Sprzęt, odzież oraz obuwie firmy Hummel.
Sklep Hummel.com.pl

Kontakt

tel. +48 661 429 711
Osiek

Popularne produkty

Akcesoria, Torby i plecaki, Dzieci, Dresy-Dresy z rozpinaną bluzą, Buty, Koszulki-Koszulki treningowe i meczowe, Bluzy, Spodnie, Spodenki, Koszulki, Kurtki, Dresy

Popularne marki

Hummel

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 106
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Hummel.com.pl > Opinie klientów

Sklep Hummel.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.04.2010r i posiada 107 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Darek rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 387766 z 06.07.2016

Bardzo dobra obsługa jakość i ceny towarów

zakupy: Bluza Buty Skarpetki; lipiec 2016

plusy: Miła obsługa

minusy: Mała ilość rozmiarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mmm nie ma zdania o Hummel.com.pl opinia nr 330777 z 10.02.2015

dobra jakość towaru. kontakt to jakaś masakra, brak profesjonalizmu. na odpowiedz czekałam tygodniami. a i ignorują maile

zakupy: torba; grudzień 2014

plusy: dobry towar

minusy: brak kontaktu, ludzie ściana

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 327213 z 13.01.2015

Wybrałem ten sklep ponieważ uważam firmę Hummel za najlepszą ,wynika to także z tego że jestem kibicem i interesuję się Piłką Ręczną a Hummel jest mocno związany z tą dyscypliną.Co do sklepu i towaru który zakupiłem to spełnił moje oczekiwania w 100%.

zakupy: Koszulki sportowe; grudzień 2014

plusy: Duży wybur asortymentu

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nati777 rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 318529 z 13.11.2014

Szybko realizowane zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam!!!

zakupy: obuwie sportowe; listopad 2014

plusy: kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 318157 z 09.11.2014

PROFESJONALIZM w PEŁNYM ZAKRESIE!!!! Szybki KONTAKT i NATYCHMIASTOWA REALIZACJA!!!! Towar EKSTRAKLASA!!!!! POLECAM GORĄCO ZAWODOWEGO SPRZEDAWCĘ!!!! DUŻY POZYTYW:)

zakupy: Skarpety Hummel Chevron Indoor low; październik 2014

plusy: Profesjonalizm w całej okazałości.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ADEK rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 318057 z 08.11.2014

Sklepy stacjonarne - mała sieć.

zakupy: koszulki; listopad 2014

plusy: strona www

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

masełko rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 318053 z 08.11.2014

Gram w piłkę ręczną i większość rzeczy razem z kolegami zamawiamy z hummela. Bardzo dobrze spełnij moje oczekiwania w ciągu 3 dni paczka przyszła

zakupy: skatpetki, frotka; październik 2014

plusy: Szybka dostawa,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

daga95 rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 315305 z 17.10.2014

Rzeczy marki Hummel są bardzo dobrej jakości, dlatego często je kupuję. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Miła obsługa, dobry kontakt, szybka wysyłka. Wszystko beż żadnych komplikacji i nieporozumień. Polecam w 100%

zakupy: spodnie, koszulka, frotka, opaska; wrzesień 2014

plusy: bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka

minusy: nie zauważyłam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 314041 z 08.10.2014

sklep posiada towar o wysokiej jakości

zakupy: koszulki; wrzesień 2014

plusy: Błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józek rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 313925 z 07.10.2014

Szukałem fajnego dresu za dobre pieniążki. I znalazłem Wasz sklep. Kupiłem towar, został dostarczony sprawnie. Z czystym sumieniem polecam sklep. Myślę, że jeszcze będę korzystał z Waszych usług. Pozdrawiam.

zakupy: Dres męski; październik 2014

plusy: dobra informacja

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lofer1 rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 313773 z 06.10.2014

Szybko, sprawnie, hummel dobre robi dresy, moje ulubione z serii authentic.

zakupy: Authentic be; październik 2014

plusy: Asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darekkkk rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 313725 z 06.10.2014

Dobra marka,ale gdyby nie mała pomyka z wymiarami dresu to wszystko było by ok.Na stronie są podane rozmiary ,a w magazynie ich nie ma.Polecam zadzwonic i sie upewnic przed zakupem.Po za tym wszystko ok.

zakupy: Dres bramkarski; październik 2014

plusy: Orginalne

minusy: Słaby kontakt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mysza rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 313697 z 06.10.2014

bo już wcześniej byłam klientką i było ok

zakupy: koszulka; październik 2014

plusy: szybka dostawa , sprawnie, opakowanie nie uszkodzone

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzys rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 313693 z 06.10.2014

produkty są wysokiej jakości, wysyłka na czas, ceny przystępne

zakupy: koszulki, dresy; październik 2014

plusy: same plusy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 309517 z 07.09.2014

Świetny sklep i świetny towar.

zakupy: buty; sierpień 2014

plusy: szybko i solidnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pit4u rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 309477 z 06.09.2014

Mieli to czego nie było w innych sklepach. Oczekiwania spełnione bo mam to co chciałem. Koszulka w b. dobrym gatunku. Leży jak ulał.

zakupy: Koszulka Hummel Team Spirit Polo; wrzesień 2014

plusy: Towar w b. dobrej jakości. Design i kolory super.

minusy: Nie ma go za rogiem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGATA rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 309421 z 05.09.2014

LUBIE TĄ MARKĘ WIEC JĄ WYBRAŁAM.

zakupy: BLUZA Z KAPTUREM; wrzesień 2014

plusy: DOSTĘPNOŚĆ PRODUKTÓW

minusy: TYLKO W WARSZAWIE

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

max rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 304689 z 07.08.2014

Wybrałem sklep ze względu na markę oraz bogatą i atrakcyjną ofertę. Moje oczekiwania zostały spełnione w 100%. Towar zgodny z opisem, szybka obsługa, łatwy kontakt - polecam.

zakupy: Torba i komplet sportowy; luty 2014

plusy: Możliwość wymiany towaru na inny rozmiar, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 301213 z 15.07.2014

Sklep spełnia moje oczekiwania,towary sa zgodne z opisem,bardzo szybka i sprawna przesyłka.

zakupy: Torba i buty; maj 2014

plusy: rzetelność,sprawna i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tejot02 rekomenduje Hummel.com.pl opinia nr 287089 z 12.04.2014

Sklep jak najbardziej godny polecenia. Koszulki zakupione przeze mnie w 100% zgodne z opisem. Kontakt i wysyłka towaru bez żadnych problemów.

zakupy: koszulki; kwiecień 2014

plusy: wszystko zgodne z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER