Urządzenia i artykuły elektroniczne.
Sklep Hobbyelektronika.pl

Kontakt

tel. 25 6845 491
Garwolin

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 28
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Hobbyelektronika.pl > Opinie klientów

Sklep Hobbyelektronika.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.11.2009r i posiada 29 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Janek nie poleca Hobbyelektronika.pl opinia nr 309633 z 08.09.2014

Koszmar. Sprzedawca na urlopie. Brak informacji. Słaby kontakt. Otrzymałem informację, że towar wysłany a okazało się później po ponagleniu, że w ogóle nie będzie zamówienie zrealizowane. Zwrot gotówki na konto bez problemu. Strata czasu i lekceważące podejście do klienta. W sumie dwa tygodnie czekania i brak towaru. Zamówiłem towar w innym sklepie i po 3 dniach miałem zasilacz w domu. NIE POLECAM.

zakupy: Zasilacz; sierpień 2014

plusy: Zwrot gotówki bez problemów

minusy: JW

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 297437 z 21.06.2014

Bo mają to czego szukałem.

zakupy: akumulator; czerwiec 2014

plusy: xxx

minusy: xxx

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel K. rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 244013 z 12.09.2013

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania, szybka wysyłka. Polecam ten sklep,

zakupy: akumulator żelowv 6v 12ah; wrzesień 2013

plusy: szybka wysyłka, bogata oferta, towar zgodny z opisem

minusy: nie znalazłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anonym rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 243573 z 10.09.2013

Polecam wszystkim ten sklep; szybko, łatwo bezpiecznie, tanio.

zakupy: -; wrzesień 2013

plusy: Szybko, łatwo, bezpiecznie, tanio.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 239277 z 23.08.2013

Solidny partner handlowy

zakupy: domofon; sierpień 2013

plusy: szybka przesyłka

minusy: troche zbyt skromny asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 229241 z 04.07.2013

Do zakupu w tym sklepie skłoniła mnie dostępność "od ręki" poszukiwanych akumulatorów żelowych, plus pozytywne rekomendacje innych kupujących. Nie zawiodłem się na firmie-:) Dziękuję i pozdrawiam

zakupy: Akumulatory Vipow LP10-12; lipiec 2013

plusy: Szybkie potwierdzenie dostepności towaru i dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugeniusz rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 229085 z 04.07.2013

tylko ten sklep posiadał ten towar

zakupy: przetwornica 230V/12V; lipiec 2013

plusy: szybkość, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Donat rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 204434 z 08.03.2013

Jestem zadowolony z otrzymanego towaru, szybkiej realizacji zamówienia. Towar otrzymałem wysokiej jakości z pełną dokumentacją . Polecam innym osobą .

zakupy: Miernik i detektor; marzec 2013

plusy: terminowość

minusy: nie mam zastrzeżen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BUBA rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 194421 z 22.01.2013

Sklep posiadał towar jaki potrzebowałem.Dobre ceny,pełna informacja o wysyłce.Szybkie dostarczenie. Godny polecenia.

zakupy: Akumulator żelowy, ładowarka do akumulato; styczeń 2013

plusy: Mnogość towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 179721 z 29.11.2012

Tak spełnił moje oczekiwania,wysyłka bardzo szybka i atrakcyjne ceny produktów,miła obsługa

zakupy: Gniazda głośnikowe; listopad 2012

plusy: atrakcyjne ceny

minusy: nie ma wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosia-andrzej@wp rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 167921 z 16.10.2012

Po raz pierwszy dokonałem zakupu w sklepie Hobbyelektronika jestem pod wrazeniem obsługi przez Pana Roberta Donicza konkretne załatwienie .Tę f-mę polecam wszystkim pozdrawiam A.K

zakupy: Mikrofon bezprzewodowy LS 101; październik 2012

plusy: Słownść,słowność,fachowośc

minusy: Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRZYSZTOF rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 157741 z 07.09.2012

SPEŁNIA OCZEKIWANIA-TROCHĘ DŁUGO IDZIE TOWAR

zakupy: ELEKTRONIKA; wrzesień 2012

plusy: TANIO

minusy: DŁUGI CZAS REALIZACIJ

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slawek rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 131997 z 14.06.2012

sklep godny zaufania. w piątek rano zamówiłem a w poniedziałek dostałem juz przesyłkę.

zakupy: kondensator; czerwiec 2012

plusy: wszystko tak jak powinno

minusy: bez zarzutu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 91679 z 22.12.2011

powodem wyboru tego sklepu byla niska cena.

zakupy: pilot; grudzień 2011

plusy: tanio, szybko, dolaczono baterie do pilota

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tyka rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 89601 z 01.12.2011

Oferowany towar był w najniższej cenie w zestawieniu z konkurencją przy zachowaniu tej samej klasy wyrobu. Obsługa szybka, fachowa. Dostawa błyskawiczna.

zakupy: Gniazda sterowane pilotem.; grudzień 2011

plusy: Szybka i sprawna obsługa.

minusy: Jak dotychczas nie zauważam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 89400 z 30.11.2011

Witam. Bardzo szybka dostawa towaru.Polecam

zakupy: mikser karaoke; listopad 2011

plusy: duzy wybór towarów

minusy: jak dla mnie brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 84577 z 19.09.2011

Tak, w pełni. Dobra firma, dobre ceny

zakupy: Sprzęt nagłaśniający; wrzesień 2011

plusy: oferta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam2459@wp.pl rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 82508 z 15.08.2011

Pewny i tanj towar - szybka dostawa

zakupy: akumulatory; sierpień 2011

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 77665 z 27.05.2011

Sklep wybrałam, ponieważ ma szeroki asortyment. Transakcja została sfinalizowana bardzo szybko, towar jest zgodny z zamówieniem. Wszystko w najlepszym porządku. Gorąco zachęcam do transakcji. Dziękuję.

zakupy: Akumulator żelowy 6V 12Ah; maj 2011

plusy: sprawna realizacja zakupów, szeroki asortyment

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Hobbyelektronika.pl opinia nr 71440 z 14.02.2011

Ten sklep znalazłem najszybciej w internecie i w pełni spełnił on moje oczekiwania. Przesyłka była bardzo szybka.

zakupy: kondensator rozruchowy; luty 2011

plusy: bardzo dobry kontakt ze sklepem i szybka realizacja

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER