Sprzęt sportowy i turystyczny.
Sklep InSport24.pl

Kontakt

tel. 77 454 34 96
Opole

Popularne produkty

Damska kolekcja, Męska kolekcja, Sprzęt sportowy zimowy, Sprzęt turystyczny, Juniorska kolekcja, Sprzęt sportowy letni

Popularne marki

Salomon, Salewa, Hi-tec, Rossignol, Campus, Feel free, Brubeck, Uvex, Quiksilver, Tempish, Roxy, , Goldwin, Fizan, Descente, Motive, Chiruca, K2, Lange, Arctica

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 13
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

InSport24.pl > Opinie klientów

Sklep InSport24.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.12.2008r i posiada 13 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marcin Gdynia rekomenduje InSport24.pl opinia nr 160705 z 19.09.2012

Dostępność towaru, dobra cena, szybka wysyłka

zakupy: Plecak Salomon Sky 25; wrzesień 2012

plusy: Kompetencja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

majkel rekomenduje InSport24.pl opinia nr 156949 z 05.09.2012

zdecydowanie sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Salewa Urban 22 Off White; wrzesień 2012

plusy: szybkość realizacji zamówienia, miła obsluga ;)

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sasha rekomenduje InSport24.pl opinia nr 156605 z 04.09.2012

Tylko tutaj znalazłam najnowszy kolor szukanej przeze mnie kurtki. Dlatego wybrałam ten sklep

zakupy: Hi-Tec Lady Dole Fushia; wrzesień 2012

plusy: nowy asortyment

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje InSport24.pl opinia nr 154493 z 28.08.2012

towar, którego szukałam w promocji. Miła, szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.

zakupy: softshell; sierpień 2012

plusy: bardzo syzbka informacja zwrotna, sympatycznie i na czas

minusy: nie widzę żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roberto rekomenduje InSport24.pl opinia nr 153317 z 23.08.2012

Najnizsze ceny, miła obsługa

zakupy: Dolomite Cinquantaquattro, Salomon Mini; lipiec 2012

plusy: kontakt, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje InSport24.pl opinia nr 131529 z 13.06.2012

Bardzo profesjonalna obsługa. Otrzymałam szczegółowe informacje na temat produktów. Szybka i tania wysyłka. Na pewno nie zakończę na jednym zakupie :)

zakupy: chustka buff; czerwiec 2012

plusy: profesjonlana obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rafał rekomenduje InSport24.pl opinia nr 121893 z 07.05.2012

Polecam sklep. szybka wysyłka, szybka dostawa.

zakupy: Męska koszulka Salewa Tamar Dry M S/S Sr; maj 2012

plusy: bardzo szyka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje InSport24.pl opinia nr 94477 z 27.01.2012

Kupowałam rzeczy wymagające dobrego dopasowania (m.in. kask, rękawiczki narciarskie). Przy braku towaru otrzymałam natychmiast korzystne propozycje zamienników. Szybki, miły, fachowy kontakt. Towar zamawiałam bez mierzenia, na podstawie opisu i rozmowy z pracownikiem sklepu. Na drugi dzień paczka była w domu, wszystko pasuje idealnie. Szybko, fachowo i niedrogo. Zdecydowanie polecam.

zakupy: kurtka, kask, rękawiczki; styczeń 2012

plusy: fachowa obsługa, szeroka oferta, krótki czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomaszinio rekomenduje InSport24.pl opinia nr 87343 z 03.11.2011

Wybrałem ten sklep, ponieważ wcześniej robiłem w nim już zakupy. Wiedziałem, że zamówiony towar dojdzie szybko i będzie bardzo dobrze służył użytkownikowi. insport24 jest idealnym sklepem internetowym, w którym można znaleźc naprawdę bardzo dobrej jakości towar w atrakvyjnych cenach

zakupy: Deska snowboardowa Rossignol 11/12 Circu; październik 2011

plusy: szybko, tani i przyjemnie ;)

minusy: brak wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lk rekomenduje InSport24.pl opinia nr 79495 z 28.06.2011

Sklep wybrałam przypadkowo bo poszukiwana kurtka była tu najtańsza. Jestem bardzo zadowolona. Szybko , tanio, przesyłki za pobraniem. Polecam.

zakupy: kurtka HI-TEC LADY AMELIA; czerwiec 2011

plusy: szybko tanio

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje InSport24.pl opinia nr 67528 z 17.12.2010

Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić ten sklep. Zakupu dokonałem poprzez witrynę internetową. Profesjonalna obsługa, stały kontakt oraz szczegółowe informowanie klienta o procesie realizacji jego zamówienia. Proces wysyłki został przeprowadzony szybko i bezpiecznie. Nie było również problemu ze strony ekipy sklepu udzielić mi pomocnych informacji już po dotarciu do mnie produktu zakupu. A to wszystko z pełną kulturą i poszanowaniem dla klienta. Sądzę, że wiele sklepów mających wieloletni staż w prowadzeniu działalności handlowej poprzez internet, może brać przykład z kadry InSport24.pl. Polecam!

zakupy: Chiruca Gredos Supra GTX; grudzień 2010

plusy: Profesjonalizm, pomoc, kultura.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mjasnoch rekomenduje InSport24.pl opinia nr 63691 z 27.10.2010

Bardzo dobry kontakt zarówno pisemny jak i telefoniczny. Bardzo szybka wysyłka, nie zawyżają cen przesyłki za pobraniem. Kurtka, którą zamówiłem była dobrze zapakowana w kartonie a nie jak to zwykle bywa w worku do bólu zawiniętym taśmą klejącą. Nie trzeba zakładać konta aby dokonać zamówienia. POLECAM.

zakupy: Kurtka HI-TEC Polaris; październik 2010

plusy: Obsługa, czas realizacji

minusy: Nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MK rekomenduje InSport24.pl opinia nr 61162 z 17.09.2010

Kupowałam już w wielu sklepach internetowych, ale ten jest bezsprzecznie najlepszy. Kurtka, której szukałam była w tym sklepie najtańsza. Brakowało odpowiadającego mi koloru i rozmiaru, ale... OBSŁUGA I KONTAKT TUTAJ SĄ RE-WE-LA-CYJ-NE!Towar (mimo braku w magazynie) dotarł do mnie w 3 dni po zamówieniu. Perfekcyjna współpraca! Sprzedawca przyjazny i "troskliwy". SZCZERZE POLECAM!!!

zakupy: Hi-tec Lady Morena; wrzesień 2010

plusy: Fachowa, staranna i szybka obsługa

minusy: Brak jakichkolwiek uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER