Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, CTOE - grupa, oświetlenie, klocki hamulcowe, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., CNOE - grupa, amortyzatory osprzęt

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, Febi bilstein, Motorcraft, Bosch, De germany, Trw, Victor reinz, Hart, Polcar, , Sachs / zf, Delphi, Lpr

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2278
  • opinie neutralne: 13
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 2296 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wojtek. rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408486 z 26.03.2017

Bardzo dobry sklep, kupuję w nim od lat. Zawsze wszystko jest ok.Gorąco polecam.

zakupy: Olej silnikowy, filtr oleju.; marzec 2017

plusy: Rzetelność.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408478 z 26.03.2017

Polecam jak najbardziej, wysyłka błyskawiczna.

zakupy: Sprzęglo Focus MK2; marzec 2017

plusy: Wysylka za granice

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

limak447 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408470 z 25.03.2017

Wybrałem ten sklep zw względu na proponowane części i rozsądne ceny

zakupy: klocki EBC yellow wszystkie filtry do forda mondeo mk4; marzec 2017

plusy: segregacja przedmiotów

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michael rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408458 z 25.03.2017

Polecam sklep z powodu wysokiego standardu obsługi. Towar zapakowany solidnie i zabezpieczony przed uszkodzeniem (dot. oleju). Towar zakupiony zgodny z opisem na stronie internetowej sklepu - oryginalny. Wycieraczki oryginalne ford. I bardzo konkurencyjne ceny.

zakupy: Filtry, Olej, Wycieraczki; marzec 2017

plusy: Szybak wysyłka, towar dobrze zapakowany

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408446 z 25.03.2017

Miał największą ofertę. Oczywiście spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Kierunkowskaz lusterka zewnętrznego Ford Focus; marzec 2017

plusy: Bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiesław rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408434 z 24.03.2017

Wcześniej robiłem zakupy byłem zadowolony z produktów i obsługi. Teraz mam także pozytywne odczucia

zakupy: zapinki chlapaczy Ford - kpl. / 1019285 zaczep mocowania kratki; marzec 2017

plusy: towar taki jak w opisie bardzo duży wybór

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

greg rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408394 z 23.03.2017

Bardzo szybka realizacja zamówień. Towar zawsze zgodny z opisem. Możliwość wyboru czesci różnych producentow

zakupy: termostat, swiece, elementy zawieszenia, uszczelki itd...; luty 2017

plusy: terminy, ceny i jakosc

minusy: mimo wszystko ograniczony wybor czesci

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408354 z 23.03.2017

Znalazłem w sieci i do tej pory korzystam. Zawsze brak problemu z dostawą i zamówiony towarem. Polecam

zakupy: Światła do jazdy dziennej; marzec 2017

plusy: Asortyment towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

apartus rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408314 z 22.03.2017

Dobry firmowy sklep forda.Ten sklep spełnił moje oczekiwania.Jest ok

zakupy: Śruby do zacisków hamulcowych; marzec 2017

plusy: Sklep jest ok

minusy: Nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408290 z 22.03.2017

Transakcja przebiegła wzorowo. POLECAM

zakupy: Lejek do paliwa; marzec 2017

plusy: Dobrze realizuje zamówienia

minusy: NIE STWIERDZIŁEM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pik rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408246 z 21.03.2017

Oryginalne części w przystępnych cenach

zakupy: Wewnętrzne lusterko wsteczne; marzec 2017

plusy: zamówione - dostarczone

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ASTEK rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408214 z 21.03.2017

Polecam gdyż zawsze mogę liczyć na fachową poradę i odporność obsługi na moje dociekliwe pytania. Ceny niższe niż w ASO a zakupione towary są wysyłane bez zwłoki. Dziękuje.

zakupy: rozrząd, tarcze, klocki, dywaniki, amortyzatory, filtry, ole; marzec 2017

plusy: Błyskawiczna wysyłka towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadiusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408198 z 21.03.2017

Szeroki wybór części do Forda w rozsądnej cenie

zakupy: Filtry, świece zapłonowe; marzec 2017

plusy: Szeroki wybór części do Ford, rozsądne ceny

minusy: koszty przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogumił rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408174 z 20.03.2017

Towar fabryczny.

zakupy: Tarcze hamulcowe; marzec 2017

plusy: Łatwość zakupu, dobry kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maras rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408134 z 20.03.2017

Super

zakupy: części; marzec 2017

plusy: łatwość wyszukiwania produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408126 z 20.03.2017

Dostępność towarów i termin realizacji były głównymi atutami sprzedawcy

zakupy: siłowniki do klapy bagażnika, dywaniki, lusterko zewnętrzne; marzec 2017

plusy: szybka wysyłka i dostępność towaru na miejscu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408122 z 20.03.2017

Wszystko zgodne z opisem i bardzo szybka wysyłka.

zakupy: nakrętki; marzec 2017

plusy: Jakość i szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kanonik rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408118 z 20.03.2017

Wszystko Oki

zakupy: filtry olej; marzec 2017

plusy: termin realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ww rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408106 z 20.03.2017

wszystko jak należy - polecam sklep

zakupy: oprawka żarówki Ford - 2-włk. / 4425186; marzec 2017

plusy: szeroki asortyment towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorjan74 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 408090 z 19.03.2017

Dobra cena no i jakość. Szybka odpowiedź na pytanie.

zakupy: Klocki chamulcowe; marzec 2017

plusy: Terminowość,jakość,cena

minusy: Aplikacja wymaga paru ulepszeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER