Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, CTOE - grupa, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., amortyzatory osprzęt, wycieraczki szyby

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, , Motorcraft, Febi bilstein, Bosch, Trw, De germany, Polcar, Hart, Victor reinz, Sachs / zf, Delphi, Skf

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2927
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 2949 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

profit rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437866 z 18.07.2018

Polecił mi go znajomy

zakupy: poduszka silnika, wycieraczki; lipiec 2018

plusy: produkty dobrych marek

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437834 z 17.07.2018

Tak spełnił moje ocekiwania

zakupy: wycieraczki do szyb; lipiec 2018

plusy: Szybkoś dostawy,zgodność towaru

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olekk18 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437830 z 17.07.2018

Kupiłem tu już kilka rzeczy i byłem bardzo zadowolony, z jakości towaru , czasu realizacji zamówienia ( 24h) oraz kontaktu ze sklepem w razie jakichkolwiek pytań i reklamacji. Szczerze polecam sklep.

zakupy: Amortyzatory przednie, łożyska, odbojniki, poduszki i osłony; lipiec 2018

plusy: konkurencyjne ceny części oryginalnych, czas dostawy

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437818 z 16.07.2018

wybrałem ten sklep ze względu na dostępność obu artykułów oraz dobre doświadczenia z poprzednich zakupów.

zakupy: Filtry powietrza do F. Focus MK2 B i Mondeo MK4 D.; czerwiec 2018

plusy: Bezproblemowość, czas realizacji, dostępność artykułów

minusy: Dotychczas nie odnotowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chuligain rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437798 z 16.07.2018

polecony przez kolegę , spełnił

zakupy: na zmianę oleju; lipiec 2018

plusy: sprawne zakupy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysiek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437762 z 15.07.2018

Sprawnie i szybko

zakupy: olej, filtr; lipiec 2018

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

candy52 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437734 z 14.07.2018

profesjonalny sprzedawca

zakupy: dekielki ford do alufelg, nakrętka koła z nakładką nierdze; kwiecień 2018

plusy: wszystko OK

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

boniaaabonia rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437726 z 14.07.2018

Polecam, miła i szybka obsługa, szybka dostawa:)

zakupy: filtry, olej, opony; lipiec 2018

plusy: szybkośc

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437722 z 14.07.2018

Wybrałem z Internetu

zakupy: Filtry; lipiec 2018

plusy: Dobry kontakt mailowy i telefoniczny

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437718 z 14.07.2018

Używam z zadowoleniem od lat

zakupy: Filtry, olej, akcesoria; lipiec 2018

plusy: Ceny

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437710 z 14.07.2018

Duża dostępność części w korzystnych cenach. Dodatkowo sklep daje możliwość odbioru osobistego zakupionych części.

zakupy: Płyn do spryskiwaczy, koncentrat do chłodnic; lipiec 2018

plusy: Ceny, dostępność asortymentu, czas realizacji, lokalizac

minusy: Warto popracować nad kontaktem z klientem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotrmajkowski rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437670 z 13.07.2018

Tak spełnił jak zawsze moje oczekiwania polecam z czystym sumieniem

zakupy: części różne; lipiec 2018

plusy: szybką wysyłka towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437666 z 13.07.2018

Profesjonalny sklep z częściami Forda.Jestem zadowolony z poziomu obsługi.

zakupy: wiele; lipiec 2018

plusy: dopasowanie części

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437646 z 12.07.2018

Czasami nie warto stosować zamienników, nie jeden już się przekonał, sprzedawca potrafił mile zaskoczyć.

zakupy: Filtry kabinowe, filtr paliwa; lipiec 2018

plusy: obsługa

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

plywo rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437630 z 12.07.2018

Nawet więcej niż spełnił :)

zakupy: worek na śruby / nakretki kół nakrętka koła stalowego 147084; lipiec 2018

plusy: szybkość w realizacji zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437614 z 12.07.2018

Bo miał to czego szukałem

zakupy: olej układu wspomagania kierownicy 1L Carlube; lipiec 2018

plusy: szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadiusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437586 z 12.07.2018

Kolejny zakup ,jak zwykle wszystko ok

zakupy: Tarcze hamulcowe, klocki hamulcowe łożyska koła; czerwiec 2018

plusy: pełen profesionalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437578 z 12.07.2018

Przystępna cena, szeroki asortyment części.

zakupy: uszczelniacz ału, korek miski olejowej, filtr pyłkowy i ole; lipiec 2018

plusy: duży asortyment części

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437558 z 11.07.2018

Bardzo dobry sklep. Duża dostępność produktów. Szybka wysyłka i dobre ceny.

zakupy: klocki hamulcowe i tarcze do focusa mk2 lift; lipiec 2018

plusy: duża dostępność produktów i niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andy rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 437546 z 11.07.2018

Szybka wysyłka, konkurencyjne ceny.

zakupy: Komplet filtrów, olej, pióra wycieraczek do Focus MK1; lipiec 2018

plusy: Dostępność, cena, jakość

minusy: ——

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER