Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, CTOE - grupa, klocki hamulcowe, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., amortyzatory osprzęt, CNOE - grupa

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, Febi bilstein, Motorcraft, Bosch, De germany, Trw, , Hart, Victor reinz, Polcar, Sachs / zf, Delphi, Luk

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2418
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 2439 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

lukasz20931 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414774 z 21.06.2017

Wybrałem ten sklep by mieć pewność oryginalności zakupionych przedmiotów.

zakupy: Świece przewody filtr paliwa kabinowy klucz do kół; maj 2017

plusy: Przejrzystość oferty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukas rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414726 z 20.06.2017

Duży asortyment, dobre ceny towaru i przesyłki

zakupy: Przewody zapłonowe; czerwiec 2017

plusy: Funkcjonalna strona internetowa, opisy części.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414706 z 20.06.2017

Jakość i cena

zakupy: klocki hamulcowe; czerwiec 2017

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czecho_k rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414606 z 19.06.2017

Pełny profesjonalizm, godny polecenia.

zakupy: filtr oleju, filtr powietrza, olej silnikowy; czerwiec 2017

plusy: profesjonalizm, szybkosć reakcji.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414602 z 18.06.2017

Naprawdę POLECAM

zakupy: Tuleje wachaczy, olej i filtr; czerwiec 2017

plusy: Naprawdę szybko i towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414570 z 18.06.2017

Jestem zadowolony z obsługi i czasu realizacji. A ceny też są przystępne jak na oryginały.

zakupy: Świece, przewody, olej.; czerwiec 2017

plusy: Szybka realizacja.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414558 z 17.06.2017

Sklep całkowicie spełnił moje oczekiwania, zamówiony towar został dostarczony w krótkim terminie. Sklep udziela profesjonalnej odpowiedzi na pytania dotyczące zakupu odpowiednich części do danego modelu samochodu. Gorąco polecam ten sklep

zakupy: czujnik ciśnienia różnicowego w filtrze DPF; maj 2017

plusy: rzetelność i szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

berdi53 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414546 z 17.06.2017

Oferta i cena była zgodna z moimi oczekiwaniami

zakupy: Pompka paliwa.Filtr powietrza.Filtr oleju; czerwiec 2017

plusy: Prędka wysyłka i dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mark54 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414522 z 17.06.2017

Dobra cena za oryginalne części. Szybka dostawa.

zakupy: koło pośrednie paska wieloklinowego Ford 1387066; czerwiec 2017

plusy: Bogata oferta, szybka dostwa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

metkos rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414514 z 16.06.2017

Wszystkie moje oczekiwania zostały spelnione,

zakupy: wycieraczki przód; czerwiec 2017

plusy: szybkisc dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414466 z 16.06.2017

Zupełnie przypadkiem,ale poprzedni właściciel auta też robił zakupy w tym sklepie, jak najbardziej polecam.

zakupy: Lejek do paliwa; czerwiec 2017

plusy: Profesjonalizm

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414462 z 16.06.2017

Już wcześniej pisałem,że jestem zadowolony z tego sklepu.Spełnia wszystkie zamówienia bez komplikacji.Szybko i po dobrych cenach

zakupy: Filtry, świece; czerwiec 2017

plusy: Bez komplikacji w każdej sytuacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414438 z 16.06.2017

Z polecenia. Jestem zadowolony z czasu realizacji zamówienia i z obsługi.

zakupy: Rozrząd; czerwiec 2017

plusy: dostępność, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mapinfo rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414418 z 15.06.2017

Dobre ceny

zakupy: oleje, filtry. elementy zawieszenia; czerwiec 2017

plusy: dla forda

minusy: położenie po drugiej stronie zakorkowanego Poznania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

panek328 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414410 z 15.06.2017

Wszystko zgadza się z opisem miła i pomocna pomoc w razie jakichkolwiek pytań

zakupy: wąż; czerwiec 2017

plusy: pomoc i zgodność z opisem produktu

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414402 z 15.06.2017

Kilka razy robiłem tu zakupy i sklep zawsze spełniał moje oczekiwania.

zakupy: Części i filtry; czerwiec 2017

plusy: Duży asortyment, niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414398 z 15.06.2017

Duży wybór części, markowe towary i atrakcyjne ceny.

zakupy: Olej i filtr silnikowy do forda focusa; czerwiec 2017

plusy: Bogaty wybór części, atrakcyjne ceny

minusy: Brak możliwości zapłaty kartą przy odbiorze przesyłki.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MM rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414394 z 15.06.2017

Pełen profesjonalizm, szybkie wysyłki. Polecam każdemu ten sklep

zakupy: tuleja wahacza wzdłużnego Ford / 6901534; czerwiec 2017

plusy: Wszystko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414358 z 14.06.2017

Z uwagi na profesjonalne podejście do klienta tj. ceny oryginału w przystępnej cenie i błyskawiczna wysyłka.

zakupy: tuleja, wahach; marzec 2017

plusy: fachowośc wdoradztwie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 414230 z 12.06.2017

Jak zawsze 100% satysfakcji

zakupy: Olej, filtry, ; czerwiec 2017

plusy: Szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER