Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, CTOE - grupa, uszczelki silnika, drążki i końcówki drążków kier., amortyzatory osprzęt, rozrządy zestawy

Popularne marki

Ford fomoco, Produkt konfekcjonowany, , Hans pries topran, Febi / bilstein group, Motorcraft, Polcar, Bosch, Hart, Trw / zf, De germany, Delphi, Victor reinz

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3176
  • opinie neutralne: 19
  • opinie negatywne: 8
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 3203 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Lasermaster rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 453290 z 21.07.2019

Nie pierwszy i nie ostatni raz robię zakupy w tym sklepie. Zawsze wszystko zgodnie z opisem, rewelacyjny kontakt i expresowa dostawa. Serdecznie polecam.

zakupy: łącznik drążka stabilizatora Lemforder 35430 01 - tył; lipiec 2019

plusy: Kontakt, szybka realizacja i zgodność towaru z ofertą

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 453278 z 20.07.2019

Bardzo dobry kontakt telefoniczny ze sprzedającym. Profesjonalna obsługa dbająca o zadowolenie klienta. Towar zgodny z opisem. Expresowa przesyłka. Polecam wszystkim kupującym!!!

zakupy: Emblemat ford; lipiec 2019

plusy: Szybko

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adriano Leite rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 453030 z 12.07.2019

Zawsze tutaj kupuje. Konkurencyjne ceny + dostepne wszystko czego potrzeba z szybka wysylka.

zakupy: Olej silnikowy, filtry: powietrza, klimatyzacji, oleju.; lipiec 2019

plusy: Szeroki asortyment + konkurencyjne ceny.

minusy: Nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452994 z 11.07.2019

Super sklep z przystępnymi cenami

zakupy: świeca zapłonowa Ford CYFS12YEC - benzyna / LPG / Etanol - 4; lipiec 2019

plusy: super sklep

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzesb rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452882 z 07.07.2019

Szybko tanio i solidnie Polecam.

zakupy: Ford części; lipiec 2019

plusy: Obsługa szybka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek z Polic rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452850 z 05.07.2019

Wyjątkowa komunikatywność i kompetencja obsługi sklepu. Części oryginalne w bardzo dobrych cenach.

zakupy: dywaniki, filtry, oleje, czujniki parkowania; lipiec 2019

plusy: Oryginalne części w dobrych cenach , super obsługa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452806 z 03.07.2019

Kolejny dobry zakup w tym sklepie.

zakupy: Klocki i tarcze hamulcowe + płyn hamulcowy.; lipiec 2019

plusy: Wiedza nt sprzedawanych towarów.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452802 z 03.07.2019

Znalazłem ten sklep w internecie i od ok.12 lat zaopatruję się w zasadzie tylko tam.Zalety to szybkość dostawy,dobre ceny i bezproblemowy kontakt.Wad nie stwierdziłem.

zakupy: Olej, filtry; lipiec 2019

plusy: Dobre ceny,szybkość dostawy,kontakt z obsługą.

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452702 z 28.06.2019

Był stosunkowo blisko, ostatnio załatwił wszystko ok i spełnia moje oczekiwania

zakupy: Olej do silnika samochodowego Ford E5W/20; czerwiec 2019

plusy: same plusy, szybko i sprawnie

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Triam rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452662 z 26.06.2019

Ma w ofercie oryginalne części w niskiej cenie.

zakupy: żarówka, olej silnikowy, flirt paliwa, filtr oleju; czerwiec 2019

plusy: ceny oryginalnych części w cenie zamienników

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452590 z 20.06.2019

wszystko OK. Tak powinno być. Szybka dostawa.

zakupy: Świece zapłonowe, filtr powietrza Ford; czerwiec 2019

plusy: szybka dostawa, komunikacja ze sklepem

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

neomn rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452566 z 19.06.2019

Szybka dostawa oryginalne towary, dobra cena

zakupy: Różne cześci; czerwiec 2019

plusy: Ceny, asortyment

minusy: n/a

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bastek147 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452494 z 14.06.2019

Zdecydowanie polecam sklep, pełen profesjonalizm i doradztwo.

zakupy: Filtry do Fiesty MK V 1, 4TDCI; czerwiec 2019

plusy: Pasujące części, doradztwo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452462 z 13.06.2019

Szybko, dobra jakość, solidnie i w dobrej cenie.

zakupy: częsci samochodowe; czerwiec 2019

plusy: dobre ceny

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

caramon rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452386 z 09.06.2019

Sklep spełnił moje oczekiwane ze względu na cenę i czas realizacji. Wszystko przebiegło bez problemów. Polecam

zakupy: Lożysko podpory półosi i piasta; czerwiec 2019

plusy: szybkość realizacji i cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sergii rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452246 z 02.06.2019

Posiada oryginalne części.

zakupy: Antena samochodowa; maj 2019

plusy: Jakość towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

emil21 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452130 z 24.05.2019

Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: świece żarowe; maj 2019

plusy: szybkość realizacij zamówienia

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 451914 z 16.05.2019

Oferta akcesoriów do samochodów marki Ford w dużym wyborze i konkurencyjnych cenach.

zakupy: Dywaniki podłogowe, mata bagażnika, siatka do bagażnika-Kuga; maj 2019

plusy: Szybka realizacja zamówienia wraz z dostawą

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 451902 z 16.05.2019

Zawsze kupuję części do mojego samochodu w tym sklepie ze względu na duży asortyment i kompetentną obsługę.

zakupy: Tarcze, klocki, oleje, filtry, czujniki parkowania, dywaniki i; maj 2019

plusy: Ceny,asortyment,dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 451906 z 16.05.2019

Zawsze kupuję części do mojego samochodu w tym sklepie ze względu na duży asortyment i kompetentną obsługę.

zakupy: Tarcze, klocki, oleje, filtry, czujniki parkowania, dywaniki i; maj 2019

plusy: Ceny,asortyment,dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER