Części oryginalne i zamienniki do samochodów marki Ford.
Sklep Ford.sklep.pl

Kontakt

tel. 61 814 27 78
Przeźmierowo

Popularne produkty

Kategoria tymczasowa, CTOE - grupa, oświetlenie, klocki hamulcowe, uszczelki silnika, tarcze hamulcowe, drążki i końcówki drążków kier., CNOE - grupa, amortyzatory osprzęt

Popularne marki

Ford, Produkt konfekcjonowany, Hans pries topran, Febi bilstein, Motorcraft, De germany, Trw, Bosch, Victor reinz, Hart, Polcar, , Sachs / zf, Delphi, Lpr

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2204
  • opinie neutralne: 12
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Ford.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ford.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 2221 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

mlody rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 403382 z 16.01.2017

polecił mi go znajomy

zakupy: zbiornik wyrównawczy płynu chłodzenia Mondeo; styczeń 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 403378 z 16.01.2017

Wspaniały kontakt Wysyłka z prędkością światła

zakupy: Korek zbiorniczka Koncentrat do układu chłodzenia; styczeń 2017

plusy: Rzetelny sprzedawca

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 403358 z 16.01.2017

mają w tym sklepie wielki wybór

zakupy: lejek do paliwa; styczeń 2017

plusy: szybkość i fachowość

minusy: -----

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 403334 z 15.01.2017

Konkurencyjna cena, szybka dostawa, dobra dostępność części. Polecam tego sprzedawce i nadal będę robić zakupy ;)

zakupy: olej, filtry, klocki (przód, tył); styczeń 2017

plusy: same plusy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mondeo mk4 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 403294 z 15.01.2017

Najtansza cena

zakupy: Tuleja wachacza wzdluznego l str, p str, sruby mocujace; styczeń 2017

plusy: Szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stanisław rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 403282 z 14.01.2017

Spełnił moje oczekiwania dostałem wszystkie przedmioty ,których szukałem szybka dostawa polecam

zakupy: filtr, spilki, nakrętki; styczeń 2017

plusy: szybka dostawa,zgodnie z zamówieniem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sweet1137 rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 403254 z 14.01.2017

Polecam sprzedawce, szy la wysylka, towar w pełni sprawny

zakupy: Przewod odpowietrzenia skrzyni korbowej; grudzień 2016

plusy: Szybkość wysylki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DOROTA rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 403238 z 14.01.2017

znalazłam interesujacy mnie towar, zamówiłam i wszystko przebieglo szybko i sprawnie

zakupy: lejek; styczeń 2017

plusy: nie mam zdania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 403234 z 14.01.2017

Szybka realizacja zamówienia i równie szybka wysyłka. Profesjonalne podejście do klienta

zakupy: bat anteny i listwa do drzwi; styczeń 2017

plusy: profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 403230 z 14.01.2017

Wcześniej już tu kupowałem i wszystko bez zarzutu.

zakupy: filtr oleju; styczeń 2017

plusy: szybkie załatwienie sprawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 403198 z 13.01.2017

sprawna i szybka obsługa, dobre ceny i jakość produktów

zakupy: filtry paliwa, oleju, powietrza, olej silnikowy; styczeń 2017

plusy: dobra obsługa, dobre ceny i jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 403174 z 13.01.2017

Jak zwykle SUPER!!!

zakupy: Filtr oleju, Filtr powietrza, Filtr paliwa, Filtr kabinowy; styczeń 2017

plusy: Szybka dostawa. Towar jak zwykle 1 klasa!

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 403170 z 13.01.2017

Polecam. Towar zgodny z opisem oraz szybki czas realizacji zamówienia.

zakupy: kołpaki koła Ford - 16'' (zestaw 4szt.); styczeń 2017

plusy: Terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marczello rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 403118 z 12.01.2017

sklep spełnił moje oczekiwania ,oczywiscie w obiecanym terminie

zakupy: opony, dywaniki; styczeń 2017

plusy: terminowosc

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 403078 z 12.01.2017

Sklep wybrałem z uwagi na historię wcześniejszych transakcji. Korzystam z tego sklepu od kilku lat i zawsze spełniał on moje oczekiwania.

zakupy: wycieraczki FORD; styczeń 2017

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiesław rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 402938 z 11.01.2017

spełnia moje oczekiwania

zakupy: udzielenie informacji; styczeń 2017

plusy: cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Creyden rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 402854 z 10.01.2017

Korzystna cena, szybka dostawa

zakupy: światła do jazdy dziennej, żarówki samochodowe, apteczka; styczeń 2017

plusy: Szybka dostawa, dobra komunikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

daniel rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 402810 z 09.01.2017

jest bardzo duży wybór części

zakupy: lakier; styczeń 2017

plusy: szybkosc uslugi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek_D. rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 402778 z 09.01.2017

O wyborze tego sklepu zaważyły konkurencyjne ceny na części, których potrzebowałem do naprawy pojazdu oraz profesjonalny serwis internetowy a później jak się okazało doszła jeszcze do tego błyskawiczna i tania wysyłka zamówienia. Tym samym moje oczekiwania zostały spełnione.

zakupy: Części zamienne do Forda Fusion; grudzień 2016

plusy: Wzorowy serwis internetowy, rzetelna informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Ford.sklep.pl opinia nr 402774 z 09.01.2017

Szybko, sprawnie .Wszystko OKI. POLECAM

zakupy: filtr oleju, filtr powietrza, olej; styczeń 2017

plusy: szybkość, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER