok

zakupy: Spinki do wygluszenia; wrzesień 2018

plusy: Szybkosc realizacji

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

V-Performance rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440482 z 19.09.2018

Szybko i sprawnie - wysylka tego samego dnia na drugi dzien dostarczone.

zakupy: Swiece zaplonowe; wrzesień 2018

plusy: Szybka wysylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440386 z 17.09.2018

Szybko i bez problemów

zakupy: Czujnik ciśnienia oleju; wrzesień 2018

plusy: Szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wtryni rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440374 z 17.09.2018

Nie pierwszy raz dokonuję zakupy w tym sklepie

zakupy: nakrętki do kół; wrzesień 2018

plusy: brak zastrzeżeń. Szybkie załatwienie zakupów i łatwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RAFAŁ rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440370 z 16.09.2018

WYBRAŁEM TEN SKLEP Z RACJI PROFESJONALNEJ OBSŁUGI.

zakupy: TULEJA WAHACZA PRZEDNIEGO MK2; wrzesień 2018

plusy: TERMINOWOŚĆ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mody rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440366 z 16.09.2018

Tanie, oryginalne części

zakupy: Filtry galaxy; wrzesień 2018

plusy: Wszystko ok

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440354 z 15.09.2018

Korzystałem z tego z klepu nieraz. Zamówione produkty przychodziły zawsze w krótkim terminie. Sklep ten ma korzystne ceny. Spełnia moje oczekiwania w 100%.

zakupy: Zaczep mocujący - spinka -1007932 zaczep pręta maski Mondeo; wrzesień 2018

plusy: Czytelny i towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jurek1254 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440350 z 15.09.2018

Zakup został pomyślnie zrealizowany. Polecam

zakupy: Komplet rozrządu.; wrzesień 2018

plusy: Wszystko na plus

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440330 z 14.09.2018

Zależało mi na oryginalnych częściach i sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Klocki hamulcowe ford Mondeo Mk 4 tył; wrzesień 2018

plusy: Asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin CCH rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440266 z 13.09.2018

Duży wybór części. Konkurencyjne ceny. Korzystam po raz kolejny, jak zawsze bez rozczarowań.

zakupy: Świecie zapłonowe mondeo mk3 2.5 v6; wrzesień 2018

plusy: Oryginalne części.

minusy: Przy niektórych produktach słaby opis.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Blaucik64 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440262 z 13.09.2018

Tani i szybki

zakupy: Olej silnikowy filtr oleju filtr powietrza tracze przód i ty; sierpień 2018

plusy: Szybko i tanio

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440258 z 13.09.2018

Wszystko ok

zakupy: filtry, pioro wycieraczki; wrzesień 2018

plusy: oryginalne częsci Forda

minusy: raczej brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwester rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440226 z 12.09.2018

To nie pierwsze moje zakupy w tym sklepie, spełnia moje oczekiwania, więc bardzo chętnie do niego wracam :)

zakupy: Filtr oleju, filtr kabinowy; wrzesień 2018

plusy: szybkość realizacji, kontakt, dostępność części

minusy: nie stwierdziłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

oknasz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440206 z 12.09.2018

Terminowość

zakupy: podszybie; wrzesień 2018

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440170 z 11.09.2018

Realizacja na zamówienie. Zamówienie zrealizowane szybko. Dostarczony towar zgodny z opisem. Polecam sprzedawcę.

zakupy: Reflektor halogenowy prawy.; wrzesień 2018

plusy: Fachowość i szybki czas realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

woro_woro rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440154 z 11.09.2018

Po raz kolejny się nie zawiodłem

zakupy: 1381579 1715336 DE; wrzesień 2018

plusy: rzetelność i jakość

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiesław rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440146 z 11.09.2018

jest ok

zakupy: kierunkowskazy focus; wrzesień 2018

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

layconic rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440142 z 11.09.2018

Szeroki asortyment i akceptowalna cena towaru

zakupy: chodniki i wycieraczki do Focus II; wrzesień 2018

plusy: komunikatywność

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kristogr rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 440118 z 10.09.2018

Bez uwag, wszystko sprawnie i szybko.

zakupy: oleje, filtry; wrzesień 2018

plusy: szybkość, szeroka oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER