Bielizna damska i męska.
Sklep Intymna.pl

Kontakt

tel. 801 003 059
Koszalin

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 63
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 7
Podsumowanie

Intymna.pl > Opinie klientów

Sklep Intymna.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  82% - kontakt i obsługa

  88% - terminowość realizacji zamówienia

  88% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 71 opinii klientów w tym 89% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dominik rekomenduje Intymna.pl opinia nr 462914 z 16.01.2021

Duży wybór bielizny, przystępne ceny, atrakcyjne promocje, ekspresowa wysyłka.

zakupy: Rajstopy; grudzień 2020

plusy: wybór produktów, ceny, jakość, czas wysyłki i dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Satek rekomenduje Intymna.pl opinia nr 462762 z 08.01.2021

pięknie i bardzo profesjonalnie prezentowana oferta sklepu, szeroki asortyment , bardzo wysoka jakość zakupionego produktu , błyskawiczna realizacja zamówienia - duży wybór sposobu zapłaty i dostawy - w tm opcja darmowej wysyłki , co dla wielu klientów ma znaczenie , przyjemnie robić zakupy w takim sklepie , szczerze polecam

zakupy: produkty z kategorii bielizna damska; styczeń 2021

plusy: świetna oferta i perfekcyjna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Intymna.pl opinia nr 462618 z 28.12.2020

Wszystko OK, polecam.

zakupy: Bielizna; grudzień 2020

plusy: Darmowa przesyłka, zróżnicowany asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Intymna.pl opinia nr 462434 z 15.12.2020

Sklep spełnił moje oczekiwania szybką przesyłką,fajnymi promocjami i szerokim asortymentem

zakupy: szlafrok; grudzień 2020

plusy: promocje , szeroki asortyment ,szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaga rekomenduje Intymna.pl opinia nr 462266 z 07.12.2020

Zamawiałam w tym sklepie wielokrotnie, dostawa była zawsze zgodnie z terminem podanym przy produkcie. Nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń do otrzymanych produktów.

zakupy: Swetry; grudzień 2020

plusy: Wysyłka na czas, produkty dobrych producentow

minusy: Nie dopatrzyłam się żadnych jak do tej pory

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Intymna.pl opinia nr 462158 z 01.12.2020

Bardzo duzy wybór, prosta strona, produkty dopasowane do kategorii których szukałam

zakupy: Biustonosz, gorset, szlafrok; grudzień 2020

plusy: Duzy wybór, produkty bardzo dobrze wykonane

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janina rekomenduje Intymna.pl opinia nr 462078 z 25.11.2020

Towar jest zawsze zgodny z zamówieniem, oryginalnie zapakowany, na każdym etapie jest bieżąca informacja. Ponadto sklep internetowy ma bardzo szeroki asortyment.

zakupy: 2 sztuki Piżam; listopad 2020

plusy: Bieżąca informacja, produkty wysokiej jakości

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

drawo rekomenduje Intymna.pl opinia nr 462058 z 24.11.2020

Kupuję od lat, zawsze jest ogromny wybór, sprawna, szybka obsługa.

zakupy: figi, body, biustonosze; listopad 2020

plusy: doskonale, szybko, najlepiej

minusy: nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

drawo rekomenduje Intymna.pl opinia nr 461918 z 16.11.2020

Kupuję od lat i zawsze jest to czego potrzebuję i szybko

zakupy: figi, body, biustonosze; listopad 2020

plusy: doskonale, szybko, najlepiej

minusy: nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila nie poleca Intymna.pl opinia nr 455510 z 31.10.2019

Nie polecam i radzę unikać tego sklepu. część zamówionego towaru musiałam zwrócić ale jeżeli chodzi o zwrot gotówki to jest po prostu tragedia przez dwa miesiące pomimo licznych prób kontaktu byłam zwodzona że przelew nastąpi w następnym tygodniu że przekazane do księgowej ale zwrotu nie było. Sprawę zgłosiłam. Na różnych stronach znalazłam opinię że sklep nie zwraca gotówki niestety dopiero po zakupie. Napiszcie że nie otrzymaliście gotówki oraz numer zamówienia na stronie OPINEO.PL. Mi pomogło.

zakupy: Bielizna; sierpień 2019

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak zwrotu gotówki za odesłane przedmioty.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata nie poleca Intymna.pl opinia nr 455082 z 11.10.2019

Sklep okrada klientów, nie zwracają pieniędzy za rozpatrzoną pozytywnie reklamację. Kiedy się do nich pisze maile pozostają bez odpowiedzi . Gdzie to zgłosić , aby ponieśli konsekwencje.?

zakupy: Bielizna 538; październik 2019

plusy: Brak zalet

minusy: Okradanie ludzi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna nie poleca Intymna.pl opinia nr 425246 z 05.12.2017

Szczerze odradzam wszystkim zakupy w sklepie intymna.pl Totalne lekceważenie klienta, brak odpowiedzi na maila, utrudniony kontakt e-mail poprzez blokowanie możliwości odpowiedzi zwrotnych, brak zwrotu gotówki pomimo upływu ich regulaminowego terminu oraz moich przypomnienie a także ich zapewnień o przelanie pieniędzy (zwrot towaru potwierdzili 20.11.2017 a jest 5.05.2017) Potworne nadużycie zaufania klienta, brak rzetelności i profesjonalizmu w obsłudze zarówno sklepu jak klienta.

zakupy: Sukienka; grudzień 2017

plusy: Brak

minusy: Nie terminowość, brak kontaktu, lekceważenie klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Intymna.pl opinia nr 405798 z 16.02.2017

Wybrałam ten sklep ze względu na szeroki wybór towarów i dobre ceny.

zakupy: bielizna; luty 2017

plusy: Błyskawiczna realzacja, doskonała jakość produktów.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika K rekomenduje Intymna.pl opinia nr 388510 z 14.07.2016

Uwielbiam ten sklep i osobiście nie znam lepszego sklepu internetowego z bielizną. Zakupione produkty zawsze przychodzą zgodnie z zamówieniem a ich opisy zgadzają się z rzeczywistością. Dobrze podane tabele rozmiarów. Życzliwa i profesjonalna obsługa oraz szybka dostawa. Zdecydowanie polecam

zakupy: Strój kapielowy; lipiec 2016

plusy: Zgodność opisu przedmiotu z rzeczywistością

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Intymna.pl opinia nr 372802 z 11.02.2016

Znalazlam to czego szukałam. Sklep super.Bardzo dobry kontakt i ekspresowa przesyłka.

zakupy: Majtki modelujące EXPERIA WOLBAR; luty 2016

plusy: Profesjonalność,kontakt, ekspresowa przesyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kornelia rekomenduje Intymna.pl opinia nr 372386 z 08.02.2016

Sklep potrafi się zareklamować ale też obsługa klienta jest zgodna z reklamą :rzetelna,fachowa i przyjazna klientowi.Nie traktuje klienta jak zło konieczne. Na pewno jeszcze będę robić tu zakupy.

zakupy: bielizna; styczeń 2016

plusy: "klient nasz Pan"

minusy: wady? na razie ich nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gingerchick rekomenduje Intymna.pl opinia nr 371550 z 01.02.2016

Znalazłam tę stronę internetową przypadkiem i zaczęłam często odwiedzać, bo rzeczy mają naprawdę świetne jakościowo, starannie i schludnie zapakowane (zawsze!) i kontakt jest błyskawiczny i zawsze można się dogadać.

zakupy: bielizna; styczeń 2016

plusy: przejrzysta strona internetowa

minusy: za późno odkryty ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Intymna.pl opinia nr 352173 z 15.08.2015

Sklep wybrałem dość przypadkowo poszukując bielizny ze "średniej" półki.Sklep sprawnie ,w szybkim terminie zrealizował moje zamówienie informując mnie o postępach w realizacji ,co w okresie wakacyjnym (wyjazdy i.t.p.)ma ,jak sądzę znaczenie .Oczekiwania spełnione w 100%.

zakupy: zamówienie nr 740731; sierpień 2015

plusy: Dostępność,pełna komunikatywność

minusy: Ataki reklamami na meile

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

molly1942 rekomenduje Intymna.pl opinia nr 350845 z 30.07.2015

sklep posiada szeroką gamę świetnych produktów w rewelacyjnych cenach

zakupy: bielizna; lipiec 2015

plusy: Miła, fachowa i rzetelna obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

barbara rekomenduje Intymna.pl opinia nr 350237 z 25.07.2015

Sklep polecam serdecznie wszystkim kobietom. Tak szybkiej przesyłki jeszcze nie dostałam , w przeciągu 48 godzin zamówiony towar był u mnie. Dobry gatunkowo w stosunku do ceny i ładny.

zakupy: bielizna; lipiec 2015

plusy: szybko, pełna profeska

minusy: brak w tym przypadku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER