Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, CTOE - grupa, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., amortyzatory osprzęt, CNOE - grupa

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, , Motorcraft, Febi bilstein, Bosch, Trw, De germany, Polcar, Hart, Victor reinz, Sachs / zf, Delphi, Lpr

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2867
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 2889 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ppp rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435354 z 24.05.2018

Szybka sprawna obsługa. B. Dobry kontakt ze sprzedawca

zakupy: Zaślepka do spryskiwaczy; maj 2018

plusy: Doskonała obsluga

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435334 z 24.05.2018

Bo części do samochodu są tanie.

zakupy: filtr oleju Ford FoMoCo - 1.25 1.4 1.5 1.6 benzyna 1883037; kwiecień 2018

plusy: oryginalne części

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435310 z 23.05.2018

Po raz kolejny wybrałem Ford.sklep.pl bowiem firma swoich klientów traktuje poważnie a zamówienie bardzo profesjonalnie. Jako zamawiający mam pełną informację na temat realizacji zamówienia. W mojej ocenie Ford. sklep. pl to profesjonalista szanujący klienta.

zakupy: Olej Ford Formuła i filtr oleju.; maj 2018

plusy: Profesjonala obsługa

minusy: Nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mikolaj rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435294 z 23.05.2018

Bardzo szybka i sprawna transakcja wysyłka blyskaiwczna

zakupy: Rozrzad; maj 2018

plusy: Szeroki asortyment i szybkość obslugi

minusy: Wszystko było ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435258 z 23.05.2018

Kupuję w tym sklepie i zawsze jestem zadowolony.

zakupy: filtr oleju Ford s-max 2.5t; maj 2018

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435198 z 22.05.2018

Wszystko OK. POLECAM

zakupy: oring przewodu powrotnego paliwa 1.4 1.6 2.0 TDCi - zielony; maj 2018

plusy: Duży wybór części

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435194 z 21.05.2018

Już wcześniej robiłem zakupy

zakupy: oringi i opaski; maj 2018

plusy: Fachowośc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435190 z 21.05.2018

Mają wszystko czego potrzebuje, dobrej jakości, często są promocje.

zakupy: wycieraczki, komplet klocków hamulcowych, koncentrat do szyb; maj 2018

plusy: łatwa wyszukiwarka

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435154 z 21.05.2018

Sklep polecany przez użytkowników .

zakupy: Elementy układu zapłonowego; maj 2018

plusy: Szybkie i sprawne załatwienie transakcji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435142 z 21.05.2018

Kupuje tam od wielu lat i nigdy nie było problemów z tym sklepem

zakupy: Części do Forda; maj 2018

plusy: Rzetelność, czas wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435122 z 19.05.2018

szybko zgodne z opisem cena

zakupy: poduszka zawieszenia silnika MC - DURATEC HE poduszka zawies; maj 2018

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435118 z 19.05.2018

Szybko tanio i rzetelnie

zakupy: Filtry powietrza i pyłkowe; maj 2018

plusy: Szybkość i rzetelność

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435114 z 19.05.2018

Szybka dostawa, towar dobrej jakości i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam

zakupy: filtr, zaczep, gałka; maj 2018

plusy: szybka i sprawna dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ana rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435110 z 19.05.2018

Natychmiastowa wysyłka, produkt zgodny z oczekiwaniami.

zakupy: pokrywa wlewu płynu spryskiwacza; maj 2018

plusy: natychmiastowa wysyłka, dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mario rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435106 z 19.05.2018

Ponieważ oferuje dostęp do oryginalnych części, na czym i głownie zależało. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: filtry, akcesoria; maj 2018

plusy: dostepność towaru, szybka przesyłka, szeroka baza części

minusy: zbyt mała ilośc zdjęć w niektórych produktach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435090 z 19.05.2018

Konkurencyjna cena

zakupy: Amortyzatory; maj 2018

plusy: Kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435086 z 19.05.2018

Szukałem oryginalnych części do mojego Forda, tutaj je znalazłem w atrakcyjnej cenie. Szybka dostawa i towar oryginalny. Bardzo polecam, zyskaliscie nowego stałego klienta. Pozdrawiam

zakupy: Rozrząd ford fiesta; maj 2018

plusy: Zakup w czwartek, wysyłka tego samego dnia

minusy: Brak jak na razie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435082 z 19.05.2018

Przystepne ceny i szybka dostawa

zakupy: 80; maj 2018

plusy: Bardzo dobrej jakości towar

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwester nie ma zdania o Ford.sklep.pl opinia nr 435078 z 19.05.2018

Robiłem zakup 4 elementów płatnych z konta. Błyskawiczna przesyłka. Jednak jeden element / przewody zapłonowe/ nie spełniał moich oczekiwań /niewłaściwa długość dwóch przewodów/. Tutaj zaczęły się schody. Wysłałem zwrot z reklamacją. Słaba komunikacja e-mail, fatalna telefoniczna. Praktycznie po ponad miesiącu reklamacja załatwiona pozytywnie mimo, że zaznaczyłem iż w kraju jestem weekendami, podałem telefon, mail. Żadnych prób dopytania ze strony sklepu, wszystko moje dobijanie się o informację. Wyglądało to tak zapłacił ok, wysłać szybko - super, coś nie tak? - jego problem my kasę mamy. Tak naprawdę jestem " do tyłu" o koszt zwrotu kabli. Zwrot na konto bez kosztów przesyłki. Im tańszy towar tym bardziej wątpliwy sens zwrotu. Czy polecić? Nie wiem prawdę mówiąc.

zakupy: cewka zapłonowa, przewody zapłonowe, świece, klucz do świec.; kwiecień 2018

plusy: szybkość dostawy, asortyment

minusy: kontakt z klientem, sposób załatwiania reklamacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EMS rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 435074 z 19.05.2018

Szybko i profesjonalnie. Towar zgodny z oczekiwaniami i zamówieniem

zakupy: klocki hamulcowe Motorcraft, tarcza hamulcowa Ford, pióra; maj 2018

plusy: zgodność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER