Sprzęt i akcesoria komuterowe.
Sklep iComp.pl

Kontakt

tel. 801 000 65
Dzierżoniów

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 4
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

iComp.pl > Opinie klientów

Sklep iComp.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.12.2008r i posiada 9 opinii klientów w tym 45% pozytywnych.

Wystaw opinię

Michał nie poleca iComp.pl opinia nr 155053 z 29.08.2012

Zamówiłem grę miesiąc przed premierą. Po przeszło dwóch miesiącach nie otrzymałem zamówionego towaru, w związku z czym poprosiłem o zwrot pieniędzy. W tym momencie mija prawie miesiąc odkąd próbuję odzyskać kwotę. Telefony nie są odbierane, maile w większości ignorowane. Sklep zapewnił po dwóch tygodniach że pieniądze wysłał co jest graniem na zwłokę i kłamstwem. Po dwóch tygodniach od tej wiadomości pieniędzy nadal nie ma a sklep nie wyjaśnia sytuacji. Zdecydowanie ODRADZAM ten "sklep".

zakupy: Diablo 3; kwiecień 2012

plusy: brak

minusy: tragiczny kontakt w sprawie zwrotu pieniędzy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rozakr nie poleca iComp.pl opinia nr 137005 z 03.07.2012

Nie polecam, zakupiłem u nich grę Diablo 3 ponad 1,5 miesiąca przed premierą. Mamy teraz prawie 2 miechy po premierze a owego produktu nadal nie otrzymałem. Prosiłem o zwrot pieniędzy ale bez skutku, pieniędzy też nie ma. Matactwo, brak kontaktu, zbywanie jak już jakimś cudem człowiek się dodzwoni... STANOWCZO ODRADZAM!!

zakupy: Diablo 3; kwiecień 2012

plusy: Brak

minusy: matactwo, nieterminowośc, brak kontaktu, brak towaru itp

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz nie poleca iComp.pl opinia nr 96553 z 08.02.2012

NIE POLECAM Witam, wszystko zaczęło się 2-3tyg temu kiedy okazało się że potrzebuje ulepszyć w swoim komputerze kartę muzyczną i wybór padł na Asus Xonar DG. Oczywiście w poszukiwaniu najlepszej ceny i najszybszej wysyłki udałem się na allegro i różne porównywarki cenowe. Znalazłem klika sklepów internetowych które oferowały tą kartę w takiej samej cenie 116zł + wysyłka. Po dłuższych zastanowieniach wybór padł na sklep icomp.pl. Znam tą markę ponieważ mają sklepy w moim województwie i często szukając coś na allegro widzę ich oferty. Poza tym ze wszystkich sklepów mieli kartę jako dostępna z bardzo dużą ilością na magazynie. Dokonałem zakupu, odrazu przelałem pieniążki dopłaciłem również za kuriera by paczką możliwie jak najszybciej dotarła do mnie. Czekałem kilka dni przesyłka była oznaczona jako do realizacji. Niestety zero ruchu. Próby kontaktu GG, E-mail i telefon zakończyły się fiaskiem dopiero po tygodniu udało mi się skontaktować ze sprzedawcą. Oczywiście została wciśnięta mi bajeczka o braku towaru. I mieli dokonać zwrotu pieniędzy o które musiałem się dwa razy upominać zanim zostały przelane. Podsumowując czekałem tydzień na informację że towaru brak czyli stany fikcyjne, potem czekałem kilka dni na informację o zwrocie, i ostatni tydzień to upominanie się o zwrot. Podsumowując stany magazynowe - fikcyjne, brak kontaktu poprzez telefon czy gg, kontakt e-mail z bardzo dużym opóźnieniem, o zwrot też trzeba było się upominać. Ogólnie porażka nie spotkało mnie jeszcze coś takiego w sklepie. Zero poszanowania do klienta.

zakupy: Asus Xonar DG; styczeń 2012

plusy: Nic

minusy: stany magazynowe - fikcyjne, brak kontaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje iComp.pl opinia nr 36697 z 25.06.2009

Zamówiłem rano w szkole głośniczki i już następnego ranka kurier był u mnie w domu :) Cała transakcja trwała w sumie krócej niż 24h. Sam towar bardzo dobry za niską cenę. Zdecydowanie polecam !!!

zakupy: Easy Touch ET-678 Madness; maj 2009

plusy: Expresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje iComp.pl opinia nr 35158 z 29.05.2009

Takiej obsługi można tylko pozazdrościć.Super obsługa,ekspresowa wysyłka zakupionego towaru. Rewelacja.Polecam wszystkim ten sklep.

zakupy: LAPTOP HP HDX18-1180EW FU768EA .; maj 2009

plusy: swietny kontakt (zakup na raty), szybka wysylka

minusy: nie stwierdzilam nic:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciek nie poleca iComp.pl opinia nr 34921 z 25.05.2009

zdecydowanie odradzam korzystanie z tego sklepu. zakupy w tym pseudosklepie skończyły się dla mnie wydatkami po których i tak zostałem bez zakupionej u nich rzeczy. kontakt z obsługą fatalny. bez łaski to wyciągają tylko kasę. zupełne zero poszanowania klienta oraz ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej, która de facto ma nas bronić przed takimi złodziejskimi praktykami...

zakupy: karta nvidia 9600gt; październik 2008

plusy: krótki adres

minusy: ludzie w nim pracujący

Odpowiedź sklepu 27.05.2009

Witam. Chcialbym tylko poinformowac szanowne osoby czytajace komentarze, ze w/w opinia jest kompletnie nieprawdziwa. Sprawa dotyczy reklamacji karty graficznej 9800GT. Producent nie byl w stanie naprawic karty - zwrocil nam pieniadze, my - zwrocilismy co do zlotowki klientowi (448zl). Jednakze wg. klienta jest zlamanie ustawy, pseudozachowanie, zlodziejskie praktyki. Klient w odwecie oczywiscie wszedl do sieci i pisze komentarze w ten sposob. Czy jest to fair? Czy oddanie pieniedzy za zakupioy towar po pol roku jego uzytkowania, to sa "zlodziejskie praktyki"? Przeciez w tym momencie, to poprostu klient przez pol roku uzywal sobie sprzet nastepnie dostal calkowity zwrot gotowki za niego. Innymi slowy przez pol roku uzywal go poniekad "za darmo". Ocene pozostawiamy Wam. Jest to irytujace, ze nie majac racji kazdy moze wejsc na sieci i napsiac tego typu komentarze, ktore sa NIE FAIR.Przyjmujemy kazda krytyke - bo zdrowa krytyka poprawia jakosc uslug, pozwala wyciagac wnioski. Ale takie nieprawdziwe komentarze, sa poprostu ponizej pewnego poziomu etyki.

Odpowiedź maciek 27.05.2009

"Ustawa o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego z dnia 27 lipca 2002 r. (Dz. U. 141 poz. 1176) Art. 8. 2. Nieodpłatność naprawy i wymiany w rozumieniu ust. 1 oznacza, że sprzedawca ma również obowiązek zwrotu kosztów poniesionych przez kupującego, w szczególności kosztów demontażu, dostarczenia, robocizny, materiałów oraz ponownego zamontowania i uruchomienia. " zgodnie z brzmieniem tego artykułu powinienem również otrzymać zwrot kosztów transportu. ale z Waszego zachowania wywnioskować można jedynie że o istnieniu tej ustawy nie macie pojęcia... jeżeli nadal będziecie twierdzić że napisałem nieprawdę możemy spotkać się w sądzie gdzie zwrócicie mi koszty transportu zwiększając przy okazji zasobność portfela jakiegoś prawnika. a sprawa jest prosta więc nawet średnio zdolny ją wygra;) a karta to 9600gt a nie 9800gt... od razu widać waszą solidność.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gejzer nie poleca iComp.pl opinia nr 28799 z 18.02.2009

długi termin napraw które póżniej sie powtażają i dochodza coraz to inne usterki

zakupy: komputer za 2500zł; luty 2009

plusy: brak

minusy: ceny

Odpowiedź sklepu 13.05.2009

Klient reklamowal komputer, ktory zostal naprawiony w przeciagu 1 dni + (niezalezne od nas)14dni - czas oczekiwania na wymiane komponentu przez producenta. Nowe usterki NIE wynikaja z naszej winy, sprzet jest 100% spraweny.

Odpowiedź gejzer 13.05.2009

Nie jest to prawdą 1 dzień to czas w jakim informuja o typie usterki a póżniej sie czeka i czeka a jesli sie nie upomni o sprzet lub część reklamowaną zawsze jedna odpowiedz -jeszcze nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przybylski rekomenduje iComp.pl opinia nr 27749 z 06.02.2009

Wszystko w jak najlepszym porządku .Szybko i sprawnie bardzo dobry kontakt

zakupy: NZXT LeXa Black - Blueline Edition (OKNO); luty 2009

plusy: kontak

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje iComp.pl opinia nr 25014 z 18.12.2008

Pełen profesjonalizm we wszystkim!!!!Expresowa przesyłka szczegułowe powiadamianie o statusie paczki,Bardzo dobry kontakt email ,bardzo dobrze zapakowany towar!!!!!!!!Mega Pozytyw Gorąco polecam wszystkim!!!!!

zakupy: MATA DO TANCA COIL PC DANCE MAT; grudzień 2008

plusy: szybka dostawa, szczegolowa informacja o statusie paczki

minusy: brak zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER