Oryginalne prezenty i upominki.
Sklep GodsToys.pl

Kontakt

tel. 507 504 311
Warszawa

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 167
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

GodsToys.pl > Opinie klientów

Sklep GodsToys.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  87% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.02.2011r i posiada 168 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Weronika rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 453474 z 26.07.2019

Wybrałam sklep ponieważ posiada produkty nietypowe i zaskakujące, a do tego w dobrej cenie. Kontakt w sprawie zamówienia przekroczył moje oczekiwania. Bardzo miła obsługa, szybka i cierpliwa mimo moich błędów w dokonywaniu zamówienia. Niezwykła dbałość o klienta. Produkt jak najbardziej zgodny z opisem. Serdecznie polecam :).

zakupy: Zegar cofający czas; lipiec 2019

plusy: Dbałość o klienta, szybka wysyłka, zgodne z opisem

minusy: Wszystko się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 453470 z 26.07.2019

Wybrałam sklep ponieważ posiada produkty nietypowe i zaskakujące, a do tego w dobrej cenie. Kontakt w sprawie zamówienia przekroczył moje oczekiwania. Bardzo miła obsługa, szybka i cierpliwa mimo moich błędów w dokonywaniu zamówienia. Niezwykła dbałość o klienta. Produkt jak najbardziej zgodny z opisem. Serdecznie polecam :).

zakupy: Zegar cofający czas; lipiec 2019

plusy: Dbałość o klienta, szybka wysyłka, zgodne z opisem

minusy: Wszystko się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 438142 z 23.07.2018

Wybrałam ten sklep ponieważ oferuje szeroką gamę produktów, w których znalazłam dokladnie to czego szukałam. Co za tym idzie, sklep spełnił moje oczekiwania w 100% :) dodatkowo byłam mile zaskoczona tyloma podziękowaniami i zaskoczona gdy poznalam historię sklepu, coś wspaniałego :) życzę załodze powodzenia i rozwoju! ❤️

zakupy: Kieliszek do wina 860 ml; lipiec 2018

plusy: Niesamowicie miła obsługa!

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 434930 z 17.05.2018

Od kilku lat zaopatruję się tu w różne prezenty dla bliskich i znajomych. ZAWSZE jestem zadowolona zarówno z zakupionych towarów jak i z obsługi. Dlatego wracam tu, szczególnie gdy nie mam pomysłu na prezent, bo wiem, że znajdę coś fajnego, przydatnego, śmiesznego... Bardzo dziękuję i cieszę się, że jesteście :)

zakupy: Kubek termiczny obiektyw, wyroby czekoladowe i wiele innych; grudzień 2017

plusy: Bogata i ciekawa oferta, łatwość wyszukania produktów

minusy: Nie znalazłam wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur nie poleca GodsToys.pl opinia nr 433422 z 18.04.2018

Sklep znalazłem szukając prezentu na 18-stke, wysyłka poszła sprawnie, obsługa była przyjazna. Natomiast wykonanie przedmiotów mnie nie zadowala, jedna część klepsydry(sex timer) jest krzywa, plastikowa podstawa na której klepsydra powinna stać, odpada po mimo widocznej i nie estetycznej, dużej ilości kleju. Lecz najbardziej irytuje mnie wygrawerowany, duży napis "MADE IN CHINA" na kajdankach. Naprawdę rozumiem informacje o kraju produkcji na opakowaniach itp. lecz grawerowanie takich rzeczy na produkcie mija się z celem.

zakupy: Sex Timer, Kajdanki z Futerkiem - Czerwone; kwiecień 2018

plusy: Szybka dostawa, miła obsługa

minusy: Oferowane produkty są bardzo niskiej jakości

Odpowiedź sklepu 18.04.2018

Dzień dobry Panie Arturze, Pana zamówienie złożone 16.04 otrzymał Pan 18.04. Nie otrzymaliśmy od Pana żadnej informacji, że coś jest nie tak. Nie napisał Pan, że odstępuje od umowy, produkt jest uszkodzony. Nic. Po prostu wpisał Pan negatyw, bo 2 z 4 produktów Panu sie nie spodobały. Jednocześnie są to gadżety typu "śmieszne", więc są jednymi z najtańszych w naszej ofercie i bardziej wręczane są dla żartu niż "praktyczności". No i z racji ceny ich wykonanie jest często takie jakie jest. Oczywiście produkt, który się "rozpadł" w ręku, podchodzi pod reklamację / zwrot, cokolwiek. Kwestia po prostu napisania do ludzi, którzy codziennie dają z siebie wszystko by spełnić oczekiwania Klientów i wtedy zaczyna się dialog a my zaczynamy pracować aby pomóc Klientowi który nam zaufał. Co do zarzutu o napis: "Made in China" nie jestem na 100% pewien, ale wydaje mi się, że każdy produkt musi posiadać oznaczenie w jakim miejscu został wyprodukowany. Nie jestem niestety tego pewien, ale nawet oryginalne, licencjonowane gadżety posiadają tę informację na produkcie, a raczej mało który producent byłby z tego dumny. No nic. Pozdrawiam, Jakub Zieliński.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiikii rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 431742 z 19.03.2018

CUDOWNY sklep! Zamówienie dotarło do mnie bardzo szybko a zamówione przeze mnie produkty są w idealnym stanie, bardzo dobrze wykonane, przepiękne i bez żadnych usterek :)

zakupy: Kapcie jednorożce, termofor Pusheen; marzec 2018

plusy: Wszystko idealne

minusy: Nie ma

Odpowiedź sklepu 18.04.2018

Dziękujemy :) i Zapraszamy!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 403298 z 15.01.2017

Na sklep trafiłam przez przypadek. W swoim asortymencie posiadał interesujący mnie towar. Zamówienia dokonałam na ostatni moment przed świętami Bożego Narodzenia. Przesyłka przyszła do mnie praktycznie od razu po zamówieniu. Nie miałam problemu z kontaktem ze sprzedającym.

zakupy: Grzejace kapcie USB; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: dla mnie wszystko na +

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 338109 z 08.04.2015

Na sklep trafiłam przez przypadek, ale znalazłam tam wiele pięknych i fantastycznych rzeczy na prezenty. Absolutnie polecam, bo sprzedawane przedmioty są świetne, a kontakt ze sprzedającym przemiły i mega profesjonalny. To prawdziwa przyjemność kupować na GodsToys.pl :)) Z pewnością tam wrócę!

zakupy: lampka astronauty; kwiecień 2015

plusy: świetny towar, ekspresowa przesyłka, doskonały kontakt

minusy: nie ma wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 335845 z 19.03.2015

Świetny sklep!Świetni ludzie w nim pracują!Jestem zachwycona,notes faktycznie pachnie czekoladą.Bardzo szybka wysyłka.Polecam niejednemu znajomemu.I wiem na 100%,że jeszcze tu wrócę :-) Dziękuję,że Jesteście :-) Pozdrawiam :-)

zakupy: czekoladowy notes; marzec 2015

plusy: szybka wysyła,mili ludzie,różnorodność oferty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 334557 z 10.03.2015

na sklep trafilam przypadkiem ale imponujaca predkosc w zakupach i przesylce przeszla moje oczekiwania polecam

zakupy: kubeczki serduszka; marzec 2015

plusy: przejzysta strona

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 331841 z 17.02.2015

Szukałam ciekawego dozownika do mydła i natrafiłam na ten sklep. Złożyłam zamówienie i nastąpiła natychmiastowa wysyłka. Towar dokładnie zapakowany otrzymałam na drugi dzień.

zakupy: dozownik do mydła w kształcie wanny; luty 2015

plusy: SZybka wysyłka,możliwośc płatnosci za pobraniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 331417 z 13.02.2015

Bardzo przypadkowo znalazłam sklep poszukując bardzo wyjątkowych gadżetów do domu. Mogę polecić z czystym sercem. Produkt był u mnie w mniej niż 48 godzin od chwili złożenia zamówienia i na pewno do niego powrócę :)

zakupy: Magiczne Różdżki - Solniczka i Pieprznic; luty 2015

plusy: Bardzo szybka obsługa, miły kontakt i wyjątkowy towar.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eliza rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 329681 z 31.01.2015

Na ten sklep trafiłam przypadkowo, jednak nie zawiodłam się. Towar zgodny z opisem, dostawa szybka. Żadnych problemów. Zdecydowanie polecam i na pewno tu wrócę :)

zakupy: Kufel w kształcie buta; styczeń 2015

plusy: szybkość dostawy, zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EW rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 326333 z 07.01.2015

Sklep godny polecenia, transakcja udana, miła obsługa i zakup bardzo fajny :))

zakupy: Kubek termiczny; styczeń 2015

plusy: Miła obsługa i dobry kontakt, szeroki asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ignacy rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 324677 z 22.12.2014

W tym sklepie jest tanio i jest bardzo dobra jakość towarów. W 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Helikopter Szpiegowski SYMA S107C z Kamerą; grudzień 2014

plusy: Tanio i dobra jakość

minusy: Żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mano rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 323893 z 18.12.2014

Sklep wybrałam ponieważ posiadał w ofercie interesujący mnie towar. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, przesyłka do odebrania jeszcze tego samego dnia (ale nie ma problemu gdyby termin odbioru trzeba było przesunąć na później). Polecam jak najbardziej.

zakupy: kubek w kształcie obiektywu; grudzień 2014

plusy: bogata oferta, doskonały kontakt, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 322449 z 10.12.2014

Wybrałam ten sklep, ponieważ jako jeden z niewielu miał ofertę, która mnie interesowała. Oczekiwania spełnione w 100% - przesyłka nadana szybko, wszystko w porządku, produkt dokładnie taki, jak w opisie. Do tego sympatyczny mail z podziękowaniami :D Sama przyjemność.

zakupy: poduszki troll face i me gusta; grudzień 2014

plusy: bogata oferta, terminowość, uprzejmość

minusy: Niczego takiego nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 321605 z 05.12.2014

Wybrałam ten sklep ponieważ szukałam konkretnego przedmiotu i tam znalazłam go w najlepszej cenie i z najbardziej korzystną dla mnie w tym momencie opcją odbioru osobistego :)

zakupy: Czekoladowa farba do ciała; grudzień 2014

plusy: oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 321477 z 04.12.2014

Sklep wybrany przypadkowo... ale przypadek tym razem okazał się strzałem w dziesiątkę. Wspaniały kontakt, bardzo sprawna obsługa oraz pełna kultura to cechy tego sprzedawcy. Szczerze polecam.

zakupy: Model RC Subaru Impreza; grudzień 2014

plusy: Jak w opisie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje GodsToys.pl opinia nr 316281 z 24.10.2014

Tak! Szybko dostałam odpowiedź, że produkt mogę odebrać w każdej chwili. Taki łatwy i szybki zakup nie zdarza się zbyt często. Dodatkowo dostałam rabat na przyszłe zakupy. Na pewno skorzystam. Polecam!

zakupy: gadający otwieracz; październik 2014

plusy: Szybki, tani, bezproblemowy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER