Użytkowa i ozdobna broń biała oraz akcesoria sztuk walki.
Sklep Goods.pl

Kontakt

tel. 603 755 634
Wołomin

Popularne produkty

Noże, Miecze i szable, Broń i akcesoria treningowe, Maczety, Topory, tomahawki ..., Wiatrówki i ASG, Biżuteria, Figurki i kolekcje, Samoobrona, Survival, Dmuchawki

Popularne marki

Cold steel, Goods.pl, Hanwei, United cutlery, Master cutlery, The noble collection, Museum replicas, Condor, Spyderco, Emerson, Ontario, Taidea, Red dragon armoury

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 17
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Goods.pl > Opinie klientów

Sklep Goods.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.11.2006r i posiada 17 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Paweł rekomenduje Goods.pl opinia nr 60658 z 10.09.2010

Wybrałem ten sklep bo mnie tu rzuciły gogle,a mianowicie znalazłem tu produkt o najtańszej cenie i który był akurat na magazynie w przeciwieństwie do paru innych sklepów.

zakupy: Cold Steel SRK; wrzesień 2010

plusy: błyskawiczne "dosłownie"informacje i czas real...

minusy: Brak informacji gdzie jest np.produkowany dany produkt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m.vana rekomenduje Goods.pl opinia nr 47117 z 20.01.2010

znakomita rekomendacja na wszystkich mi znanych forach o tej tematyce,i zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.100% satysfakcji -towar dokładnie zgodny z opisem.przesyłkę otrzymałem w drugim dniu po zakupie (kurier DHL).

zakupy: Hanwei Practical Plus Elite Katana - 28 cali; styczeń 2010

plusy: znakomity kontakt,fachowe opisy towaru,niezawdność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

plus rekomenduje Goods.pl opinia nr 47079 z 20.01.2010

Zdecydowanie polecam Sprzedawcę - 2 lata temu zamówiłem katanę firmy Last Legend wpłaciłem dość dużą zaliczkę ok 80-90% wartości - co stało się z LastLegend zinteresowni wiedzą- pieniądze odzyskałem bez żadnego problemu -wrócę tam nie raz ;-)

zakupy: 3miecze, topór, włocznia itp.; styczeń 2010

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Goods.pl opinia nr 28149 z 11.02.2009

Świetny sklep, błyskawiczna wysyłka, genialna obsługa która nie na kręca na drogi sprzęt ale prawdziwie doradza, wybierając to co najlepsze dla klienta często polecają tańsze alternatywy... moj nóż jest idealnym przykładem... jest super!!!

zakupy: noż mysliwski; luty 2009

plusy: cena,swietny kontakt,bardzo szybka przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje Goods.pl opinia nr 27829 z 07.02.2009

Bardzo uczciwa i solidna firma. Zdecydowanie polecam,szybka przesyłka i atrakcyjne ceny a przede wszystkim szeroki wybór asortymentu.

zakupy: Nóż; luty 2009

plusy: doskonały wybór,obsługa,szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wader rekomenduje Goods.pl opinia nr 26970 z 23.01.2009

Dostawa umówionego dnia i o umówionej godzinie, cena świetna, jestem bardzo zadowolony z zakupów i ze sklepu, zamierzam kupować tu znowu...

zakupy: Miecze fantasy; styczeń 2009

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Goods.pl opinia nr 26816 z 21.01.2009

Niesamowity sklep z fantastyczna obsługą. Dogodne formy płatnosci a przede wszystkim bardzo szeroki asortyment. NAprawde firma solidna i godna polecenia.

zakupy: Miecz Samurajski; styczeń 2009

plusy: towar zgodny z opisem,szybka przesyłka,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mały rekomenduje Goods.pl opinia nr 26502 z 16.01.2009

Super towar,bardzo oryginalny i w atrakcyjnen cenie. Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Gorąco zachęcam do zakupów!!!

zakupy: Nóz Alaskan Hibben; styczeń 2009

plusy: cena,obsługa,szybka przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lord rekomenduje Goods.pl opinia nr 26158 z 11.01.2009

Błyskawiczna przesyłka, dogodne formy płatności, towar zgodny z opisem

zakupy: Fantasy; styczeń 2009

plusy: cena, szybka dostawa, dobry kontakt

minusy: zero

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adaś rekomenduje Goods.pl opinia nr 26002 z 08.01.2009

Jestem pod wrażeniem szerokiego asortymentu sklepu. Szybki zakup i łatwy dostęp. Towar pakowany solidnie a przesyłka szybka.Pozdrawiam serdecznie pomysłodawców takiej wygody

zakupy: Katana; styczeń 2009

plusy: duży wybór, dobre ceny i miła obsługa

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Goods.pl opinia nr 24480 z 10.12.2008

Jak najbardziej zasłużona pozytywna opinia. Wszystko zgodnie z opisem. Bardzo miły kontakt z obsługa sklepu,przesyłka bezpiecznie i błyskawicznie dociera na czas. Czego chcieć więcej? ZDECYDOWANIE POLECAM!!!

zakupy: Figurka World of Warcraft; grudzień 2008

plusy: bardzo dobry kontakt,ekspresowa wysyłka,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Goods.pl opinia nr 24345 z 09.12.2008

Wyjatkowy sklep.... ZAkupy tutaj to prawdziwa przyjemnosc!!! POLECAM,bo widac ze firma jest godna zaufania,a transakcja przeprowadzona pierwszorzednie!!! Super kontakt,przesyłka w ekpresowym tempie!!!

zakupy: Shuriken-gwiazdka z filmu Naruto; grudzień 2008

plusy: bardzo dobry kontakt,super szybka przesyłka,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje Goods.pl opinia nr 23931 z 02.12.2008

Fantastyczny sklep posiadający niesamowicie szeroki wybór towarów!!! Bardzo bardzo bardzo dobry kontakt!! Obsluga otwarta i życzliwa dla klienta,bardzo szybka wysyłka!! PO prostu godni zaufania profesjonaliści!!! POLECAM!!!

zakupy: Speed Jump Rope-Black (305-006); listopad 2008

plusy: doskonaly kontakt,szybka wysyłka,bezpieczenstwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamil rekomenduje Goods.pl opinia nr 23413 z 24.11.2008

Kupowanie w Tym sklepie do wielka przyjemność dużo bardzo tanich produktów wśród wielu sklepów a najlepsze to szybka realizacja zamówionego towaru !!! POLECAM

zakupy: miecz katana; listopad 2008

plusy: cena, jakosc, ludzie

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lord rekomenduje Goods.pl opinia nr 23273 z 21.11.2008

Zakupy w Waszym sklepie to prawdziwa przyjemność: szybko, profesjonalnie, wiarygodnie.

zakupy: katana; listopad 2008

plusy: cena, duzy wybór, miła obsługa

minusy: brak takowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Goods.pl opinia nr 22305 z 04.11.2008

Rzadko się zdarza, żeby spotkać sklep w tej materii, w dodatku w sieci.! Znalazłem, skorzystałem i jestem mega zadowolony! Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, rewelacyjny asortyment, konkurencyjne ceny, zero problemów ! SOLIDNA FIRMA !

zakupy: Nóż Cold Steel; listopad 2008

plusy: asortyment, ceny, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JS rekomenduje Goods.pl opinia nr 21978 z 28.10.2008

Kupowałem w goods.pl wielokrotnie i nadal zamierzam to robić, mają bardzo duży wybór towaru który mnie interesuje w dobrych cenach, szybka dostawa, zero problemów.

zakupy: miecze, noże i akcesoria do sztuk walki; październik 2008

plusy: dobre ceny, szeroki wybór towaru

minusy: czasami trzeba poczekać na sprowadzenie towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER