Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, CTOE - grupa, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., amortyzatory osprzęt, CNOE - grupa

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, Febi bilstein, , Motorcraft, Bosch, Trw, De germany, Hart, Polcar, Victor reinz, Sachs / zf, Delphi, Lpr

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2586
  • opinie neutralne: 13
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 2604 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

andrzej rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 424118 z 18.11.2017

spełnił oczekiwania

zakupy: klocki hamulcowe; listopad 2017

plusy: perfekcja

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzich rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 424110 z 18.11.2017

Łatwość zakupu.Fachowe doradztwo.Bardzo dobry termin realizacji.

zakupy: Zestaw rozrządu Ford+pompa wody 1780142; listopad 2017

plusy: Dobry kontakt

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 424050 z 17.11.2017

Przystępne ceny, szybka realizacja - polecam.

zakupy: Filtry oleju i paliwa; listopad 2017

plusy: Oryginalne części

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 424026 z 17.11.2017

Ekspresowo. Profesjonalnie

zakupy: Żaluzje chłodnicy S-max; listopad 2017

plusy: Ekspresowo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 424014 z 17.11.2017

Już raz tam robiłem zakupy i się nie zawiodłem, również i tym razem się nie zawiodłem.

zakupy: akcesoria do fiesta mk7; listopad 2017

plusy: Terminowo i zgodnie z opisem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 423954 z 16.11.2017

Bardzo Polecam,szybka realizacja.

zakupy: Olej, filtry, płyny; listopad 2017

plusy: szeroki asortyment

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 423942 z 16.11.2017

Bardzo polecam

zakupy: Sprężyny i odboje; listopad 2017

plusy: Solidny sprzedawca

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martin rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 423930 z 16.11.2017

Kupuję od wielu lat i nie mam zastrzeżeń do towaru i obsługi.

zakupy: Koncentrat do chłodnicy, płyn do spryskiwaczy.; listopad 2017

plusy: Jakość towaru i obsługa + bardzo dobry kontakt online.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 423902 z 15.11.2017

Polecam.

zakupy: filtr paliwa; listopad 2017

plusy: Świetna obsługa

minusy: Brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maksik rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 423862 z 15.11.2017

Spełnił moje oczekiwania

zakupy: filtry, różne rodzaje; listopad 2017

plusy: Mieli towar mnie interesujący

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kg rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 423858 z 15.11.2017

wszystko ok

zakupy: filtry powietrza, oleju; listopad 2017

plusy: dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 423842 z 15.11.2017

Przekonały mnie przystępne ceny, dobra dostępność oraz kontakt i szybka wysyłka.

zakupy: Czujnik ciśnienia w kołach; listopad 2017

plusy: duży wybór, dobra dostępnośc i przystępne ceny

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 423822 z 14.11.2017

Zakupione produkty są Oryginalne i w Bardzo Dobrej cenie, co za tym idzie spełniają moje oczekiwania

zakupy: Lampa przód, felga stalowa; listopad 2017

plusy: Oryginalne

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacus rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 423746 z 14.11.2017

to już kolejny zakup w tym sklepie, bezproblemowa transakcja, towar zgodny z opisem oraz oczekiwaniem

zakupy: wahacz focus; listopad 2017

plusy: czas realizacji i profesjonalny asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

luke19p rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 423690 z 13.11.2017

Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem

zakupy: Płyn chłodniczy; listopad 2017

plusy: ceny, przejrzyste oferty

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzesiek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 423670 z 13.11.2017

Niska cena

zakupy: przewody wspomagania; listopad 2017

plusy: cena

minusy: ....

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PAN_LOBO rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 423654 z 13.11.2017

Sklep miał dobrą ofertę akcesoriów do Forda, niskie koszty przesyłki i przejrzystą stronę. Wszystkie zamówione towary dotarły szybko, w stanie nienaruszonym, a do tego spełniły całkowicie moje oczekiwania pod względem jakości. Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: akcesoria do Forda Fiesty; październik 2017

plusy: wysoka jakość towaru, szybka i niedroga wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edypar rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 423626 z 12.11.2017

Profesjonalizm i miła obsługa.Polecam

zakupy: końcówka zmiany biegów; listopad 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: xxx

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 423622 z 12.11.2017

Mieli wszytko czego aktualnie potrzebowałem do samochodu. Szybka wysyłka, dobry kontakt, ceny niezłe - czego chcieć więcej? Polecam.

zakupy: klocki hamulcowe, olej, filtry, żarówki; listopad 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbyszek2222 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 423598 z 11.11.2017

Jest dobry.

zakupy: spinki; listopad 2017

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER