Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, oświetlenie, klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, uszczelki silnika, CTOE - grupa, drążki i końcówki drążków kier., wycieraczki szyby, amortyzatory osprzęt

Popularne marki

Ford fomoco, Produkt konfekcjonowany, , Hans pries topran, Febi / bilstein group, Motorcraft, Bosch, Hart, Polcar, De germany, Trw / zf, Delphi, Victor reinz

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3178
  • opinie neutralne: 19
  • opinie negatywne: 8
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 3205 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Radosław rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455702 z 11.11.2019

Korzystam z tego sklepu od 8 lat. Fachowa i miła obsługa, atrakcyjne ceny, duży wybór oryginalnych części jak i zamienników. Polecam wszystkim użytkownikom fordów !

zakupy: Olej i komplet filtrów do Mondeo IV; listopad 2019

plusy: Atrakcyjne ceny i duży wybór części.

minusy: nieczynny w soboty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ptoqu rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455582 z 05.11.2019

Szeroki asortyment produktów, dobre produkty, szybka dostawa

zakupy: Olej, filtry, klocki hamulcowe; listopad 2019

plusy: Szybka realizacja zamówienia, dobre produkty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janp11 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455574 z 04.11.2019

Już od dłuższego czasu kupuję tu części do swojego Forda i zawsze szybko bez problemów. Polecam

zakupy: Czujnik parkowania; październik 2019

plusy: Szybkość realizacji i wybór asortymentu.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Misiek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455522 z 02.11.2019

Czytelna strona, szybka odpowiedź na zadane pytania, szybka realizacja zamówienia, polecam

zakupy: Sworzeń, Ford fiesta; październik 2019

plusy: Czas realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mjanusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455482 z 30.10.2019

witam, od kilku lat kupuję w tym sklepie i jestem zadowolony. Polecam

zakupy: Olej Ford 5W-30, Filtr, czasami coś jeszcze; październik 2019

plusy: szybko sprawnie.

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455334 z 27.10.2019

polecam pełen profesjonalizm

zakupy: gumy stabilizatora; październik 2019

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zmak_mm rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455266 z 23.10.2019

Zawsze tam kupuję i jeszcze nigdy się nie zawiodłem

zakupy: Olej, tuleje wahacza; październik 2019

plusy: Dobrze opisany towar, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 455098 z 13.10.2019

Rzetelność i profesjonalizm. W pełni spełnione oczekiwania. Polecam!!!

zakupy: Części do Forda; październik 2019

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak wad 😊Same zalety👌

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marekgd1 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 454198 z 01.09.2019

jestem ich klientem od paru lat. Ku;powałem części do Forda Mondeo MKIII a obecnie do MKIV. za każdym razem bez problemu. Po prostu wszystko w jak najlepszym porządku. Przed ostatecznym zamówieniem kontaktowałem się ze sprzedawcą - miły dociekliwy i uczynny. Polecam

zakupy: części do zawieszenia itp; sierpień 2019

plusy: profesjonalizm, służą pomocą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrea rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 454030 z 24.08.2019

Dobrzy doradcy, dobre jakościowo części, pewna dostawa

zakupy: Zestaw 18 TDCi zestaw do wymiany rozrządu z kasetą napędu po; sierpień 2019

plusy: Dobre części i pewna obsługa i doradztwo.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bogdan rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 453886 z 16.08.2019

szybka dostawa

zakupy: olej, filtr; sierpień 2019

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 453606 z 31.07.2019

Konkurencyjna cena w stosunku do innych e-sklepów z częściami Forda. Szybka wysyłka, gwarancja oryginalnych części

zakupy: 2.0 TDCi - serwis rozszerzony Mondeo Mk4 do 2012; lipiec 2019

plusy: cena, szybka wysyłka, prosty sposób zamawiania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BORYK rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 453542 z 29.07.2019

Atrakcyjne ceny, szybka wysyłka

zakupy: Napinacz paska wielorowkowego; lipiec 2019

plusy: Czas realizacji, pakowanie towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 453486 z 27.07.2019

w Poznaniu z dobrym towarem

zakupy: rura do filtra powietrza i preparat do czyszczenia klimy; lipiec 2019

plusy: blisko Poznania

minusy: godziny otwarcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 453326 z 22.07.2019

Sprzedawane części i akcesoria są wysokiej jakości

zakupy: Lejek do paliwa ford benzyna; lipiec 2019

plusy: Solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 453278 z 20.07.2019

Bardzo dobry kontakt telefoniczny ze sprzedającym. Profesjonalna obsługa dbająca o zadowolenie klienta. Towar zgodny z opisem. Expresowa przesyłka. Polecam wszystkim kupującym!!!

zakupy: Emblemat ford; lipiec 2019

plusy: Szybko

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adriano Leite rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 453030 z 12.07.2019

Zawsze tutaj kupuje. Konkurencyjne ceny + dostepne wszystko czego potrzeba z szybka wysylka.

zakupy: Olej silnikowy, filtry: powietrza, klimatyzacji, oleju.; lipiec 2019

plusy: Szeroki asortyment + konkurencyjne ceny.

minusy: Nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bastek147 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452494 z 14.06.2019

Zdecydowanie polecam sklep, pełen profesjonalizm i doradztwo.

zakupy: Filtry do Fiesty MK V 1, 4TDCI; czerwiec 2019

plusy: Pasujące części, doradztwo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452462 z 13.06.2019

Szybko, dobra jakość, solidnie i w dobrej cenie.

zakupy: częsci samochodowe; czerwiec 2019

plusy: dobre ceny

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

caramon rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 452386 z 09.06.2019

Sklep spełnił moje oczekiwane ze względu na cenę i czas realizacji. Wszystko przebiegło bez problemów. Polecam

zakupy: Lożysko podpory półosi i piasta; czerwiec 2019

plusy: szybkość realizacji i cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER