Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, CTOE - grupa, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., amortyzatory osprzęt, wycieraczki szyby

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, , Febi bilstein, Motorcraft, Bosch, Trw, De germany, Polcar, Hart, Victor reinz, Delphi, Sachs / zf, Lpr

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3084
  • opinie neutralne: 18
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 3108 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

arturrro rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445274 z 12.11.2018

Fachowa rekomendacja :) Oczekiwania zgodne z zamówieniem :)

zakupy: nakrętki do kół; wrzesień 2018

plusy: ogólnie celujący :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445242 z 10.11.2018

Sklep z częściami oryginalnymi, z możliwością kupienia także zamienniköw nieodbiegajacych jakością oryginałów. Szybko,profesjonalnie i przejrzyście. Polecam

zakupy: Oleje, filtry, czesci zamienne; listopad 2018

plusy: Kontakt telefoniczny przy braku potwierdzenia zamówienia

minusy: Starsze modele ubogo w czesci ale i tak jest wybór

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marekgd1 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445234 z 10.11.2018

Jest to sklep, w którym dokonuję zakupów od ok czterech - pięciu lat, za każdym razem są profesjonalni, gdy miałem problem dobrze doradzają, mili i uprzejmi w kontaktach telefonicznych

zakupy: część do Forda Mondeo IV; listopad 2018

plusy: dobre zaopatrzenie i dobra cena tych części

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445206 z 09.11.2018

Nie pierwszy raz korzystałem z tego sklepu, zawsze byłem zadowolony.

zakupy: świeca żarowa, wycieraczki; listopad 2018

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leartios rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445166 z 09.11.2018

Świietny sklep

zakupy: termostat; listopad 2018

plusy: fachowość kompetaencja

minusy: jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AndreL1970 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445154 z 08.11.2018

atrakcyjne ceny i szybkość doręczenia towaru

zakupy: filtr paliwa i powietrza; listopad 2018

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ptoqu rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445142 z 08.11.2018

Dobre ceny, duży asortyment, szybka dostawa, wszystko sprawnie, profesjonalnie ;)

zakupy: Olej silnikowy, filtry; listopad 2018

plusy: Łatwość w wyborze produktów, cena

minusy: Póki co bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445138 z 08.11.2018

Pełen profesjonalizm.

zakupy: obudowa filtra powietrza; listopad 2018

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445126 z 08.11.2018

Polecam

zakupy: Dywaniki Mondeo MK3; listopad 2018

plusy: Nic dodać, nic ująć.

minusy: Brak uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445118 z 08.11.2018

Sklep z oryginalnymi częściami, najlepiej w takim kupować

zakupy: Bagnet oleju, płyn wulkanizacyjny; listopad 2018

plusy: Kontakt i szybkość realizacji zamowien

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej nie ma zdania o Ford.sklep.pl opinia nr 445098 z 08.11.2018

Tym razem zamówienie zostało zrealizowane nieprawidłowo - żarówki które zostały przeze mnie kupione (3 sztuki) i opisane w sklepie jako "Kod produktu:1473130 - żarówka do podświetlenia zegarów Mondeo Mk3 Focus Mk1 Cougar - oryginał" są nieprawidłowe - Autoryzowany serwis Forda stwierdził że te żarówki nie pasują. Niestety tym razem zakup całkowicie nieudany.

zakupy: Kod produktu:1473130 - żarówka do podświetlenia zegarów Mond; listopad 2018

plusy: brak

minusy: nieodpowiedni opis przy kupionym produkcie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ireneusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445082 z 08.11.2018

szybka dostawa i towar zgodny z opisem

zakupy: wieszak tłumika; listopad 2018

plusy: szybkość dostawy, dostępność towaru w 90% od razu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445066 z 07.11.2018

wszystko tam jest do forda

zakupy: korek miski; listopad 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arli209 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445038 z 07.11.2018

tylko tu znalazłem świece w dobrej cenie, focusa mam na gaz i powiem ze jest różnica w pracy silnika między zwykła świecą a Irydową

zakupy: świeca zapłonowa Ford CYFS12YEC; listopad 2018

plusy: szybko sprawnie

minusy: nie występują

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445026 z 07.11.2018

Zawsze dobre ceny oryginalnych części, ale nie tylko, b.dobry opis. Polecam

zakupy: Miarka oleju Galaxy dw10c; listopad 2018

plusy: B.dobry sklep z oryginalnymi czesciami i dobrymi zamienn

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445022 z 07.11.2018

Polecam!

zakupy: Dywaniki; listopad 2018

plusy: Dobrze i tanio

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 445014 z 07.11.2018

Polecam

zakupy: Filtry, lacznik stab. koncowka drazka.; październik 2018

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WOY rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 444998 z 06.11.2018

Dostępność i ceny poszczególnych części.

zakupy: Świece zapłonowe, lampa; październik 2018

plusy: Ceny

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 444990 z 06.11.2018

Akurat w tym sklepie znalazłem towar którego szukałem.

zakupy: mata bagażnika; listopad 2018

plusy: zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 444914 z 05.11.2018

Jest bardzo dobrze zaopatrzony i świetny cenowo,spełnił moje oczekiwania.

zakupy: filtr kabinowy ford fokus; listopad 2018

plusy: Profesjonalizm,ceny i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER