Aparaty cyfrowe, obiektywy, sprzęt fotograficzny oraz akcesoria.
Sklep Fotopanorama.pl

Kontakt

tel. 12 422 03 80
Kraków

Popularne produkty

Fotopanorama-APARATY CYFROWE

Popularne marki

Canon, Nikon, Fujifilm, Sigma, Olympus, Sony, Peak design, Tamron, Quadralite, Vanguard, Venus optics, Samyang, , Manfrotto, Genesis, Voigtländer, Cullmann

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 6
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Fotopanorama.pl > Opinie klientów

Sklep Fotopanorama.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.03.2005r i posiada 10 opinii klientów w tym 60% pozytywnych.

Wystaw opinię

Paweł nie poleca Fotopanorama.pl opinia nr 63969 z 02.11.2010

Kiedys było ok Teraz już im sie nie chce Próbowałem kupić trzy obiektywy do Nikona pisałem emaile dzwoniłem nie odpisali nawet nie raczyli oddzwonić. Maja klienta gdzieś wiec kupiłem w innym sklepie który ma obsługe na poziomie.

zakupy: Próba zakupu; listopad 2010

plusy: BRAK

minusy: Olewanie klientów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł nie poleca Fotopanorama.pl opinia nr 63965 z 02.11.2010

Kiedys było ok Teraz już im sie nie chce Próbowałem kupić trzy obiektywy do Nikona pisałem emaile dzwoniłem nie odpisali nawet nie raczyli oddzwonić. Maja klienta gdzieś wiec kupiłem w innym sklepie który ma obsługe na poziomie.

zakupy: Próba zakupu; listopad 2010

plusy: BRAK

minusy: Olewanie klientów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł nie poleca Fotopanorama.pl opinia nr 63964 z 02.11.2010

Kiedys było ok Teraz już im sie nie chce Próbowałem kupić trzy obiektywy do Nikona pisałem emaile dzwoniłem nie odpisali nawet nie raczyli oddzwonić. Maja klienta gdzieś wiec kupiłem w innym sklepie który ma obsługe na poziomie.

zakupy: Próba zakupu; listopad 2010

plusy: BRAK

minusy: Olewanie klientów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gressy nie ma zdania o Fotopanorama.pl opinia nr 31886 z 29.03.2009

Niestety ale w moim przyoadku zostałem wielokrotnie wprowadzony w błąd co do terminów dostaw lub odbioru sprzętu, a kilkukrotne wizyty nie należą już do przyjemności aby uzyskać lakoniczne informacje, że "będzie jutro" (telofonicznie często bardzo ciężko się w ogóle dodzwonić a jeśli już to kultura obsługi pozostawia bardzo wiele do życzenia).

zakupy: obiektywy torby filtry; luty 2009

plusy: stany magazynowe

minusy: kompetencje a przede wszystkim kultura

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zadowolony Klientttt rekomenduje Fotopanorama.pl opinia nr 13926 z 09.03.2008

Polecam sklep w ciemno - kupowałem parę razy i było jak na razie OK ;)

zakupy: Obiektyw do Nikona 18-200 NIKOR; marzec 2008

plusy: dobra lokalizacja, fachowa obsługa

minusy: na razie nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Yoshitaka rekomenduje Fotopanorama.pl opinia nr 9728 z 30.10.2007

Rano wykonałem telefon a po południu cieszyłem się już nową lampą błyskową :) Czy trzeba dodawać coś więcej? Szybko i profesjonalnie a uśmiech Pani Agnieszki - bezcenny !! ;)

zakupy: Canon 580EX II; październik 2007

plusy: Szybko, tanio i można liczyć na fachową pomoc

minusy: Nadal brak terminala :/

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Yoshitaka rekomenduje Fotopanorama.pl opinia nr 7155 z 18.07.2007

Zamówiłem obiektyw, został dostarczony do sklepu w terminie. Zostałem telefonicznie poinformowany, że mogę odebrać, co też się ceni. Wg. mnie bez zastrzeżeń, obsługa miła i z profesjonalnym podejściem do nawet upierdliwych klientów. Polecam! :) Jestem zadowolony.

zakupy: Obiektyw Canon 17-55mm/f2.8 L IS USM; 13.07.2007

plusy: Najtaniej w Krakowie, super obsługa ;)

minusy: Nie można płacić kartą :/

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Borówa rekomenduje Fotopanorama.pl opinia nr 6436 z 15.06.2007

Kupuje tylko u nich i zawsze polecam Miła obsługa, masa sprzętu można pobawić się sprzętem aby sprawdzić

zakupy: obiektywy, aparaty, akcesoria; od 2006

plusy: Duży wybór, i uśmiech nawet jeżeli nie kupujesz

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Fotopanorama.pl opinia nr 4362 z 05.03.2007

Profesjonalna, miła obsługa. I rzeczywiście ładna i sympatyczna Właścicielka :-) Olbrzymi wybór sprzętu. Doskonale wyeksponowany. Godny polecenia sklep w królewskim smoczym grodzie.

zakupy: optyka; wkrótce

plusy: Pełny profesjonalizm Personelu sklepu. Aż miło pogawędzi...

minusy: Mozna zostawić tu każdą kasę! Ale miło.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szeryf rekomenduje Fotopanorama.pl opinia nr 4021 z 14.02.2007

Sklep jest ładny ale jeszcze ładniejsza jest jego Właścicielka. :)

zakupy: Canony; co tydzień

plusy: Właścicielka

minusy: Mąż właścicielki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER