Sprzęt szkoleniowy oraz artykuły do pielęgnacji psów.
Sklep Ipo-sklep.pl

Kontakt

tel. 61 810 24 59
Luboń

Popularne produkty

Sprzęt szkoleniowy, Inne, Kagańce, Odzież dla przewodnika, Odzież dla pozoranta, Obroże elektryczne, Przysmaki treningowe, Zdrowie, OUTLET, Karmy

Popularne marki

Herman sprenger, Gappay, Hst, Schweikert, Z polytanu sk, Klin kassel, Trixie, Chopo, Jvm, Dog trace, Cariz, Glogosia, Scucka, Alpha spirit, Giom, Pet hardware

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 9
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Ipo-sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Ipo-sklep.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.10.2007r i posiada 10 opinii klientów w tym 90% pozytywnych.

Wystaw opinię

Natalia rekomenduje Ipo-sklep.pl opinia nr 269765 z 02.01.2014

Ze względu na asortyment, którego nigdzie indziej nie ma i to wszystko w jednym miejscu. Przemiła obsługa i bardzo szybka dostawa.

zakupy: smycze, obroże, rzeczy do śladów; październik 2013

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Ipo-sklep.pl opinia nr 261621 z 28.11.2013

Dobry kontakt ze sprzedawcą, bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i bardzo wysokiej jakości. Polecam!

zakupy: kagańce; październik 2013

plusy: mają towar, którego nie ma gdzie indziej

minusy: cena, ale kazdy kto kupuje widzi ile towar kosztuje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta Okruszko rekomenduje Ipo-sklep.pl opinia nr 261581 z 28.11.2013

Podoba mi się asortyment sklepu, cenię sobie przede wszystkim kagańce fizjologiczne, które można tu nabyć. Są solidne i wytrzymałe oraz komfortowe dla psa. Świetna obsługa klienta, doradztwo i możliwość wymiany towaru. Same plusy ! :)

zakupy: dwa kagańce fizjologiczne; kwiecień 2013

plusy: świetny, solidny towar; dobry kontakt z klientem;

minusy: NIE MA ! :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kupujący nie poleca Ipo-sklep.pl opinia nr 260749 z 24.11.2013

Sklep dobrze zaopatrzony, ale z bardzo słabą obsługą. Sklep sprzedaje kolczatki o zawyżonej numeracji, które okazują się za małe. Sklep nie poczuwa się do naprawienia powstałej w ten sposób szkody. Klient musi podwójnie płacić za dostawę!

zakupy: obroża, smycz; listopad 2013

plusy: bogaty asortyment

minusy: niesolidność, słaba obsługa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata W. rekomenduje Ipo-sklep.pl opinia nr 147345 z 01.08.2012

Bardzo dobra,fachowa i uprzejma obsługa sklepu - po prostu wzorcowa obsługa z której inni powinni brać przykład . Szeroki wybór sprzętu szkoleniowego renomowanych firm,umiarkowane ceny,jak też bardzo dobra jakość towaru.Błyskawiczna wysyłka dosłownie zaraz po zamówieniu wiec zamówiony towar dostarczany jest błyskawicznie( na drugi dzień od zamówienia)co jest dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem . Naprawdę szczerze polecam ten sklep.

zakupy: 2x Kaganiec Owczarek Niemiecki, kolczatka; sierpień 2012

plusy: Profesjonalizm,sprawność i uprzejmość

minusy: Nie stwierdziłam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Ipo-sklep.pl opinia nr 85471 z 04.10.2011

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%! Bardzo miła i fachowa obsługa. Indywidualne podejście do klienta. P O L E C A M!!!!!

zakupy: kaganiec Chopo; wrzesień 2011

plusy: Fachowość i miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jack rekomenduje Ipo-sklep.pl opinia nr 45038 z 13.12.2009

Bardzo dobra i fachowa obsługa sklepu.Szeroki wybór sprzętu szkoleniowego renomowanych firm,umiarkowane ceny.Naprawdę polecam ten sklep.

zakupy: karma, obroża, gryzaki; grudzień 2009

plusy: profesjonalizm,towar dobrej jakości

minusy: brak przestrzeni

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Ipo-sklep.pl opinia nr 40721 z 22.09.2009

Towar jest doskonałej jakości, dobrych , renomowanych firm ale po umiarkowanej cenie, dostawy w terminie i zgodnie z zamówieniem. dobrze zapakowane i nie uszkodzone.

zakupy: szelki, pudło na karmę, dysk, piłka tren; wrzesień 2009

plusy: dobry towar, szybka dostawa, umiarkowane ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

amin rekomenduje Ipo-sklep.pl opinia nr 23255 z 21.11.2008

Błyskawiczna wysyłka :) Towar oferowany, dostępny "od ręki"

zakupy: rękaw, gryzaki, ; listopad 2008

plusy: oferowany towar dostępny on line

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czapla rekomenduje Ipo-sklep.pl opinia nr 18828 z 16.08.2008

szybko i sprawnie. polecam innym na prawdę miła obsługa

zakupy: d-Control 1000; lipiec 2008

plusy: profesjonalizm sprzedawcy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER